Happy new year!

Mitt hår vill inte alls som jag idag. Hade tänkt mig fina lockar, men håret tänkte "Jag tänker fan inte locka mig! Jag ska vara rakt som jag alltid är med hjälp av den där plattången. Inte fan tänker jag göra som hon vill, det kan hon glömma!". (Ja, mitt hår tänker i väldigt långa meningar). Det fick bli rakt hår. Trist som fan. Men finns inte mer att göra!

Nyårskvällen kommer spenderas med min man med familj hos hans moster. Där blir det mat och en del prat kan jag tänka mig.

Vid tolvslaget får jag ge min man en superkyss för att välkomna det nya året som jag tror kommer bli alldeles fantastiskt!

Jag hoppas att ni alla får en trevlig nyårsafton och jag önskar er ett
Gott Nytt År!


Årets sista dag!

Det är helt galet hur fort året har gått. Det var ju inte alls länge sedan som vi skrek "Gott Nytt År" och kollade på fyrverkerierna. Känns det som. Men det var ju trots allt ett år sedan. Är det för att vi blir äldre som tiden går fortare, eller är det helt enkelt så att den faktiskt gör det? Kanske av naturliga skäl. Någon kanske vill få bort oss människor härifrån så tiden går fortare så vi ska kola någon gång. Vem vet? Lite skämt åsido. Men visst är det galet hur snabbt det faktiskt går?

När jag nu tänker tillbaka på året som gått är det stora blanka luckor. Vad hände egentligen 2008? Kanske är det helt enkelt så att ingenting minnesvärt hände där luckorna finns. Så är det nog. Men saker som faktiskt var värt något kommer jag ihåg och de ligger varmt om hjärtat.

Året 2008, vad hände egentligen?

Vi välkomnade det nya året hemma i Nynäs. Rättare sagt, hos Antonia. Vi var ett gäng där som åt mat och drack alkohol (fy på oss). Efter det så är det ganska blankt fram till den 2a april då jag blev myndig och det var en dag jag väntat länge på. Äntligen var den här och det firades med en liten fest med nära och kära.
Skolan slutade och jag & Tessan satte oss, den 8 juni på ett plan till Rhodos där vi spenderande en vecka i värmen. Vi åt god mat, solade och dansade hela nätterna! En resa jag aldrig glömmer.
Förövrigt spenderades sommaren på jobb med mina åldringar. Vilket jag trivdes alldeles utmärkt med!
Den sjätte augusti (ja, jag kommer ihåg datumet) träffade jag och Linus ute på krogen och vi började därefter att träffas. Där någonstans började även mitt sista år på Gymnasiet - Omvårdnadsprogrammet och det har varit den mest krävande terminen i mitt skolliv.
Åter till Linus
. Efter att ha träffats ett tag så blev vi den 19 oktober tillsammans och vi kilar stadigare och stadigare för var dag.
Den 19 november är en stor dag detta år. För första gången höll jag ett nyårslöfte och det var att jag skulle ha mitt körkort innan årets slut. Det fixade jag också!

Nu är det december. Nyårsafton. Sista dagen på 2008 och för att göra en liten summering av det som hänt så kan jag säga såhär..

Saker jag är riktigt nöjd med under året:
 
- Jag hittade min drömprins och blev kär.
- Rhodos med Tessan. 
- Alla roliga kvällar med tjejerna. 
- Jag tog det efterlängtade körkortet!

Saker jag ångrar/inte är nöjd med:
 
- Att jag inte lagt någon tid på träning.  
- All onödig shopping som lett till att jag vissa månader spenderat mer än jag egentligen har.

Är ni nöjd med erat 2008?


I'm calling the night!



Nu säger jag god natt till er!

Förvirrande tider!

Nu har min man åkt hem till sig och jag sitter här och tänker på hur jävla underbar han är. På hur bra han får mig att må. Ord kan inte beskriva det jag känner, helt crazy!

Ja jag kanske ska berätta lite kortfattat om min helg (tänkte jag säga) men så kom jag på att det faktiskt är tisdag idag. Mina dagar är helt huller om buller under lov, jul, jobb.. Ja man blir rent förvirrad! Men i vilket fall som helst så stod filmkväll på schemat igår. Tillsammans med min man, Erica och hennes man och Antonia som stod för lägenhet och goda tacochips (Förlåt, Tortillachips!). Det var en mycket trevlig kväll med trevligt sällskap!


Antonia, Erica & Jag 2007

Denna lilla video rensade mina tårkanaler!


Brum brum!

Igår skrev jag ett lite halvt arg inlägg om de tjuriga kärringarna på jobbet. Jag menade såklart inte alla där utan några få. Eller kanske en. Vem tror ni jag fick jobba med idag om inte henne? Först ville jag bara sätta ett skott i pannan på henne.. eller på mig själv. Men det hade inte hjälpt någon av oss så det var bara att bita ihop och tänka att det bara handlade om sju timmar.
 
