because of you

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side so I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid


stormvarning?

Det blåser galet ute, snart tror jag att taket lossnar!
Är det dags för ännu en storm?


image1430


psykologi och duntofflor!

Hej på er!


Även idag så hade vi en inställd lektion, men idag hade vi tur eftersom det var den sista! Så jag slutade redan vid halv 1, riktigt skönt måste jag säga. Jag tog då bussen ner till centrum och kikade runt lite. Jag kollade även på skorna som jag pratade om tidigare, men de fanns inte i min storlek! Men ett par duntofflor och 2 grattiskort fick följa med hem, alltid något!

image1428

Internet har inte fungerat på hela dagen, så jag har underhållit mig genom att småplugga lite psykologi framför diverese serier.
Många som läser psykologi verkar tycka att det är drygt och ointressant. Men jag håller inte med, jag tycker det är intressant. Kanske är det för att jag är en så pass analyserande människa. Jag vill gärna veta hur personer tycker och känner för att sedan komma fram till vad som ligger i grund för det och om man kan komma fram till en lösning.. Psykolog nästa kanske?


Hoppas ni alla har haft en fin dag! :)


torsdag

God morgon!

Idag är jag så trött så är osäker på om jag ens lever! Har testat att nypa mig själv några gånger, men ingen reaktionHur mår ni idag? :)

Idag är det en seg dag med många långa lektioner, jippi! Efter skolan åker jag ner i centrum och kollar på mina skor, får se om jag kanske kommer hem med dem också! Det blir en överraskning.

Ha en bra dag!
Puss & Kram

egobild!

image1427

testa dina geografiska kunskaper!

Jag hittade detta test hos Tobias och kände för att testa mina kunskaper. Nu i efterhand ångrar jag mig bittert, jag hade då inga kunskaper. Jag gissade på alla utom Norge, riktigt sorligt!!

image1426

lång dag

Hej på er hetingar!

Nu är jag hemma efter en långsam dag i skolan! Men som alla andra dagar så kommer man ju hem till slut och det är väl en jäkla tur det!

Idag såg jag ett par skor som jag blev lite småsugen på, måste nog pröva dem imorgon. Det var nämligen halva priset på dem och de har kostat 599 kronor.

Har ni haft en bra dag idag? :)

i nöd och lust!

I flera dagar har jag haft världens shoppingbegär. Jag har slitit mitt hår och gråtit för att jag inte kommit iväg någonstans. Ikväll tog jag fram min nödlösning - Internet och Ellos. Stillar lusten för stunden! Det var inte meningen att jag skulle beställa något, men är man i nöd så är man..

    

1.
Tunika
2. 5-pack hipsters
3. Påslakan-set (Tyckte det var riktigt läckert!)
4. "spa-kit"
5. V-ringad t-shirt (Present till brorsan)

intriger

Intriger, intriger, intriger.. Vad finns det att säga, mer än att jag älskar dem! Gossip girl var över mina förväntningar - det kan bli nästa favoritserie!

resväska!

image1414

Igår när jag kom hem låg denna på min säng! Mamma tyckte den passade mig.
Jag tycker den är riktigt snygg alltså! Den kommer att komma till användning i sommar när det bär av till ett varmare land! :D

gossip girl

image1413

Idag börjar nya serien Gossip Girlkanal5, 20.00.
Jag har läst böckerna och älskar dem, så det här ska bli spännande!

Någon mer som ska se det?

klasskrig!

Hej på er!

Hemma igen efter en dag i skolan. Även den här morgonen började med en inställd lektion, precis som vanligt så får vi veta det i skolan. Så där fick vi en håltimme på 2,5 timme!
Vi börjar även få lite krig i våran klass.Det kan bli väldigt ugly inom en framtid.. Men det som händer är självförvållat.. 

Har ni haft det bra idag? :) 

en våldsam natt!

God morgon!

Det blir ljusare och ljusare på mornarna nu, hur skönt som helst! Man behöver inte längre gå i blindo till bussen. Nu fattas bara det fina vädret och våren, sen är allt perfekt!!

Har ni sovit gott? :) Jag har ont i näsan hur det nu går ihop, känns som att jag fått ett rejält slag :S ! En våldsam natt verkar jag ha haft..

Ha en bra dag!
Puss & Kram

sov gott

Nu säger jag god natt & sov gott till er <3


sötaste skorna!

image1412

Jag tror jag har hittat de sötaste skorna någonsin!
Hos La Redoute.

home sweet home

Finally home! Jag var på Ungdomsmottagningen efter skolan och det tar alltid sån jäkla tid, så i över en timme satt vi där! Så nu är jag hemma tillslut och egentligen skulle jag varit och tränat klockan 19, men det hinner jag absolut inte nu! Jag som verkligen sett fram emot det, men det kommer en dag imorgon med som tur är :).

Har ni haft en bra dag? :)


frälsningsarmén

Hejsan!

Nu sitter jag på samhällen och skriver även idag om de Hemlösa! Vi ska även läsa lite om Frälsningsarmén och vilka jävla pack! Det finns inte en mening på deras hemsida som inte innehåller  "Gud" eller "Jesus Kristus". De får ha vilken tro som helst, det gör inte mig något men när de slänger ur sig saker som;

"Frälsningsarmén anser att homosexuella handlingar strider mot Guds avsikt med människan, liksom partnerskap eller äktenskap mellan homosexuella."

Jag blir fan förbannad! Först pratar dem om människans lika värde och några rader senare är homosexuella inte accepterade! Sedan handlar allt om synd och frälsning. De är väldigt naiva måste jag säga.

Jag säger såhär! Frälsningsarmén är inte accepterade här!
Punkt slut!

Måndag, igen!

God morgon!

Något fågelkvitter hör jag inte, men vädret är fint. Blå gimmel och en väldans klen sol, men man ska inte begära för mycket av stackars solen som varit gömd bakom molnen i flera månader!

Har ni sovit gott allesammans? :)
Själv har jag blivit storasyster under natten och så har jag varit gift med Dr. Kovac ifrån Cityakuten. Stora grejer alltså!

Idag, som alla andra måndagar börjar jag halv 1, så har ett tag på mig innan jag måste bege mig! Ska gå till skolan med Tessan idag. Lite motion skadar aldrig, eller?

Ni får ha en toppendag!
Puss & Kram

skönhetssömn!

Som så många andra, behöver jag min skönhetssömn så därför ger jag upp och hoppar i säng nu! Imorgon hoppas jag på en strålande dag med fågelkvitter så det skär i öronen.

Sov gott på er <3

smoothie och kladdkaka

image1411

Nu sitter jag och småmumsar på en jordgubbsmoothie och en bit kladdkaka medan jag lyssnar på bra musik! Ett perfekt avslut på helgen tycker jag! (Har exakt ett sånt där glas som på bilden, lite småtufft!)

kontot är glatt!

Nu är jag hemma igen och har precis avnjutit en otroligt god pizza. En nummer 29, även kallad Banana! (För att jobba på en pizzeria så äter jag väldigt lite pizza, haha!)

Nu är det iallafall klart, jag ska vara ledig var tredje helg så nu känns allt bra igen! Nästa helg kommer det även att vara nästan helt ny personal där. Ungdomar till och med, så det kommer bli intressant! Fick även lön idag och det känns riktigt bra på kontot!

Vad gör ni nu ikväll? :)

im off

Ha en superbra kväll!
Nu åker jag och jobbar.


just nu!

image1410

dagen före måndag!

God morgon!

Hoppas ni alla mår suveränt idag! Idag är det sol ute, hör och häpna. Inget grått och trist väder här inte! Ska nog försöka komma ut lite innan jobbet. Få känna lite sol i ansiktet för omväxlings skull! Vad ska ni hitta på idag? 

Helgen har gått helt sjukt fort, imorgon är det skola igen! Men det är bra att det går snabbt faktiskt, för då är det snart lov och vår/sommar!

Nej nu skriker magen att jag plågar den så måste ner i köket!
Tjingeling 

LÖRDAG BLIR SÖNDAG

Kära vänner, vet ni vad? Nu är det dags för Mojsan att ta sin onda rygg och hoppa i säng! Jag hoppas att ni har en underbar natt, med eller utan någon att älska (med). Själv spenderar jag natten ensam med mina drömmar!

God natt & sov gott <3

facewraping

Nu har jag varit hemma i en ca en timme men jag har suttit nere hos mamma och pappa. Vi har skrattat så tårarna sprutat! Jag och pappa tog kort på varandra med telefonerna och använde sedan Facewraping där ansiktet blir helt vanställt. Vi låg och skrek av skratt där nere. Jag har nog aldrig haft så roligt, hahahaha!

 

Min snygga pappa & brorsa!

hos erica

Hej på er!

