Jag längtar till ljusare tider..

image1530

Dagens kärlekstanke!

image1530

let's dance

image1528

Vem tycker ni ska vinna?

over the hills and far away

Helt plötsligt har klockan blivit "Dags att ta sig till jobbet" . Tiden går snabbt alltså, hoppas den gör det nu under kvällen också.

Ha en fortsatt bra dag,
Puss & Kram

Why Don't You And I


effektiva Mojsan!

Jag har varit riktigt effektiv nu tycker jag. Har duschat, plockat undan kläder ifrån golvet och startat en maskin med tvätt. Nu ska jag ringa ett samtal, vad det handlar om kan ni få veta lite senare! Men det kan bli bra, riktigt bra.

Ute kvittrar fåglarna och det känns verkligen som att våren är påväg!

Fredag oh Fredag!

God morgon på er!

Idag tog jag en sovmorgon till hela 10.20, haha. Under hela lovet har jag varit vaken och uppe ur sängen vid 10. Jag vet inte riktigt vad som hänt, men kroppen är väl utvilad! Idag är det fint väder igen, något molnigt. Det skulle vara skönt att komma ut på en liten promenix, men först och främst måste jag finula lite på Analysen så jag får den ur världen, jag vill gärna ha lite helg.

Vad ska ni göra en fin fredag som denna? :)
(Jag läste i en blogg att de som skriver som jag gjort ovan egentligen inte bryr sig ett dugg om vad de andra bloggarna ska göra. Men det stämmer inte, inte för mig iallafall. Jag tycker det är jättekul att få veta vad ni ska syssla med!)

jag är på gång!

Nu är jag riktigt stolt måste jag säga, faktiskt förvånad. Jag har chockerande nog kommit en bra bit på analysen, jag fick ett ryck och orden flödade. Jag blir väldigt djup såhär mitt i natten så det kan bli bra det här, haha!

Men nu blev jag trött så fortsätter imorgon. Nu ska jag hoppa i säng och läsa lite i Barns tankar om kärlek, underbart!

Sov gott ni tappra själar!

ny dag

Jag satte mig ner för att se ett avsnitt One Three Hill och nu fyra avsnitt senare kikade jag på klockan och ser att det är en ny dag. Helt galet hur fort tiden går! Jag borde gå och sova med tanke på att jag ska jobba imorgon och vill vara utvilad så jag inte klantar mig. Men jag är inte trött och fick just ett ryck - Jag vill bli av med Analysen så ska sitta och finula på den ett tag och se om jag kommer någon vart.

Vad har ni gjort ikväll? :)

photoshopresultat.

image1524

  

blue eyes!

image1523

Jag har äntligen lärt mig detta med Ronjas hjälp, tack!

Dagens kärlekstanke!

image1521

barns tankar om kärlek

Idag köpte jag en bok på bokrean - "Barns tankar om kärlek" . Det måste vara den sötaste bok som någonsin skrivits! Vilken glädje den ger. Jag tänkte börja lägga upp Citat lite då och då.

image1520

Min blogg kommer bli en glädjespridare nu!

riktiga vänner!

Nu är jag hemma igen efter att ha träffat vännerna en sväng. Det var jättekul att träffa dem som visar intresse tillbaka och som faktiskt var uppriktigt glada att träffas. Själv är jag på kasst humör just nu. Men jag har lärt mig att utav allt dåligt kommer något bra - Efter regn kommer solsken. Jag vet nu vilka som är värd att kallas Vän!
image1519
(Vänskap är en relation mellan vänner, som till exempel kan grunda sig i pålitlighet eller kärlek. Många menar att man i vänskap ska kunna lita på varandra och kunna dela hemligheter.) (Wikipedia)

ut i solen ska jag ..

Nu tar jag mig ut i solen!
Ha en bra dag!

den satans boken är slut!!

God morgon sötisar!

Nu har jag läst ut den satans boken som vi ska göra en Analys på. Äntligen säger jag bara, det har tagit 6 veckor från det att vi fick uppgiften. Nu väntar bara en helvetestid när jag ska skriva analysen. Den ska vara inlämnad på måndag! Men jag ska inte tänka på det förrän imorgon. Idag ska jag njuta av dagen i solen med vänner..

Vad ska ni hitta på för något idag då? :)

tidig kväll!

Efter att ha varit uppe till efter 01.30 varje natt sedan i fredags så är jag rejält trött nu måste jag säga. Och som om inte det skulle räcka så är jag riktigt arg (läs inlägg nedan). Så det blir en tidig kväll idag och så hoppas jag på en bra morgondag!

Hoppas ni haft en toppenkväll!
God natt & Sov gott!

Hur kan man försvara USA?

Jag såg filmen Bowling for Columbine och där berättar dem skrämmande saker som att USA:

 - Störtat flera presidenter och diktatorer ifrån andra länder.
 - De har orsakat hundratusentals civilas död.
 - De stöttar lönnmord på presidenter ifrån andra länder.
 - 1963-1975 dödar amerikanska styrkor 4 miljoner människor i sydostasien.
 - CIA tränade Usama Bin Ladin till att döda sovjeter.
 - Stöttade Saddam Hussein för att döda iranier.
 - 1991 går de in i Irak.
 - 1991 till idag bombar USA Irak varje vecka.
 - Enligt FN:s uppskattningar har 500 000 irakiska barn dött pga USA:s sanktioner.
 - 2000-2001 ger dom Afghanistan 245 miljoner kronor i stöd.
 - 11 september 2001 - Usama Bin Ladin använder sin CIA-träning för att mörda 3000 människor (WTC).

Jag vet att det här är riktigt grymma siffror och fakta. Jag ber om ursäkt om någon tar illa upp, men jag kände att jag behövde göra ett inlägg om det här. Jag blir ledsen, rentav förbannad!! Hur fan kan folk försvara USA? Jag har aldrig tyckt om det landet just för hur det styrs. Nämn en anledning att det är okej att bomba ett land varje vecka.
Vad i helvete har de för anledning?

Kan någon vänlig själ förklara det gör mig, för jag förstår inte..

fighter



Sån jävla stark låt.

Vad gör man när man fått nog?

Att vänskaper bleknar och försvinner är nog alla med om någon gång i livet. Ändå är det lika svårt att se det hända, man iakttar och ser allt blekna. 

Nu är det så att den vänskapen jag trodde skulle hålla länge. Kanske inte för evigt, men för ett väldigt långt tag - Den bleknar snabbt och det verkar inte gå att stoppa.

