gott nytt år!

image1311


Jag har ett enda nyårslöfte och det är att ha körkort innan år 2008 är slut! Det ska jag skåla för vid tolvslaget!  Vad har ni för löften? Eller är ni som jag och bryter era redan dagen efter? ;)

Det här blir det sista inlägget för idag! Sista inlägget för i år till och med! Men jag hoppas ni alla får en toppenkväll, jag ska tänka på er alla klockan tolv!!

GOTT NYTT ÅR!!!

brainfreeze!

Vi har inget varmvatten nu så jag fick duscha i ISKALLT vatten! Jag har läst att man ska tvätta håret i kallt vatten för att behålla glansen, men jag tror inte dem menar nollgradigt..

the final countdown



Passande låt idag tycker jag!
Mäktig video.

nyårsafton

God morgon God morgon!

Hoppas ni alla sovit som prinsar & prinsessor!  Jag vaknade redan vid 9 av att det regnade massor, det slog mot fönstret. Deprimerande! Jag lyckades somna om och nu när jag vaknade igen så ser jag att det.. snöar!! Det är ingenting som lägger sig på marken, men det snöar!! Halleluja moment!

Om en timme ska jag möta Antonia & Erica för att inhandla saker till ikväll! :) Efter det blir det hem snabbt som tusan för att duscha, fixa hår och naglar! Sedan bär det av till Antonia vid halv fem ungefär..

Hur ser eran dag ut? :)

sweet dreams

Nu tänkte jag faktiskt bege mig mot sängen! Tänkte läsa lite mer om kameran och försöka förstå mig på den och sedan läsa lite Harry Potter så jag kommer in i boken någon gång..

Sedan så måste man ju vara pigg och fräsch sista dagen på året!!
God natt & Sov gott <3

wannabe



Nostalgi på hög nivå!

fat albert

image1310

"När ensamma tonåringen Doris tittar på ett avsnitt av tv-serien Fat Albert inträffar ett mirakel. Plötsligt kliver Albert och hans tecknade vänner ut ur tv-rutan - livs levande. Dessa galna figurer får nu stifta bekantskap med en värld de aldrig upplevt tidigare!"

Den låter säkert jättefjantig, men den är riktigt bra alltså! Jag såg den precis och det var nog femte gången. Jag älskar den !! Om ni inte sett den, se den!

mwah!

Framtiden säger: Det gick åt helvete!

Jag har lite för korta naglar än, tycker jag. Sen är det sjukt pilligt och man måste ha tålamod vilket jag inte har! Så det får bli vanligt genomskinligt nagellack. Det fungerar lika bra det!

fransk manikyr

Nu kära vänner, nu ska jag för första gången i världshistorien ge mig på att göra en Fransk Manikyr! Hur det hela kommer sluta ligger i framtiden..

nyårsplaner!

Nu är jag hemma efter fem tuffa timmar. Nu mår jag sämre än på hela helgen, men jag överlever! Fick även lön idag och det känns bra på kontot!

Ja hörni, nu är det inte långt kvar till nyårsafton. Jag har fått frågan om vad jag har för planer och det tänkte jag berätta lite kort. Jag ska träffa en massa kompisar för att äta middag och ha det skoj. Självklart blir det a lot of party! Vi måste ju fira det nya året :D. Kanske blir det även utgång vid 12-slaget, det får vi se vad alla vill! Jag kommer att ha kameran i högsta hugg så gott det går under kvällen så ni kommer att få se massor av smaskiga bilder senare!  Vad har ni för planer? :)


makeover!

image1309

Det här snygga har Erica gjort av mig! Olika frisyrer -  kan inte säga att någon ser direkt bra ut ;). Men den första är en sån frisyr jag skulle vilja ha! Haha, snyggt ;)

testbilder!

image1308

Testbilder med nya kameran. Jag har fortfarande inte förstått mig på alla miljoner inställningar, men man märker verkligen skillnad på bilderna jämfört det den gamla kameran! Går knappt att jämföra.

Jag är så glad att jag köpte en ny kamera :)

näst sista dagen på året!

Det bara slog mig nu när jag svarade på kommentarer.. Idag är det ju dagen före Nyårsafton, alltså näst sista dagen på hela året. Hur otroligt är inte det? Det känns inte som att det var länge sedan alls det blev 2007 och nu har ett helt år gått!

År 2008 kommer bli det bästa året i världshistorien, det ska jag se till!

söndag

God morgon!

Hoppas ni alla sovit gott? Som ni kanske märker så sov jag otroligt gott, vaknade till vid halv 10 men somnade sedan om och vaknade nu. Jag skulle kunna sova mer, men vill inte vara alldeles nyvaken när jag kommer till jobbet, hehe.

Jaja, alla behöver sova ut ibland!
Idag hade jag tänkt ta mig ner till centrum för att köpa lite saker, men tråkigt nog stänger de redan vid ett så det är bara att glömma! Det får bli imorgon istället..

Vad ska ni hitta på idag? :D

imorgon är en annan dag..

Nu säger jag God Natt & Sov gott <3


nöjd med design!

För första gången är jag riktigt nöjd med designen på min blogg, det känns helt rätt! Synd bara att nyår snart är över! Då passar inte headern in, men det ska nog gå att lösa!

victory is mine!

Efter ett långt kämpande så fick jag tvn. Men då hade jag missat två filmer jag ville se.. Fast jag fick iallafall se den jag allra mest ville se. Nämligen You, me & Dupree.  Jag hade inte sett den förut, trots att jag tyckt den verkar kul.

Kul är bara förnamnet, den var ju hur bra som helst!

4 av 5 !

image1307


I need backup!

Det går inget bra, jag behöver förstärkning!

nu är det krig!

Nu ska jag gå och kriga om tvn, önska mig lycka till!

borttappad!

Gash! Vad svårt det är att fixa med alla inställningar på kameran. Det hela blir inte lättare när menyn är på engelska! Instruktionsboken är visserligen på svenska, men det är ändå svårt! Jag vet ju inte vad som är bra och inte..
Känner mig helt borttappad!


Men man lär sig, antar jag!

lycka!

Nu har kameran laddat klart, så nu ska här fixas! :)

ibland hatar jag det..

Ibland hatar jag att bo tillsammans med tre hockeygalna killar. De ockuperar tvn i vardagsrummet varje kväll för att se matcher. Vi har tre tv-apparater till, men den är den enda med box där alla kanaler finns.

Många kvällar går det filmer på tex. Canal+ som jag vill se, men det är bara att glömma! De kan inte ens vara snälla att inte titta en enda kväll så att jag kan få se något!

Som sagt, ibland hatar jag det!


godaste maten!

Nu ska jag äta världens godaste mat!
Kyckling, ris & currysås!  Mmmmm...

10 tabbar!

Hittade den här hos Lisa och tyckte den var så klockren, haha!

Männens 10 tabbar i sängen

1. Glömmer bort att kyssas. 

2. Blåser för hårt i örat.

3. Har för vass skäggstubb.

4. Klämmer för hårt på brösten.

5. Biter i bröstvårtorna som om de vore hundleksaker.

6. Glömmer bort att det finns mer än bröst, stjärt och underliv att smeka.

7. Struntar i att hjälpa henne av med kläderna.

8. Har inte med sig kondom.

9. Tar en paus under akten.

10. Tar av hennes kläder i fel ordning.


Nummer 6 är ju klockrenast av dem alla!

5 saker!

Jag har blivit utmanad av Solin och Marie.

Som utmanad ska du nämna :
5 saker du aldrig gjort,
5 saker du har gjort,
5 saker du ska göra,
utmana sedan 5 personer att göra samma sak.

Saker jag aldrig gjort:
1. Blivit tagen av polisen!
2. Bråkat med en lärare.
3. Varit i slagsmål.
4. Hoppat bungyjump.

5. Brutit något.

Saker jag har gjort:
1. Varit i eiffeltornet.
2. Kysst motsatt kön.
3. Ramlat stående.
4. Hoppat tian!
5. Varit på Ikea.

Saker jag ska göra:
1. Bli myndig!
2. Ta körkort!
3. Flytta hemifrån.
4. Åka till Caribien och Hawaii.
5. Flytta till Kalifornien.

Det är inte det lättaste att komma på något, men jag har gjort mitt bästa!
Jag utmanar: Louise, Antonia, Camilla, Sanna & Tews !


nya jeans och ny kamera!

Nu är jag hemma igen och är helt slut! Jag köpte ett par svarta jeans på rean, så de kostade endast 299 kronor. Rena rama fyndet! Jag har även hämtat kameran så nu har jag äntligen en, den ligger och laddar nu. Är det någon utav er som vet hur man formaterar ett minneskort? Det står nämligen att jag ska göra det, men jag är så teknikbefriad när det gäller sånt. Det är säkert superenkelt, bara det att jag inte fattar..

im off

Nu åker jag! Ha en bra dag :)

Everywhere


lördag

God morgon!

Hoppas ni alla sovit gott och vaknat torrt! Själv var jag uppe redan vid nio och duschade. Jag ska nämligen åka till Haninge med familjen. Minsta brorsan ska  köpa nya hockeyprylar och så ska vi kika på lite annat, men det blir nog mysigt. Det är så sällan vi göra något tillsammans, så man får ta vara på chanserna som finns!

Jag ska inte jobba idag heller, mår inte bra nog för det. Har ont i halsen och öronen, känns som jag börjar få öronhinneinflammation. Men jag hoppas på det bästa!

Där var lite om hur min dag kommer att se ut. Hur ser eran ut? :)

ovanligt!

Nu är bloggen seg igen - ovanligt!  Men det spelar ingen större roll för mig, tänkte ändå krypa ned i sängen och läsa lite innan jag somnar. Har verkligen inte mått bra idag, haft feber och varit allmänt seg!

Men imorgon hoppas jag på en bättre dag!

God natt & Sov gott allesammans! <3

2 av 5

Jakten på lycka.
Med ett sånt underbart titelnamn så hade jag höga förväntingar. Jag har även hört att den ska vara helt underbar. Men jag måste tyvärr säga att jag blev besviken. Den var inte alls vad jag hade förväntat mig, den var inte så speciell alls. Den var mest jobbig med allt springande. Men den var inte helt värdelös heller. Lillkillen var ju hur söt som helst och jag skulle kunna se den igen enbart för hans skull!  Filmen får tyvärr bara 2 av 5.

jakten på lycka


image1305

Nu tänkte jag se Jakten på lycka. Jag har velat se den sedan den gick på bio, men det har aldrig blivit av tills nu! Har ni sett den och vad tyckte ni om den? :)

ta reda på fakta innan ni dömmer!

Angående mitt tidigare inlägg "Har ni något svar?", på frågan varför det alltid är den dumpade som är det s.k offret så vill jag säga min åsikt om detta.

Anledningen till att jag överhuvudtaget tar upp det är för att sedan jag gjorde slut med exet så har jag fått höra hur dum jag är som gått vidare och träffar andra killar. (Det handlar inte om pojkvänsmaterial utan killkompisar!) Jag har fått höra att det är mitt fel att han lider.. Nu de senaste dagarna har jag även läst i många bloggar att förhållanden tagit slut. Genom att läsa vad den personen skriver så får man såklart bara dennes version av det hela.

Om man var den som dumpade så framställs man som dum och egoistisk och är man den som blivit dumpad så ska hela världen helt plötsligt tycka synd om en.

Jag säger inte att det här gäller alla, abslolut inte. Jag gör bara jämföreleser och ska försöka få fram här att det inte bara är den dumpade som har det svårt.

Den som gör slut, gör det av en anledning. Jag tror, till störst del pga av att personen i fråga blivit sårad. Eller att känslorna helt enkelt inte längre finns där. Men jag tror inte att känslor bara försvinner en dag, utan att det ligger något bakom det.

För att göra det hela lite klarare så tar jag mig själv som exempel. Efter att jag gjort slut har jag som sagt fått höra hur dum och egoistisk jag är. "Ser du inte hur han lider?" . Jo det kanske jag gör, men såg någon hur jag led? Vilken smärta jag fick stå ut med? Såg någon sveken och de brutna löftena?  Att under 1,5 års tid alltid få tävla mot något jag aldrig kunde vinna över, att alltid vara den som tog kontakt - som drog lasset.

De som säger att jag är dum och egoistisk har ju bara en version av det hela. De vet inte hur det var för mig, hur det är för mig. Det är nästan så att jag skulle vilja ta de personerna och sätta mig ner och berätta min version. Bara så att de skulle förstå att jag varken är dum eller egoistisk.