Nu sitter jag hemma hos Erica :), har visserligen varit här sedan efter jobbet. Hon sprang och ringde pojkvännen sin nu. Så jag passar på att överta datorn! Moahaha, hoppas ni haft en bra dag så långt! Vad har ni hittat på? :)

Nu ska vi nog fortsätta att kolla på Emo/Fjortis bilder på oss själva, hahaha!

off to work

image1406

Mitt internet totalstrejkar!
Nu ska jag åka och jobba och efteråt ska jag träffa Erica så det blir inte mycket bloggande ikväll!
Men ni får ha en toppen lördag!

Puss & Kram

miss blue



Sjukt bra låt!

dropp dropp

Dropp dropp sa det! Blod på tröjan, blod på skrivbordet. Jag blöder näsblod, något jag aldrig gör! Har gjort det ca 4 gånger i mitt liv. Det är alltid ett tecken på att någon inte är som det ska. Sist var jag stressad till döden, vad är det den här gången?

Nemi

image1405
Hahahaha!

pang pang!

God morgon!

Mitt internet la av helt och hållet i natt och har inte fungerat förrän nu. Jag undar vad det har emot mig, egentligen!

Har ni sovit gott? :)  Inatt drömde jag en sjuk dröm igen, denna gång att jag gick runt och sköt massa folk. Jag drömmer såna drömmar lite då och då och det känns så verkligt! Undra varför man drömmer sånt?!

Idag ska jag jobba och det känns ganska bra, ska ju prata om tider och sånt så jag hoppas att allt blir bra!
Vad ska ni hitta på denna lördag?

nya skor!

image1404

Idag hämtade jag ut mina nya skor och jag är supernöjd! Älskar dem, helt lagom höjd för tillfället (haha!). De är lite stora, men tog en storlek större för att slippa klämda tår vilket är det värsta jag vet!
Men iallafall, 279 kronor hos ellos.

patetiskt!

Gång på gång får man bevis på hur otroligt patetiska människor det finns. Idag fick jag ett mejl av en kille, 23:

"Du var mig en sexig tös, vill du komma hit och göra mig hård?"

Är det meningen att jag ska ta det som en komplimang eller vad?


lyckopiller!

Let's dance är världens lyckopiller ju! Gud så glad jag blir av att se dem dansa. Idag log jag världens bredaste leende när Danny & Malin dansade, en riktigt show! När det sedan var Karl Petter & Jeanettes tur så log jag nästan så kinderna sprack, jag skrattade till ibland av lycka! Vilka underbara danser det där! Och kan man bli annat än glad av att se och höra Karl Petter? :)

image1402

image1403













Confessions Of A Broken Heart


thank god it's friday!

Äntligen kan jag säga att det är otroligt skönt med fredag och helg. Jag är nämligen ledig idag. Jag ringde till chefen och beklagade mig över mitt tillstånd (Trött och seg) så jag fick ledigt! Imorgon ska jag dock dit och vi ska då prata om fortsatt jobb, tider och lön så det blir nog bra.

Hoppas eran dag varit bra! Vad ska ni hitta på ikväll? :)


take me out of here!

image1398

Ta mig dit nu!

fredag

God morgon!

Hoppas ni alla sovit gott! Jag har drömt massa sjuka drömmar, riktigt sjuka måste jag säga! Bland annat en där en påfågel jagade mig genom hela Nynäs :S.

Idag är det iallafall någorlunda ljust ute när jag går till bussen, vilket känns skönt!
Nej, jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva längre. Har tappat lusten litegrann..

Ha det jättebra idag!
Puss & Kram

weirdo

Filmen var bra men helt knäpp! Jag tyckte inte om slutet, men tänker inte avslöja något :)! Men jag kan rekomendera den för er som tycker om lite småknäppa och roliga filmer!

Nu ska jag hoppa i säng, mår inte alls bra och hoppas det går över till imorgon!
God natt & Sov gott <3

Just nu!

image1397

stroke

image1396

Just nu sitter jag och skriver om Stroke. Det ska vara inlämnat imorgon och jag är nästan klar, tack och lov! Jag säger hela tiden att det är tråkigt att läsa om det, helt ointressant. Men saken är den att många släktmedlemmar dött av just stroke..

Farfar fick en stroke, senare dog han! (Av komplikationer.)
Så det är ganska jobbigt att skriva om det, men vad ska man göra? Man kommer stöta på sådant hela tiden när man går Omvårdnadsprogrammet.

give me Zac!



Han är ju för yummie alltså!
My God..
I want him, please?!

håltimmarnas skola!

Hej på er!

Imorse var jag dödligt trött och orkade inte skriva något! Dessutom fungerade inte internet, big chock. Iallafall, dagen fortsatte med håltimme till 13.05(!!) Kul att få reda på det när man är i skolan va? Inte det minsta, men vi fördrev tiden ganska bra med fika och promenad! Nu är jag äntligen hemma och ute skiner solen svagt !

Om en stund ska jag börja ringa runt till hela Sverige känns det som. Ska ringa runt om sommarjobb, ringa UM och körskolan. Jag har skjutit upp det alldeles för länge nu..

Hur har eran dag varit?:)

senaste nytt!

Min brorsa är ute med tjejer! Sicken liten player han blivit, men det är allt på tiden!

I'm proud of you, brother!


jag saknar en killes vänskap!

Ibland, eller för det mesta så önskar jag att jag hade fler killkompisar. Inte bara några som man träffar ibland i skolan. Utan en riktig vän som man träffar regelbundet och som man kan ringa till när som helst! Någon att dela tankar och känslor med, men framförallt att ha roligt tillsammans med.. 

På senaste tiden har jag verkligen saknat att ha en killes vänskap. Jag har mina tjejer som jag älskar och som jag kan prata om det mesta med. Men en killes vänskap är en helt annan sak, den går inte att byta mot något.

Tyvärr så har jag aldrig haft en riktigt bra sådan. Jag vet inte varför och vad det beror på! Men ofta vill killen ha mer än "bara" vänskap och därför fungerar det inte.

Så finns det någon kille därute som saknar en bra tjejkompis så finns jag här!


hey there delilah


dåligt samvete!

Hej på er!

Jag har varken ork eller ord att blogga just nu.
Jag är ledig idag vilket är oerhört skönt men jag har dåligt samvete.
För att jag bara sitter inne och inte gör ett skit.
För att jag inte pluggar fast jag borde.

Ja, det dåliga samvetet hänger över mig som ett svart moln och jag hatar det! Jag vill kunna slappna av och ta det lugnt, alla förtjänar det ibland. Men jag kan inte, jag måste hela tiden göra något för att inte må dåligt!

Gah! Jag behöver komma ut nu, vill inte vara ensam med mig själv.
Hoppas ni har en bra dag ändå :)

rest in peace, Heath!

image1393

Vila i frid!
4 april 1979 - 22 januari 2008

tired as hell

Jag är sjukt trött och ofokuserad så nu går jag och lägger mig!

God natt & sov gott <3

dagens shopping!

image1392

varför ljusrosa?

Jag har nu fått en del svar om vilken färg ni ser min text som och några av er ser den som ljusrosa! Vilket enligt mig är helt sjukt då jag aldrig haft rosa text förutom rubriken någon gång för ganska länge sedan. Jag kommer heller aldrig ha det. Varför ser ni den så? Jag blir fan förtvivlad, haha.

TEXTEN ÄR SVART, INGENTING ANNAT!

Kan det ha med vilket Windows ni använder? Är det någon som har en aning om vad det kan vara?


if only you



Jag kan inte hjälpa det, JAG ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN!
Lyckopiller.

gud är knäpp!

Jag tror att Gud är lite knäpp alltså. Han hör nog folks böner men agerar i vissa fall med motsatsen. Jag har gått runt i några dagar nu och verkligen längtat till våren. Vad är det för väder idag? Jo det är minusgrader och förut idag snöade det tennisbollar! Helt galet, snön hade sin chans - för en månad sedan! Så där agerar han emot vad jag önskar..

Men han har också varit snäll idag. Jag slutade nämligen några timmar tidigare pga. sjuk lärare och imorgon kära vänner är jag helt ledig! Så där var Gud snäll.

Haha shit, tänk om man vore religiös.
Då kanske man hade haft hopp kvar.

Neeeej, jag älskar mitt liv och min tro.
Min tro är min egen, man får göra vad man vill så länge man mår bra! Det låter väl bra?


inte mänskligt!

God morgon!

Idag vill jag verkligen ha det där stupet. Det ska inte vara mänskligt att behöva gå upp innan klockan 07. Jag lider verkligen med er alla som behöver göra det varje dag! Det är inte mänskligt, det ska iallafall inte vara det..

Hoppas ni har sovit gott iallafall?!

När ska det börja ljusna ute? När ska vi slippa gå i ett mörket till bussen och ett mörket hem ifrån bussen?Jag vet att det bara är Januari hittils, men det känns som att det har varit höst och "vinter" alldeles för länge nu.