Jag har gång på gång sagt att det är sista gången jag planerar ihop något så att vi alla ska kunna ses. Men ändå har jag suttit där nästa gång och försökt pussla ihop alltMen till vilken nytta? Man får ingen som helst respons på det. Nu gäller inte det här alla, utan dem det handlar om vet om det själva. 

Återigen är vi i ett sånt läge nu då någon måste fatta beslut, ta tag i lasten och få saker att hända. Jag har sagt att jag inte är den personen den här gången.
(Vad gör man när man fått nog?)
 
Nu är fallet att imorgon är dagen vi planerat att träffas på. Och vad är bestämt? Absolut ingenting. Ingen har tagit tag i det, ingen har gjort en ansträngning. Så nu sitter vi här dagen innan och har ingen aning om vad som händer imorgon. 

Det bevisar bara hur viktiga vi vänner ärSå viktiga att det inte ens är värt en ansträngning! 

Jag skiter i det här nu, jag vet vilka som är mina riktiga vänner och det är dem som kan anstränga sig för att behålla sina vänner!

bilder ifrån tjejkvällen!

image1514

  

Resten av bilderna finns att se här!

skönt att lufta innehållet..

Hej alla mina små kycklingar!

Nu är jag hemma igen efter en promenad i regnet, helt genomblöt blev jag så nu sitter jag här i bh och trosor! Skönt att lufta innehållet lite, hahaha. Hoppas ni alla hade en trevlig kväll igår, för det hade jag! Det var superkul att träffa tjejerna och bara släppa loss. Visserligen tog det ett tag för mig då jag mådde illa till och från. Men allt som allt så var det hur kul som helst! Bättre tjejer än mina finns inte <3 (Bilder kommer upp senare.)

Nu ska jag skutta in i duschen!

im off to Anna!

Nu åker jag till Anna på tjejkväll! Är tillbaka imorgon med massor av bilder och skojj att berätta.
Ha en superbra kväll allesammans <3

hur du ändrar textfärgen i inlägg!

Jag har tidigare fått frågan om hur man gör bokstäver och meningar i inläggen i olika storlekar och det hittar ni under kategorin "Blogghjälp" . Nu har det även kommit en del frågor om hur man ändrar färger så det ska jag förklara nu.

Så här gör du:

- Du skriver ett inlägg som vanligt. 
- Innan du publicerar så klickar du på "Ändra textredigerare" som finns ned till höger.
- Där väljer du vilka ord eller meningar du vill ändra färgen på.
- Du skriver då <FONT COLOR="FÄRGKOD">Idag ska jag äta mycket godis!</FONT>
- När du är färdig där inne så trycker du bara på Spara & Publicera.

Här finns det färgkoder.

Hoppas ni förstår min förklaring, annars är det bara att säga till och fråga!

35 dagar kvar!

Jag tycker inte att det var länge sedan alls som det stod "63 dagar tills jag blir 18!". Nu är det 35 dagar kvar, helt otroligt hur snabbt tiden går! Eller är det bara jag som tycker det?

image1513


far away



"Last chance for one last dance."

rakning med skärsår!

Nu är jag nyduschad och nyrakad, skärsår fick jag på köpet också. Nu ska försöka hitta på något i klädväg att ha på mig idag innan det bär av till Anna för tjejkväll lite senare.

image1512

Imorse ringde UM till mig och ville flytta min tid från 11 till 14.30. Visst, sa jag. Men nu när jag tänkt och känt efter så har jag inte tid. Jag har så mycket jag behöver göra innan kvällen så jag ska ringa tillbaka och boka om tiden helt och hållet! Jesus vilket krångel..

Vad ska ni göra för skoj idag? :)

ner med sl!

God morgon på er!

Sovit gott? Jag kom hem försent för att orka sätta mig här igen. Men jag hade en superbra kväll iallafall med Mr. Hemlig. Vad som var mindre kul var att när jag sedan skulle ta tåget för att komma lite närmre hem så gick det inget. Klockan var då 00.42 så sista tåget skulle helt klart gå. Men det var tydligen bussar ifrån VH. Då har jag en fråga - Varför står inte det på tvn som finns på perrongen? Nu hade jag ju sådan tur att det kom en buss efter 20 minuter, men annars. Ja då hade jag fått gå hem och det är ändå 5 km. Det är man inte så pigg på mitt i natten i minusgrader som det var då. Men nu löste sig allt ändå, himla tur det.

Återigen bevisar SL att de inte är några att lita på!

image1511


secrets!

Nu sticker jag iväg på hemligheter, är tillbaka någon gång ikväll!
Ha det så bra!

Vårfika med tjejorna!

image1513

fika i solen!

      Nu ska jag iväg och fika med Erica & Antonia, ska bli väldans trevligt!
Hoppas ni alla får en fin dag!

break my stride



Jag tyckte att den här låten passar för idag! :)

strålande sol!

God morgon!

Hoppas ni vaknade upp till ett lika underbart Sverige som jag med strålande sol och inte ett moln på himlen. Jag ska göra mig iordning snabbt och ta mig ut och suga in våren!!

Vad ska ni göra idag? :)

en våg av nostalgi!

Jag sitter nu och läser igenom gamla blogginlägg och hittade det här! Blir helt tårögd av all nostalgi som sköljer över mig. Varför tog man inte vara på den dagen mer? Varför stannade man inte upp och verkligen sög in allt?

9A:
Vi har bara pluggat som fan
Vi har inte skolkat, det finns alltid något vi kan, något vi kan
Peters tröja var aldrig gul
Han är lite rolig, han tycker att matte är kul, matte är kul

Nu är det över, det är dags att gå
De som har IG är väldigt väldigt få
Och dom som klarar, har långt att gå, till slut
... Så blir vi nog bäst

Oooh, våra resor är över
Genom Rolfs religion
Manis, periodiska system
Peter förvirrar ekvation

Min klass avslutningssång som vi så duktigt skrev själva!
(Melodin är Bon Jovis Living on a prayer.)

nothing better to do!



Så jäkla skön låt!
Och hennes röst - ingen kan sjunga som hon!

msn-problem!

Jag kan inte komma in på MSN! Någon som har samma problem?
(För det är ett problem..)

Just nu!

image1509

The heartbreak kid.
Någon som sett den?

som så många andra ..



BJÖRN GUSTAVSSON!!

underhållning!