Jag hoppas att ni förstår vad jag menar med det här inlägget. Det finns så mycket jag skulle vilja skriva ner och berätta. Men jag tar en del i taget, har ni några frågor så är det bara att fråga på.
Jag svarar på allt!


Tänk på att inte dömma en person förrän ni har båda versionerna! Då är ni välkommna att dömma..

thai-mat

Nu har jag och mamsen fått våran kära Thai-mat. Underbart gott!!

image1302

farmor <3

Nu är min älskade bästaste farmor här <3
Så jag ska vara lite social igen!

har ni något svar?

Varför är det alltid den dumpade som är "offret"?


kameran har kommit!

Idag fick jag ett sms om att min kamera finns att hämta ut! Så antingen hämtar jag den senare idag eller så får det bli imorgon. Det har blivit mycket springande där nere för att hämta ut saker på senaste tiden, haha. Borde skaffa klippkort! 

image1301
Som allt annat så är den ifrån netonnet!

kalas!

Nu har jag suttit nere och varit social ett tag, men sen orkade jag inte längre. De enda som hittils hittat hit är mormor & morfar, men de träffar jag så ofta så vi behöver inte umgås i onödan, haha.

Jag älskar kalas - Då får man fika!
Jag hatar kalas - Då får man fika!


image1300

ny header!

image1298

Jag tvyvstartar lite med att önska Gott Nytt år! Kände för en ny header ett tag och vad passar inte bättre än denna? ;)

dagens, fredag!

image1295

häftigt halsband!

image1294

Finns att köpa här!

ever ever after


självförtroendebomb!

image1293

Nu sitter jag och dricker te ur denna !

grattis mamma!



<3

28 december

God morgon snyggingar!

Idag är det ingen mindre än mammas födeledag! Av oss har hon fått en hårfön eftersom hennes gick sönder och hon beslagtar min varje morgon, haha. Av mig får hon även ett par örhängen :). Grattis mamma! <3

Hoppas ni sovit gott allesammans?
Återigen har jag sovit som en prinsessa, förutom att jag vaknat ibland av typiska feberdrömmar. Idag ska jag ringa min chef och säga att jag inte kan jobba, känner mig inte frisk och då ska jag absolut inte jobba ibland mat. För vem vill köpa pizza av en hostande febertant?

Vad ska ni hitta på idag då? :)

sleep tight!

image1291

isbrytare

"Om du är ute på dejt och inte riktigt vet vad du ska säga så kan du alltid fråga vilket avstånd h*n har mellan ögonen.. Det går alltid hem.. till Freak-town."

dagens fynd!

Jag lovade er att lägga upp bilder på dagens inköp och självklart håller jag mina löften :). Ni får ursäkta den dåliga kvaliten men har för tillfället ingen bättre kamera än telefonens.

    

   



Bild 1: Pjamas, Bik Bok.
Bild 2: Långt linne, Gina Tricot.
Bild 3: Brun tunika, Gina Tricot.
Bild 4: Vit stickad klänning, Gina Tricot.
Bild 5: Grå halsduk, Gina Tricot.
Bild 6: Röd Bh, Gina tricot.
Bild 7: Handcreme, Manikyr-set + nagelfil.
Bild 8: Halsband, örhängen *2.
Bild 9: Väckarklocka, Ur & Penn.

Som ni ser så är jag ett stort fan av Gina Tricot. Även klänningarna nedan är därifrån!

image1290

Kan ni gissa vilken jag ska ha på nyår?

so close



Förtrollad.

mitt 2007

Nu när året snart är slut tänkte jag liksom många andra lägga upp den här listan om mitt 2007. Enjoy!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag började jobba extra.
Jag tänkte på mig själv och bröt ett förhållande.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Ja det om att skaffa ett jobb! :)
De andra gick i graven första dagen tror jag, haha.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Min kusin fick en dotter i september :)

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej som tur är.

5. Vilka länder besökte du?
Sverige :D

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Körkort :D

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Faktiskt inget, var inget speciellt år :/

8. Vad var din största framgång 2007?
Helt ärligt så har jag ingen aning!

9. Största misstaget?
Att ge "oss" en andra chans.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Haft ont i ryggen sedan Juli om det räknas?
Annars vanliga förkylningar.

11. Bästa köpet?
Min älskade telefon :D (9 dagar gammal!)
Och min Dator !!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, kläder och kläder!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja mycket, men kan inte pela ut speciella händelser.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
"Beautiful girls" med Sean Kingston. Den kommer alltid påminna mig om sommaren 2007 då den spelades på radion, på jobbet varje dag minst 15 gånger, haha.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare måste jag tyvärr säga! Men det tog en vändning för en månad sedan ungefär. Efter dess har jag aldrig varit gladare :D

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Åkt utomlands och tagit mig mer tid till att träffa kompisarna.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Gråtit och bråkat!

18. Hur ska du tillbringa julen?
Jag var hemma med familjen!

19. Blev du kär i år?
Nej, men än är det några dagar kvar. Så vem vet? ;)

20. Hur många one night stands?
1 (One DAY stand.)

21. Favoritprogram på TV?
Grey´s Anatomy & Ugly Betty !!

23. Bästa boken du läste i år?
Isprinsessan

24. Största musikaliska upptäckten?
Har inte varit på någon musikal!

25. Något du önskade dig och fick?
Kärlek.

26. Något du önskade dig men inte fick?
Kärlek.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Jag var hemma och f.d pojkvän, kompis & släkten var här :)

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns det, men kommer inte på exakt vad.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
"Som alla andra.." - Jeans, tunikor.
Leggins och klänning.  Haha!

31. Vad fick dig att må bra?
Kompisarna och jobbet!

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Zac Efron !

33. Vem saknade du?
Min farfar och kompisarna som man inte såg mycket av under sommaren :/.

mat & Tv

Nu ska jag äta något och se om det finns något att se på Tv, vilket jag tvivlar på.
Senare ikväll kommer jag lägga upp bilder på dagens inköp, så håll ut! ;)

Vad hittar ni på för skoj ikväll? :)

gina tricot är min idol!

Hej älskade bloggare!

Nu är jag hemma efter en dag full med shopping och skojigheter! Jag hittade det mesta jag var ute efter, vilket jag är mycket glad för. Jag hittade inte bara en klänning utan två som är möjliga nyårsklänningar. Men jag vet redan vilken av dem jag ska ha. Gina tricot är nog den bästa affären, de har allt! För oss tjejer dåra, killarna är det lite svårare för vilket jag faktiskt tycker är trist! De behöver ju också ha kläder.

I vilket fall som helst så har det varit en toppendag! Vi var även på bio och kollade på Förtrollad - Vilken otrolig film! Den var så söt och man blev riktigt kär! Underbart :). Har ni sett den?

Vad har ni roat er med under dagen? :D

nästa stopp: Stockholm!

Nu ska jag börja bege mig. Kanske ses vi i folkmassan, kanske är det just mig ni slåss med! Glöm inte borta att säga hej isåfall ;).

Ha en jättebra dag!
Puss & Kram

Material girls


mellandagsrea på schemat!

Good morning sunshines!

Förutom illamående och halsont så mår jag som en prinsessa! Kanske slog drömmen in? (Läs inlägg från igår.) Jag hoppas att ni alla mår lika bra som jag? Anledningen till min glädje är att idag är det inget mindre än Mellandagsrean som står på schemat. Är det inte underbart att springa runt bland alla tusen människor och slåss om reaplaggen på H&M, Gina Tricot, Zara? Finns det något bättre?

Om två timmar bär det av och jag kan knappt vänta, haha!

last goodbye

Jag tänkte att det här får bli mitt sista inlägg för idag. Ska upp tidigt imorgon för årets rea!  Men innan jag somnar ska jag börja läsa den sista Harry Potter boken. Jag vet visserligen hur den slutar, men alltid roligt att läsa :).

Ni får ha en jättebra kväll och sova så sött!

prinsessa

Tänk att vakna upp på morgonen och vara prinsessa!

Det vore något va?

en prinsessas dagbok

Nu! En prinsessas dagbok.
Jag är tillbaka efter filmen.


image1280


release me



Ju mer jag hör den, ju mer älskar jag den!
Vid 02.24 går rysningarna genom kroppen!

fight om kläderna!

Nu är jag här igen! Fick visserligen sluta redan klockan sex. Det var inte så mycket folk, så jag kunde gå vilket var otroligt skönt. Har inte mått helt hundra idag. Väl hemma så var farmor här och jag kom hem lagom till lite julklappar :). Jag är nu ytterligare 1000 kronor rikare, tack farmor <3

Imorgon blir det sthlm och mellandagsrean med Antonia & Erica. Vi åker 9-tåget härifrån för att slåss om kläderna, haha! Kanske blir det även bio på kvällen - Förtrollad ! 

Har ni haft en bra dag? :)

over the hills and far away.



Ha en bra dag!

Annandag jul

God morgon!

Då är man uppe, nyduschad och tröttare än någonsin. Jag kom inte i säng förrän sent och somnade ännu senare. Men får faktiskt skylla mig själv, jag visste att jag skulle upp tidigt. Ja, idag blir det då jobb från 11-20 så det här kommer bli en lång dag. Så jag hoppas att kunderna väller in som vågor på en strand!

Så under dagen blir det ingen bloggning, utan jag är tillbaka ikväll igen!
Nu blir det frukost om jag får ner något.

Vad ska ni hitta på för skoj idag? Mellandagsrean kanske? ;)

kvällens outfit!

image1278 image1279

Nu säger jag God Natt!
Ska upp tidigt imorgon för att jobba all day long!

Sov så gott! <3

fint halsband!

image1277

Jag fick ett jättefint halsband av mormor & morfar i julklapp.
Jag gillar det verkligen.

kate & leopold

Kate & Leopold.
En helt okej och söt film. Men ingen jag skulle springa och se igen redan imorgon! Men jag är ändå glad att jag såg den :). Vad tycker ni om filmen?

image1275

av med oskulden

Nu klockan 21.00 tänkte jag och mamma kolla på Kate & Leopold. Jag har alltid velat sett den, enda sen den gick på bio. Men vet ni vad? Det har jag aldrig gjort. Så idag ska jag bli av med min oskuld och det känns... bra!

image1274

Hur många av er ska se den? :)


litet julfirande

Nu är jag hemma igen efter litet julfirande med mormor, morfar och moster + sambo. Idag kändes det som julafton! Tydligen hade alla tyckt det varit tråkigt och konstigt igår. Det hade inte varit som det ska, men idag så var det så :). Vi åt god mat och öppnade paket. Jag fick "presentkort" där jag kan gå på bio, för 250 kronor av min moster och hennes kille + hans barn. Av mormor & morfar fick jag julklappar igår.

En väldigt lyckad dag! Jag älskar att träffa och umgås med släkten, får en sån Good feeling i kroppen!
Vad har ni hittat på idag? :)

dagens!

image1273

Nu åker jag till mormor & mofar!
Ha en bra dag :)

Fighter


jakten fortsätter..

Kamerajakten fortsätter. Jag är jättesugen på den svarta kameran som jag visade i ett inlägg längre ned. Men den kommer inte att levereras förrän mellan 29 dec-2 jan, så jag kanske inte har den på nyår. Så därför ska jag kolla i olika butiker med mamsen i helgen. Hittar jag ingen då så beställer jag den svarta :) Det löser sig nog..

juldagen

God morgon på er!

Hoppas ni sovit gott och att ni alla hade en bra julafton :). Idag är jag på mycket bättre humör, mamma är uppe och mår bra. Vi ska senare till mormor & morfar, så idag blir som julafton kan man säga!

Tack för alla kommentarer, ni är bäst! :)

Vad ska ni hitta på idag? :)

tack!

Nu tänkte jag säga God Natt!  Tack alla ni bloggare som gjort min kväll så mycket bättre, tack för alla kommentarer och för sällskapet! Nu kan jag somna lugnt och vakna upp till en fin dag :)

Sov gott <3

beställa eller inte beställa - Det är frågan!

Efter litet tips ifrån Tews så kan jag ha ändrat mig. Eller rättare sagt gått tillbaka till den kamera jag först hade i tankarna.. Nämligen denna skönhet:

image1271

Priset är betydligt vänligare mot min plånbok och den verkar vara bra! Jag dras helt enkelt mer till denna. Nu är frågan bara om jag ska beställa eller inte beställa? Ska prata med mamma imorgon, hon brukar ge bra råd om dessa saker.

ny digitalkamera

Nu är jakten efter en digitalkamera i full gång och jag tror jag vet vilken jag vill ha. Den rosa ni ser på bilden längre ned. Jag vill helst ha den innan nyår, så nu är dags att trycka gasen i botten. Frågan är om jag ska beställa en ifrån internet redan nu, eller kolla i butiken. Om jag beställer en så kanske den inte hinner komma och om jag kollar i butik kanske den är slut? 



image1269

Allt detta krångel när det gäller prylar..