Nej, nu måste jag fixa iordning mig och kanske äta något!
Ha en jättebra dag!
Puss & Kram

hoppa ifrån ett stup

Imorgon ska jag upp vid den plågsamma tiden 06.00. Bara tanken får mig att vilja hoppa ifrån ett stup.. Men ska inte hoppa för tidigt, för kanske blir morgondagen bra trots allt. Kanske kommer jag upp utan smärtor? Det är sådant man inte vet förrän.. Imorgon!

Nej nu lämnar jag detta innan jag blir religiös.

God natt & Sov gott <3

nya sexpartners kors och tvärs..

Tidigare idag såg jag ett tv-program (Vilket kommer jag inte ihåg nu.) . Där hade iallafall en man var otrogen mot fruganTrösten till frugan skulle då vara att killar är rädda för att binda sig och ha sex med en och samma person resten av livet.

Är det en anledning att vara otrogen?
Tror ni inte att vi tjejer är minst lika rädda? 

Vakna upp! Vi lever på 2000-talet där även kvinnor är sexuellt aktiva med nya sexpartners kors och tvärs över landet.

Vi ger också upp det för att vara med en annan person! Att älska och älska med den personen, och bara den.

Så kom på en bättre anledning innan ni går och stoppar in den i någon annan!

image1390

textfärg?

Nu måste jag bara fråga er. Vilken färg ser ni min text som?
För mig är den svart och har alltid varit det, förutom Rubriken som nu är brun.

vem är egentligen hemlös?

Hej hej!

Nu har jag samhälle och vi ska svara på olika frågor om Hemlösa. Bland annat hur många det finns i Stockholm och vem som egentligen ÄR hemlös! Låter det intressant?

Idag har niorna ifrån min old school varit här uppe på stora gymnasiet för att kolla olika linjer. Stötte på lillebror i korridoren några gånger. Det kändes lite småkonstigt. Undra hur det känns i höst om han nu börjar här. Att ha lillbrorsan i samma skolan igen, haha!

Nej. nu måste jag fortsätta!
Tjingeling

måndag, igen!

God morgon på er!

Egentligen skulle jag redan ha haft Geriatrik i en kvart nu, men den lektionen är intställd så jag börjar inte förrän 12.25. Ibland har man tur, riktigt tur! Men jag ska vara i skolan vid 10 ändå för att göra klart ett arbete i Ljudteknik tillsammans med Anna, så inga lugna puckar här inte!

Hoppas ni sovit gott och att eran dag blir bra!
Puss & Kram

Jag säger hejdå till söndagen..

Sov gott mina barn, sov gott!


tomhetskänsla

Varje gång jag har sett ett avsnitt av One Three Hill så får jag en tom känsla inom mig, som att det är något som fattas. Jag vet inte varför det är så, har inte den blekaste..

Vart tog det fina vädret vägen?

Våren blev snabbt höst.. Tillbaka till depressionernas årstid..

Halleluja!

what I like about you


dolt nummer!

Jag hatar när det ringer och det står -DOLT NUMMER- .
Antingen är det:

- En feg jävel som inte vill att jag ska veta vem det är!
- En som faktiskt har skyddat nummer. (Dock känner jag ingen sådan!
- En som vill reta gallfeber på mig.

Jag tror på alternativ 1 & 2 i de flesta fall.
NEWS FLASH!! Du blir avslöjad när jag svarar ändå!

Hilary Duff

image1389

en riktigt vårdag!

God morgon solstrålar!

Idag är det en jättefin dag, alldeles blå himmel och sol - en riktigt vårdag! Dock så blåser det, men ingen storm. Jag är på bra humör och mår faktiskt bra. Jag ignorerar de mindre krämporna, haha! Hur mår ni idag? :)

Idag ska jag faktiskt försöka ta mig ut, jag behöver få frisk luft.

I onsdags var sist jag var ut, det är ett tag sedan!

Nej nu vrålar magen på mig!
Tjingeling


nästa stopp: Sängen!

Nu har jag tagit mina droger för kvällen och ska alldeles strax bege mig mot sängen! Jag håller tummarna för att jag vaknar helt frisk imorgon. Men den chansen är väl lika stor som att jag skulle vakna upp som miljonär med Jude Law bredvid mig i sängen!

Hoppas ni haft en toppenlördag och att ni även får en toppensöndag!

God natt & sov gott <3

en "liten" lista!

Hittade denna hos Lisa och blev sugen på att göra den själv! Det är jäkligt jobbigt att läsa listor, men kul att göra dem :D !

(x) Jag har gjort graviditetstest.
(/) Jag tänker innan jag gör saker. - Inte alltid.
(x) Jag är envis.
( ) Jag är petig med musik.
(/) Jag går efter utseendet på tjejer/killar. - försöker att inte göra det, men ibland är det svårt.
( ) Jag skriver poesi.
(x) Jag är emot mobbning. - Om inte personen förtjänar det!!
( ) Jag har en snuttefilt.
( ) Jag sover med lampan på.
( ) Jag snarkar.
( ) Jag pratar i sömnen.
( ) Jag är bra på matte.
( ) Jag har suttit i fyllecell.
( ) Jag har fler är 3 prickar i polisprotokollet.
( ) Jag har/har haft vänner som knarkar/knarkat.
( ) Jag har suttit vid datorn i 3 dygn i rad
( ) Jag har försökt ta självmord.
( ) Jag kan slicka mina egna bröstvårtor.
(x) Jag har slagit fler än 20 killar i armbrytning.
(x) Många av mina vänner har aldrig sett min naturliga hårfärg.
(/) Jag är bortskämd.
(x) Jag betalade min moped/ iPod/ dator/ TV själv.
( ) Jag har piercingar på andra ställen än öronen.
( ) Jag har tatuering/ar.
(x) Jag har hållt något av mina femhundrafemtielva nyårslöften.
( ) Jag har färgat håret fler än 30 ggr i mitt liv.
( ) Jag kan inte gå på toa när folk kan höra mig.
( ) Jag behöver mer än 15 minuter för att fixa mig vid spegeln.
( ) Jag har varit/är tillsammans med en miljonär.
( ) Det har visat sig att mitt ex bara har utnyttjat mig.
( ) Jag har krockat.
(x) Jag skriver fort på tangenterna.
( ) Jag har träffat min själsfrände.
(x) Jag har en hobby.
(x) Jag har sövts ner.
(x) Jag är beroende av något.
(x) Jag älskar mina föräldrar.
(x) Jag favoriserar personer.
(x) Jag läser.
(x) Jag har humor
( ) Jag har bränt bort 2000 kr på absolut ingenting på en dag.
( ) Jag har skållat mig.
(x) Jag har bra självförtroende.
(/) Jag tycker att jag ser bra ut.
( ) Jag har tagit till extrema och kanske inte så smarta metoder för att förändra mitt utseende.
( ) Jag vill gå ner mer än 10 kg i vikt.
( ) Jag vill plastikoperera mig.
( ) Jag är teknisk.
(/) Jag talar dialekt.
( ) Jag hatar pizza.
( ) Jag hatar tacos.
(x) Jag har önskat av hela mitt hjärta att någon jag älskat/gillat ska dö.
( ) Jag är svag för snygga skejttjejer.
(x) Jag behöver 2-3 kuddar när jag sover.
( ) Jag har sett mina föräldrar ha sex.
( ) Jag tror på en helt egen religion.
(x) Jag har ofta huvudvärk.
( ) Jag spyr när jag har magsjuka.
(x) Jag är lättpåverkad.
( ) Min dotter ska heta Jaméliah.
( ) Jag tycker att det är skämmigt att köpa tamponger.
( ) Jag tycker att det är skämmigt att köpa godis.
(x) Jag trivs hemma.
( ) Jag har stoppat ärtor i näsan så de fastnat.
(x) Jag har fler än 3 riktigt bra vänner.
( ) Det händer att jag sover tills det är middag på helgerna.
(/) Jag är trotsig mot mina föräldrar.
(x) Jag får spela hur hög musik jag vill i mitt rum.
( ) Storleken spelar ingen roll.
( ) Jag har haft fler än 10 katter i mitt liv.
( ) Jag har fler än 10 djur.

Kärlek:
( ) Jag har gjort extrema saker för att få slut på långvarig olycklig kärlek.
(x) Jag har någon gång varit olyckligt kär i samma person i mer än 1 år.
( ) Jag har varit förlovad.
(x) Jag tänker förlova mig.
(/) Jag tänker gifta mig.
( ) Jag säger "jag älskar dig" även om jag kanske inte menar det fullt ut.