När vi sedan satt oss i bilen och började åka runt så lättade det och hon var tillslut helt okej. Dock skulle jag aldrig välja henne att jobba med men man kan inte tycka om alla, eller hur? Det är bara mänskligt.

Hur har eran dag varit?

Så lider dagen mot sitt slut (för min del)..

Jag saknar min man otroligt mycket, trots att vi träffades igår. Det känns som att jag inte får tillräckligt med syre utan honom! Min hand saknar hans och jag saknar hans trygga famn. Imorgon kommer han hit och då blir allt precis som det ska vara <3

Med det lilla säger jag tack och hej, god natt och sov gott.
Jag jobbar 7-14 imorgon och behöver ett antal timmars sömn för att orka med. Det kanske inte låter så ansträngande att åka runt i en bil och kika in hos tanter och farbröder. Hjälpa dem med olika saker. Men det är krävande. Nu i början framförallt att hitta till de olika addreserna, lära känna personerna och tillsist att handskas med otrevliga kärringar. Det är personal jag pratar om i det fallet. Fortsätter de att vara otrevliga så kan de ju glömma att någon tar hand om dem när det är deras tur.

Oj, det skulle bli ett kort inlägg men ibland måste man få spy ur sig lite.
Sov gott på er!

My hand fit yours, perfectly!


I Just Died In Your Arms


Guld i det härligaste!

Ramlade in på denna sida av en slump (?) och vad ser man där om inte detta; Nu ska man inte längre ha en "vanlig" stav, eller en naturtrogen dildo. Nej nu ska man ha en guldklimp upp i fittan. För 5490 kronor får du denna gyllene tillfredställare.


Njaaa, jag vette fan om jag vill ha guld i grottan. Jag föredrar den äkta varan, som faktiskt är gratis! Vad säger ni? Skulle guld i härligheten vara något för er?

28 december

Vilken härlig dag! Ute är det minusgrader som resulterar i frost som ligger alldeles vit på marken - så fint! (Trots att det egentligen är snö jag vill ha).

Mamsingen är dunderförkyld idag så det blir ingen bio + middag inne i hufvudstaden. Istället ska jag i hemlighet åka och handla saker och sedan göra en tårta hemma hos Antonia som jag sedan tar med mig hem och överraskar mamsen med. Jag ska även hyra filmer och köpa lite gott som vi kan ha till och till middag blir det thaimat. Dagen kommer bli supermysig ändå!

Nej nu ska jag sätta fart på dagen, ha det så bra!


Grattis på födelsedagen!

Nu när klockan passerat tolv och en ny dag är kommen ska jag börja med att säga Grattis till min kära mor som fyller år idag. Hon läser inte min blogg, men det känns som en bra sak att göra. Min mamma är den person som betyder allra mest för mig. I vått och torrt finns hon där och jag vet att oavsett vad så kommer hon alltid ställa upp och finnas där. Jag älskar henne med hela mitt hjärta och hon är utan en tvekan världens bästa mamma! <3


Mellandagsrea!


Nu bär det om ett tag av till Hufvudstaden och mellandagsrean! Jag hoppas verkligen att jag hittar det jag är ute efter.
Senare på eftermiddagen/kvällen så åker jag hem till min man, så uppdateringen är som vanligt dålig. Men det är ju lov och allt nu, eller hur?!
 
Ska ni ut och slåss på någon rea idag?

Tidig kväll!

Jag är redan hemma från krogen. Det var inte roligt alls. Jag var inte sugen att gå ut från början heller, men sen blev det lite bättre. Jag tog bilen till Erica där vi bytte lite julklappar. Sedan bar vi oss iväg till telegrafen där jag skulle vara nykter för första gången någonsin. Det höll inte länge.. sms:ade pappa som sa att han kunde hämta bilen imorgon så jag tog en tequila och sen två drinkar. Men det blev inte roligare för det, så jag, Antonia och Erica bestämde oss för att gå därifrån. Vi tog en taxi och nu sitter jag och pratar med min man. Mycket bättre!

Jag har nu lärt mig att man inte har roligare med alkohol! Alltid något va?

En twistad uppfattning!



Pappa har nog missuppfattat grejen med Twister?

Hot'n'cold


Den här tjejen har nog grymmaste rösten just nu!

Juldagen

Nu är det juldagen och idag har jag mer julkänsla än igår. Jag vaknade och gick ner i köket där mamma gjorde iordning frukost och sedan satt vi hela familjen och åt tillsammans. Ute är det ett land utav frost, så det är vitt. Ja idag känns det som jul! Vilken tur då att farmor kommer hit och firar lite mini-jul med oss.


Ikväll blir det nog utgång här i Nynäs, men jag är inte på jättehumör för det. Är så himla trött efter 3 dagars jobb nu och sen så ska vi upp ganska tidigt imorgon och åka och shoppa på mellandagsrean! Så får se hur det blir.