Hur svarar du i hemtelefonen? "Hej det är My!"  eller "Heej!" om jag ser vem det är.
Hur svarar du i mobiltelefonen? "Hej" eller "Hallåhallå!"
Ringer det mycket till dig? Inte så värst, men någon gång ibland.
Ringer du mycket? Nja!
Vem ringde du senast? Pappa
Hur mycket pengar har du? 4500 kr
Senast kramat och när? Anna idag!
Antal timmar sömn inatt? 7 timmar ganska precis.
Sov du ensam? Jajamen!
Vem sov du hos senast? Antonia!
Vem sov hos dig senast? Anna.
Vem vet mest om dig? De närmsta friendsen!
Vem vet du mest om? Samma som ovan.
Vad ser du fram emot? Körkortet!
Vad vill du ha just nu? Det är en hemlighet ;)
Vem hånar du? Öh?
Vem längtar du mest efter? Mina bebisar! :)
Vem vill du helst slippa? Ingen just nu.
Vem stör du dig på? Lite olika! ;D
Vem vill du sova bredvid inatt? Också hemligt.
Vilken buss åker du oftast? 854
Vilken årstid är det nu? Jag vet inte. Det borde vara vinter, men är mer vår!
Anser du dig själv snygg? Ibland så är jag jäkligt snygg alltså!
Har du varit kär? Ja, ett tag..
Är du kär nu? Njää..
Är du en bra partner? Jajamen :D
Har någon varit otrogen mot dig? Inte vad jag vet?
Har någon varit otrogen mot någon, med dig? Nej, inte vad jag vet där heller!
Har du varit otrogen? Nej nej!
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Lite blandat, men mer uppraggad måste jag säga.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja.
Vad åt du senast? En vindruva !
Är du polare med grannarna? Nepp!
Har du varit på ett party? Ja
Har du varit utomlands? Japp!
Var är dina syskon just nu? Ute i soffan framför tvn.
Vilken tid gick du upp imorse? Halv 10.
Vad gjorde du kl 2 inatt? Var påväg hem ;)
Vad är det första du gör på morgonen? Kissar!
Vad ska du göra efter det här? Läsa lite bloggar och sedan får vi se vad som händer!

"Lånad" av Marie!

godis och bloggdesign!

Nu är jag hemma igen efter en väldigt trevlig dag! När de andra gick så stannade jag kvar hos Anna. Vi köpte godis och sedan fixade jag hennes blogg litegranna, mycket trevligt! Vad har ni gjort idag? :)

Oj, nu blir det mat!

söndag

God morgon på er!

Hoppas ni alla sovit gott och hade en bra lördags kväll! Själv hade jag den bästa på länge. Var ute med en nyfunnen vän som för tillfället får vara lite anonym och hemlig - blir mer spännande då! Men jag kan avslöja att underbarare människa får man leta länge och väl efter!

Nu är jag uppe tidigt. Ska nämligen till Anna vid 11, eller till bussen iallafall! Ska träffa tjejorna och "planera" lite inför våran tjejkväll!

Nej nu måste jag hoppa in i duschen!

vårlycka!

Jag har hunnit med massor av saker idag - Städat rummet, övningskört och gått promenad med Tessan och klockan är inte ens fyra. Vanligtvis på helgerna går förmiddagarna snabbt och jag hinner inte med något innan jag måste till jobbet. Men nu när jag är ledig så går dagen i en helt underbar takt! Jag är så lycklig just nu, vill bara skratta och skutta runt..

Vad har ni gjort hittils idag? :)


körning!

Nu har jag varit ute och kört ett tag. Skulle egentligen bara lämna brorsan på gymmet men slutade med att jag åkte lite landsväg och småvägar! Jag älskar att köra bil och längtar tills jag har det rosa kortet i min hand!

Åh så härligt väder det är ute! Det är inte ens kallt, bara soligt och helt underbart! Nej nu ska jag få tag på Tessan som väntat på mig (idag igen) så vi kommer ut på den där promenaden!

image1502

barbie girl!



Medan de flesta växte ifrån Aqua, tog jag bara en liten paus.
Men under åren har skivorna spelats regelbundet!
Jag kommer nog aldrig växa ifrån dem!

lördag med strålande sol!

Godmorgon solstrålar!

Idag lyser solen ikapp med er, helt underbart! Jag ska ut på promenad med Tessan lite senare under dagen. Det känns verkligen som vår nu, så ta vara på dagen!!

image1501

Jag är superhungrig, så nu blir det frukost!

underbara björn!





Världens bästa, alltså!
Hahaha!

"ny" design!

Usch! Jag tröttnade på min design så gjorde en "ny" lite snabbt. De är nästan likadana, men andra färger. Resten fixar jag en annan dag! Lite ljusare och vårigare blev det, men vet inte om jag är nöjd..

image1501


svar på kommentar!

Fick en kommentar av Thomas och jag kan inte svara på något sätt, så gör det här. Anledningen till att det står "Inte sålänge vi har varandra.." är för att texten faktiskt är så, kan hända att jag inte tagit hela stycket för att jag tyckte det där passade bättre. Men det är ifrån Håkan Hellströms låt, ja!

Hoppas du ser det här!


fenonemet föredettingar!

Det är mycket intressant och roande att stöta på sina Ex:s "föredettingar". De tycks alltid ha knaprat "Stirra så mycket du bara kan"- piller. Varenda gång! Tröttnar de aldrig på att se mig?

Mycket roande!

super trouper



Glädjesång!

thank god it's friday!

Äntligen helg! Nu är praktiken slut och jag ska bara njuta av ledigheten så gott jag kan bland allt plugg som måste tas itu med, men det blir en annan dag! Nu ska jag bara andas och känna att jag lever..

Jag har precis duschat och ska göra mig iordning för att gå och handla godis med Tessan! Det var länge sedan vi träffades bara vi, så det ska bli kul!

Nu måste jag sätta lite fart känner jag!
Har ni haft en bra dag? :)


FÖRSOVNING, SISTA DAGEN!

God morgon!

Nu skulle jag varit på praktiken men det tyckte tydligen inte min trötta kropp! Jag somnade nämligen om efter klockan ringde halv 6 och sedan dess har jag sovit fram tills nu. Jag har inte försovit mig en enda dag, men sista dagen då är det dags! Jag ringde min handledare och hon sa bara "Det är ingen fara, kom när du kommer!"  Skönt, slipper jag stressa ihjäl mig, men jag ska ändå försöka hinna med tåget som går om en timme!

Hoppas ni alla mår bra idag! :)
Fredag idag och första gången jag också får se fram emot en ledig helg, det ska bli helt underbart!