Fordon/ sport:
(x) Jag har kört bil.
(x) Jag har kört fyrhjuling.
( ) Jag har kört traktor.
( ) Jag har kört motorcykel.
( ) Jag har kört snöskooter.
(x) Jag har kört moped.
(x) Jag vet hur man startar en bil.
(x) Jag kan skida.
( ) Jag kan skrinna.
(x) Jag är bra på kub.

Hygien:
(x) Jag målar naglarna
( ) Jag har snusat/snusar.
( ) Jag har rökt/röker.
(x) Jag tränar.
( ) Jag biter på naglarna.
(x) Jag rakar mig under armarna.
(x) Jag rakar benen.
( ) Jag rakar armarna.


i slutet bölade jag som en baby

Jag måste bara berätta det här för er. Idag hände en stor sak, för mig! Jag grät. So what? kan jag höra några av er tänka. Men det är något jag inte gjort på över 2 månader, så för mig är det en stor sak när jag normalt är en väldigt känslosam person. Jag satt och kollade på Systrar i jeans och så kom tårarna flera gånger under filmens gång och i slutet bölade jag som en baby.

Det var som att någon drog ur proppen och det forsade. Den här gången försökte jag inte stoppa det, jag lät det komma..

Det var otroligt skönt måste jag säga!
Tårarna var saltare än någonsin..


Pretty Persuasion

image1386

 

"Tillsammans med sina vänner försöker den manipulativa Kimberly Joyce att väcka åtal mot sin dramalärare för sexuella övergrepp. Den lokala reportern Emely Klein ser sin chans att göra detta till sin genombrottsartikel."

En helt sjuk film! Vet inte vad jag säga mer än så. Helt sjuk!
Men den var också bra.


Kirsten dunst visar Miu Miu

image1385

Riktigt snygg bild!

bekväm shopping!

image1384
Nu är dessa beställda, jag kunde inte låta bli!
Jag är inte så mycket för skyhöga klackar så dessa passar alldeles utmärkt!
279 kronor hos ellos.

ge mig godis!!

image1383

Jag är så fruktansvärt godissugen!!

life goes on



"Shame on you if you fool me once
Shame on me if you fool me twice
"

19 januari

God morgon!

Utanför är det storm! Det känns som att fönsterrutorna ska gå sönder snart! Inte nog med att det blåser, det regnar också. Men större delen av Sverige verkar ha samma väder nu, eller har jag fel?

Jaja, nog om väder.
Idag mår jag ganska bra, men inte helt hundra. Men jag mår bättre och jag kommer inte att bli sängliggande idag! Ska även försöka ta mig ut för att handla lite godis, är fruktansvärt sugen på det.

Vad ska ni göra idag? :)

fullis

Nu har mina sjuka kropp suttit uppe alldeles för länge, jag börjar känna mig fullTack för era kommentarer, de värmer något otroligt :)
God natt & Sov gott <3

Just nu!

image1379

God help the outcasts



Så fin.

ögongodis

image1377

känner mig i stort sett döende

Oj oj oj.. Nu har jag sovit sedan två. Har kudden kvar i ansiktet och febern är högre igen. Det som är konstigt är att jag inte är ett dugg förkyld. Jag har "bara" feber och ont i hela kroppen - känner mig i stort sett döende..

Mamma och pappa får gäster hit vid sextiden, de kommer på egen risk! Känns inte så super att ha annat folk här när jag mår kasst, men de måste ju också få umgås med sina kompisar ibland. Annars är vi barn i fokus jämt.

Vad ska ni göra ikväll? Fredag och allt :)


den vita massajen

image1375

"Carola turistar i Kenya med sin pojkvän. Där blir hon passionerat förälskad i Lemalian, samburukrigare. Hon bestämmer sig för att stanna i Kenya, gifta sig med Lemalian och leva i hans by. Konstig mat, kulturkrockar och massaikrigarens outgrundliga inre får henne att tvivla på sitt beslut."

En riktigt bra film. Lite småskum och konstig emellanåt men som de säger i filmen "Det är inte meningen att vi ska förstå männen här". Kanske är det inte meningen att vi ska förstå filmen heller. Men jag kan verkligen rekomendera den!

jag lever!

God morgon!

Några av er märkte att jag inte skrev något inlägg igår och anledningen till det är att jag är sjuk i influensa. Hela gårdagen låg jag med 39-graders feber. Kunde inte ens sitta upp. Det var riktigt jobbigt eftersom att jag i stort sett aldrig blir sjuk. Idag har jag fortfarande feber och mår dåligt, men jag kan iallafall sitta upp kortare stunder.

Kände att jag behövde skriva till er att jag lever så att inte någon (Louise) sätter in dödsannonser i tidningarna!

Hur mår ni? :)


bedtime!

God natt på er!

renovering!

Jag kände för en renovering i designen, så jag gjorde en ny header och så gjorde jag bloggen brun! Har blivit helt förälskad i den färgen. Så strilren och snygg.

Nu är jag faktiskt ganska nöjd med designen! :)

image1379

några bilder ifrån fotograferingen!

image1370
Jag

image1371
Anna & Jag


Sommaren 2008 here I come!

Nu är jag hemma igen utan skador! Visserligen ska ryggen emot tidigt under passet, men det ignorerade jag enda fram till slutet! Det gick iallafall bra och var jättekul och skönt att komma igång. Så nu blir det 2-3 pass i veckan.
Sommaren 2008 here I come!


Nu blir det duschen!
Vad har ni gjort ikväll? :)

friskis & svettis

image1366

Nu sticker jag och tränar! Håll tummarna för att jag kommer hem utan allvarligare skador!

Tjingeling

Här kommer Piff & Puff



Nostalgi!

pannkakor!

Här luktar det pannkakor så nu är det dags för mat, är superhungrig!

image1365

dagens, onsdag!

image1362 image1364

Ursäkta den dåliga kvaliten. Jag vet inte hur jag ska göra för att bilderna inte ska bli mörka när de läggs in på datorn! För som det är nu måste jag ändra ljuset och då blir de korniga och dåliga.


avslöjande!

Hej på er skruttisar!

Hoppas eran dag varit bra? :).  Tänkte avslöja hemligheten nu, till en viss del iallafall. Jag och Anna blev fotograferade av världens bästa fotograf i fotostudion på skolan. Det blev en massa fina och kul bilder! Sedan blev vi även snabbt intervjuade. Vad allt detta ska användas till berättar jag inte riktigt än. Sålänge kan ni klura på det ;).

Efter det hade vi ett stort hål innan vi började (12.35) så vi tog tåget till Haninge där vi åt på Mc Donalds och shoppade lite på Öb, haha! Sedan åkte vi tillbaka och gick på lektion. Så en toppendag med andra ord!

Om 3 timmar blir det friskis & svettis också, jag längtar faktiskt! Ska bli så otroligt skönt att träna, jag behöver verkligen det!

onsdag!

God morgon!

Idag var det riktigt jobbigt att komma upp när klockan ringde 06. Jobbigare blev det när jag vet att jag faktiskt börjar halv 1. Men ska ju som jag skrev tidigare till skolan på ett hemligt uppdrag. Vad det är berättar jag när jag kommer hem i eftermiddag! :) (Bilden får ge er en ledtråd.)
image1360

Ikväll så blir det friskis & svettis med tjejorna, äntligen ska det bli ändring på vanorna! Det ska bli riktigt skönt att röra på fläsket igen. Så det ser jag fram emot :)

Ni får ha en superfin dag!
Puss & Kram

jag har en hemlighet!

image1359

Nu ger jag upp och hoppar i säng!
Måste vara pigg & fräsch imorgon, varför får ni veta imorgon! Det är en hemlighet.

God natt & Sov gott <3

så jäkla skön!

Haha fan vad Gynning är skön! Underbart program.

kan man vara kompisar efteråt?

Det stora mysteriet, kan man vara kompisar efter ett förhållande? Det finns nog många skilda meningar om det. Jag tror både ja och nej. Jag har dock aldrig upplevt det. 

Man hör mycket under förhållandet och då man gör slut; ""Det är klart att vi ska vara kompisar efteråt, jag vill inte förlora dig helt!" . Redan där drar dem den lögnenDet är bara snack! Kanske inte i alla fall, men i mina fall. Vare sig jag blir dumpad eller är den som dumpar så vill jag fortsätta att ha kontakt med den personen. Man har ju ändå varit ett par under en tid och upplevt saker tillsammans. Man känner varandra utan och innan. För mig är det inte värt att förlora en bra vän bara för att man har haft ett förhållande.

Jag kan förstå att personen som blivit sårad behöver lite tid. Men med tid menas inte isolering och ignorering. Jag menar inte heller att man ska vara bästa kompisar utan att man ska kunna prata på ett normalt och avslappnat sätt utan bitterhet.
 