Can't fight the moonlight


mjöklallergiker + jul=Taskig kombination!

Att vara mjölkallergiker på julen är ingenting att rekomendera - Det är ett helvete! Det är en omöjlighet för mig att hålla mig borta från all den choklad i olika färg och form. Men för det får jag stå mitt kasst.

Men det är det fan värt..

image1268

Jag ber om ursäkt!

Känner att jag måste be om ursäkt för alla negativa och färglösa inlägg jag skrivit idag! Men som sagt, dagen blev inte den bästa. Men jag ska ändå vara glad att jag överhuvudtaget har någon att fira jul med! Så bort med det negativa och fram med det positiva.

image1267Nu ser jag fram emot morgondagen då det bär av hem till mormor och morfar trots allt. Utan mamma som det ser ut nu. Då blir det mer julklappar och moster + sambo kommer vara där <3 Kanske vill julkänslan besöka mig då?

för höga förväntningar?

Idag slog det mig att jag kanske har för höga förväntningar på saker och ting. Men när alla tidigare julaftonar har varit helt underbara så kanske det inte är så konstigt att man förväntar sig det även detta år?  Nu när det blev pannkaka av hela dagen så kan jag inte låta bli att tänka på nyår. Hur kommer den dagen att bli? Jag har ännu högre förväntnigar där. Jag vill att det ska bli så perfekt, att alla ska ha kul och må bra.

Men jag ska dra ner på förväntningarna. Jag klarar inte av att bli så här besviken igen..

!

"I smiled and tried to mean it."

julaftonen!

image1269image1268
























julklapparna är härmed öppnade!

Nu är jag julklapparna utdelade och öppnade. Jag har fått bland annat: Smycken, skiva, mugg, presentkort på Gina tricot & Lindex, väckarklocka, ramar, nya Harry Potter boken, prenumeration på Solo + Grey's anatomy säsong 1 och pengar!

Vad ska man göra nu då? Mamma gick ner och la sig igen och brorsorna kollar på Simpson. Nu hade det varit mysigt att krypa upp i soffan med någon och se en bra film och bara mysa.

Hur har eran julafton varit såhär långt? :)

image1264

Lillebror <3

image1263

Julen är här


Nu är det jul igen..

Nu har jag försökt att vara positiv. Men det är inte det lättaste, speciellt inte när man läser bloggar om att folket ska iväg till släkt och att de får gäster och allt vad det är. För ett tag sedan ringde mormor och morfar för att säga att de inte kommer idag. De vill inte riskera att bli sjuka, jag förstår dem på ett sätt. Men jag blir ändå arg, det är ju jul!!! Det är inte ens säkert att vi kommer åka till dem imorgon som bestämt. Så då får vi inte ens träffa vår moster.. Det här kan inte bli sämre..

Jag som gått och längtat i flera veckor på den här dagen. När den väl är här, så blir den inte alls som den var tänkt. Ingenting är som det brukar. Julafton är min absoluta favoritdag på hela året, därför är jag så ledsen och besviken..

Jag tänker inte blogga mer om min besvikelse nu. Vill inte på något sätt smitta av mig, jag önskar er alla en toppendag. Ta vara på tiden med de ni älskar :).

herr magsjuka ska inte få förstöra här, inte!

Nu sitter jag här och lyssnar på Mika som jag fick av mamsing & papsing :). Jag har redan alla låtar på datorn, men håller ni inte med att det är så mycket roligare att ha skivan? :)

Jag har bestämt mig för att vara positiv idag ändå. Jag ska inte låta Herr Magsjuka förstöra min jul! Jag ska till störst del vara positiv för Mannes skull. Han är helt uppspelt och tjatar hela tiden om att få öppna fler julklappar! Jag tänker inte förstöra något för honom, han behöver få vara glad! Jag älskar julen jag också, så nu ska vi göra den så bra som det är möjligt.

Hur firar ni julen? :)

24 december 2007

God morgon & GOD JUL!

Hoppas ni alla sovit gott? :). Idag är det Julafton som alla redan vet och lagom till idag kom plusgraderna. Snällt, du där uppe. Men jag sörjer inte över det utan det jag verkligen sörjer över är att mamma tror hon är magsjuk. Hon har inte spytt än som tur är. Så det leder till att mormor & morfar kanske inte kommer. Vilket gör att den här julen inte är som den alltid varit med min familj, min moster och sen mormor & morfar. Jag har sagt det också, så fort mamma spyr så sticker jag. Vart vet jag inte, men ut härifrån.

Bra jul va?

Men jag ska försöka hålla humöret uppe ändå, trots allt. Jag tänker inte låta något eller någon förstöra. Man väljer inte när man blir sjuk. Det är bara sån otur..

Nej, nu ska jag ner och käka vitpepparkorn..

Jag hoppas ni får en underbar julafton med mycket kärlek och fina julklappar :)

believe it or not

Tro det eller ej.. Men jag ska faktiskt hoppa i säng redan nu, är jättetrött och har ont i hals och huvud. Ska sova och hoppas att det är borta imorgon då det är självaste julafton. Känns lite tråkigt att gå redan nu, men mår man inte bra så gör man inte.

Ni får ha en jättebra kväll! Nästa gång jag skriver är det julafton :).

God natt & Sov gott sötisar <3

Dignity


good luck chuck

Good Luck Chuck.
Helt galen film, men åh så bra. Tänk om en kille skulle kämpa så för att få en. Det vore något..

familjemys.

Nu ska jag gå ut och umgås med familjen ett tag! Se någon film och äta Alladin-choklad, det är tradition!

kärlek vid första ögonkastet!

Jag kollade nyss på The Holiday. Vilken underbar film, Kärlek vid första ögonkastet! Jude Law är inte lite snygg heller, oj oj oj. Han får gärna komma och gästa mig vilken dag som helst..

image1262

påklädd julgran!

image1261

(Ursäkta den dåliga kvaliten, tagen med telefonen.)

julgranspåklädning

Nu ska jag och lillbrorsan klä granen, mysigt! :) Men han är helt uppspelt, flyger runt överallt och kan inte vara tyst. Det börjar gå en på nerverna, men får bita ihop och ha lite förståelse. Han är fortfarande liten, julen är en stor sak!

Har ni eller ska ni klä eran gran? :)

grinchen

image1259

Både igår och idag så missade jag Grinchen tråkigt nog. Så nu tänkte jag se den på datorn, ingen jul utan Grinchen. Eller vad säger ni? :)





dagens!

image1258
MysPys!

julkänslan början infinna sig!

Nu är jag hemma igen efter promenad och fika med Tessan! Alltid lika kul, plus att man fått på lätta hjärtat! Känns bra att prata med någon om det hela faktiskt :).

Jag har fortfarande inte fattat att det är julafton imorgon, det känns inte som det. Men samtidigt finns det där pirret i magen. Lite julkänsla har börjat infinna sig. Ute är det lite vitt, jag trodde först att det bara var mycket frost. Men det hade tydligen snöat inatt. Inte mycket, men det är iallafall lite vitt.

image1257

smart sagt!

"Hur man än vänder sig, så har man skinkan bak."

fika

Nu går jag och träffar Tessan för en fika :) Ut i det kalla halv vita landet !
Ha det jättebra :)

puss & kram


23 december

image1256

Mamma & Pappa

FJÄRDE ADVENT

image1254

söndag

God morgon!

Då är dagen här - dagen före julafton! Den mest förväntansfulla dagen på hela året, hela dagen går åt till att längta.. Imorgon är det julafton gott folk. Helt otroligt, hur fort det har gått.

Igår städade jag och fixade just för att slippa det idag. Så idag ska jag göra så lite som möjligt. Jag ska iallafall träffa Tessan en sväng för en fika :). Men sen ikväll blir det bara till att umgås med familjen, klä granen och äta choklad! Det är våran tradition det. Jag älskar min familj så otroligt mycket, de är verkligen bäst. Varenda en av dem! <3

Vad ska ni göra en dag som denna? :)

imorgon är en annan dag..

Det blev mycket känslor ikväll. Men det är sånt som behöver få komma ut, som jag bär inom mig hela tiden och har gjort en tid nu. Det kommer till en viss gräns då jag inte längre orkar hålla det inom mig.

Nu säger jag God Natt! Imorgon är en annan dag..

Sov gott <3

När hoppet är slut kommer det aldrig mer igen.

Kände jag någonsin dig? Var du dig själv under tiden eller var det ett jävla spel? Är det nu du är ditt riktiga jag?  Hur som helst är du är inte samma person längre och det är hemskt. Vart tog du vägen?

Allt du sa, allt du lovade.
Jag hatar mig själv för att jag trodde på dig, jag litade på dig.

"Det är mycket man inte vet!"
Vad mer visste jag inte? Var allt en jävla lögn?

Hur kunde jag vara så jävla dum. Du svek mig gång på gång, men ändå stannade jag kvar. Jag grät blod över dig flera gånger. Jag hoppades att du någon gång skulle fatta vad du hade att förlora. Men det gjorde du aldrig. Du såg mig inte, jag skrek efter dig men du lyssnade inte. Du sårade mig djupt utan att veta, utan att se.

Jag ångrar att jag inte gav upp på en gång, att jag fortsatte hoppas.
När hoppet är slut kommer det aldrig mer igen.

Hur ska jag nånsin våga hoppas igen?


Är det möjligt att spy av känslor?

Sweet Home Alabama.
Under filmens gång kände jag känslor jag inte trodde jag kunde känna. Det är som att de känslor som utspelas i filmen sprids till mig. Att jag känner deras kärlek och sorg.

Det känns som att jag ska spy.
Är det möjligt att spy av känslor?

Det pirrar så där som när man är kär. Men jag är inte kär?
Det gör ont som det gör när man är olyckligt kär. Är jag det?

Jag är inte något av det, eller? Även fast jag visste är jag inte den som erkänner känslorna i första taget. Det krävs en del jobb från flera håll för att få mig att släppa taget om mig själv och kasta mig in i något som kallas kärlek och känslor. Jag vet inte om jag vill släppa taget ens, inte nu.

Jag är rädd för att känna, men mer rädd för att inte känna.
Jag vågar inte bli kär, inte en gång till. För med kärlek kommer besvikelse.

Varför ska känslor vara så svårt?


sweet home alabama

- Varför vill du gifta dig med mig?
- Så att jag kan kyssa dig när jag vill!


Underbart!

Nu ska jag kika på Sweet Home Alabama. Jag är tillbaka efter filmen :).

minijul på jobbet!

God kväll!

Ikväll var det jag som fixade middagen. Pizza såklart. Okej, jag gjorde det inte men de på jobbet! De är bäst :). Så nu sitter jag här helt proppmätt efter en mumsig tropicana. Nu är jag ledig ifrån jobbet fram till onsdag då det blir en heldags jobb. Det ska bli otroligt skönt även fast jag just nu trivs som fisken i vattnet. Eftersom att idag är sista dagen vi ses innan jul så hade jag köpt en Paradis-ask till dem och slagit in. Jag fick även julklapp jag med, en chokladask och sedan 300 kronor. Har jag sagt att de är bäst?

Vad har ni roat er med under kvällen? :)

off to work

Nu åker jag och jobbar! Ni får ha en jättebra kväll allesammans :).

Puss & Kram

beslutångest

image1253


De går båda ikväll, samma tid. Beslutångest på hög nivå, men det lutar mest åt Sweet Home Alabama för tillfället, men det får vi se. Ska ni se någon av dem? :)

skinande rent!

Puh! Nu har jag städat hela rummet från tak till golv känns det som. Helt plötsligt ser man golvet och skrivbordet, haha. Så stökigt var det länge sedan jag hade :O. Jag har börjat bli slarvig, eller är det lat kanske?

Men nu är det gjort iallafall. Så nu kan jag stryka ännu en sak på min Göra Lista. Nu ska jag bara sitta här och ta det lugnt innan det bär av till jobbet.

så klockrent!

Nu är vi hemma igen efter sista julklappshandlingen! Det var lillbrorsan som skulle handla järnet, han hade ju faktiskt 240 kronor kvar av de han fick igår. Såklart man måste handla upp de med! Det är så kul att gå någonstans med honom. Han är överallt, ska visa saker och springa runt och han pratar hela tiden.