Blir det utgång för er ikväll?

Lite julbilder!






24 december

God Jul!

Så var julafton här. Fortfarande känns det inte så, men det är bra ändå. Mormor och morfar är här nu och vi har kollat på Kalle och ätit mat. De lite äldra sitter fortfarande där nere och pratar. Jag och minstingbrorsan har tagit lite kort som jag ska lägga upp sen. Fan vad han är härlig!

Idag jobbade jag 7-14 och det var min första dag på egen hand om man säger. Vi hade en del dubbelbemanningar så jag och en annan vikarie åkte runt tillsammans till dem. Annars var jag själv och det gick jättebra!

Nej nu ska jag vara litr social! Hoppas ni har en fin julafton.


Pizzakäk!


Snart kommer pappa med de traditionella pizzorna. Varje år dagen innan julafton så äter vi nämligen pizza och har gjort det så länge jag kan minnas. Det är så det ska vara. För sedan följer några dagar med julmat (långt ifrån min favoritmat men det hör julen till).

Får ni också pizza idag? ;)

Gifta i sexton år!


Idag har mina älskade föräldrar varit gifta i sexton år & om en vecka har de varit tillsammans i tjugofyra år. Det är mer än halva deras liv. Helt otroligt! Det är en av många saker jag älskar dem för, de ger en hopp bland alla skilsmässor <3

23 december!

Så var det dagen före julafton. Är det bara jag som tycker att det var jul precis? Tiden har gått galet fort och julkänslan finns inte här för fem öre. Det kan ha med att marken är lika snötom som mitt rum! Kanske att det går för fort och att jag faktiskt jobbar imorgon. Men jag tror att julkänslan kommer komma imorgon när jag får sätta mig och andas. Jag ser iallafall fram emot morgondagen.

Imorse var det inte roligt att gå upp kan jag tala om. Halv sex ringde klockan och jag låg kvar i sängen ett tag, men sen var det bara att skynda på med kläder och sedan sätta sig i en kall bil och köra till jobbet. Men annars har det gått jättebra idag. Vi var klara snabbt trots kaoset. För lite personal och sånt tjafs. Imorgon kommer tempot vara riktigt högt!

Hur har eran dag varit?


Love for all!



Såhär ska det vara!

Om några timmar..

 





Befinner sig min moster och man här. Krabi i Thailand.
Jag är inte ett dugg avundsjuk!

I want your soul


Hur är det med er idag?
Jag sov jättebra och vaknade helt utvilad när klockan ringde vid tio. Jag kommer inte ens ihåg vad jag drömde, så bra sov jag.

Idag ska jag ta med brorsorna för att köpa julklappar. Det blir bara här i centrum för jag börjar jobba klockan fyra. Det ska bli jätteroligt faktiskt. Ser verkligen fram emot det! Jag slutar 22 och då ska jag bara åka hem och sova för att börja jobba imorgon klockan NollSjuNollNoll!

Nu ska jag börja göra mig klar, ha en bra dag!

I don't want to be alone!

Tidigare har jag sagt saker som "Det är skönt att ha lite tid för mig själv, det är bra att inte träffas hela tiden". Jag menade det säkert då. Men jag skulle aldrig säga samma sak nu, det är inte alls skönt. Kanske i högst en halvtimme sedan kommer saknaden och ensamheten krypandes..

De saker jag gör när jag är ensam är saker som kan göra med min kärlek, bara det att jag gör dem - ensam!

Just nu sitter jag är försöker hitta saker som får tiden att gå. Nu under kvällen har jag har kollat på Grinchen med mamma och pappa (Vilket var mysigt!), ätit knäck som pappa gjort, kollat på Gossip Girl och laddat ner musik (lagligt såklart!). Allt detta hade jag kunnat göra med Linus.

Nej, ensamhet är ingenting för mig längre. Det har det iförsig aldrig varit men tidigare har jag kunnat tycka att det är skönt med lite egentid. Men som sagt, det tycker jag inte nu! Jag vill bara ha min man här.


I'm your lady


'Cause I am your lady
And you are my man
Whenever you reach for me
I'll do all that I can

Lost is how I'm feeling lying in your arms
When the world outside's too
Much to take
That all ends when I'm with you.

Äventyr till Farsta!

Nu har jag landat i datorstolen igen. Imorse ringde klockan redan halv 9. Jag och min man släpade oss upp och tog en dusch och lite frukost. Sedan bar det av till ishallen där vi plockade upp lillskiten och sedan fortsatte färden mot Farsta. Eller.. Det var meningen att vi skulle hamna där men redan vid Ösmo så sa lillskiten att han mådde illa och ville hem. Så det var bara att vända och åka hemåt.

Jag och Linus bestämde oss för att ändå åka till Farsta och kika lite, bara för att göra något liksom. Så det gjorde vi. Jag fick med mig ett par bruna strumpbyxor som jag tänkt ha på julafton.