Det här är mina åsikter och ni får gärna dela med er av era!


i huvudet på gynning

image1358
Kanal 5, 21.00

Det ska jag kolla på, verkar helt galet! Men Gynning är ju störtskön, så det måste ses!

en dos av OC.

Nu är jag hemma och har fått i mig både mat och en dos av OC. Gud så jag saknar det. Ryan & Marissa, Seth & Summer.  När serien slutade så var det som en del av mig dog. Haha, okej inte så illa. Men jag saknar det!

Ikväll är det Ugly Betty igen! Äntligen säger jag bara, jag har saknat Bettan!
Ska ni se något speciellt ikväll? :)


image1357

tisdag!

Hej på er!

Nu har jag slutat och sitter i bibblan med Anna medan vi väntar på bussen. Det ska bli så skönt att komma hem, den här dagen har verkligen varit hur lång som helst!

Jag mår iallfall bättre idag, ingen feber! Tack för era fina kommentarer, jag blir jätteglad :)


Så, hur har eran dag varit så långt?

skönheten själv!

image1356
(Jag bjuder på en bild av skönheten!)

Jag mår verkligen kasst just nu! Feberfrossa och ont i huvudet :/.
Tänkte hoppa i säng och försöka sova bort det!

Hoppas ni alla haft en bra dag!
Sov gott <3

Inte mer, inte mindre!

Filmen var sådär, bara jättehemsk!
Inte mer, inte mindre!

just nu!

image1354

kläder for the boys!

Det är mycket kollage om snygga tjejkläder i nästan varje blogg. Så nu har jag haft i tankarna ett tag att göra ett fast med snygga kläder för killarna. (Enligt min smak dåra!). Så i natt satt jag och kollade ute lite kläder. Men nu när jag var inne på Emelies blogg såg jag att hon gjort detsamma, haha! Men man dör inte av ett till ;) Killarna måste få synas dem med!!

image1353



Vad tycker ni om dem? :)

helt slut!

Jag är hemma nu, men är helt slut! Dagen tycktes aldrig ta slut, hade lektion efter lektion och även svenskaprovet. Det kändes ganska bra faktiskt, så det blir nog bra det.

Nej, nu ska jag lägga mig på soffan ett tag framför OC!
Har ni haft en bra dag så långt? :)

image1352

måndag

God morgon!

Jag börjar tröttna rejält på blogg.se. Jag satt uppe till halv 4 imorse pga av panik och rädsla inför att vakna av att jag spyr. Under hela tiden så kom jag inte in på bloggen, riktigt frustrerande måste jag säga! Vad är det dem inte klarar av?

Jaja, som tur var satt Stoffe uppe så jag hade någon att prata med! Tack för sällskapet :)
Efter att ha sovit i 2 timmar är jag nu färdig att bege mig till skolan där en lång lektion Geriatrik väntar och sedan följer en 2,5 timmars lunch. Efter det så är de dags för svenskaprov! Önska mig lycka till!

Nu måste jag rusa, hoppas ni får en toppendag! :)
Puss & Kram

Jag ska nog ta och bli religiös

Så bra gick det med att sova tidigt. Precis när jag kanske kunnat somna så hör jag vad som är det vidrigste att höra. NÅGON SPYR! Jag sätter mig spikrak upp och lyssnar, det är minsta brorsan som spyr. Låter som en fontän! Direkt vänder det sig i magen och jag kastar mig efter i-poden för att få bort ljuden.

Jag sitter som på nålar nu, vågar inte sova! Vågar inte vara kvar här, men jag har ingenstans att ta vägen. Jag ber till gudarna att det inte är något som smittar utan att det bara är för att han inte ätit bra eller liknande..

"Gode gud.. Gör så att det inte smittar".. Jag ska nog ta och bli religiös.

sängen nästa!

God natt på er allesammans! <3


lycka!

Jag glömde nästan att berätta.. Jag är ledig nästa helg! Kan inte beskriva lyckan, den måste upplevas.

turbo

Jag har härmed återigen övertagit tronen som Turbo på jobbet! Det känns bra att vara tillbaka, haha. Min rygg håller dock inte med mig, men när gör den det egentligen?

Så, har ni haft en bra kväll? :)

längtan efter flykt.

Jag har aldrig längtat så här mycket till jobbet! Ett välkommet avbrott ifrån pluggandet och verkligheten. Snart får jag ta på mig arbetskläderna,det överdrivna leendet och de flörtande orden!
GE MIG DRICKS IDAG!

att hata eller inte hata!

Jag har snart inget hår kvar! Har suttit och slitit i det de senaste tre timmarna. Fyfan för svenska! Jag hatar Shakespeare. Han borde tänkt på vad han gjorde.. Att flera hundra år senare så sitter det skolelever och måste lära sig en massa om honom och den epok han levde under..

image1348

Jag skiter fullt i det som var, jag bryr mig om det som är nu!Varför ska vi lära oss om hur samhället såg ut under bla. Romantiken? Idag har vi ändå ingen nytta av det.. Eller?

Jaja, kul om man är intresserad :).

Nej, nu ska jag inte plugga mer förrän efter jobbet!
Vad har ni hittat på hittils idag? :)

fint väder!

Ute skiner solen och det är hur fint som helst! Men jag sitter inne och trycker in information om de Litterära epokerna! Enda dagen med fint väder och jag kan inte ta vara på den.. Great, just great!

Men snart är det förhoppningsvis vår och då blir det att njuta av fint väder varje dag!

image1347

pluggsöndag!

God morgon!

Hoppas ni sovit gott och vaknar upp på bra humör! :)  Mitt humör kunde varit bättre, idag är nämligen en stor pluggsöndag för mig. Skjuter man upp allt i veckorna så får man faktiskt skylla sig själv. Jag ska även hinna med körning och jobb, hur ska det gå? Jag är iallafall bannlyst ifrån datorn några timmar framåt.. 

Vad ska ni göra idag? :) 

I Wish I had An Angel



Sådan mäktig låt, bör lyssnas på med hög volym!!!

God Natt på er!

Jag har hittat min drömbil!

image1345

Kärlek vid första ögonkastet <3

Ekologiskt förstör naturen.

Inne på konsum en kall januarikväll.

- Det finns bara Krav-bananer. Jag hatar ekologiskt, det förstör naturen!
- Haha, det där måste du blogga om!

Sagt och gjort.
Jag har till och med starka bevis för att Ekologiskt förstör naturen(!)

image1344

Här är beviset. Det sägs att ekologiska varor är bra för miljön av olika anledningar. Men hur "miljövänligt" är det att trycka upp alla dessa reklamaffischer? Det är träd som får dö för att pengar ska tjänas..

Ekologiskt är helt enkelt farligt för naturen!
(Svindyrt är det också.)


En bild säger mer än tusen ord!

image1342

trasdockorna!



<3

off to work

Nu åker jag och jobbar, hoppas ni får en toppenkväll!

image1341

vilka är alla dessa människor?

Nu har jag varit med mamma och pappa nere i centrum och kollat lite, har köpt ny hårspray. Någon övningskörning har det inte blivit. För så fort man lämnar hemmets trygga vrå så kommer det fram massor av gamla kompisar och bekanta och det ska pratas minst 20 minuter med varje medan jag står där som ett jäkla frågetecken och undrar vilka alla dessa människor är! Så vad som skulle blivit en snabbvisit blev snabbt två timmar..

image1340

Körningen är uppskjuten till imorgon!


Hollywoods heting nr. 1!

image1339

12 januari

God morgon!

Jag har sovit nästan 11 timmar, helt otroligt! Men utvilad är jag och redo för dagen, haha. Idag ska jag faktiskt övningsköra för första gången, på riktigt. Har gjort det en gång tidigare, men då startade jag aldrig bilen utan gasade och svängde bara så det räknas inte!

Senare blir det också jobb som alla andra helger! Vad ska ni hitta på idag? :)

en stor chock..

Det här kommer som en chock även för mig själv! Men jag tänkte faktiskt hoppa i säng nu och vakna riktigt utvilad imorgon! Min kropp är som sagt i stort behov av sömn.

Jag blir så otroligt glad över att se att ni besökare ökar i mängd, ni anar inte!

Ha en fortsatt toppenkväll!
God natt & sov gott <3

jag är en psykolog!

image1337

Jag gjorde ett test och detta blev resultatet!

My immortal


film & jordnötsringar!

Ännu en dag avklarad! Det är riktigt skönt att vara hemma nu, ska slänga mig i soffan med mina älskade jordnötsringar och se en film. Ikväll blir det även tidig sänggång, är i stort behov av sömn känner jag!

Vad roar ni er med ikväll? :)

framtvingade kräkningar och hjärtinfarkt.

Hej på er!

Idag är det inte min dag på långa vägar. Jag undrar varför jag ens lämnade sängens värme imorse? Ingenting har varit med mig idag, absolut ingenting. Första lektionen skulle vi plugga inför provet på eftermiddagen. T
ror ni att de gick bra? Nej, inte ett dugg. Ingenting av det jag läser vill fastna, jag kunde lika mycket efter som innan.  

