fredag 31 oktober

God morgon!

"Hur dum i huvudet är jag egentligen?" - Det var min tanke när klockan ringde 7.30. Jag vill ju bara sova ut, något jag inte gjort en enda dag på lovet. Stupido! Men är man dum att tacka ja till jobb på morgonen så får man skylla sig själv. Det kommer kännas bra när lönen kommer men inte idag! Nej nu känns det bara jobbigt. Speciellt när både mamma och pappa är lediga och ligger där nere och sover skönt.

Nej på med det glada humöret och ut i regnet, det är bara tre timmar det gäller nu!
Ha det så skönt i sängarna!

ännu en klänning i samlingen!


För ett tag sedan beställde jag denna skönhet och igår landade den hos mig. Den satt helt perfekt! Tror nog att jag ska ha den när jag går ut i helgen. Det låter väl bra?

Nej nu säger jag god natt! Jobbar 9-12 och sedan 16-20 imorgon så vill gärna vara lite utvilad!
Hoppas ni alla får en trevlig kväll och en mysig natt!

Vicky Christina Barcelona

Jag ber än en gång om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men som jag skrev i ett tidigare inlägg så prioriteras såklart andra saker just nu. Jag vill umgås med pojkvän och vänner så mycket som det bara går.

Idag var jag och Linus bla. på bio. Vi såg "Vicky Christina Barcelona" och den var faktiskt bra. Hade inte hunnit tänka på vad den kunde handla om, mer än det jag läste på SF. Men jag kan rekomendera den för er som tycker om lite drama och kärlek!


en ögonblick av lycka!


Idag när jag satt på tåget i Älvsjö påväg hem från Hufvudstaden så kände jag ett sånt lugn. Jag åkte ifrån Linus efter att ha spenderat ett dygn med honom. Jag lyssnade på Dancing Queen samtidigt som jag kollade ut i mörkret och såg massor utav lysen från hus och lägenheter. Det var hur fint som helst! Det jag såg framkallade ett ögonblick av lycka.

Jag började tänka på hur bra allting är just nu. Jag ville bara sitta där och kolla ut genom fönstret lite till, men som alltid började tåget rulla och det jag såg försvann. Men känslan stannade kvar. Känslan av att allt verkligen är bra!

If I were a boy


Ny låt med Beyoncé. Riktigt riktigt bra!

Veet:s hårbortagningskit med en razor!

God morgon!

Nu har jag varit uppe i en timme och jag trodde inte det var sant när klockan ringde. Tänkte bara "Snälla fem minuter till!" . Men väl uppe efter en dusch så är jag pigg! Jag testade Veet:s hårborttagningskit med en "razor utan blad" och det fungerade hur bra som helst! Har testat en del sådana saker men ingenting har fungerat riktigt bra, tills nu. Den kan jag rekomendera för er som inte redan testat den!


Om ett tag ska jag bege mig till körskolan och ha lektion och det är fickparkeringar som står på schemat, de måste sitta ordentligt nu! Efter körskolan ska jag och Lillfjanten in till Hufvudstaden och shoppa loss. Han har blivit sjukt klädintresserad så det gäller att ta vara på det. Han vill ha svarta och gråa stuprörs-jeans! Läcker liten kille va?

Ikväll kommer även Linus hit och sällskapar mig över natten, för imorgon står skridskor och bio på schemat! Det känns som att jag har världens bästa höstlov! <3

Nej nu ska jag äta något och klä på mig!
Ha en bra dag allesammans!

Jag måste också få skryta lite!

 
Dessa gjorde jag på bildlektionen i fredags!
Jag är stolt om jag får säga det själv och det får jag!

Rökdykning utan rök, men nog så jobbigt ändå!


Jag sitter och kollar igenom gamla bilder och får lite nostalgiryck. Denna bild är ifrån april 2005 då jag och Andreas (längst fram på bild) praoade på brandstationen där min pappa jobbar. Här prövar vi på rökdykning, dock utan röken. Men nog var det jobbigt ändå. Slangen på 25 meter som man ska bära runt på för att sedan hitta ut är inte att leka med. Sedan att krångla sig in bland små utrymmen, klättra och krypa - Det var jobbigt! Jag kommer ihåg att det var svårt att andas i masken trots att syrgasen var på!  Varmt som satan blev det också, tänk då när det är på riktigt och personer som min pappa bland annat, kastar på sig kläderna och går in i eld och tjock rök! Dessa personer är verklighetens riktiga hjältar!

Ny design gjord av pojkvän!

Har ni sett min fina design? Gjord av ingen mindre än Linus :) Taaack för den <3 Den känns mer "profissionell" trots att den är enkel. Jag gillar det!

<3

walking in memphis


ingen förtjänar det!

För ganska exakt ett år sedan fick jag reda på att en väldigt speciell person drabbats av cancer i magen.
Förra veckan fick jag veta att en kompis fått Akut leukemi.
Idag fick jag reda på att en som jag jobbat med i mer än ett år fått levercancer.