Efter ett tag började magarna skrika efter mat så vi packade in oss i bilen och åkte till Handen där vi åt på Subway - Riktigt äckligt gott!! Munorgasm så det skriker om det. En sesam-macka med kyckling, sallad, gurka och currysås <3.

Det var min och Linus dag i en sammanfattning! Vad har ni gjort idag?


Lördag 20 december!

Nu sitter jag här vid min mans dator medan han är i duschen. Om ett tag ska vi börja röra oss hemåt till mig där vi ska, precis som igår ta det lugnt och kolla på film och så. Imorgon bär det av till Farsta för lite sista minuten julklappsshopping!

Jag måste berätta om min lycka igår. Jag har fått jobb inom Hemtjänsten och ska gå intro Mån-tis och så jobbar jag julafton 7-14 och sedan nyårsdagen, samma tid. Det kommer nog rulla in fler pass! Ni anar inte hur lycklig jag är. Äntligen får jag jobba och tjäna pengar!! Inte lite pengar heller. Storhelg och allt.

Nej nu ska jag vara snäll och bädda sängen!  

Idag är en speciell dag..

Jag och Linus har varit tillsammans i två månader!
Jag har haft körkort i en månad.
Vi har nu jullov!

Jag är inte död!

Jag har inte gått och dött! Jag lever fortfarande, men igår så var mitt internet nere av någon anledning. Fast jag befann mig ändå inte vid datorn så det gjorde inte så mycket. Mer än att jag fick sms från Louise som underade om jag dött.

I helgen kommer det inte bli någon större uppdatering heller. Idag ska jag åka till Linus och så är jag där till imorgon. Då följer han nog med mig hem igen sen också. På söndag blir det julklappshandling med brorsorna (De är ute i sista minuten, hah).

Just det, idag var det julavslutning med show men den gick jag inte på. Var alldeles för trött och varmvattnet var borta när jag gick upp så neeej. Jag gick och la mig igen och vaknade halv 11 igen. Så himla skönt!

Men.. NU ÄR DET JULLOV!

En vecka till julafton!

Idag är det en vecka kvar till julafton och två veckor kvar till nyår. Det var inte länge sen man sa det sist "Nu är det en vecka till jul". Vart har året tagit vägen?

Jag och Anna sitter och pratar om just det på Msn. Vart har 2008 tagit vägen? Det var vår och vi alla fyllde 18 och det var lite fester. Jag och Tessan åkte till Rhodos och sedan bestod sommaren av massa jobb. Vi började sedan i trean och nu är det julafton om en vecka.

Så snabbt har året gått. Jag kommer knappt ihåg vad som hänt. För visst har året gått läskigt fort?


Kåtast i kungsängen (Nynäshamn)


Nile City är så jävla underbart kul, haha! "Kåtast i kungsängen" är så jävla klockren.
Och på tal om kåt så ska jag vara lite dirty här. I natt drömde jag världens sexdröm, ja ni. Jag och min man hade grymt sex i en park någonstans i stockholm. Det är sjukt vad drömmar kan kännas verkliga!

Jag ska snart få min mens, därav den höjda sexlusten. Är det inte typiskt?

Vi ska alltid vara vänner du och jag!


Titta vad Erica hade skrivit i sin blogg. Tror ni att jag blev glad? Vänner är det bästa som finns och du Erica är en vän för livet. Vi måste börja ses mer ofta. Vi har så mycket att prata om! <3

Thats What Friends Are For


En dag utav fika!

Hemma sedan ett tag efter en skön skoldag. Hade prov på universum som var lätt som en plätt! Sedan fikade vi på svenskan - lussebullar och dricka. Vi fick även veta våra slutbetyg i Svenska B-kursen och jag kammade hem ett VG. Är nöjd med det!

Sedan hade vi lite .. fika med våran mentor. Denna gång saffranslängd och glögg samt julklappsutdelning. Vi hade köpt en julklapp för 20 kronor som vi blandade ihop och skrev rim till. Lite småskojigt!

Det är för tusan julafton nästa vecka, helt galet!

Lite bilder från pepparkaksbaket!

 

 

Sanningens ögonblick

Jag är en av de som följer Sanningens Ögonblick på söndagarna. Jag tycker det är roligt att kolla på. Mina favoritavsnitt har varit när det är en kille som sitter i stolen och svarar på frågor medan flickvännen sitter och kollar på. Det är inte mina favoritavsnitt för att det är roligt utan för att dem alltid tycks ha varit otrogna, vill ha sex med andra och tycker att någon annan är snyggare än flickvännen.

De svarar alltid ja på dem sorters frågor och svaret blir sant. Ofta vet flickvännen om det, men inte alltid. Jag har suttit och skrattat åt killarna. Vilka puckon! Varför ställa upp i programmet när dem vet att saker kommer att avslöjas? Saker som de hållt undan för sin flickvän. Ofta verkar det vara så att det faktiskt är flickvännen som anmält dem till programmet. Kanske just för att de vill ha fram sanningen? På ett sätt där pojkvännen inte kan ljuga. Det står ju massa pengar på spel!