Hur mycket jag än försökte fly med framtvingade kräkningar och hjärtinfarkt så kom det fruktade provet likt förbannat. Så där satt man och fick provet framför sig och jag insåg att jag inte ens skulle behöva skriva det. Chansen för omprov hade varit precis lika stor vare sig jag skrev det eller inte. Men jag bet ihop och började skriva, men vad skrev jag egentligen? Det har jag ingen aning om, ville bara att plågan skulle vara över..

Men än är den inte det, för nu ligger ett omprov och väntar!
Inte nog med det så ska jag jobba idag, vilket inte känns lockande alls. Vill bara ligga hemma med en påse jordnötsringar och tycka synd om mig själv!
Men jag är inte bitter!

svurit, slitit mitt hår och gråtit blod..

Nej nu jävlar! Jag är helt slut, har suttit med näsan i Medicinsk Grundkurs-boken i flera timmar och har inte lärt mig något alls. Har bara skrivit A4 efter A4. Jag har svurit, slitit mitt hår och gråtit blod..

Jag hatar lungor och jag hatar alla dess sjukdomar!!

Jag är ledsen för de dåliga uppdateringen, men skolan tar verkligen all energi. Jag har ingen ork till något längre, men hoppas att den kommer tillbaka nu under helgen!

Hoppas ni haft en bra kväll, nu går jag och lägger mig!
God natt & sov gott!

skoltrött!

Jag skulle plugga idag, verkligen plugga. Tror ni att det gått bra? Nej, jag har inte ens öppnat böckerna. Har ingen energi alls, är så jäkla skoltrött och då har det bara gått två dagar. Jag undrar hur det kommer att sluta..

Nu ska jag se lite på tv innan jag sätter igång med att panikplugga!
Vad gör ni ikväll? :)

deprimerande väder!

Hej hopp!

Nu är jag äntligen hemma och har fått i mig mat. Idag blev det hamburgare vilket är helt okej. Måste bara säga det här: Vilket jäkla skitväder det är ute, man blir ju deprimerad! Imorse när jag och Tessan gick till skolan så var det alldeles soligt och det kändes verkligen som vår! Men vädret vände ganska snabbt och nu är vi tillbaka till det deprimerande regnet..

Jaja, nog om det. Har ni haft en bra dag idag? :)

torsdag

God morgon!

Jag fick tydligen inte komma in på bloggen igår. När ska den sluta krångla på kvällarna? Jaja, säkert bara att vänja sig. Hoppas ni alla sovit gott, det har iallafall jag gjort! Men den här morgonen skulle jag kunna hoppa över. Mår så sjukt illa och är alldeles kallsvettig och ändå har jag duschat precis! Det händer alltför ofta nu, men förhoppningsvis går det över efter att jag fått i mig något ätbart.

Hoppas ni får en bra dag, imorgon är det fredag och allt!! :)
Puss & Kram

under ytan

Nu ska jag gå och kissa och hämta något att äta innan filmen Under Ytan (The Dive from Clausen's Pier) börjar.

Ha en bra kväll! :)


chasing cars



Ingen låt berör mig så som den här gör.

no more studying

Nu tänker jag inte röra en enda bok till, inte ta in någon mer information alls! Min hjärna är alldeles mörbultad men ändå kan jag inte komma på en enda sak av det jag läste om. Poff, gone!

Så, vad har ni sysselsatt er med under kvällen? :)

andningen & sjukdomar

image1336
Nu har jag pluggat i vad som känns som flera timmar! Och än är det inte slut, nejdå. Nu måste jag lära mig allt om lungsjukdomar.

Jag vill inte göra det här.


dagens, onsdag!

image1335

sol & shopping

Nu är jag hemma igen! Vi hade bara en lektion eftersom engelskan är avslutad, vilket gör att vi börjar halv 12 även imorgon!

Efter skolan åkte jag ner till centrum och solade. Riktigt skönt måste jag säga, är trött på att vara blekis! Skönt också att man inte behöver vänta enda till sommaren för att sola! Efter det så kollade jag lite i affärer och hittade en klänning/tunika som jag fastnade för, en brun med små fickor längst ner. Så den fick såklart följa med hem tillsammans med 2 skrivhäften.

Har ni haft en bra dag? :)

samhälle

Hej på er!

Nu sitter jag på samhällen där vi ska ta reda på fakta om olika saker som hände under 2007. Jag har valt att skriva om Riccardo. Det är ganska svårt att veta vad man ska skriva. I  varje text jag hittat skyddas de som mördade honom. Jag blir så arg, de måste kunna ta konsekvenserna. Vilken människa som helst vet väl att hårda sparkar och slag mot huvudet kan leda till döden?

onsdag

God morgon!

Hur är det möjligt? Jag är mycket tröttare än vad jag var igår och då har jag sovit fyra timmar längre. Jag drömde en och samma dröm i stort sett hela natten och den var inte rolig. Hoppas ni sovit bra iallafall? :)

Idag börjar jag halv 12 och har två lektioner, ska bli så skönt! Vad som är mindre skönt är att jag måste plugga idag, jag varken får eller kan skjuta upp det mer!

Nej, nu måste jag äta frukost och fixa klart mig själv!
Ha en toppenbra allesammans!

Puss & Kram

fransk manikyr & huvudvärk!

Idag lyckades jag för första gången göra en fransk manikyr. Det skulle kunna vara så mycket snyggare men jag är nybörjare och inte så säker på handen, än! Så jag är nöjd ändå för att jag överhuvudtaget lyckades. Efter att ha suttit över nagellacksflaskor och andats in ångorna i en timme så känner jag att det är dags att hoppa i sängen!

image1334

God Natt & Sov gott!

ändra storleken på texten i inlägg!

Jag har fått många frågor av läsare om hur man ändrar storleken på texten i inläggen. Nu fick jag även en önskan från en person om att det skulle vara kul om jag skrev ett inlägg om det. Självklart så gör jag det! Jag ska försöka förklara det så enkelt som möjligt!

Så här gör du:

- Du skriver ett inlägg som vanligt. 
- Innan du publicerar så klickar du på "Ändra textredigerare" som finns ned till höger.
- Där väljer du vilka ord eller meningar du vill göra större resp. mindre.
- Du skriver då <FONT SIZE="5">Idag ska jag äta mycket godis!</FONT> , (Du kan självklart välja vilken storlek du vill beroende på hur du vill att texten ska vara).
- När du är färdig där inne så trycker du bara på Spara & Publicera.

Hoppas ni förstår min förklaring, annars är det bara att säga till och fråga!


jag ljuger så bra



"Jag har satt lås på hjärtats alla dörrar.."
Texten är jäkligt bra!

hämtpizza

Nu har jag ätit pizza! Visserligen inte på pizzerian med släkt, utan hemma med pappa och brorsorna. Anledningen till det är att vissa personer har så jäkla bråttom och inte kan vänta med att beställa trots att vi sagt en tid då vi ska träffas. Så vi sket i dem och tog hem pizza istället!

Jag älskar min släkt, men ibland är de bra knäppa!

dagens, tisdag!

 image1332

Nu åker jag och äter pizza!
Smell you later babes!

britney spears

image1329

Är det bara jag som tycker att hon verkligen ser ut som en stjärna på den här bilden?

hjärnkapaciteten är inte på topp

Jag överlevde första skoldagen, trots allt! Men det var riktigt jobbigt de första lektionerna, hjärnkapaciteten är inte på topp måste jag säga! På fredag har vi prov så måste egentligen plugga, men jag vill inte känna att skolan ska ta upp hela mitt liv så jag väntar med det..

Ikväll ska farmor bjuda vår familj + kusinernas på pizza! Vi ska till mitt jobb och äta, mumsigt! Känns som det blivit mycket pizzaätande på senaste tiden. Men vad gör det? Vi lever bara en gång :D.

Nu ska jag fortsätta ringa till trafikskolan som inte vill svara! Önska mig lycka till nu.


i väntan på bussen!

Hej på er!

Nu sitter jag i biblioteket med Anna medan vi väntar på bussen. Vi fick sluta tidigare ifrån samhällen för våran lärare är så virrig och knäpp! Men det tackar vi för :) Har ni haft en bra dag?

Nej nu ska vi bege oss mot bussen!
Puss & Kram!

första skoldagen efter lovet!

God morgon!

Idag är det inte Mojsan som sitter här, idag är det en tjej som inte sovit på två veckor, blivit tvättad i tvättmaskinen och sedan fått salt i ögonen! Det beskriver personen som sitter här ganska bra!

Jag hoppas verkligen att den här dagen blir smärtfri och att lunchen går att äta. Kanske är det skolans nyårslöfte? "Servera mat som går att äta!" Det vore något..