I affärerna tar han något och betalar. Det ser så otroligt lätt ut, där krävs ingen tanke bakom det hela. Men ändå, han tänker så smart.. Idag köpte han en väggkrok i form av ett ankare till pappa. Hans argument var att pappa kanske vill ha någonstans att hänga sin nya morgonrock. Så klockrent!

Nu sitter han instängd i sitt rum och slår in sakerna och jag är förbjuden att ens röra mig utanför! Så jag får snällt sitta här inne i mitt rum tills det att han är färdig..

now!

Nu! : Första punkten på schemat!
(Är tillbaka om någon timme!)

Ha en bra lördag!

ska hinnas med idag!

Dagens schema:

- Centrum med Anna och lillebror.
- Städa rummet och allt som hör till.
- Slå in julklapp till de på jobbet.
- Jobba.

två dagar kvar.

Det är helt sjukt att det är julafton på måndag - i övermorgon! Det var inte länge sedan man satt och tänkte "Shit, om bara en månad är det julafton!" . Nu är alltså dagen snart här och det känns spännande och kul. Jag älskar julen, det är för mig den bästa tiden på året.

Enda nackdelen är att det är över så fort. Man hinner knappt blinka så är det slut. Därför gäller det att ta vara på varenda sekund.


we are one


Mitt huvud har blivit överkört av en ångvält!

God morgon!

Nu har jag varit vaken en timme, men låg och försökte somna om ett tag. Men det kunde jag glömma. Min rygg gör så ont att jag bara vill gråta och inte nog med det har jag blivit förkyld också. Nyser och hostar som en tok! Och huvudet känns som det blivit överkört av en ångvält. Perfekt, med tanke på att det är julafton i övermorgon! Med min vanliga tur är jag väl sjuk då. Just perfect!

Kände att jag behövde gnälla lite, haha. Hur mår ni? :)

sängen nästa!

Nej vet ni, nu ska jag hoppa i säng! Det blev helt plötsligt väldigt sent. Eller tidigt, det beror på hur man ser det.

God Natt & Sov gott <3

filmen

American Pie - Beta House.
Haha, vilken sjuk film. Precis som tidigare filmer innehåller den en hel del sex. Den här är faktiskt värst hittils! Men som jag sagt många gånger förut: JAG ÄLSKAR AMERICAN PIE! Jag tycker inte att någon av filmerna är dåliga, de senaste har ingen direkt handling men massor av humor som passar mig :D.

Har ni sett den nya och vad tycker ni om den? :)


-

Jag slutade just att bry mig..

Just nu!

image1251

julklapparna ifrån mig!

Här är alla julklappar jag köpt minus 4! Det tog sin lilla tid att slå in dem, men jag tycker de blev riktigt fina. Jag längtar tills jag får ge bort dem! :)

image1250

friends for ever!

image1246

högst upp på önskelistan!

image1242

finding neverland

"Varje gång ett barn säger att det inte tror på Älvor, faller en älva ned - död!"

Finding Neverland.

Ja, vad finns det att säga om den?
Tidernas vackraste film.


promenad!

Nu säger jag Hejdå till tråkiga bildlösa bloggen, haha. Jag ska gå ut med Antonia en sväng innan jobbet. Hoppas ni får en bra dag och kväll :)

Puss & Kram

a special christmas

You will be singing a song that reminds you
of have good it feels to be loved by someone.


This year baby christmas will be
something special.
And I don´t have many whishes all I want for christmas
is for you to be here.
This time baby i´m really feel like celebrating
I guess that santa claus could here me
When I whished for something or someone
as special as you.


poff gone!

Jag tappade all lust till det här när det inte gick att ladda upp bilder. Så jag går och gör något annat och får se när jag kommer tillbaka.

Ha det så bra! :)

problemo!

Vad irreterande.. Det fungerar inte att ladda upp bilder! Är det fler än jag som har problem med det nu?

första lovdagen!

God morgon !

Första lovdagen idag och jag vaknade av mig själv med sprängande huvudvärk visserligen. Men vad gör det, jag har ju lov nu! :D Hoppas att ni sovit gott?!

Idag ska jag göra så lite som möjligt innan jobbet. Det vill säga, ligga i soffan! Jag ska även hinna med att träffa Antonia en sväng för julklappsbyte. Men det blir inte än på några timmar :).

Vad ska ni alla göra idag? :)

sleep time

Mina ögon svider mer och mer - av trötthet! Så innan jag dunkar huvudet i tangentbordet så säger jag God Natt! Imorgon ska jag sova länge och vakna av mig själv, helt utvilad. Det låter väl bra?

Sov gott <3


egotime

image1239 image1240

ingen miljonär tyvärr.

Nu har jag slagit in alla julklappar. Det är inte lite klappar, kan jag tala om. Minst 3 till varje person, men jag älskar att köpa saker till andra. Skulle kunna köpa mycket mer, men var tvungen att lägga band på mig. Jag är trots allt ingen miljonär hur mycket jag än önskar det..

magnus betnér

Oh my God! Magnus Betnér är så jäkla härlig! Jag skrek av skratt rakt igenom.

Jag avgudar honom, vad mer finns att säga?

Inget är heligt

Ikväll klockan 21 är det Magnus Betnérs show "Inget är heligt" på kanal5. Det måste ses, jag har längtat efter att gå och se showen, men det har aldrig blivit av. Nu får jag äntligen se den :).  Jag älskar Betnér, han är helt otrolig!

En av världens bästa komiker, enligt mig!

image1238

de sista klapparna, köpta!

Hej och God kväll!

Hoppas ni mår bra? :)  Nu är jag hemma igen efter massa runtflängande i affärer. Men roligt och mysigt har det varit. Gjort av med ännu mer pengar, men är det jul så är det :D. Nu är jag helt klar med alla julklapparna iallafal, vilket känns skönt! Nu är det bara att vänta på att måndagen ska komma!

Mina fötter och min rygg är helt död! Men det är det fan värt. Har man inte ont någonstans efter en shoppingrunda så har man inte shoppat ordentligt ;). Eller vad säger ni?

Nu ska jag sätta mig och slå in de sista klapparna!
Tjingeling

dagens torsdag!

image1237

torsdag & avslutning!

God morgon!

Idag vettni, idag får jag jullov! :D Louise, idag får du tänka på mig, idag är det du som hör mig skrika av lycka ;)
  Efter skolan så åker jag, Antonia & Erica in till haninge (eko) och sedan farsta för att handla de sista julklapparna. Jag ska även försöka hitta en nyårsklänning, men får se hur det blir med den saken. Martin kommer även och sällskapar oss när han slutat jobbet :), kul kul!


Nu måste jag göra mig iordning och försöka få i mig någon form av frukost!
Hoppas ni får en toppen dag idag för det ska jag ha! :D

Puss & Kram

good night!

Nu tänkte jag säga godnatt här och hoppa i säng! Ska upp tidigt imorgon, avslutning och allt! :D Vi ska träffas i skolan halv 9 för lite fika och prat. Halv 11 ska vi se treornas julshow och därefter är det slut för den här terminen! Åh, jag längtar till imorgon :).

Sov gott på er sötisar!


bilder ifrån bakningen med Op!

Jag lovade er lite bilder ifrån dagen och här kommer de:

image1233

Lussebullarna blev jättestora och goda! Mumsigt..

för mänsklighetens bästa

Nu har Antonia precis gått hem.. Vi har haft det hur kul som helst, dock blev det ingen bakning för vi hade inga ägg, haha! Och jag går inte och frågar grannen, pinsamt ju! Hon lyckades fånga mig på film då jag dansar fult ;). Men det är någonting som aldrig kommer att visas för mänskligheten för allas bästa.

Vad har ni hittat på ikväll? :)

julig docka!

image1231

Våran docka Kim som står i klassrummet fick på sig lite kläder, för att inte frysa nu till jul :D

bakning!

Tjolahopp!

Nu är jag och Antonia hemma hos mig, vi tänkte kanske baka något om ett tag. Får se vad det blir, jag är lite sugen på sockerkaka! Vi bakade ju pepparkakor och lussebullar i skolan så har ingen lust att göra det igen. Bilder ifrån dagen kommer senare :).

image1230


Har ni haft en bra dag? :)

off to school

image1229

Ha en bra dag!

frostiga värld!

Den senaste veckan har det varit minusgrader varje dag och ett tjockt lager frost! Det ser nästan ut som lite snö, hur underbart som helst. Det känns som att vintern kanske är på väg igen? Om inte så är jag glad bara det får bara minusgrader och frost!

Solen lyser och himlen är blå <3


onsdag!

God morgon solstrålar!

Hoppas ni alla sovit gott med tanke på att det snart är jullov ! :D  Jag sov väl sådär, hade jättesvårt att somna och har vaknat fler gånger under natten . Men jag känner mig ändå ganska utvilad.

Idag blir det en väldigt slapp och skön dag. Vi har ingen samhälle, istället ska vi baka pepparkakor och sedan på engelskan ser vi klart Blood Diamond. Imorgon är det avslutning också, underbart!

Idag tänker jag på Louise som får jullov! Hon kommer skutta ur skolan skrikandes av lycka! Så jag ska lyssna efter skrik och tänka på henne ;).

När får ni jullov om ni inte redan fått det? :)

hopp i säng!

Gud, vad jag älskar Bettan alltså! Men nu är jag jättetrött och ska lära mig lite om nya älsklingen (telefonen) så jag tänkte hoppa i säng. Visserligen har jag sovmorgon till halv elva imorgon, men det är alltid skönt att sova.

God natt & sov gott på er sötisar!

sköna bettan

Nu ska jag slänga mig i soffan och njuta framför sköna Bettan, är tillbaka efteråt!

julmysigt

image1226

Julmysigt!
Världens sötaste gardin :)

Hur mycket kostar du?

HUR MYCKET SKULLE DU KOSTA OM DU VORE TILL SALU ?
Jag blev utmanad av Louise, & jag utmanar Erica, Camilla, Matilda och Sabine.

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[x] Brunhårig - 200 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr

ÖGONFÄRG ?
[x] Blå - 1000 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[x] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[ ] Nej - 4000 kr
[x] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[ ] Inga synfel - 1000 kr
[x] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN ? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[x] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[x] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[x] 38-41 - 1000 kr
[ ] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[ ] Blå - 450 kr
[ ] Brun - 500 kr
[x] Lila - 2000 kr
[ ] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[ ] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[x] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag kostar: 34500 kronor!

sweet

image1224


Nu har jag min nya telefon, den ligger på sängen och laddar! Om lite mer än två timmar får jag pilla med den och försöka förstå mig på innehållet, spännande! Har jag sagt att jag älskar nya saker?

världens bästa tisdag!

image1223


Idag är världens bästa tisdag. Anledningen till detta? Jo, Ugly Betty i hela två timmar, kan det blir bättre? :D

vill ha!

image1222
Häftigt linne från Monki.

Den lilla prylbögen i mig skuttade till ordentligt.

Hej hej!

När jag satt på bussen nu fick jag det sms jag väntat på hela dagen - Min telefon finns nu att hämta! Gissa om jag blev glad? Den lilla prylbögen i mig skuttade till ordentligt. Så efter vi ätit så ska jag och mamma åka och hämta den samt skicka tillbaka den andra. Är det någon av er som vet hur mycket det kostar att retunera saker?

Jag hoppas att eran dag varit bra ? :)

dreamer



Hennes nya låtar är ju riktigt bra!

tisdag

God morgon!

Hoppas ni sovit gott! Det känns att gå upp såhär tidigt då jag har sovmorgon alla andra dagar. Men det har fungerat hittils och idag är ju sista dagen jag behöver göra det på ett tag, underbart! Jag har fortfarande mensvärk så det här kommer bli en lång dag! Fan för mens.

Nu måste jag göra mig iordning och sedan gå till bussen.

Ha en bra dag!
Puss & Kram

natti natti

Imorgon blir det att gå upp tidigt, så jag säger godnatt nu och hoppas att jag somnar hyfsat "tidigt"..

God natt & sov gott <3

7 dagar

image1221

1 vecka kvar till julafton <3

bloggproblem

Bloggen har inte velat fungera nu på kvällen. Någon mer som haft samma problem?


done!