Ha en toppendag,
Puss & Kram!

läckra undies!

image1494

image1495


Msnfika!

För att göra er alla avundsjuka.
Jag fikar just nu med världens bästa Louise!

om att vara allegrisk emot kons mjölk!

Jag har fått lite frågor nu under praktiken om vad jag är allergisk emot och tänkte att jag skulle skriva lite om hur det är med mina allergier och besvär.

     Det är nämligen såhär att jag är inte bara allergisk emot pollen utan även emot mjölk. Nu pratar vi inte om Laktosen som många tycks tro. Utan om Komjölksprotein om vi ska använda hela benämningen. När jag berättar det för folk så blir de ofta chockade och reaktionen blir oftast "Guuud, stackare! Jag skulle fan ta livet av mig, att aldrig kunna äta choklad! Hur klarar du dig?" .

     Jo det ska jag svara på. Jag klarar mig alldeles utmärkt, har inga problem alls med det. Visst måste jag tänka efter lite extra när man går och fikar eller om man ska äta middag hos folk, men det sitter i det undermedvetna och går utav bara farten.

     En av anledningarna till att jag inte har några problem med det är att jag är så pass van, har alltid var allergisk emot det även fast jag hade en period på några år fram tills det att jag var 11 som jag faktiskt klarade av mjölk någorlunda bra. Sedan har jag heller aldrig tyckt om mjölk, tycker det är riktigt äckligt!

Sedan förstår jag inte riktigt vad det är jag egentligen missar! Chokladen? Glassen? Tårta med grädde?

     Choklad kan jag äta vissa sorter av och i viss mängd! Marabouchoklad är dock uteslutet då det är ren mjölkchoklad men annan choklad såsom Daim och Mars går bra då de inte innehåller stora mängder mjölk.
     Vad gäller glass så äter jag mest isglass, har aldrig riktigt gillat de krämiga vaniljglasserna. Men där finns det också mjölkfria paketglass så jag lider ingen nöd där heller!

     Tårta med grädde missar jag absolut inte, jag tycker inte ens om grädde. Men om jag skulle få för mig att ha en tårta så finns det antingen vaniljsås eller mjölkfri grädde.

     Som ni märker så finns det mesta i mjölkfria produkter! Jag skulle säga att allt man behöver faktiskt finns i det. Skillnad var det för några år sedan då det knappt fanns mjölk till oss allergiker.


Jag vet mina gränser och hur mycket min mage och kropp klarar av, så jag lider inte ett dugg utav det här! Det enda jag kan sakna är mjukglass på sommaren, men då finns det alltid Piggelin eller någon annan mumsig isglass!


När jag ändå är inne på det här ämnet så måste jag bara säga att det värsta som finns är när någon kommer till mig och säger "Men det där kan ju inte du äta!". Vad fan vet personen ifråga om det? Äter jag det så kan jag ju äta det, det vet väl jag bäst själv? Det är bara jag som vet vad jag kan och inte kan äta..


Har ni några frågor så är det bara att fråga på!


torsdag avklarad!

Hej på er!

Jag hoppas att allt är bra med er alla! Nu är snart ännu en praktik avklarad, bara imorgon kvar! Då kommer även en utav mina lärare och hälsar på. Jag pratade med henne precis och sa att om jag såg en förvirrad person springa runt så var det hon, haha!

Idag gick jag 7-15 och på den tiden hann vi med att åka in till Astrid Lindgrens barnsjukhus med ett barn. Vad det handlade om får jag inte säga. Men det var bara en koll och allt gick bra!

Nu ska jag läsa lite bloggar, känner att jag ligger efter i bloggvärlden!

sexy lady!

image1493
(Man är så snygg under praktiken alltså!)

Nu åker jag till mina barn!
Ha en fortsatt bra dag!

onsdag!

God morgon!

Vad less jag blir på bloggens eviga krångel på kvällarna, bara det får mig att tröttna rejält! Att tappa suget för bloggen helt och hållet.. När ska det bli bättre?

Jaja, nu har jag varit vaken i en timme och legat och läst "Den allvarsamma leken" som vi fått ifrån svenskan och som vi även ska skriva en analys på. Jag börjar känna lite smått panik inför det då jag inte ens läst halva boken. Jag måste verkligen ligga i nu och läsa läsa läsa om jag ska få ett bra betyg!! Är det någon som läst den? Jag fattar verkligen ingenting utav den..

image1492


vågens siffror!

image1491

Alldeles precis så var jag ner och vägde mig, något jag inte gjort på ett bra tag då jag finner det ganska onödigt och ångestframkallande. Men ikväll kände jag för att få mina farhågor bekräftade - Jag har gått upp i vikt!
Inte lite heller, utan ca 3 kilo på två veckor.

Hade det varit för två år sedan, eller tillochmed ett år sedan hade jag slutat äta och tänkt på vågens elaka siffror dygnet runt. Men som det ser ut idag så är min reaktion annorlunda. Jag accepterar siffrorna som visas, det är inte direkt så att jag gjort något för att förhindra det. Jag orkar helt enkelt inte bry mig, jag trivs med mig själv för första gången. Varför förstöra det?

Men ändå kan jag inte sluta tänka på om jag faktiskt börjat bry mig för lite? Jag menar, tänk om det fortsätter såhär. Hur ser jag då ut om ett år? Inte för att jag är orolig i dagsläget, men jag har ändå det i tankarna.

Men trots allt så måste jag nog ta över kontrollen igen. Inte överdrivet, jag trivs som sagt med hur jag är. Men jag ska tänka mer på att inte äta allt som kommer i min väg och att ta upp träningen på allvar nu. Det får absolut inte gå till överdrift, utan i lagom mängd där jag mår bra och känner att jag orkar! Jag har ryggen att tänka på så kan inte alltid ge så mycket jag vill vad gäller träning.

Jag är nöjd med mig själv, jag älskar mig själv!
Det ska inte vågens siffror få ändra på!

Är man kvinna ska man se ut som en!


varning varning!

Hej på er!

Nu är jag hemma igen efter en toppendag! Äntligen fick man träffa älskade klassen igen. Mindre kul var det ju att gå på Cosmonova där man mådde illa innan filmen ens börjat och värre blev det när den började - riktigt dålig film! Jag varnar er, se inte "Människokroppen" .

image1489

Har ni haft en bra dag idag? :)


cosmonova med klassen!

God morgon!