Nej, nu har jag egentligen inte tid med det här! Hoppas eran dag blir bra och att vi alla kommer hem säkert i eftermiddag!

Puss & Kram

ni värmer mitt frusna hjärta!

För att överhuvudtaget komma upp imorgon när klockan ringer klockan 06 så tänkte jag hoppa i säng redan nu. Jag tror inte det blir några problem att somna, har sån grym huvudvärk! Jag tror att de långa nätterna tagit ut sin rätt..

Tack för alla kommentarer, ni värmer mitt frusna hjärta! :)


God natt & Sov gott <3


Jamie Lynn Spears



Jag hittade det här klippet och fan vad kul! Vilken rolig person hon verkar vara, så jordnära på något sätt. Det är visserligen två år sedan och mycket har hänt sedan dess som ni alla vet.  Men ja, vissa förblir jordnära medan andra tappar fotfästet helt..


would you light my candle?

image1328

en välbehövd dag!

Den här dagen har varit alldeles för skön. Fast, kan det någonsin bli för skönt? Jag har haft det helt fantastiskt i min mjuka soffa där jag legat och sett serie efter serie. Jag måste erkänna att jag är lycklig. Idag är jag lycklig, för jag har inte behövt röra ett finger och jag har inte varit utanför dörren. Har bara lodat omkring i mjukisar hela dagen och mått som en prinsessa!

En väldigt välbehövd dag, fler sådana tack!

image1327

tv-dag!

Idag blir det en riktigt tv-dag. Den börjar med One Three Hill som är på just nu - så spännande avsnitt! Sedan fortsätter den med olika serier, en underbar dag!


image1325


måndag

Good moorning!

Hoppas ni sovit gott och hade det bra igårkväll! Själv så träffade jag ju tjejorna efter jobbet. Vi åt pizza och sedan gick vi hem till Erica där vi satt med tända ljus och bara pratade! Det var mysigt och kul att träffas :) . Anna sov här inatt så nu står hon här bredvid och nynnar litegranna! ;D

Så, vad händer idag kära vänner? :D Själv ska jag göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt eftersom att skolan börjar igen imorgon.. Men jag har nog tur, många av er började redan idag och sitter kanske på lunch just nu?

Nej, nu får det nog bli frukost!!

chockerar omvärlden!

image1324
Idag chockar jag omvärlden genom att ha en blå tröja!
Jag som är en väldigt rosa person vanligtvis ;).

Nu bär det av till jobbet, ha en toppenkväll <3

längtar till jobbet!

Jag hatar att behöva erkänna det, men jag längtar till att klockan ska bli fyra så att jag får börja jobba. Men det är inte för att jag egentligen vill jobba. Det är för att då går tiden lite snabbare och då är den efter 20 snart. Tiden då jag ska möta girlsen för Pizza och film! Jag har sett fram emot det hela helgen, det kommer bli så kul! :)

Så ge mig klockan fyra nu och sedan åtta.

halv fem imorse!

image1323

kamerproblem!

Är det någon av er därute som kan något om kameror? Jag är ganska teknikbefriad. Jag behöver hjälp med hur jag ska göra för att bilderna jag tar med kameran inte ska bli så mörka när jag lägger över dem till datorn! Det måste ju vara någon inställning i kameran, eller?

you're beautiful



Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle säga det här.
Det tar emot lite måste jag erkänna.
Men jag har fastnat för den här låten, några år efter, jag vet.
Men jag har alltid haft otroligt svårt för den där människan och hans röst.
Det har jag fortfarande, men kan inte längre hålla mig bort ifrån låten, den är så fin!

dement

Jag kom just på vad jag drömde inatt..
Jag drömde att min gammelfarmor bivit dement. Hon yrade och trodde att vi alla ville döda henne! Hon kom inte ihåg någonting och grät hela tiden när hon såg oss.  Det var hemskt, det kändes så verkligt! Hon är 93 år och klar i huvudet, men tänk om det vänder?

Nej jag vill inte tänka på det! Förhoppningsvis hinner hon aldrig bli dement.

rymdblomma

God morgon!

Idag var det faktiskt meningen att jag inte skulle sova bort hela dagen, så duktig som få så hade jag ställt klockan på halv 11. Tror ni jag kom upp? Nej, den chansen var i princip lika stor som att Tomas DiLeva skulle sluta tro att han är en Rymdblomma.. Men nu är jag uppe och tröttare än igår. Jag undrar hur tisdagen kommer bli då jag ska gå upp klockan 6, det återstår att se men roligt kommer det inte vara, knappast mänskligt..

Det har snöat mer inatt ser jag, det är alldeles vitt ute! Men det ser inte ut att vara speciellt kallt tråkigt nog. Men jag ska inte gnälla över såna värdsliga saker eller vad säger ni? ;)

Nej, nu blir det mycket babbel. Jag skyller på min övertrötta hjärna!
Vad ska ni hitta på idag? :D

imorgon är en annan dag..

Efter att ha suttit ett bra tag och läst igenom Hockeyfruns blogg, en förbannat bra blogg måste jag säga! De flesta av er har nog redan upptäckt den. Det hade jag också förut, men tappade den sedan. Men nu har jag hittat den igen och är fast!

Iallafall, det jag skulle komma till var att jag ska hoppa i säng. Jag är dock inte ett dugg trött, det svider inte ens lite i ögonen och jag ser klart. Men mina knän och ben gör fruktansvärt ont. Nästan så jag börjar misstänka blodproppar! Men riktigt så illa ska det väl inte vara? Jag är trots allt bara sjutton år..

Nej nu yrar jag bara.
Sängen var det!

God Natt & Sov Gott kära bloggare!!

Hur är din drömman?

Jag blev utmanad av Louise.

Du ska skriva hur din drömman/drömkvinna skulle se ut och du fick bestämma själv. Detta gäller både utseende och personlighet samt intresse och liknande. Sen ska du utmana så många du vill.

MIN DRÖMMAN!

Utseende:
Jag måste erkänna att är svag för brunhåriga killar med blå ögon.

Personlighet:
- Rolig. (Han behöver inte vara komiker, men han ska kunna skratta och ha humor.)
- Ärlig. (Han ska kunna säga sanningen om allt, hur mycket den än svider.)
- Tålmodig. (Jag kräver en del tålamod, tyvärr.)
- Trogen. (Han ska inte känna något behov av att vara med någon annan än mig.)
- Omtänksam. (Han ska bry sig om andra än bara sig själv.)
- Öppen för nya saker!

Intresse:
Jag har inga krav vad gäller intressen! Då mitt största intresse är shopping så ska jag inte ha för höga krav på den fronten ;).

Övrigt:
- Jag har ett stort behov att att prata i telefonen, ett sjukligt behov. Så han får gärna tycka om det han med, eller åtminstonde göra det för min skull.
- Det kanske låter som ett stort krav men jag vill vara prio 1, jag vill inte känna att allt annat är viktigare än mig. Jag vill vara viktigast för honom och jag vill känna det. 
-  Han måste acceptera mig för den jag är, han får inte på något sätt försöka ändra på mig!!
- Han får inte vara klängig eller bli sur när jag behöver tid för mig själv!!
- Han måste kunna säga åt mig ordentligt om jag gör något fel, jag behöver det!

Det är min drömman!
Jag utmanar: Emelie, Antonia, Tews & Lisa!

för den som älskar



Jag ÄLSKAR den här låten!
(Dock gillar jag inte live-låtar.)

photoshop

De senaste två timmarna har jag suttit och knåpat ihop lite headers i Photoshop. Inte en enda till mig dock, har fått lite "beställningar" ifrån bloggare. Jag är inget proffs, men jag gör mitt bästa och lär mig hela tiden. Jag gör väldigt enkla, inga krumilurer och konstigheter. Men det kommer nog en dag! Själv är jag mer intresserad av enkla stilrena designer och det syns även i dem jag gör åt andra!

Det är svårt när man inte känner personen, eftersom att man inte vet vad den gillar alls! Men åh så kul det är, jag har äntligen hittat en hobby :). Jag kommer senare att länka till de bloggar jag hjälpt till att fixa, lite credd vill man ju ändå ha!


det här tycker vi inte om!

Tv-kvällen blev inställd. Det finns ingenting att se! Hur tänker tv-världen egentligen? Det är lördagkväll och ingenting som är värt att se visas på tv.. Nej det tycker vi inte om!

image1322

tv-kväll

God kväll allesammans!

Jag hoppas att ni haft en bra lördag så långt! :)  Ute är det riktigt kallt, man blir köldskadad alltså! Men det är så mysigt att komma in i värmen och känna hur man värms upp!

Kvällen kommer spenderar framför tvn med mamsen! :) Vad sysslar ni med ikväll?

have a nice day!