Nu är jag färdig med både inslagning och en hemmagjord bröllops present till mamma & pappa! Det är ju hur mysigt som helst att sitta på golvet, lyssna på julmusik och slå in julklappar! Ville inte att de skulle ta slut, men det gjorde dem.. Fast behöver inte bli ledsen för det, på söndag har jag mer att slå in! :D

image1220
Såhär blev dem!

julklappsinslagning

image1219


Nu ska jag slå in lite julklappar och lyssna på julmusik, mysigt! :)

lady in red

image1218
Tänk er den här outfiten på julafton ;). Skulle nog uppskattas av vissa, men inte av mormor!
Finns att köpa här!

mens på köpet

Idag har jag haft mensvärk större delen av dagen och på köpet fick jag mensen, underbart!
Hur kommer det sig att man glömmer bort hur det känns mellan gångerna?


image1217

jalla jalla

Hej på er!

Nu är jag hemma igen efter en lång dag. Men den har ändå gått ganska snabbt, vi kollade på Jalla Jalla två av lektionerna så det har varit skönt! Men det är ju så det ska vara sista veckan och allt :). Efter skolan åkte jag och Antonia ner i centrum på mission och så hämtade jag mina glasögon som nu känns för starka nästa, men det kan ju bero på att de var för svaga tidigare. De är ju inställda så de ska passa för mig. Optikern sa att de skulle vara väldigt försiktiga med styrkan pga min skelning. Men det är säkert bara för att jag är ovan, de börjar kännas mer okej nu faktiskt :).

image1216

Så, har ni haft en bra dag? :)

between you and me



Så jäkla skön låt!

Dagens!

image1215

Ha en bra dag!

måndag, igen!

God morgon!

För att ha somnat sent så är jag inte jättetrött, men desto hungrigare. Magen gör uppror! Men den får vänta tills efter duschen, haha. Hoppas ni sovit gott :) .

Idag är det min längsta dag i skolan, slutar 16.10 så det kommer vara alldeles kolsvart när jag åker hem. Jag ska ner i centrum och hämta min glasögon och träffa Antonia där nere för ett litet mission :).

Sista veckan i skolan nu, på torsdag är det lov! :D

Nu blir det duschen sedan köket!
Tjingeling

dålig vana

Det har blivit en dålig vana att sitta uppe sent. Tidigare gick jag alltid och la mig vid 22, av trötthet och för att jag visste att jag inte skulle komma upp morgonen därefter. Men nu, ja nu vet jag inte. Det är en kamp att komma upp på morgonen men ändå går jag inte och lägger mig tidigare. Jag kan helt enkelt inte slita mig från dator eller tv. Och om jag väl lyckas göra det så kan jag inte somna, för rastlös. Får börja gå ut och springa innan jag ska sova..

Men nu säger jag faktiskt God Natt! Ska läsa lite i Hänt Bild innan jag somnar också, love skvaller!

Sov gott på er sötisar <3


nytt schema!

Jag var precis inne och kollade om vårat schema inför nästa termin kommit upp på hemsidan. Det hade det. Jag gissar på att det bara är preliminärt för våra individuella val finns inte med och de brukar göras miljoner ändringar. Men ändå roligt att se hur det kommer se ut på ett ungefär, kortare dagar iallafall. Men bara två sovmorgnar!

image1213

dagens låt!



Outside Of You

Lista!

Blev sugen på en lista och hittade den här !

(x) har haft oskyddat sex
(x) sagt nej till sex
(x) cyklat utan händer med en hand!

(x) känt dig som ett as
(x) kysst dig själv i en spegel
(x) viskat i någons öra

(x) hamnat på sjukhus/akuten
(x) förlorat någon du älskade
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö
( ) lyssnat på samma låt en hel natt
(x) ätit godis istället för att gråta
( ) skrikit hora/bög till någon
(x) varit full
(x) varit ordlös

( ) hatar värme
(x) har skrivit på någons arm
(x) har dissat någon som ringt på din mobil
(x) har dissat någon som gillar/gillat dig

(x) har hatat någon som du egentligen älskar
(x) har ångrat dig
(x) varit svartsjuk
( ) älskat i månljus

(x) har ätit middag med någon du tycker/tyckt om
( ) tror på det övernaturliga
( ) har hatat dina föräldrar
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) har hatat din kropp och ditt utseende
( ) har spelat gitarr
(x) sjunger i duschen

( ) har sett någon dö
( ) har vibrerat av nervositet
(x) tagit någon på asset
( ) slängt porslin i väggen
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat

(/) gillar inte då folk frågar dig saker
( ) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna döda för någon
(x) skulle dö för någon
(x) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
( ) hånglat på tunnelbanan
( ) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat dig framför ett fordon

( ) älskar någon som inte vet om det
(x) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
(x) hållit i en orm
(x) varit så full att du inte kunnat gå
( ) trott att du varit odödlig
( ) kastat din telefon i vattnet

( ) vaknat av att du gråter
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har sett en film mer än tjugo gånger
(/) kysser med öppna ögon

( ) gillar att städa
(x) har varit lunarnörd
( ) kan tre eller fler språk
(/) har bra självförtroende
( ) tror på gud

(/) är en negativ jävel
( ) drömt att du varit död
( ) har aldrig druckit öl
(/) trivs med din kropp

(x) är dålig på att säga nej
(x) har någon gång känt dödslängtan
(x) avskyr matte
( ) har varit på hultsfredsfestivalen

(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
(x) har förlorat en nära vän

( ) ska flytta så snabbt som möjligt
( ) skriver dikter eller andra texter
(/) är emot abort
(/) faller nästan alltid för fel personer
(x) skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
(x) gillar muskler

( ) är mest sugen på sex på morgonen
(x) hatar mjölk
( ) har haft tungan i någons öra
(x) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet

( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) har snusat
( ) har rökt

(x) verkligen hatar att gå till tandläkaren
( ) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
( ) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någon


utmaning!

Jag blev utmanad av Erica.

Du ska skriva de tre finaste namnen på tjejer och killar.

Flickor:
Elvira
Indra
Embla

Pojkar:
Elwin
Leon
Emanuel

Jag utmanar Louise, Antonia, Emelie & Tobias!

tredje advent

image1212
Hade nästan glömt..

julklapp

Hej på er!

Hoppas att ni haft en jättebra söndag :). Det har jag verkligen haft, det var jättekul att träffa gänget igen och det var länge sedan jag skrattade så mycket, haha! Flickorna i köket äger ;).  Åhh.. vi måste träffas oftare!!! Saknar er ju.
Jag och Erica bytte även julklappar redan nu, för vi vet inte om vi hinner ses mer innan jul, förutom på torsdag då det blir julklappsshopping. Jag fick en jättefin kuvertväska som kommer användas på nyår och krogkvällarna framöver ;). Tack Erica <3

image1211


På jobbet var det ganska lugnt, men tiden gick på ändå! Vad gjorde allt folk idag egentligen? Ingen som var pizzasugen? ;)

home

Jag är hemma men tillbaka efter Parlamentet..

skojsigt

Nu ska jag iväg och ha det skoj! Jag går direkt till jobbet så blir ingen med bloggning förrän ikväll. Ni får ha en jättebra dag allesammans!

Puss & Kram

Jäkla telefon!

Jag kan varken skicka sms eller ringa ifrån min telefon längre, tur att den nya kommer i början på veckan ! Jag står inte ut med en telefon som inte fungerar när jag behöver den.

Nu ska jag göra mig klar för att träffa gänget, jag längtar! Älskar att träffa alla, det är det bästa som finns!

julklappsinslagning

image1208


Jag måste verkligen börja slå in julklapparna snart innan jag sitter där på julaftonsmorgonen med oinslagna paket. Jag är en sån person som skjuter upp allt till sista sekunden och det gäller även detta. Men nu i veckan måste jag ta tag i det. För nästa helg kommer jag att ha fullt upp och glömma bort, haha!

söndag

God morgon!

Hoppas ni sovit gott och vaknar upp till en lika fin dag som jag gjorde. Himlen är alldeles blå och frosten ligger på marken. De senaste dagarna har termometern inte överstigit nollan!

Jag känner hur dålig jag blivit på att blogga. Jag uppdaterar inte så ofta och inläggen är tråkiga, måste skärpa mig! Jag tycker att det är så kul med bloggen, men tiden rinner iväg just nu. Så mycket som ska hinnas med nu innan jul. Är det inte julklappsshopping så är det skola och är det inte skola så är det jobb och är det inte jobb så är det något annat. Men i veckan hoppas jag på mer bloggtid, jag saknar det!

Idag ska jag träffa kompisarna för att planera lite inför nyår och bara umgås! Det var riktigt länge sedan vi gjorde något så det ska bli roligt :).

Vad ska ni göra idag? :)


däckad mellan mamma & pappa

God kväll!

När jag var på jobbet så kom Martin dit och köpte pizza, trevligt trevligt! Tyvärr var jag på språng ett tag där, men lite hann vi prata! Söt som han är så väntade han tills jag slutade och han blev lite smått utfrågad av min chef, haha. Men han överlevde det också. Efteråt så åkte vi till kvantum och lodade litegrann innan han körde hem mig. Jag var helt slut, kändes taskigt att typ köra iväg honom men vill inte att han ska se mitt griniga trötta jag! Så det var för hans eget bästa, haha.

När jag kom hem däckade jag mellan mamma och pappa framför tvn. Vaknade upp en stund senare för inte så länge sedan. Det var mysigt att ligga där, kändes som när man var liten..

Det här blir mitt sista inlägg för ikväll, ska lägga mig igen och sova. Hoppas eran kväll varit bra :)

Sov gott, kram kram!


kaos på jobbet

Det är kaos på jobbet så jag måste börja tidigare. Klumpen i magen växte just.

Ha en bra kväll <3

bloggtips!

♥ Ge bloggen enkla namn
♥ Inte för långa inlägg (ingen orkar läsa romaner)
♥ Var noggrann (inga stavfel)   <---

♥ Man skall ha bilder

♥ Bra rubriker som lockar

♥ Våga vara personlig (men inte för personlig)

♥ Följ upp (skall man till tandläkaren, tala om hur det gick)

♥ Uppdatera regelbundet

♥ Nischa (skriv om en sak)

♥ Lek med olika text stilar ( kursiv-intim/ versaler-stark känsla)

Tagen från Theonlyme.


sommarstad gotland

image1207


Är det någon av er som vet vilken/vilka veckor sommarstad Gotland är eller brukar vara?

superkul!

Nu är jag hemma igen efter ett Bodyjam pass som var hur kul som helst! Dans och träning i ett paket, kan det bli bättre? Svettig blev man så det räckte och blev över, haha. Men oh så kul det var.. Efteråt så solade vi några stycken, är trött på att vara helt likblek!   Har ni tränat Bodyjam någon gång? :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan får vi se vad som händer.

bodyjam

God morgon!

Uppe tidigt på en lördag, inte det roligaste. Jag hade ställt klockan på halv nio men inte orkade jag gå upp då. Så nio gick jag upp istället. Anledningen till att jag är uppe nu är för att några stycken, både från klassen och inte ska iväg och träna Bodyjam. Jag är inte speciellt taggad, är för trött. Men det blir nog roligt ändå, skönt att röra på fläsket litegrann, haha.

image1205


Jag kommer hem igen efter tolv någon gång och då har kanske de flesta precis vaknat! :) Så fortsätt sov och ha sedan en bra lördag !

Puss & Kram

god natt &..

Sov gott <3


lång morgondag

Jag tänkte bege mig till sängen hyfsat tidigt för en gångs skull. Imorgon är en lång dag med mycket som ska hinnas med. Bland annat:

- Bodyjam med tjejorna i klassen + fler.
- Lämna in mina glasögon för att få nya glas.
- Skicka tillbaka telefonen.
- Hämta glasögonen?
- Jobba.

Jag tycker om när det händer mycket saker.

ledsen lillebror

För en liten stund sedan kom pappa och brorsorna hem ifrån match. Jag satt ute i soffan och kollade på film när minstingen går in i sitt rum och släcker. Trött tänkte jag. Då hör jag ett snyftande men avvaktar, det fortsätter så jag reser mig upp och går in i hans rum. Där ligger han ihopkrupen med händerna på huvudet och gråter. Det högg till i hjärtat på mig. Jag gick och satte mig bredvid honom, höll om honom och frågade vad som hänt. Han hade slagit i huvudet i väggen, ingenting allvarligt men tillräckligt för att göra honom ledsen. Han hade hoppat ner i sängen i för hög fart. 

Jag hatar att se honom ledsen, ännu mer att höra det. Det skär verkligen i hjärtat.


vilket väljer du?

Hittade denna hos Theonlyme .