Idag är klumpen som jag har varje dag i magen, borta! För idag ska jag äntligen få träffa min älskade klass igen. Vi har inte setts på två veckor och det känns! Det blir Cosmonova idag,"Människokroppen" som jag sett 2 gånger tidigare. Det är inte det mysigaste att se, speciellt inte om man ska äta efteråt, haha!

image1488

Det kommer bli en toppendag med tjejorna! :)
Hoppas ni får en lika bra dag som jag kommer att ha,
Puss & Kram!

...

"Livet är fullt med sorger.
Men det spelar ingen roll,
hur hårt du än försöker.
Du kan inte förändra det förflutna.."


- Kyle XY

verklighetens Pumba!

På praktiken satt jag med ett utav barnen i soffan framför Bolibompa. Där visades ett program, "All about animals" och idag handlade det om "svinsläktet" . Mestadels om vårtsvinen. Visste ni tillexempel att Vårtsvin är avlägsna släktingar till giraffen? Alltid lär man sig något nytt..

image1486  image1487


Vårtsvin är ruskigt fula alltså! Pumba som är så söt..

måndag

God morgon!

Måndag och ny vecka! Sista veckan på praktiken och en vecka kvar till lovet - Skönt!

Såhär ser min "praktikvecka" ut:

Mån: 13.30-20
Tis: Cosmonova med klassen.
Ons: 13.30-20
Tors: 7-15
Fre: 7-15


Jag känner att jag måste be om ursäkt för en otroligt kass blogg! Jag vet inte vad som hänt med mig, men jag har inte alls samma blogglust som tidigare. Inte för att jag var en toppbloggare förut, men jämfört med nu så kunde jag iallafall skriva med glädje! Jag hoppas det kommer tillbaka under lovet, då man får vila ut ordentligt.

Hoppas ni får en toppenstart på veckan!
Puss & Kram

sleep well!

image1485

God natt & sov gott!

Everybody's someone



"You're more than who you think you are.."

Vilken simpson är du lik?



image1484

Testa här!

söndag!

God morgon!

Ute är all snö borta och det är återigen grått och trist! Nu fan får våren komma någon gång, det gråa vill vi inte ha!

Idag blir det övningskörning för min del, äntligen! Nu var det alltför länge sedan sist, ska blir roligt att komma ut på vägarna igen!

image1482

Vad ska ni hitta på idag?

__

Krama mig!

citat; Kyle XY.

"I livet blir alla namngivna.
Folk försöker säga vem vi är menade att vara,
men det är upp till oss ifall namnskylten passar."

vårkläder i snövädret!

Nu när vi fått snö igen så tycker jag det passade bra att spana in lite vårkläder - Det gäller att vara förberedd!

  

Dessa vill jag ha i min garderob!


Melodifestivalen, del 2!

Jaha, så var ännu en deltävling avslutad! Vad tycker då Sverige om denna? Vad Sverige egentligen tycker har jag inte en aning om, men jag kan berätta vad jag tycker. Att Kebabpizzorna ens kom med ifrån första början är för mig ett mysterium och att de sedan blir vidareröstade är SKANDAL. Där undrar jag hur svenska folket tänker. Säkert är det en massa småkillar i 10-års åldern som har tagit kontrollen över telefonen och ringer febrilt när de hör ordet "Kebabpizza" som de mer än väl känner till. Min brorsa är tyvärr en av dom, men telefonen fick han dock inte kontroll över. Nu över till min åsikt om den här deltävlingen:
     Jag tycker att Sanna var värd en plats i finalen, hon har en sån enorm röst som ger rysningar. Ola är en evig tjejfavorit - Jag är ibland en av de tjejerna, han är ju bara för charmig.
     Sedan kommer det till mitt dilemma. Jag klarar verkligen inte av personen med namnet Carola. Det går bara inte, jag orkar inte höra henne. Men.. Jag älskar Andreas. Han har rösten, han har looken. Att slå ihop de två var ett misstag. Deras röster går inte ihop för fem öre, Carola förstör!! Andreas hade gått raka vägen till finalen ensam eller med en annan partner. Kanske en mindre kristen. De två herrarna utan hår lät bara som Scissor sisters mixat med lite av Mika, så ingenting speciellt där heller!

Men Sverige är ett mystiskt land som jag aldrig riktigt kommer att förstå, hur länge jag än bor här..

image1478

Flickfavoriten Ola!

lördag

God morgon!

Hoppas ni alla sovit gott! Idag är det jättefint ute med sol och snö! Jag ska träffa Anna i centrum klockan 12 och går direkt till jobbet senare, så idag blir det dåligt med bloggandet igen. Men jag känner att det inte spelar någon för att mitt bloggande är rent kasst nu!

Vad ska ni hitta på idag? :)

slut som människa!

Jag är helt slut som människa, så nu går jag och lägger mig!
God natt & Sov gott!

Nån sorts bög?!

image1476

Haha!

snöväder!!

God kväll!

Nu har jag kommit hem efter en promenad ifrån jobbet. Hela kvällen har det varit snöstorm så jag fick halvt pulsa hem i snön. Jag vet inte om jag tycker om det eller inte.. Jag kan inte förneka att det var riktigt mysigt att gå i det, har faktiskt saknat snön den här vintern! Men samtidigt vill jag ha vår nu, är trött på det gråa/kalla vädret.. Men det är ju bara februari - vad som helst kan hända då!

image1475
(Taget med telefonen, så ursäkta kvaliten!)


Nu ska jag kolla på Kyle XY, min nya älskling. Till det ska jag äta mina beloved jordnötsringar!!
Vad gör ni ikväll? :D


en vecka avklarad!

Hej på er!

Nu är en veckas praktik avklarad, "bara" en vecka kvar sedan är det lov! (Det är grymt efterlängtat måste jag säga..)

Mån: 9-12
Tis: 7-15
Ons: 13.30-21
Tors: 7-15
Fre: 7-14

Jag måste bara säga att jag är jättestolt över mig själv, jag trodde jag skulle falla ihop halvvägs men jag har klarat mig hela veckan. Visserligen är jag inte ett dugg pigg eller på bra humör, men överlevt har jag gjort!

Nej nu måste jag äta något innan det bär av till pizzerian! Inga lugna puckar här inte..

Hur mår ni idag? :)


Känn en doft av kärleken,

Känn en doft av kärleken,
den sveper tyst förbi.
En kort sekund kan allt som lever här,
få känna harmoni.

hemligheten avslöjas nu!