"Sanningens ögonblick" heter ju programmet och det är sanningen som gäller. Det borde egentligen vara en självklarhet i ett förhållande. Men är det inte för alla.

Jag kan säga så mycket som att jag skulle kunna ställa upp i programmet och i soffan skulle jag lugnt kunna sätta Linus. Jag har ingenting att dölja. Okej, han vet inte allt om mig. Jag har mina saker från det gångna. Men om det är något han vill veta så är det bara att han frågar. Jag håller ingenting ifrån honom!

Vad säger ni, skulle ni kunna ställa upp i programmet?

Love is all around me!

Nu har min man åkt hem, vilket känns sorgligt. (Inget mer sex för den här helgen!) . Skämt åsido, det är inte alls det sorgliga. Det sorgliga är att han försvinner längre ifrån mig för varje sekund. Men allt känns så himla bra, jag är kär. På riktigt! Som han sa en gång "Att få någon att må så bra utan att vara nära är mycket värt!". För så är det. Trots att vi inte är tillsammans jämt så vet jag att han finns där och han är min.

Den här helgen har varit helt underbar. Vi har bara varit med varandra och haft det bra!
Han är verkligen den jag letat efter, den som jag målat upp som "drömprinsen" . Han stämmer in på varje punkt från varje lista.

Vi har så otroligt kul tillsammans och trivs verkligen i varandras sällskap! Det är helt otroligt vad den mannen har gjort med mig. Mojsan med stenhjärtat är kär!


I'm Only Me When I'm With You


I'm only up when you're not down
Don't wanna fly if you're still on the ground
It's like no matter what I do
Well you drive me crazy half the time
The other half I'm only trying to
Let you know that what I feel is true
And I'm only me when I'm with you

Pepparkaksbak!


(Från förra årets bak!)

I'm alive med alla kroppsdelar i behåll (syftar på en viss kroppsdel). Jag ska hoppa in i duschen strax så att jag och Linus kan börja baka pepparkakor snart! Pappa har gjort världens största deg så det blir till att baka (Läs; Äta!)  hela dagen lång.. Mumsigt!

Vad händer för er idag?

Lucia, 13 december

Lucia idag då. Grått och trist, men ändå.. Lucia! Idag fyller farfar 79 år och jag ska se om jag klarar av att ta mig till kyrkogården för att tända lite ljus och skänka en extra speciell tanke. Det är jobbigt, men annars ångrar jag mig nog som alla andra gånger som jag inte tagit mig dit. Jag saknar honom bara så mycket och har nog inte riktigt insett att han faktiskt aldrig kommer tillbaka.


"Sprid ditt ljus
i den mörkaste tid
värm oss nu
och låt oss känna frid
"

Vi ska ha oförskämt mycket sex!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig själv fin på flertalet punkter. Ska även ta på mig universums snyggaste trosor som jag råkar äga (har man tur eller?). Helgen kommer att spenderas med pojkvännen och vi ska ha oförskämt mycket sex.

Det är sex dagar sedan vi träffades sist och jag har saknat honom något otroligt hela veckan. Inte för att jag varit på sexhumör (Det har jag ifs varit) men för att jag saknat hans leende, hans kramar, kyssar och smarta sätt att se på saker och ting.
 
Hans kyssar får mig att bli religiös och han är en av de mest intressanta personer jag träffat.
You are my religion, babe! <3

Genvägen blev genast en lååång omväg!

När jag går hem från bussen så brukar jag ta en liten genväg genom skogen men jag brukar hålla mig därifrån när det antingen är snö eller regn ute. Idag tog jag dock en chansning och gick där trots ösregnet. Jag hade hela tiden i tanken att det skulle vara översvämning på ett visst ställe. Jag hade inte fel, detta möttes jag av..


Min genväg blev genast ett äventyr över berg, under träd och slutligen genom buskar.

Risgrynsgröt är inte mat!


En regnig och kall dag, mycket härligt! Hör ni ironin? Det är iallafall fredag och det enda som jag kan tycka är riktigt jävla värdelöst med dagen är att det som skollunch serveras risgrynsgröt. Ja, gröt.. till lunch! Det är inte mat. Okej, det är "lucia" i skolan och risgrynsgröt är jul"mat" men till frukost, inte till lunch. Jag som är mjölkallergiker kan inte ens äta den. Så vad får jag då? Ja det vem man aldrig, ett år fick jag köttbullar (hurra liksom!), annars får jag något som ska likna gröt men som smakar lim.

Men bortsett från allt detta så är det en bra dag idag. För idag kommer min underbara man! Han stannar till på söndag, så en hel helg av mys väntar.

Don't drink and drive!