Pommes frites - Bröd
Oliver - Champinjoner
Ost - Skinka
Pizza - Popcorn
Idol - Top Model
TV - Musik
Dans-Sång
Sylt - Ketchup
På gröt: Kanel - Socker
Tomtar - Påskkärringar
Lucia - Tärna
Pepparkaka - Knäck
Sommar - Vinter
Flygplan - Båt
Hallonbåt - Lakritsbåt
IdolMarie - IdolAmanda
Bada i pool - Bada i havet
Fullkornsmakaroner - Vanliga makaroner
Gymmet - Soffan
DVDbox - Serien på TV

ny telefon - igen!

Imorgon ska jag skicka tillbaka min telefon som jag köpte förra veckan. Anledningen till det är att jag inte är nöjd med den och att sidan jag köpte den ifrån hade lagt ut felaktig information om telefonen samt att batteriet laddar ur efter bara några timmar. Jag får välja mellan pengarna tillbaka eller en ny modell och jag väljer såklart pengarna tillbaka. Men jag är inte ledsen över detta, utan jag har redan hunnit beställa en ny telefon men denna gång ifrån Netonnet vilka jag litar på.

Så i början på nästa vecka har jag en ny telefon - igen!


image1204
Nya telefonen.

nyårsklänning

Som så många andra så letar även jag efter en Nyårsklänning. För mig är det nästan ett måste att den ska vara svart och så har man på sig silvriga accesoarer och lockar á la moviestar! Jag målar upp en bild om hur jag kommer se ut och det är fan det snyggaste jag sett, haha. Men självklart så kommer det inte riktigt bli så, verkligheten ser aldrig ut som den där bilden. Men det är aldrig fel att drömma ;) .

Här är två klänningar jag fastnade för, båda från asos.

image1202 image1203

She's the man

image1201

Om filmen:

"Viola Hastings är tjejen som hellre följer efter bollen på fotbollsplanen, än följer i sin mammas fotspår på fina societetstillställningar. Hon har oddsen emot sig då hennes kära mor verkligen inte förstår sig på tjusningen med sport när man istället kan valsa runt i aftonklänning, och skolans flicklag måste läggas ned då de inte får tillräckligt med spelare. Hos Viola är kämparandan och påhittigheten emellertid starkare än förståndet, och som en desperat åtgärd klär hon ut sig till sin tvillingbror för att ta hans plats i den nya internatskola han blivit förflyttad till på grund av skolk. Sebastian har tänkt inleda sitt läsår med att skippa två veckor även på den nya skolan, så under tiden Viola passar på att - i kort hår, med mörkare röst och efter en lektion i konsten att spotta - nästla sig in i gymnasiekillarnas innersta kretsar och knipa en plats i deras fotbollslag för att bevisa att tjejer kan."


Det är den roligaste film jag sett på länge, hur bra som helst! Jag skrattade högt flera gånger, och tårarna rann vissa stunder. Underbar film! Har ni inte redan sett den, så se den! :D

shoppingen!

Nu tänkte jag visa er dagens köp minus en present som jag tyvärr inte kan visa.

image1195
Skor från skopunkten.

image1196
Filmer.

image1199
Julklapp till brorsan.

image1200
Julklapp till brorsan.

museum och julklappsshopping

God kväll!

Idag var klassen som sagt på museum och det var nog det tråkigaste någonsin, bara en massa tavlor från flera hundra år sedan. Vi fick en rundtur som handlade om "Ideal genom tiderna". Tråkigt tråkigt tråkigt. Men det blev roligare sen när jag och några ifrån klassen gick och åt på Donken och sedan julklappsshoppade! Jag hittade en hel del, lägger upp bilder senare :) Jag hittade mina efterlängtade skor, haha.

Nu är jag hemma själv till sent ikväll, så ska göra något att äta och sedan bara ta det lugnt i soffan. Är ledig ifrån jobbet idag också, hur skönt som helst!

Vad ska ni hitta på ikväll? :)

stockholm nästa!

Nu ska jag alldeles strax ut i det kalla frostiga landet för att gå till tåget. Jag älskar att åka in till stan, jag trivs verkligen där bland all rörelse och alla människor!

Hoppas ni får en jättebra dag :)
Puss & Kram


museum är inte min grej

God morgon!

Hoppas att ni sovit bra inatt! Det har jag gjort, somnade som en stock efter jag lagt mig ner i sängen och vaknade inte förrän klockan ringde.  Hur skönt som helst, men jag är jättetrött ändå.

Idag ska klassen plus Op 1&3 åka in till sthlm och gå på något museum och sedan julmarknad. Efter det är vi fria att göra vad vi vill och då ska jag leta efter lite julklappar och skor. Det här med museum är jag inte så pigg på, det är bland det värsta jag vet. Men jag ger det gång på gång nya chanser när vi åker med skolan, men aldrig har jag blivit positiv till det. Nej, museum är inte min grej helt enkelt.

Idag blir det inte heller mycket bloggning, men så är det!
Vad ska ni göra idag, på en fredag och allt? :)

inte på blogghumör

Det var jätteroligt att träffa farmor :). Vi  fikade och pratade massor!  Hon är verkligen min förebild <3

Nu ska jag gå och göra annat ett tag, är inte på humör för det här just nu tyvärr.
Men ni får ha en bra kväll :)


Grattis farfar <3

image1193

sms-kåt!

Idag har jag haft min telefon i exakt tio dagar och på de tio dagarna har jag:
- Skickat 570 sms.
- Tagit emot 612 sms.

Sms-kåt, javisst!

Lucia outfit!

image1192

Såhär ser jag ut idag, med glitter och allt!

skön dag!

Hej på er!

Nu är jag hemma från skolan och har hunnit med att äta. Om en stund bär det av hem till farmor :), min favorit! Där kommer även mina små kusinbarn vara! Kärlek till dem, de får alla problem att försvinna med bara ett leende.

Skoldagen idag var väldigt skön, skönaste på länge. Först var det ju luciatåg och sång, sedan hade vi engelska där vi fortsatte att kolla på Blood Diamond, så bra film. På människan socialt & kulturellt läste läraren om Lucia och där fick vi sluta en timme tidigare. Efter dess hade vi omvårdnad, men vi ville börja tidigare för att få sluta tidigare, men ingen lärare var där så vi kollade på Mulan som jag hade i mitt skåp tills läraren kom. Då pratade vi bara om lite olika saker och fick sedan sluta lite tidigare. Då stannade jag och Tessan kvar och såg slut filmen :). Väldigt slapp och skön dag, fler såna tack!

Har eran dag varit bra? :)

lucia

God morgon!

En ny dag, nya möjligheter.. Eller något i den stilen!
Hoppas att ni sovit riktigt bra i natt?! :) Jag har sovit cirkus fem timmar, men är inte trött alls knappt. Det är väl just för att man sovit så pass lite och kroppen aldrig hinner in i den där djupsömnen..

Det får bli ett kort inlägg, hinner inte mer. Men ni får alla ha en toppendag! Hur ska ni "fira" Lucia? :)

Puss & Kram


image1191


god natt

Förlåt för ett smått deprimerande inlägg om döden, men behövde få skriva av mig lite.. Jag har ganska mycket inom mig den här tiden på året. Men som redan sagt, min blogg.

Nu har klockan passerat tolv och det är nu Lucia. Imorgon är det luciafirande i skolan med tåg och fika, det kommer bli mysigt! Älskar som sagt den dagen.

Nästa stopp nu blir sängen och dess mjuka kuddar.

God natt & Sov gott <3

luciadagen

Imorgon är det Lucia, som ni alla redan vet. Jag älskar den dagen, nästan lika mycket som julafton. Nu under kvällen började jag tänka mycket på Lucia och vad den innebär för oss alla. För mig och min familj har det alltid varit lite av ett firande i och med att Farfar fyller år då. Så samtidigt som jag älskar dagen, så är det blandade känslor. Jag vet inte riktigt om jag ska känna lycka, sorg eller saknad.

Sorgen jag känner av att han inte längre finns här och saknaden efter honom.
Lyckan för den tid vi fick med honom och de minnena som alltid kommer leva kvar!


Jag väljer att känna lyckan.
Jag vet att alla de ljus som brinner under Luciadagen brinner för honom och alla de sånger som sjungs är för honom.

I år är det andra julen utan honom. Samtidigt som det inte längre känns lika tungt så är det fortfarande något som fattas. Han fattas. Jultiden är den tid man vill spendera med de man älskar, sin familj och sina vänner.

Jag vet att döden är en del av livet, det är klart. Ingen kan leva för evigt. Men då ska människorna dö av ålder, inte sjukdomar och olyckor.  Farfar dog inte av ålder, utan av något som inte skulle hända. En komplikation efter en operation. Pang sa det så var han död, ingen hann med att göra något.

Jag blir så arg. Inte bara för att han dog och lämnade farmor kvar. Men arg för att jag inte fick säga hej då, arg för att jag valde att stanna hemma den dagen pappa åkte och hälsade på. Men jag ville inte se honom i en sjukhussäng, jag kunde inte göra det. Även fast han då var på bättringsvägen och de var säkra på att han snart skulle få komma hem..

Det fick han aldrig göra och jag ångrar att jag inte åkte med den dagen som blev den sista han sågs i livet..

do they know it's christmas time?


Dagens, onsdag!

image1187

starkt VG!

Hej på er!

Nu är jag hemma igen efter en lång och intensiv dag! Jobbet har aldrig varit roligare än det var idag :)! Jag är så jäkla glad! Mycket folk var det också, så inte en stillasittande stund där inte.

Idag fick vi reda på hur det gick för oss i Engelska-Nationella och även vårt slutbetyg! Mitt blev ett starkt VG ! Jag blev förvånad själv, trodde inte på mer än G. Men jag är jättenöjd :)

Nej nu är jag helt slut, så tänkte lägga mig på soffan med en lussebulle och några pepparkakor!
Jag hoppas att ni haft en bra dag idag :)

beckham in underwear

image1186

Ha en bra dag!

onsdag

God morgon på er!

Idag är det en bra dag! Himlen är blå och solen lyser. Inget regn! Härliga tider..
Jag ska jobba idag från 11-12.45 och sedan går jag på engelskan 13-14 och börjar jobba igen 16-20. Så idag är det en dag då jag har fullt upp. Men jag slipper samhällen, vilket jag är jätteglad över! Istället ska jag göra en uppgift hemma, men det går så bra!

Hoppas ni sovit gott? :)

varför nu?

Gud, så skönt det varit att bara ligga framför tvn och inte göra nånting. Har somnat här och där också, mår inte bra. Har feber och är alldeles seg, har känt att något varit på väg ett tag nu. Men varför just nu? Jag ska jobba imorgon, kan inte bli sjuk. Får hoppas att det försvinner under natten..

Därför ska jag hoppa i säng nu, hoppas eran kväll varit bra :).
God natt & Sov gott!

älskade tisdag!

image1185

tisdagens outfit!

image1183

Såhär ser jag ut idag!

gosedjur i form av sjukdomar!

image1182

Så söta :D
Finns att köpa här!

optikern

Hej på er!

Nu efter skolan var jag hos optikern på synundersökning. Jag fick det jag redan visste bekräftat - min syn har blivit sämre. Jag ska därför få "starkare" glas och ska även fundera på linser, men jag vet inte om jag vågar! Men hon sa det att jag sminkar mig ju och är då van att pilla vid ögonen. Så får se, ska tänka lite till.  Jag fick även reda på att jag har en skelning på nära håll! Om en vecka ungefär har jag fungerande glasögon igen :).

Jag passade även på att köpa en julklapp medan jag väntade på bussen, men vad det var kan jag inte säga. Personen den är till läser nämligen min blogg ;).

Ikväll är det inga föräldrar hemma så pappa "lagade" maten innan han åkte iväg. Det blir Kebabtallrik från pizzeria, haha! Gott gotti gott gott :)

Nej, nu blir det mycket babbel. Hoppas eran dag varit bra :)
Nu ska jag lägga mig raklång i mamsen & papsens säng och inte gör någonting! Ahhh...

uppe före tuppen

God morgon!

Här är vi uppe före tuppen, klockan ringde klockan sex. Anledningen att jag går upp sex istället för halv sju är att jag duschade och tvättade håret. Sedan måste jag föna & platta det och vill inte stressa. Men det kändes inte så jobbigt att gå upp tidigt. Jag har vaknat flera gånger under natten och varit alldeles kallsvettig med sprängande huvud, läger är detsamma nu! Mår inte bra alls, men kan inte vara hemma idag. Hoppas ni mår bra iallafall? :)

Idag blir det skridskoåkning på idrotten, äntligen! Har gått och längtat hela året, det är ju så roligt :) Tycker ni om att åka skridskor?

image1181


Ha en bra dag!
Puss&kram

cityakuten

Jag sitter och kollar på Cityakuten med mamma, kunde inte hålla mig borta. Men för att inte fastna här igen efteråt så blir det här sista inlägget för idag!