I någon månad nu har jag burit runt på en hemlighet och ikväll ska den avslöjas! Redan nu faktiskt..

Här är "hemligheten": Jag är med i skoltidningen under "Kontaktannonser", haha! Kalla det desperat, kalla det töntigt! För mig är det en kul grej, en stund i rampljuset! Haha, nej jag vet inte.

image1470

  

Men det är faktiskt kul att se sig själv i en tidning!

alla hjärtans dag!

God kväll!

Nu har en fartfylld kväll tagit slut! Mina små kusinbarn har varit här och röjt järnet, de är så otroligt söta! Gud så jag älskar små bebisar! Visserligen är de inte "bebisar" längre då dem är 2 & 1 år, men iallafall! Jag är aldrig så lycklig som när jag är med dem! <3

Ännu en Alla hjärtans dag är snart slut! Hur har ni spenderat den? :)
image1469

Grattis på alla hjärtans dag!

Hipp Hipp Hurra!
För Mattias som fyller 16 år idag!!

Och en glad Alla hjärtans dag!

image1468




Hur mår ni alla en dag som denna? Visst är ni lite avis på mig som varit vaken sedan 05.30 och som snart ska bege mig till tåget? ;). Det är inte roligt det här alltså. Jag kom hem kvart i tio igårkväll efter ett kvällspass och så börjar jag sju idag igen.
Men jag är inte bitter!

Det blir dåligt med bloggandet nu under praktiken, men har helt enkelt inte tid och ork!

Ha en toppendag allesammans och ta hand om er själva och de ni älskar!
Puss & Kram!


onsdag

God morgon!

Ja, klockan är efter 11 och nu är jag uppe på benen. Jag har sovit i 13 timmar men är fortfarande lik en Zombie. Men idag är jag på praktiken 13.30-21 så det kommer inte vara lika segt eftersom att barnen är hemma. Imorgon blir det dock segt igen, 7-15. Men men, man får göra det bästa utav situationen!

Om jag ska vara ärlig så är jag lite avis på er som är i skolan nu. Jag hade gärna bytt! När vi är tillbaka i skolan sedan efter lovet kommer jag inte säga detsamma..

Jaja, ha en toppendag!
Puss & Kram

mätt och belåten..

image1467

Mitt sockerberoende är mättat för den här gången..

sockerberoende!

Nu ska jag köpa "mat" till mitt sockerberoende!

flod av tårar!

Sist jag grät floder var riktigt länge sedan, men nu var det dags för det igen. Jag såg precis på sista avsnittet av Kyle XY (säsong 1) . Fan så hemskt och jobbigt det var när han lämnar familjen, jag blev helt förtvivlad.

Nu har jag ont i magen och hjärtat!
Det är sjukt hur man fastnar för personer i en serie..

image1466


praktik, dag 2!

Hej på er!

Imorse när klockan ringde 05.30 var jag allt annat än pigg. Jag hade ju knappt gått och lagt mig! Men det var bara att kämpa sig upp medan svärandes och arg på alla som fortfarande fick sova..

Nu är jag iallafall hemma och imorgon jobbar jag kväll, skönt. Det är riktigt segt att jobba dagpass, man gör verkligen ingenting! Nej, jag måste ha ett jobb med fart och där det hela tiden händer saker.

Nu ska jag slänga mig på soffan!
Har ni haft en bra dag? :)

image1465

mer tempo tack!

Nu är jag hemma igen efter ett träningspass där magen tränades av allt skratt! Man ska väl ha kul när man tränar? ;) Det här passet skulle vara ett medel, men bas är jobbigare..

Tanternas hängbröst ska studsa i golvet, då snackar vi tempo!

image1464

brottningsmatch!

image1461

Nu har jag haft brottningsmatch med lillbrorsan i köket. Man måste passa på medan man fortfarande har övertaget! Förhoppningsvis har jag hunnit flytta hemifrån innan han kan spöa mig ;)

Puh, bra uppvärmning inför träningen ikväll!

behind blue eyes


första dagen avklarad!

Hej på er!

Första dagen på praktiken avklarad. Slutade faktiskt redan vid 12, för jag hade glömt att ta med mig mat (hur man nu kan glömma det?) . Det gick iallafall bra, det var bara ett barn hemma under tiden då jag var där. Så det är ganska segt att vara där på dagarna eftersom att barnen går i skolan. Mitt schema för den här veckan ser ut:

Mån: 9-12
Tis: 7-15
Ons: 13.30-21
Tors: 7-15
Fre: 7-15

Många tidiga mornar, men det kanske jämnar ut sig nästa vecka, haha!
Under dagen så läste jag igenom barnens pärmar med journaler och sånt, det gör allt mycket verkligare och allvarligare. De är faktiskt sjuka, på riktigt! Men man får inte tänka så, de har det så bra det bara är möjligt ändå!

måndag

God morgon!

Hoppas ni alla sovit gott och vaknar på bra humör! Jag känner att den här praktiken kunde ha väntat i några veckor eller inte blivit av alls. Jag skulle faktiskt hellre vara i skolan nu! Men det är säkert bara nu som det känns så, får jag hoppas. Annars blir det två långa veckor!

Ha en jättebra dag idag!
Puss & Kram


good night!

Nu går jag och lägger mig så att jag är någorlunda pigg till praktiken imorgon!
Ha en fortsatt bra kväll och sov gott!

ont ondare, ondast

Good evening!

Nu är jag hemma igen efter en lång dag hemifrån. Min rygg gör ondare än någonsin och jag sitter bara och väntar på att den ska gå av..

image1459
Imorgon början 2 veckors praktik för oss Op-elever. Imorgon börjar jag klockan nio, men de andra dagarna blir väl 07. Det ser jag inte fram emot precis, men att vara där med barnen ska bli roligt! Jag är på samma ställe som förra året så då vet jag ju hur det går till där och vilka barn det handlar om. Det blir nog bra alltihop..

Vad sysselsätter ni er med nu under kvällen? :)


fika

Nu ska jag alldeles strax iväg och fika, ni får ha en toppendag! Jag är tillbaka ikväll igen, men fortsätt med kommentarerna så har vi en glad Mojsan som skriver ikväll!

image1457

Puss & Kram!!

tidsoptimisten nummer 1!

God morgon!