Don't drink and drive.Temat på den "föreläsning" vi var på idag. Där berättade en kvinna som förlorat sin dotter till en rattfyllerist om sina erfarenheter. En man som var alkoholist och rattfyllerist berättade om sitt liv och sina val. Vi fick även se en film om 3 unga killar som satt sig i bilen och kört full varav 2 dödat sin bästa vän och den sista gjorde sin kompis föralltid förlamad.
     Det var intressant och självklart rörande att höra dem berätta om sina liv! Det fick mig verkligen att tänka efter, på hur mycket som faktiskt kan gå fel. Som han sa, när du sätter dig i en bil med en full person bakom ratten så är risken ungefär 900 gånger så stor att något hemskt händer.

Jag kommer alltid tänka på det i fortsättningen!




En liten lista att fördriva tiden med!

Är du bisexuell? - Nej.
Favoritdricka? - Cola eller Vanilla Sky ;)
Vem skulle du helst av allt vilja ha sex med precis nu? - Linus <3
Vad var det sista din mamma sa till dej? - "Åh synd om dig vaaaa!"
Har du någonsin varit kär? - Ja, är det nu.
Vad drömde du inatt? - Att Linus hade feber, hah.
Favoritlåt just nu? - Hmm, vet inte riktigt.
Favoritperson just nu? - Linus <3
Ångrar du något du gjort idag? - Nej men jag ångrar att jag inte tog en sväng med bilen.
Är det coolt att vara oskuld? - Varken coolt eller ocoolt.
Sitter du hellre hemma än att vara på fest? - Beror på humör och sånt.
Gillar du någon kille/tjej especially nu? - Oh ja!
Om så, vem? - Linus såklartis!
Hur vill du dö? - Jag ska bli 112 år och på den dagen ska jag ringa "112" och säga "Nu dör jag!" och så ska dem hitta mig med öppna ögon.
Hur länge sedan var det du sist snackade med din bästis i telefon? - För länge sen.
Vad sa ni till varandra? - Inget minne av.
Tycker du om din skola? - Njaaa..
Vart bor du? - Nynäshamn.
Vem var det länge sedan du träffade som du saknar? - Ronja!
Din klädstil är..? - Som de flesta andras?
Är du omtyckt? - Det hoppas jag!
Trevligase konversationen på msn? - Don't know!
Timmar är för dej? - Onödiga!
Har du tröttna på listan? - Haha nej, tycker om listor ;)
Sista frågan nudå, om du fick kasta en muffins på någon i din "vänner-lista" på bdb, vem hade det varit då? - LOUISE!! ;)


Två dagar i koma, en dag i rörelse!

Det har snöat hela dagen nu och det är några centimeter snö på marken. Så jävla härligt! Så fort jag tittar ut så får jag sån bra känsla i magen. Snart är det jul och det börjar kännas! Jag längtar <3

Idag har jag inte suttit still en sekund tror jag. Blev dock yr några gånger och var tvungen att sätta mig ner, men annars har jag varit igång. Detta har jag hunnit med idag;

- Rensat garderoben.
- Städat rummet med allt vad det innebär.
- Tvättat tre maskiner med mina kläder.
- Plockat i & ur diskmaskinen.
- Dammsugit nerevåningen.

Jag klarar inte av att vara still längre. Två dagar i koma räcker, idag fick det vara nog. Har även skuttat runt till Mamma Mia soundtracket och mått allmänt superbra!


Julstämning!




"Jag ser det snöar.."

Jajamen, ute snöar det och en del stannar faktiskt kvar på marken. Nu håller jag tummarna in att det fortsätter snöa och att temperaturen sjunker någon grad. Då kan vi ha en Lucia med snö på lördag och det skulle betyda så mycket.

Idag är jag ledig, som alla andra onsdagar och jag mår faktiskt bättre. Fortfarande lite halvhängig och förkyld men jag känner att jag är bra nog för att komma ut ur huset en stund sen! Har inte varit ute sedan i söndags och det börjar klia rejält i benen.


Sex and the city!


Jag tröttnar aldrig på Sex & The city - The movie. Såg den idag, två gånger förra veckan, två gånger veckan innan det. Men den blir fan bara bättre för varje gång! Den jag har på datorn innehåller dock fler scener än Dvd:n märkte jag.

Men som sagt, the movie is a masterpiece!

3 sjuklingar idag!

Idag är jag sjukling igen. Var det även igår, men inte fullt så illa som idag. Feber, ont i skallen och allmänt seg. Det är tur att skolan har lugnat ner sig lite, men har fortfarande en del att ta igen såsom engelskauppgifter och ett sjukvårdsprov. Men man kan inte hjälpa att man blir sjuk.

Det finns iallafall en komisk sak i det hela. Nämligen att både Anna och Tessan också är hemma med sjukdom! Det är lite roligt faktiskt - Sjuka guldtrion!

Vårat nya fina vardagsrum!

 


Busiga bästisar!


Kikade in på Aftonbladet och såg detta. Det är bland det sötaste jag sett på länge!!