God natt & Sov gott!

plugg eller tv?

Nu sitter jag här med dåligt samvete och beslutsångest. Jag har fortfarande inte gjort klart svenskan som jag skulle göra direkt när jag kom hem idag. Jag borde verkligen göra den nu, jag måste. Men jag vill kolla på cityakuten också. Kan kanske göra lite i pauserna och sedan göra ett ryck efteråt? Hmm..

Tänk vad tvn kan locka!

måndagens outfit!

image1179image1180

deg eller kaka?

1,5 timme och 5 kilo tyngre är jag klar med pepparkaksbaket! De blev jättegoda, nam nam! Men vad som är godare är ju degen, har ätit mängder! Så nu väntar väl en kväll med magont och illamående, men det är de fan värt !

Vad tycker ni är godast, Degen eller de färdiga pepparkakorna?

image1178


pepparkaka!

image1177

Nu blir det pepparkaksbak/degätning!

degätning

God kväll!

När jag var på väg upp för våran backe stannade pappa bilen bredvid mig och visade upp Övningskör-skylten och frågade om vi skulle köra en sväng. Ehm..jag vill gärna köra men gärna när jag ser var ratten är! Så vilken dag som helst nu, ska jag börja köra :).

Nu ska jag göra ett sista ryck med den där jäkla svenskan och sedan blir det pepparkaksbak med pappa och lillfjanten! Med andra ord: DEGÄTNING!

Hoppas att ni haft en bra dag! :)


oätlig mat

Hej hej!

Jag åkte till skolan en halvtimme tidigare imorse bara för att jag behövde skriva ut lite saker, men då har dem tagit bort internet i biblioteket så det gick inte så bra det. Men nu sitter jag vid en dator och skrivit ut det. Om tio minuter har vi våran redovsining och klumpen i magen har inte blivit mindre.

Maten idag var precis som vanligt - oätlig! Så nu får man gå hungrig igen tills man kommer hem, vilket är vid fem!

Nej, nu måste jag gå!
Kram kram !


måndag!

God morgon!

Måndag idag igen då, hoppas ni mår bra. Den här måndagen känns faktiskt inte lika jobbig som det bruka, för nästa vecka får vi jullov! Och om precis två veckor är det julafton. Nu har man något att se fram emot varje dag :).

Idag har jag omprov i ljudteknik och jag hoppas det går bättre än sist vilket var ett jäkla fiasko, haha! Vi har även redovisning på grupparbete i Geriatrik. Jag hatar verkligen att redovisa, det är en stor fobi. Att stå framför folk när det är knäpptyst och alla kollar på mig! Usch, jag mår dåligt redan nu.

Nej, nu måste jag göra mig iordning!

Ha en bra dag!
Puss&kram

hugh grant

Gud så jag älskar den filmen.. Kan se den hur många gånger som helst utan att tröttna alls. Kan man annat än älska Hugh Grant?

Nu blir sängen nästa stopp! Jag hoppas eran dag varit bra :)

Godnatt & Sov gott

Bäst!



Jag skulle betala för att få se det här, alltså!
Underbart!

love actually

image1176



Nu ska jag se på Love Actually, har bara missat litegrann. Jag älskar verkligen den filmen, det spelar ingen roll om jag ser den mitt i sommaren, jag får ändå en så stark julkänsla!

Ska ni se den? :)


off to work

Nu åker jag och jobbar, ha en bra kväll! <3

pluggpaus!

Yes, jag är klar med Geriatriken och har gjort lite svenska. Nu orkar jag inte mer, behöver paus. Inga pepparkakor har jag hunnit med att baka heller, det får bli en annan dag. Vad har ni hittat på hittils idag? :)


superstar


plugg!

Nu blir det plugg för hela slanten ett tag. Det jag har att plugga är:

- Geriatrik.
- Svenska.
- Ljudteknik.

Önska mig lycka till!

juligare blogg!

Nu har jag gjort bloggen lite juligare! Röd text här och var och juligare kommer den bli ju närmre julen vi kommer. Jag måste bara komma på hur jag vill ha den, det är svårt. Men rött tycker jag är ett måste för julen, så där är en sak klar!

image1175

why couldn't it be chistmas everyday



Jag har fått fnatt på jullåtar!

andra advent

image1174

plugg och pepparkakor!

God morgon!

Det är helt otroligt, jag sov till 11.40. Vet inte när det hände senast, men riktigt skönt var det att få sova ut ordentligt. Nu orkar jag nog med den här söndagen som även denna blir en Pluggsöndag! Jag ska försöka plugga snabbt så jag hinner baka lite pepparkakor innan jag ska till jobbet. Pappa gjorde nämligen en deg igår och den är lika stor som förra året och då stod vi och bakade flera dagar innan den ville ta slut, haha..

Jaha, vad ska ni göra en dag som denna? :)

nästa stopp: Sängen!

image1173

Så nu säger jag Godnatt & Sov gott!

<3

Världens sötaste!



Det här är det sötaste jag någonsin sett!
Åhhh :') . Titta och lyssna på henne!

jag förstår inte..

image1171

Jag spanade lite kändisskvaller på en sida och då dök det upp lite bilder på min blivande man, Zac. Där stod också en liten text som slet ur mitt hjärta ur kroppen. Sedan blev det stampat på.

Här är texten:
"Innan gymmet lämnade Zac av sin flickvän Vanessa Hudgens hemma hos henne och det verkar som om det här paret skulle kunna hålla för resten av livet."

Jag förstår inte, han skulle ju lämna henne för mig!

hemskt underbar!

En komikers uppväxt.. Vilken jävla hemsk äcklig film. Samtidigt var den så bra.
Hemsk på ett underbart sätt! Underbar på ett hemskt sätt.

Den tog sig in i mig. Våldtog mig.
Hemskt underbar!

en komikers uppväxt

God kväll!

Nu är jag hemma igen och har ätit lite Tacos, alltid gott! Ska alldeles strax inta lillebrors rum för att se En komikers uppväxt som går på 2an. Visste faktiskt inte att den fanns på film, har bara läst boken och den tyckte jag om. Har ni sett den? :)

image1170


Ikväll/natt ska jag vara lite mer aktiv än vad jag varit senaste veckan. Jag har verkligen saknat bloggen, men har inte haft tid. Det är ganska mycket i skolan just nu och så har jag varit iväg på saker hela veckan.

Ha en bra kväll :)

värdelös julmarknad!

Hej på er!

Jag kom hem ändå innan jobbet och har nu ätit lite. Julmarknaden var nog det värsta jag varit med om, hur tråkigt och värdelöst som helst. Fanns i stort sett ingenting att se, de såldes mest mat :S. Det vill man ju köpa till någon i julklapp också, "Här har du en mögglig korv!" Nej fy.. Höstmarknaden var bäst!

Vi fick iallafall vara ute de ljusa timmarna på dygnet, för nu är det kolsvart ute igen! Jag är på ganska taskigt humör, har så ont i ryggen och så ska jag jobba. Vill bara ligga hemma i soffan och inte gör ett skit. Efter klockan åtta får jag göra det, så får hålla ut.

Hoppas ni haft en bra dag och fortsätter att ha det :)

Puss & Kram

christmas is all around



Ha en bra dag!

lördag med julmarknad

God morgon !

Idag är det första dagen på över en vecka som det inte regnar och lite blå himmel syns, jippi! Humöret steg just en våning.

Idag ska jag, Antonia  och Tessan gå på julmarknaden som är här nu, vi ska kolla efter lite julklappar! Det är såna här tillfällen som gör det mysigt att bo här i annars så döda Nynäshamn. Jag kommer gå direkt till jobbet så idag blir det inte heller så mycket bloggning. Men har man fullt upp så har man, hehe.

Vad ska ni hitta på en lördag som den? :) 

image1169

filmkväll!

Hej på er!

Nu är jag hemma igen efter en heldag med skola och jobb. Antonia är här också och vi ska kolla på film och äta chips och dricka cola! Roligt va?  Så jag kommer inte vara så aktiv här ikväll, tyvärr. 

Hoppas ni haft en bra dag :) Jag är tillbaka imorgon eller kanske senare.
Puss & kram!

Nemi

image1168

Haha!

thank God it's friday!

God morgon!

Tack för alla tips om ryggont och böcker, jättetack! Svarar på era kommentarer när jag kommer hem senare, hinner inte nu, tyvärr.

Idag är det återigen fredag kära vänner, men idag blir det nog en bra en. Jag ska visserligen fortfarande jobba, men efter jobbet kommer Antonia och då ska vi köpa med oss pizza hem hit och mumsa på det framför tvn, det blir jättebra :). Ska även köpa mina nya favvochips Grain Delight, mums! Vad ska ni göra en fredag som denna? :)

Ha en bra dag!
Puss&Kram

tidig kväll!

Idag är jag trött och min rygg gör ondare än på länge, vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. Har ni några bra tips för att lindra smärta så säg gärna till!

Jag tänkte lägga mig i sängen och försöka skriva lite svenska, vill inte sitta där på måndag kväll och panikskriva. Ska försöka börja läsa en bok också. Något jag inte gjort sedan i somras. Har ni några bra boktips?

Nej nu blev det mycket text igen, haha. Ska gå innan jag skrämmer bort er alla härifrån.
God natt & Sov gott <3

smärta i mitt hjärta!

Jag tror inte att Zac kommer att dumpa Vanessa för mig. Anledning till det är: 
1. Han bor långt härifrån.
2. Han verkar lycklig med henne.
3. Han vet inte ens vem jag är!

Det framkallar smärta i mitt hjärta.  Så nu sitter jag här och tröstäter Daim.


image1167

marry me?

image1166

Tror ni att han dumpar Vanessa och gifter sig med mig?

give me some sex

I have a confession to make..

Ursäkta.. Men nu är det såhär att jag inte har haft sex på väldigt länge. Det börjar bli väldigt, ja vad ska jag säga? Frustrerande. Så fort jag ser en snygg kill-häck, vill jag bara greppa den, haha. Skratta ni, men det är inte roligt!

Give me some lööööv!

dålig bloggare

Usch, vad vilken tråkig bloggare jag har blivit. Skriver bara om tråkiga saker som skola och sånt. Sen har jag nästan inga bilder med i inläggen så det blir bara en massa text. Inte så konstigt att läsarna minskat, jag skriver ju ingenting intressant som är värt att läsa!

Jag får skärpa mig!

the way i are


inställd match

Hej på er !

Lång dag idag, alldeles kolsvart ute nu också. De hyffsat ljusa timmarna spenderar man inomhus i ett klassrum, skitkul. Jag börjar tröttna rejält på skolan nu också, vill ingenting längre. Men får hålla ut två veckor till bara, sen är det efterlängtade lovet här!

Ingen hockey blir det idag heller - matchen blev inställd. Så jag får bli hemma och plugga istället, jäättekul! Men först innan jag gör något annat blir det tv ett tag. Börjar med OC och sen får vi se vad som står på tur!

Har eran dag varit bra? :)

torsdag

God morgon!

Det känns som att man aldrig får sova ordentligt. Man går och lägger sig på kvällen och direkt så vaknar man av klockan på morgonen och man är tröttare än någonsin.  I går kväll var ingen rolig kväll, min rygg gjorde så ont att jag bara låg och vred mig och andades korta andetag ( inte det bästa för syresättningen till hjärnan, vilket kanske förklarar huvudvärken) Haha, iallafall.. Knarkade lite painkillers så jag kunde somna..

Hoppas ni sovit bra iallafall?! :)

Idag blir det åter en lång dag, slutar först halv fyra och då måste jag hem direkt och äta för att sedan åka på match. Jag får se om jag orkar, behöver egentligen skriva svenska. Men får se, hockey känns mer lockande!

Jaja, nu måste jag göra mig iordning.
Ha en jättebra ! Kram.

shopping & äckliga gubbar

God kväll!