Bloggen var tydligen stängd fram till 03.30, har de fixat så den inte krånglar mer nu?! Jaja, uppe tidigt är jag denna söndag. Ska nämligen träffa Erica och Antonia och fika vid 12-tiden så det är lika bra att gå upp i tid så att man slipper stressa. Jag är annars tidsoptimisten nummer 1!

image1456

Jag kommer troligtvis inte hem innan jag börjar jobbet, så ni får vänta enda till ikväll på mina sköna inlägg, haha! Stor förlust va? ;) .. Det kan man tänka två gånger på.

Vad ska ni hitta på för skojj idag? :)

skönheten och odjuret!


hoppas alla är bakis imorgon!

God kväll i stugorna!

Nu är jag hemma igen. Har gått hela vägen, men även denna gång klarade jag mig galant. Vad är man rädd för egentligen?

Det var riktigt segt idag på jobbet, vi var 6 personal och det var knappt så många inne på pizzerian samtidigt, haha!

Hoppas folket är bakis imorgon så att vi får göra någon nytta..



image1455

Jag är hemma med brorsorna nu, och minstingen tjatar att vi ska se Shrek 3. Får väl se lite medan jag äter!

Vad hittar ni på ikväll?


nya tunikan!

image1453
Nya tunikan.

image1454
Och en bild på mig!

Nu åker jag och jobbar, ha en bra kväll!

pussel

image1452

Liten lista lång!

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD:
Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Ja det är jag nog :)
3. Är du uttråkad? Ibland!
4. Är du ledsen? Ibland, ja.
5. Är du italienare? Nix
6. Är du cooling? Jajamen ;D
7. Är du från irland? Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Ja det är dom :)

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Det vette fan!
2. Har du någon gång blivit sårad? Oh ja!
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Japp!
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Jao
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? Nej, inte en enda!
6. Har du haft en hemlig beundrare? Det vet jag inte, då är den ju inte hemlig ;)
7. Är du kär? Nepp
8. Vill du gifta dej när du blir stor? Vet inte

10 TVÅ ALTERNATIV
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katter eller hundar? Hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Få bästa vänner
5. Tv eller internet? Internet
6. Coca-Cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Svårt..
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Dag
10. Msn eller mobil? Mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Japp
4. Hoppat Bungee Jump? Nej
5. Ljugit för någon du tycker om? Aa
6. Ätit en hel tårta? Nej
7. Gjort bort dig offentligt? Det har jag säkert!
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej
9. Gråtit när ett husdjur dog? Nej
10. Velat försvinna? Många gånger

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde? Pappa
2. Telefonsamtalet du fick? Pappa
3. Personen du var med? Anna & Antonia
4. Roligaste grejen som hänt? Oj oj oj ;)
5. Personen du smsade: Tessan
7. Du skrev till på bdb? Louise
8. Du kommenterade?: "vilken sööt :D"
9. Du tillbringade natten med? Mig själv!
10. Du kramade? Ingen?

lördag

God morgon på er turturduvor!

Hoppas ni alla sovit gott! Det har jag verkligen gjort, vaknade först vid halv 11 då pappa kom in och frågade om jag skulle med på hockey. Nej, det varken orkar eller hinner jag var mitt svar! Det får bli en annan gång..

Idag måste jag städa mitt rum innan jobbet. För det kommer verkligen inte finnas någon annan tid för det under veckan nu då jag är ute på praktik. Jag hatar verkligen att städa, speciellt då när dammsugaren kommer in i bilden.. Någon som vill städa mot betalning kanske?

image1449


sleep well

Nu går jag och däckar i närmsta säng!
Sov gott!

lovat!

Louise har lovat mig att jag ska få se riktiga samba-moves en dag i framtiden!

test: snål, sparsam eller shoppinggalen?

image1447

image1448

Testa här!

and i'm off!

Ha en bra kväll!
Nu åker jag och jobbar.


kiss the girl


redovisning & dödsångest!

Hej på er!

Hemma igen, efter en dag med redovisning och dödsångest. Jag hatar nämligen att redovisa, det är en stor fobi! Men det gick faktiskt ganska bra ändå, jag överlevde ju.

image1446

Nu ska jag alldeles strax ringa till min praktikplats och säga att jag kommer dit på måndag. Lärarna har tydligen inte hunnit med det. Så jag hoppas att dem överhuvudtaget vet att jag kommer dit, annars blir det jobbigt.

Har ni haft en bra dag så långt? :)

Mojsan gör stan osäker!

image1445

Nu har jag kommit hem igen, har varit ute och kört bil i över en timme nu. Jag har nu kört runt i större delen av nynäs och det går hur bra som helst. Innan jag började övningsköra så trodde jag att det skulle vara supersvårt och att jag skulle få motorstopp hela tiden. Men det är lättare än jag trodde, men helt lätt är det såklart inte.

På lördag ska jag förhoppningsvis ut på vägarna igen, längtar!

what you waiting for?


psykologiprov och övningskörning!

Hej på er mina solstrålar!

Att logga in på bloggen och se era kommentarer och läsa era bloggar - Det är dagens höjdpunkt!
Hur mår ni idag? :)  Själv mår jag bra, har varit helt okej i skolan trots ett psykologiprov jag inte pluggat till, men det gick ganska bra ändå.

Klockan 19 ikväll så ska jag träna Friskis med Antonia, nu jävlar måste vi komma igång! Efter träningen kommer pappa och hämtar mig och så ska jag övningsköra hem! :D Jag vill köra hela tiden, det är så kul! Varför har jag inte börjat tidigare?

image1444

afraid



"Why am I so afraid to crash down and lose my heart again
I don't know, I can't see, what's come over me
Why am I so afraid to break down and lose my mind again
I don't know, I can't see, what's come over me"


vårskor!

Jag är ute efter ett par nya skor nu till våren! Nedan är några jag fastnat för..

image1443
 

Dem jag mest tycker om är de på den stora bilden, vill ha alla tre färger!

Kyle XY

Jag följde aldrig Kyle XY när det gick på tvn, men nu när repriserna går igen så har jag börjat gjort det. Jag måste ju säga att det är riktigt spännande. Och Kyle (Matt Dallas) är en riktigt liten heting! Han har helt otroliga ögon och jag har fallit för hans röst..

image1439

onsdag

Hej på er!

Hur mår ni idag? Själv har jag varit med om en helvetesdag, har varit på så dåligt humör och har ingen ork alls.
Inte blir det bättre av det gråa, kalla och blöta vädret.

Nu ska jag bara andas lite och ta något att äta, sedan blir det pluggning för hela slanten. Jag ska sitta med det tills jag är klar. Imorgon har vi inlämning i omvårdnad som även ska redovisas och psykologi prov. Jag har knappt börjat med något av det, så önska mig lycka till!

image1438

någon?