Tips snälla!

Under en tid har vi (pappa) gjort om i vardagsrummet och nu är det klart. Det blev verkligen supersnyggt! Sån himla skillnad från tidigare. Jag och mamma är överens om att man vill sitta i soffan hela tiden och bara kolla på hur snyggt det är. Jag ska försöka komma ihåg att ta kort på det så att ni får se!

Idag blev det som sagt julklappsshopping och jag har hittat julklappar till i stort sett alla. Bara ett fåtal kvar och det är tyvärr de svåraste kvar. Till 2 kompisar och pojkvännen. Ni råkar inte sitta inne med lite tips?


(Bild lånad av Tessan!)

Julklappsshopping så det sprakar om det!

Det var meningen att jag skulle upp med tuppen idag, men tuppen försov sig till halv nio så då vaknade jag med! (Skämt åsido..) Jag tog en varm dusch och fick koncentrera mig ordentligt för att inte börja sjunga och väcka alla. Sånt bra humör är jag på idag. Vill bara sjunga och dansa med hela världen!

Idag är det julklappsshopping med tjejerna som gäller. Vid halv elva packar jag in mig i bilen och åker sedan för att plocka upp dem en och en. Lite musik fick jag ner så nu ska det poppas på vägen. Det här kommer bli en toppendag, det känner jag på mig! Är det fler som ska ut och slåss med julklappsshoppare?


Sing a long in the car!

Hemma igen efter en trevlig och skojsig kväll med Antonia. Jag hämtade upp henne efter att jag kommit hem från stora staden och vi åkte då och shoppade onyttigheter och mat (även den onyttig!), precis som det ska vara på en lördag! Vi kollade sedan på film hemma hos henne och det blev "Hanna med H" och "a cinderella story". Nostalig, eller vadå?

Efter ett tag så bestämde vi oss för att ta en sväng med bilen och leta upp fulla människor och vi såg ett antal sådana. Vi mötte även Adde med bilen och lekte lite polis och tjyv, haha! Han skulle till telegrafen med några kompisar så jag och Antonian tog en runda till innan det begav sig hemåt.

Nu sitter jag här och fixar lite musik som jag kan ha i bilen. Vill ha lite egen musik istället för brorsornas skivor med Iron Maiden och andra gamlingrockare. Mina bilturer ska vara som en enda lång karaokestund! Sing with me sisters <3

Saturday!

Hej på er!

Jag lever fortfarande! Sitter här hos pojkvännen i en stad far far away! Om ett tag ska jag börja röra mig hemåt. Ikväll står nänligen filmkväll med Antonia på schemat. Jag önskar dock att lördagen kunde ha flera timmar så jag kan få pussa lite till på min fina älsk!

Vad har ni för er idag?

Superhelg!

Den här helgen kommer det återigen bli dålig uppdatering men det är något vi är vana med, eller hur?
Om ett tag ska jag nämligen ta mig in till Hufvudstaden där en underbar fredag och lördag ska spenderas med min Linus!

När jag kommer hem imorgon bär det av till Antonia på filmkväll och söndagen består av julklappsshopping! Ingen vila, ingen ro.. Jag älskar när det händer saker!! Vad ska ni göra i helgen?

Ha det toppen och använd kondom!

Ditt allra heligaste!


Jag ses nog ganska ofta som väldigt tjejig och romantisk.
Visst, till en viss del kan det stämma. Jag är tjejig. Vad det nu betyder? Jag tycker om klänningar, fina naglar, shoppa och att kolla på drama!

Romantisk.. Nja, det vet jag inte. Fast, alla har nog sin egna syn på romantik. Vad det faktiskt innebär! För mig har det alltid betytt att man gör någon extra speciellt för sin älskling emellanåt. Att man lägger rosenblad på sängen och äter chokladdoppade jordgubbar samtidigt som man dricker champagne och berättar för varandra hur mycket man tycker om den andre.

Jag önskar att jag var lite mer romantisk. Att jag kunde uttrycka mina känslor på ett sätt som fick min partner att känna sig speciell. Att jag kunde få honom att känna sig som den enda för mig. För när jag väljer någon att vara tillsammans med, någon att släppa in på mitt heligaste - mitt hjärta, då är han bannemej den enda och det vill jag att han ska känna.

Om det är så man är som "tjejig" så är jag nog det. Men det har inte alltid varit så.

Jag har alltid varit mer "killig" om man säger i de sammanhangen. Livrädd för känslor och att släppa in någon på livet. Att visa mig sårbar för en annan person.

Att vara rädd för att gå in i ett förhållande med någon annan visar bara på en osäkerhet om sina egna och även den andres känslor och vet man inte vad man känner så gör man nog bäst i att låta bli att ta det ett steg längre. Det är något jag lärt mig, för att göra något man inte är säker på slutar bara på ett sätt - pannkaka!