Nu är jag hemma igen efter en lång dag. Åkte som sagt in till stan efter skolan för lite shopping med Martin. Det var mest jag som shoppade, haha. Eller iallafall sprang fram och tillbaka mellan affärer på jakt efter skor, men de skorna ville inte visa sig idag. Irreterande som fan, jag behöver verkligen ha nya skor. Så imorgon blir det ett nytt försök när brorsan ska på match, jag blir avsläppt i Ringen och ska dit och kika lite. Men iallafall, hoppas du inte avled idag Martin? ;)

På tåget hem nu var det två gubbar som satt och råstirrade äckligt på mig. Det var riktigt obehagligt så jag gick av en station efter vad jag tänkt, bara för att slippa gå av med dem. Usch, jag hatar såna människor. Ser ut som de ska flyga på en när som helst..

Även idag blev en oaktiv dag, får skärpa mig! Men det är som det är nu.
Måste plugga lite nu så det här får bli sista inlägget för idag!

God natt & Sov gott!

shopping

Nu är jag klar här, äntligen! Efter den här lektionen har vi engelska och efter skolan åker jag in till stan och shoppar med Martin :). Jag ska köpa skor och kolla efter lite julklappar!

Jag är tillbaka ikväll igen, ha det så bra :)

Kramkram!


samhälle

Hej hej!

Jag klarade mig till skolan utan att se ut som en dränkt katt! Nu ska jag inte gnälla på regnet mer, det försvinner inte snabbare för det. Istället ska jag bara se det positiva med vädret, hahaha! Som om det är möjligt..

Nu har vi samhälle, skulle hellre vara någon annanstans, men vi sitter ju vid datorerna så då blir det genast bättre. Läraren har ju ändå ingen koll på vad man gör!



vart är snön?

Nu ska jag ut i regnet för att åka till skolan, usch! Jag hatar verkligen att röra mig ute i regn. Det är december, vart är snön?

Ha en jättebra dag!
Puss & Kram

Lista

Lista "lånad" av Malin!

Pepparkakor - Lussebullar
Skumtomtar - Knäck
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar -Prinskorvar
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Paradis - Alladin
Sylta - Pastej
Glögg - Julmust
Rödbetssallad - Dopp i grytan
Ris a la malta - Risgrynsgröt
På skinkan: Äppelmos - Senap

Apologize



Underbart!

onsdag

God morgon!

Hoppas ni sovit bra och vaknar upp till en mer färgglad värld än vad jag gjorde. Varför måste det vara grått och trist hela tiden? All ork och lust försvinner helt, man går som i en dvala..

Jag somnade vid 00 ungefär och vaknade med ett ryck och tänkte "Nej shit, jag har försovit mig." Jag kollade klockan och då var den bara 00.58. Skönt! Blev det många timmars extra sömn, haha. Så det kan bli!

Nu ska jag duscha och fixa iordning mig!
Tjingeling

sleep tight

Nu ska ja börja röra mig mot sängen. Har visserligen en lång sovmorgon imorgon, men orkar inte sitta här längre. Ska läsa lite i Solo innan jag sluter ögonlocken, haha. Vad poetiskt det lät!

Hoppas eran dag varit bra :)
Sov gott  <3  Kraaam!


burning inside


nu!

image1162

Ugly Betty.

fika kladdkaka

Hallå!

Hoppas att ni mår bra allesammans :). Själv mår jag toppen, har nästan precis kommit hem. Träffade Antonia nere i centrum efter skolan där vi fikade kladdkaka och kollade lite i affärer! Det var trevligt, måste göras oftare för annars får vi inga julklappar ;). Eller hur Antonia?

image1160


Nu måste jag göra lite skolarbeten som ska vara inlämnade och klara. Tänker inte skjuta upp det mer nu, utan ska göras idag och ingen annan dag. Punkt slut! Sen så får man ju inte missa Ugly Betty och Desperata hemmafruarna. Så idag blir det inte heller så mycket bloggning, tyvärr. Men ibland är det så helt enkelt.

Vad ska ni göra ikväll? :)


alkohol & droger

Hej på er !

Nu sitter jag på sista lektionen som är samhälle! Inte mitt favoritämne men idag fungerar det. Vi ska nämligen ta reda på lite fakta om Alkohol, Tobak & Droger. Jag tycker faktiskt att sånt kan vara intressant. Lektionen är slut om 20 minuter och då får jag komma hem! Tralalalala!

Skulle bara slänga in ett litet inlägg, nu måste jag fortsätta.
Kram kram!

tisdag

God morgon!

Jag är så trött, vill bara lägga mig igen. Men så är det väl för alla varje morgon? Jag har iallafall tur, tisdagar är enda dagen jag börjar vid åtta. Resten av dagarna har jag sovmorgon!

Nehej, nu har jag faktiskt inte mer tid, måste göra mig iordning och försöka få i mig något i frukostväg även fast det känns som en omöjlig sak för tillfället.

Ha en jättebra dag :)
Puss & Kram

färdig som människa.

Nu ger jag upp för idag med allt som har med skolan att göra, är helt färdig som människa. Ska hoppa ner i sängen nu och leka lite med telefonen :).

Imorgon blir det en lugn kväll för min del, inga måsten bara tv!
Godnatt & Sov gott <3

psykopat

Det här är fan inte roligt. Jag ska analysera en jäkla psykopat. Han tror att väderkvarnar är jättar och att hela världen är spännande och farlig..

Get a grip!

oaktiv

Jag är oaktiv pga plugg! Har massor som ska göras till imorgon. Men heter man Mojsan så skjuter man alltid upp allt till kvällen innan, så jag får faktiskt skylla mig lite själv.

Men det är som sagt därför jag inte är så aktiv här.

nya telefonen är här!

image1155Nu har jag varit och hämtat min fina lilla telefon! Åh, den är ju så fin! Jag älskar att lära mig en ny telefon, visserligen är det en Nokia som jag haft några gånger tidigare och de är ungefär byggda på samma sätt!

Men ååh.. Jag är så glad nu !!




big big world



Jag har alltid tyckt om den här låten.


regnet det bara öser ner

Hej på er!

Den här skoldagen ville verkligen aldrig ta slut. Det kändes som att jag gick upp på måndagen men kom hem på onsdagen. Men jag överlevde iallafall trots provet jag inte var ett dugg förberedd inför. Det har öst ner regn precis hela dagen. Lagom glad man blir då!  Har eran dag varit bra? :)

Jag fick ett sms förut om att min telefon finns att hämta på skotten! Woho, så nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så vi kan åka och hämta den! Jag älskar nya saker.

Nehej, nu ska jag slänga mig i soffan.
Tjingeling

Måndag morgon!

Good morning sunshines!

Nu är jag nyduschad och påklädd utan svimningattacker den här gången! Tänkte säga, vilken härlig dag. Men man ser inte en meter ut ens, helt kolsvart. Men jag ser regndropparna på fönstret..

Idag blir det en lång dag, kommer inte hem förrän vid fem och vi har lektion på lektion hela dagen. Jag är glad bara jag kommer hem i ett helt stycke.

Nu måste jag göra mig klar! Ha en jättebra start på veckan allihop :)
Kram, Mojsan


under uppbyggnad

Åååhhh.. Jag vet inte hur jag vill ha bloggen. Vill ju göra den mer julig, men vet inte hur. Ska ändra så det blir lite rött och så. Men bakgrunden, jag vet inte. Headern, jag vet inte. Beslutsångest på hög nivå!

Men nu ska jag hoppa i säng innan jag förstör hela bloggen istället, haha. Den får vara som den är sålänge. Låt oss säga att den är under uppbyggnad!

Sov gott <3
Kram, Mojsan

soffpotatis

Hej på er igen!

Nu är ännu en helg snart slut, det går så fort. Tänk er, om tre veckor sitter vi där och är helt spända och förväntansfulla inför julafton dagen efter. Iallafall så kommer jag att vara det. Julen är för mig den bästa tiden på året, jag älskar det.

Nu ska jag lägga mig i soffan ett tag!
Tjingeling

somna stående

Jag vill verkligen inte jobba, jag orkar inte. Vill bara sova hela dagen som är kvar, känner mig som en levande död. Men jag har inget val, får bita ihop och hoppas på mycket folk så jag håller mig igång, annars finns det risk att jag somnar stående.

Nu ska jag göra något annat för att hålla mig vaken, jag är tillbaka ikväll!

Kram kram!

första advent

image1152

home, sweet home

Hej på er!

Hem ljuva hem! Efter en och en halv timme i bil så är det skönt att vara hemma. Det har varit jättekul där borta, förutom en sen läggning och tidig uppgång. Men så är det, jag får sova nästa helg helt enkelt, haha.  Jag tänker inte sitta och berätta vad vi gjort i detalj, det är helt ointressant. Men vi var hela 22 personer där, det var jättegod mat och väldigt trevligt ! Jag kan också berätta att jag aldrig mer kommer dricka Whiskey, Haha..

Imorse när jag skulle gå upp sa ryggen ifrån. Sov nämligen på en madrass på golvet och det tyckte förmodligen inte ryggen om. Jäkla Ischias!  Känns inte bra att gå och jobba sen, men bara att bita ihop.

Har eran helg varit bra så här långt? :)

image1151


nyköping

image1150Nu åker jag till Nyköping! Ha det jättekul och bra nu i helgen! Jag ska försöka att kanske få in något inlägg där nere, annars är jag hemma igen imorgon!

Puss & Kram!





Mama, I'm a big girl now


porriga pepparkakor!

image1149

Finns att köpa här!

juldesign!

Under dagarna som kommer så ska jag ändra om min design lite, så den blir lite juligare! Jag vet att många gör det, men är det snart jul så är det :), och vad passar bättre än just bloggen för att påminna er och mig om det?!

Så håll utkik under dagarna! :)


twins

Såg den här hos Theonlyme och tyckte den var lite småkul, haha!


lördag

God morgon!

Hoppas ni alla sovit riktigt bra, det har iallafall jag gjort. Har sovit djupt hela natten utan att vakna till en enda gång, hur skönt som helst och jag känner mig verkligen utvilad!

Idag blir det inte mycket bloggning för min del. Vid ett-halv två åker familjen minus en bror ner till Nyköping. Min moster och hennes kille/sambo bor där och han fyller år idag så det ska bli lite fest. Vi sover där också, så om jag inte lyckas hitta en dator där som jag kan blogga ifrån så blir det ingenting förrän imorgon eftermiddag/kväll. Men ni får gärna kika in, läsa gamla inlägg och kommentera. Då blir jag glader när jag kommer hem igen!

Vad ska ni göra idag? :)

sleep time

image1148

Nu säger jag god natt och sov gott <3

1 december

image1147

Nu har det varit första december i lite mer än en timme vilket betyder:
- 12 dagar kvar till Lucia.
- 23 dagar kvar till julafton.
- 30 dagar kvar på 2007.

Underbart!

är ens kärlek någonsin tillräcklig?

Nu har jag varit singel i lite mer än en vecka och beslutet var fortfarande det bästa, känner jag. Jag mår så fruktansvärt bra, trodde inte ens att det var möjligt. Jag har inte ångrat mig en sekund. Men nu börjar jag sakna närheten av en annan person. Inte just av honom! Bara av en annan person som finns där bredvid mig. Alla människor har det behovet efter närhet och trygghet. Den kan man hitta hos sin mamma, men det är inte den närheten jag är ute efter.

Jag är inte ute efter det psykiska, utan det fysiska. Inom sinom tid kommer jag att vilja ha den psykiska kontakten med en annan person igen. Men inte som det ser ut nu. Inte på en "förhållande-nivå" i varje fall.

Jag har inte känt en annan persons närhet på väldigt länge. Varken genom kramar eller sex. Kanske fick jag närhet i slutet, men det var ingenting jag kände som något kärleksfullt. Då var känslorna redan borta. Så för mig var det ingen närhet jag ville ha. Det kändes bara tillgjort. Jag kände mer närhet och kärlek av kompisar.

Det jag saknar mest är kramar och att bara ligga och hålla om. Prata om allt och ingenting, utan löften om en framtid. Bara leva i nuet, ta dagen som den kommer. Jag behöver inte ett "kärleksförhållande" som innehåller "Jag älskar dig!" . Jag har svårt för att använda de orden tillräckligt och är rädd för att min kärlek inte ska vara tillräcklig.

Men är ens kärlek någonsin tillräcklig?

spasmer?

Hahaha.. Jag bara sitter här och skrattar! Gång på gång loggas jag ut från msn och internet dör. Det händer någon gång per minut nu. Men bara sekunder senare fungerar allt igen. Spasmer kanske?  Jag kan inte göra annat än skratta och det gör säkert de som ser mig logga in och ut hela tiden också!

Fler än jag som har problem med internet nu?