Är det någon som hoppar av skolan och flyr utomlands med mig?


hemlighets-shopping!

Hej på er!

Nu är jag åter hemma efter en väldigt lång dag! Efter skolan åkte jag som redan skrivet med Anna in till Haninge och efter en stund joinade även Antonia oss. Där roade vi oss med hemlighets-shoppingen och även shopping till mig själv, fast jag inte ska. Men det går faktiskt inte att låta bli när det är reor överallt. I can't help it!

image1437

På idrotten idag var det Step Up med våran rektor, riktigt kul men jag känner att vaderna är helt slut nu. De är stenhårda och vibrerar, haha!

Har ni haft en bra dag? :)

5 februari 2008

God morgon!

Idag, som alla andra dagar är jag dödligt trött. Jag förstår inte, så var det aldrig förut. Det är pga den här förbannade årstiden. Det har varit grått, trist och kallt enda sedan i november. Inte konstigt att antal deprimerande personer ökar i Sverige! Vi får ju fan ingen sol - inga endorfiner!

Nej nu ska vi vara positiva! Idag efter skolan åker jag med Anna & Antonia in till Haninge för lite hemlighets-shopping. Att få gå runt i affärer kan verkligen lysa upp en hel dag, är det likadant för er? :)

Nu måste jag äta något! Ha en bra dag,
Puss & Kram


myskväll!

När jag är hemma på kvällarna så är det helt underbart att sätta på sig myskläder, glida ner i soffan och dricka äppeljuice - helt enkelt underbart!

image1436

Hoppas ni alla haft en bra dag och har en fortsatt bra kväll! Nu går jag och lägger mig, är helt slut. God natt & Sov gott !


car wash!


Måndag - samhälle!

Hallå hallå!

Nu sitter jag här på samhällen i mörkret, superskönt! Jag är så trött att ögonen svider, vill bara hem och sova. Jag förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden.

Nu fick vi precis ett enligt läraren smärtsamt meddelande. Nämligen att hon måste gå tidigare idag. Smärtsamt meddeleande, eller hur?

Hur mår ni idag? :)

en förtrollad romans

Nu såg jag på En förtrollad romans. Har inte sett den tidigare, men jag tyckte om den! Lite småmysig samtidigt som den var rolig. Till det åt jag mina älskade jordnötsringar som blivit kvar sedan igår, yummie!

image1435

I samma veva nu säger jag God natt & sov gott
!


lilla jag bakom ratten!

image1433

Nu har jag varit ute och övningskört! Vi började på en stor parkering där jag fick starta bilen och hitta dragläge och allt det där. Sedan körde jag runt lite där och 30 km/h är ju hur snabbt som helst, haha! Efter vi tröttnat på parkeringen så tog pappa över och körde bort till en lång väg med återvändsgränd. Där körde jag ner och sedan tillbaka och där går den  ihop med stora vägen, så där satt lilla jag bakom ratten på en 70 väg. Jag som trodde bilen skulle vara kvaddad vid det laget! Men det gick jättebra, trots all trafik i baken och möte.

Jag är superglad och kan inte vänta till nästa gång!

en snöig söndag!

God morgon på er!

Idag är det snö ute och jag som ska övningsköra. Hur ska detta sluta? Jag kommer  först klara det galant då jag kör i ca 3 km/h men sedan kommer jag öka farten till 15 km/h och då börjar det urarta, när jag sedan är uppe i 30 km/h så kommer jag få panik när jag ser snön, släppa ratten, öka på gasen och köra in i ett träd.. Jag kommer alltså att totalkvadda bilen på mindre än tio minuter..

image1432

Vad ska ni göra idag?


2 månader!

Idag är det precis 2 månader tills jag blir 18 år!

snöstorm på besök!

Jag slutade runt 20.15. Fyrtio minuter senare är jag hemma med stelfrusna lår, röda öron och en rinnande näsa! Allt ett resultat efter en vandring hem i snöstormen som kände för ett besök för några timmar sedan. Jag hoppas att den inte planerar ett längre besök!

Hur är det hos er, har ni också fått besök av snöstormen?

work baby, work!

Nu är jag redo att åka till jobbet och fightas med otrevliga kunder och krånglande kassapparater!
Idag är min dag!!

Ha en super bra kväll!
Puss & Kram

Inte jag, inte kär!


lördag!

God morgon strawberries!

Har ni sovit gott? Själv vaknade jag för en stund sedan och är inte trött alls, så himla skönt! Jag vaknade även till inatt utav att jag grät, riktigt weird var det. Jag drömde något om att jag stått och gjort mat till hela familjen och så gnällde alla, mamma sa att det var värdelöst och att jag inte dög till något alls. Så då började jag gråta, det skulle man ju gjort. Men eftersom att det bara var en dröm så tyckte jag att det var konstigt att jag faktiskt grät på riktigt! Har det hänt er någon gång?

Idag är det då lördag - igen! Jag har inga planer alls förutom jobbet, vilket kan vara skönt! Vad har ni för planer idag? :)

sleepy sleep!

Nu har jag fått njuta av ett fungerande internet i någon timme! Men nu är jag trött och sängen blir nästa stopp! Imorgon är det lördag som ni alla vet och då ska jag sova ut ordentligt. Behöver det efter den här veckan av tidiga mornar.

Sov gott <3

don't speak



Den här låten är inristad i mitt hjärta för alltid!
<3

hoppas & ber

God kväll!

Jag blir smått (läs: Skogstokig!) galen på mitt internet, det är helt tappat! Men nu har det fungerat i ett par minuter och jag hoppas och ber till Gud att det inte dör igen.

Det gick jättebra på jobbet idag, jag hade hur kul som helst och den nya personalen verkar hur mysig som helst! Jag ville knappt gå därifrån och då är det allvarligt, haha!

Så, vad har ni sysselsatt er med under kvällen? :)

take the lead

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er! :)  Mitt internet har verkligen ingen lust att fungera så får skriva snabbt här. Idag hade vi bara en enda lektion, kändes lite onödigt men det var riktigt skönt att sluta innan 11! Jag kom hem vid halv 12 och har sedan dess kollat på filmen Take the lead som jag tyckte var riktigt bra! Jag lyckades även somna ett tag, är verkligen helt slut på eftermiddagarna nu förtiden..

image1431

Nu ska jag försöka få i mig något i matväg innan det är dax att slita på jobbet!
Hoppas ni får en toppenkväll!
Puss & Kram