Men självklart är det läskigt att släppa kontrollen och låta sig svepas med av sina känslor. Kärlek är känt som något underbart men ändå något så fruktansvärt. Du blir så oerhört sårbar och blottad. Och det är skrämmande.

Men i det stora hela så handlar det om att våga. Att våga chansa, för tänk så underbart det kan bli! Idag känner jag en stor mognad och säkerhet vad gäller mina känslor. Jag är tjejig! Jag vill ha ett förhållande. Någon som jag kan kalla Min. Jag vill släppa in någon på livet och det har jag gjort. Linus är den jag släppt in och jag har aldrig varit mer säker på mina känslor än jag är idag!


Mysteriet på Greveholm!



Nu sitter jag och kollar på Mysteriet på Greveholm. Det är lätt den bästa julkalender någonsin!

Är det bara jag som tycker att tredje året suger?

Är det fler än jag som tycker att gymnasiets tredje och sista år rent utsagt suger? Det har visat sig vara helt värdelöst. Alla kurser är repetition på någon annan kurs och det är upprepande och urtrist. Ingenting nytt som man vill lära sig. All motivation som man hade ett tag under tvåan försvann första veckan den här terminen och mer och mer har den försvunnit. Nu vill jag bara att jullovet ska komma och stanna läänge. Sedan är det dags för praktik under tio veckor och det ser jag verkligen fram emot. Gud så skönt att slippa skolan och få en massa erfarenhet på köpet!


Julklappar och thaimat med min man!

Det blev en runda på staden i Hufvudstaden idag som planerat, men dock ingen skridskoåkning. Det kändes för "Hej-jag-är-singel-och-desperat!" så vi fortsatte letandet efter julklappar. Jag hittade inte mycket, men en julklapp till pappa och en till Antonia (Är du lite nyfiken?) fick följa med hem. Vi åt även thai-mat som var hur gott som helst!!


Störtskön låt!


Lazee - Rock away

Julklappsshopping & skridskoåkning!

Om exakt tre veckor är det julafton! Fler än jag som längtar? Det är något alldeles speciellt med den här månaden. Jag får så himla mycket bra känslor i kroppen. Både kärlek, lugn och omtanke! Julen är min absoluta favorithögtid och jag är långt ifrån ensam om det.

Idag ska jag ta mig in till Hufvudstaden där jag och Linus ska shoppa lite julklappar samt provåka skridskor i Kungsträdgården så vi får hoppas att dem fortfarande har någon is där.

Ha en toppendag!
Mot köket och vidare..

Min pappa är världsbäst!

Då mamma är på julbord på Häringe slott med sitt jobb så har jag spenderat kvällen framför tvn med pappa. Vi låg i deras säng och pratade om allt möjligt och kollade samtidigt på Desperate housewives och sedan lite på American Dreamz. Min pappa är världens bästa <3


Pappa, jag älskar dig!

My boyfriend


My boyfriend, he loves me
He loves me very much
My boyfriend, he's special
We always keep in touch
He's funny, my honey,
He loves me very much
My boyfriend, so fine

Jag åkte piratskepp!

Idag har det inte blivit någon uppdatering alls såg jag nu. Hade inte tänkt på det, så det kan gå!

Jag somnade och sov några timmar på eftermiddagen vilket var riktigt skönt. Dock drömde jag en massa konstigt, bland annat att jag och Anna blev osams och att jag åkte piratskepp.

Nu på kvällen har jag lekt taxi åt brorsorna och sen åkte jag och Antonia en runda. Eller vi var ute i två timmar så det blev nog lite mer än en liten runda, haha! Men trevligt var det. Vi pratade massa skit och poppade Mamma Mia! Det går inte att beskriva vilket otrolig frihet det är med körkort. Ni som också har det, ni förstår vad jag pratar om! Det är underbart.

Nu ska jag skriva en önskelista (?) på mormor och morfars begäran! Det enda jag kan komma på som jag vill ha är One three hill säsong 3+4, biopresentkort, svarta ramar och ett nytt överkast till sängen! Det märks att man blir äldre, haha.


Vilken skulle fungera på dig?







http://www.raggningsreplik.se/

Personligen skulle jag föredra nummer tre. Rakt på sak och ärligt, haha!

Första dagen på julmånaden!

Första december idag då och jag börjar med att säga grattis till min kusin och min mosters man som fyller år idag :).
Tänk vad härligt det skulle vara om snön kunde komma första december och sedan stanna kvar till en bit in på januari. Då menar jag riktig snö, ingen fjantsnö som knappt täcker marken! Vit, tjock och kramgo snö.


Imorse när jag kom till busstationen så sa en gubbe;
"Dig måste ju killarna stå i parad för. En sån stilig tjej, det är ovanligt att se!" .
Haha jag visste inte hur jag skulle reagera. Blev ju glad, men samtidigt kändes det bara konstigt som det alltid gör när man får komplimanger av främlingar. Haha, men det gjorde en bra morgon lite bättre.