Ha en bra lördag allesammans! :)

fairytale

"Varje saga har ett slut.
Men i livet är slutet bara början
."

lördag

God morgon!

Jisses vad länge jag kan sova nuförtiden, jag skulle kunna sova mycket längre än såhär. Är inte ett dugg utvilad, men det kan bero på att jag är förkyld och superseg! Då behöver kroppen sova mycket, men det har jag inte tid med, haha.

 Idag blir det promenad med Antonia innan jag ska iväg och jobba! :) Vad ska ni alla hitta på en dag som denna?

i give up

Nu ger jag upp. Jag går och lägger mig! Hoppas ni alla haft en mysig kväll ensamma eller tillsammans med någon ni tycker om!

God natt & sov gott!

sagor

"En del sagor är sanna.
Oftast hittar vi på dem för att
hjälpa oss att hantera livet.
Det beror på hur man ser det
.."


uptown girls



Molly smiles.

Jag älskar filmen, så otroligt mycket!!

just for today



Jag älskar låten!

minusgrader + storm= Dålig kombination!

Måste bara tacka för alla kommentarer, ni är underbara!

Det är riktigt svinkallt ute nu! Minusgrader plus storm är ingen bra kombination. Jag trodde jag skulle blåsa bort när jag väntade på bussen. Men jag klagar inte mer än nödvändigt, nu är det äntligen snö och vintern tycks vara här!

Hur ser vädret ut hos er? :)

fredag

Hej på er allesammans!

Hoppas att ni mår bra och har haft en bra dag so far! Mitt internet har inte fungerat på hela dagen vilket gjort att jag inte kunnat blogga..

Idag vaknade jag vid 12 och sen dess har jag bara duschat och degat framför tvn, en slödag! Det behövs kan jag säga, skulle gärna fortsätta med det.. Men som alla helger så jobbar jag och idag är inget undantag!

Men ni får ha en toppenkväll! :)

sweet dreams

God Natt & Sov Gott <3

welcome to my truth


Bara för att jag har världens bästa lillebror!

image1321

vad är det med mig?

Vad är det med mig? Förut grät jag för minsta lilla sak, så fort jag såg en film grät jag. Oavsett genre! Nu kan jag se vilken film som helst, den mest sorliga och fruktansvärda film utan att ens få en tår i ögat.

Jag kommer inte ihåg sist jag grät, men över en månad sedan var det. Om inte längre. Jag grät mycket tidigare, fram till en dag då det tog slut. Tårarna tog nog slut och visst är det skönt. Men samtidigt är det jobbigt att inte kunna släppa ut det när man vill.. Jag har försökt, verkligen försökt. Men jag kan inte..

Så jag frågar igen, vad är det med mig?

?

Vad gör jag här? The Holiday går ju för fan på tv..

äntligen hemma!

Då var man hemma igen då! Vi kollade på Bee Movie som planerat och den var helt okej, småsöt! Men ingen höjdarfilm om jag får säga det själv. Snittåldern var ju kanske 7-10 år och det är väl den målgruppen den riktar sig till! Men jag har haft en bra dag med lillebror. Tog även en sväng in på Gina Tricot där ett lila linne och en vit tunika fick följa med mig hem!

Redan imorse kände jag mig hängig och ont i halsen. Men det är ingenting mot vad jag är nu, förkyld och superseg! Men det får inte hålla i sig, för jag ska jobba imorgon.. Men med vintern kommer sjukdomarna!

Har ni haft en bra dag idag? :)

mot stockholm!

image1318

Ha en bra dag!

Älskade ängel!



Lyssna & Njut!

vintern är här!

God morgon!

Idag täcks marken av snö och snön yr runt i luften! VINTERN ÄR HÄR!! Hoppas den tänker stanna nu också.. Hur är det hos er, har ni snö? :D

Om en timme ungefär så ska jag och lillbrorsan ta tåget in till sthlm för att gå på bio, det ska bli urmysigt! Kanske kollar vi även runt i lite affärer innan, det får vi se vilket han vill. Idag får han bestämma vad vi gör :).

Vad ska ni hitta på en vinterdag som denna? :)


designförstörare

Bloggen är dum och förstör min design.. Så nu skiter jag i det här och hoppas att den är normal imorgon igen!

God Natt & Sov gott igen :) <3


krångel.se

Nu håller bloggen på att krångla sig igen.. Så jag tänkte göra något annat ett tag. Om jag inte kan komma in och skriva senare så säger jag God Natt redan nu! :)

onsdagens!

image1319

 

Bee-movie!

Imorgon ska jag och lillebror åka in till stora staden och gå på bio och käka på donkisen! Åh, vad jag längtar. Inte ofta man hittar på saker med brorsorna . Han är så rolig att åka med också, han pratar hela tiden. Syrran upp i dagen ;).

image1318
Det blir Bee-movie!

trygg framför datorn!

Hej på er allesammans!

Nu sitter jag tryggt framför datorn igen, har saknat bloggen idag! Men man måste ju ta till vara på chanserna man får att träffa kompisarna, de stunderna är guld! Har ni alla haft en bra dag? :)

Testing

Hej på er! Jag testar nu att blogga ifrån telefonen. Får se om det fungerar :! Isåfall blir ni aldrig av med mig ;-)

:)

Ha en bra dag allihopa! :)

that's how you know

"He'll wear your favorite color just so he can match your eyes.."

2 januari

God morgon på er!

Jag hoppas ni alla sovit gott!! Jag sov helt underbart gott, tills det att klockan pep 10. Skulle kunna sova flera timmar till, men ska träffa folket ifrån nyår så då får man allt pallra sig upp! :)

Det är lite lite snö ute idag också, wonderful!! Speciellt om mer snö vill sig hit och det vill den väl?

Nehej, nu ska jag äta frukost! Hur ser eran dag ut? :)

sängen nästa!

Nu tänkte jag hoppa i säng så jag är hyfsat pigg och fräsch imorgon!

God Natt & Sov gott <3

Hur mysig är du?

Hitta denna "Mysiga" lista hos Kenza.

(x) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan (Hemma ja.)
(x) du tycker joggingbyxor är skönare än jeans
(x) du tycker om att kramas
( ) du kramas minst en gång per dag
( ) du har en partner du ofta myser med


(x) du har blivit masserad
(/) du masserar andra
(x) du tycker om att ta en fika någon gång ibland
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser


(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden
(/) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig
(x) du är en lugn person
(x) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan

(x) kompis-middag är aldrig fel

(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(x) du går på bio någon gång då och då
(x) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur
(x) du tycker om små bebisar

(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda

(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
(/) du höjer nästan aldrig rösten
( ) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet
( ) du har somnat på en lektion

( ) hoodtröjor och mjukisbyxor är din grej

( ) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag
(x) du har gått på stan i joggingbyxor
( ) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max


Jag fick 18,5 (räknar två halvor som en) av 28 .


0-5 överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? kom igen, ta det lugnt. annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12 det är inte fel att gå utan håret fixat till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19 du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?
20-24 vilken mysig person du är. du kanske festar och myser lite vartannat


ny header!

Nu har jag suttit och knåpat ihop lite olika headers! Vet inte vad jag vill ha, nu när "Gott Nytt År" är över.. Men sålänge får det se ut som nu..

image1317

mojsan på nyår!

image1313

Jag bjuder även på lite bilder av mig själv! Nyårsfin och allt ;)

nyårsafton i bilder!

image1312

Lite bilder snabbt ihopsatt!
Fler finns att se här!

Enjoy !!!

pics!

Bilder ifrån igår/natt är påväg..

lyckat nyårsfirande!

God kväll & Gott nytt år kära vänner!

Nu har jag landat hemma efter världens bästa nyårsfirande! Det var helt underbart kul, blev hur lyckat som helst! Jag tänker inte skriva en bibel om det, men lite kan jag allt dela med mig av:

Vi träffades hemma hos Antonia halv fem för att fixa iordning lite och fixa oss själva. Där började även lite förfest, med "Drinkar á la Mojsan" . När alla hade hittat dit så började vi med maten - tacos! Ett väldigt säkert kort, då de flesta faktiskt äter det. Efter maten var partyt i full gång, med Twister, "Jag har aldrig..", och allmänt skoj och bus!! Jag är så otroligt nöjd med hur kvällen blev, den kunde inte blivit bättre! Vi var uppe till imorse, jag och Jimmy låg väl uppe till 9, haha! Sen lyckades jag somna korta omgångar fram till tio ungefär så jag är ganska sliten vid det här laget. Bakfyllan ska vi inte ens nämna, den var utom denna värld de första timmarna! Men nu mår jag bra igen, förutom tröttheten. Dagen idag har spenderats hemma hos Antonia med film och hemkörd pizza, kan det bli bättre? :D

Var eran kväll lyckad? :D