Varför drabbas folk av den hemska sjukdomen? Fler och fler personer i min närhet drabbas, det känns faktiskt läskigt. Trots att man försöker tänka att allt kommer gå bra och de kommer bli friska så finns ju tanken där, tänk om de faktiskt dör? Nej så får man inte tänka, det kommer bli bra! Ingen förtjänar att få cancer.

Fan ta den äckliga sjukdomen!


bruuushaaaan!

I söndags var jag med brorsorna i Handen för klippning och lite shopping. Tågresan in var verkligen superkul, haha!





Mina hunkiga brorsor som mitt systerhjärta slår hårt för! <3

Tisdag 28 oktober!

Hej på er sockerbomber!

Är allt bra med er? Jag får nästan lite dåligt samvete för min kassa uppdatering. Den är verkligen värdelös. Men ändå är ni inne och kikar här dag efter dag. Det känns riktigt bra!

Igår var jag hos Linus hela dagen <3. Därav den otroligt täta uppdateringen (?). Men nu under lovet blir det så, prioriterar livet utanför datorn, hah. Med kompisar, pojkvän och familj! Men det tror jag nästan att vi alla gör! För när ska man annars ha tid att umgås så mycket som möjligt om inte på lovet?

Vad sysselsätter ni er med under era lediga dagar? Tell me :)

Jag, min boy och mina girls!

höstlov!

Hej på er!

Idag var nog första dagen på länge som jag vaknat helt utvilad. Jag gick och la mig innan tolv och vaknade vid tio. Hur skönt som helst! Vad som är ännu skönare är att det äntligen är lov!

Dagen kommer att spenderas hos Linus. Ska ta tåget dit om en ca. timme. Sen får vi se vad vi hittar på, myspys blir det iallafall!  Vad ska ni hitta på idag?

(Usch vad tråkig min blogg är!)

mina drömmars jacka!


Efter att ha pratat om denna jacka ett tag; "Den är så fiiin, jag drömmer om den varje natt!" så är den nu beställd. Order från mamma "Beställ den nu! Vi betalar den.". Moahaha, min baktanke hela tiden. Varför går man annars och pratar om den hela tiden? ;) 699 kronor kostar den och du hittar den här!

helgen!

Hej på er!

Tänkte börja med att säga att jag lever och mår bra (Förutom ond hals som aldrig vill bli bra!) . Mitt internet har varit nere och så har jag haft massa annat skojj för mig. Men nu så är det dags för lite uppdatering, eller vad säger ni?

I fredags var det överraskningfest för Rewa och det var maskerad som gällde. Jag, Tessan och Anna var byggjobbare och Linus var golvläggare. Vi var nog de hetaste jävlarna där, maskulina som fan! Det var kul där, lite segt emellanåt och vi gick hem ganska tidigt. Tur var väl det, för precis efter vi gått spårade det ut med slagsmål. Så här snygga var vi tre;


Fler bilder finns här!

Igår var det marknad här i lilla Nynäs och jag, Linus och Anna (som sovit på hotell Mojsan!) mötte upp Tessan och Antonia och sedan bar det av. Där köpte jag 12 par strumpor för 100 kronor. Riktigt bra pris för supersöta strumpor! Efter marknaden gick vi till kvantum där vi satt och fikade några timmar och pratade. På kvällen kollade jag och Tessan på Brudens bästa vän och Mamma Mia! En superhärlig kväll med andra ord.


Idag har jag varit i Handen med brorsorna. Vi klippte oss allihop och shoppade lite. Det är alltid lika kul att umgås med dem. Vi har samma typ av humor alla tre, härligt!

Nej nu blev det mycket text, hur har eran helt varit?

parteeeej!

Hej på er!

Jag är på världens bästa humör! Sitter här med en iskall bacardi och dunkar musik! Ikväll är det fest som gäller men jag kan tyvärr inte berätta mer ifall en viss person skulle läsa detta. Men jag kommer berätta mer imorgon för er nyfikna. Det är så jävla bra! Nu sitter jag och väntar på att Anna, Tessan & Linus ska komma och göra mig sällskap samtidigt som vi gör oss iordning för att gå.

Nej nu har jag egentligen inte tid!
Måste städa rummet och sedan möta Linus vid tåget!

Ha en bra kväll, Puss Puss!
 

röda havet ur näsan!

God morgon kära bloggers!

Vilken natt. Jag gick och la mig vid halv ett efter att ha skrivit ihop och skickat ett PM. Sedan somnade jag ganska fort men vaknade igen vid två av att jag var så kissnödig (Vilket händer i stort sett varje natt!) . Men det var bara upp och lätta på trycket. Sedan somnade jag igen och klockan sex var det dags att vakna igen. Denna gång av att röda havet kom ur min näsa! Mysigt va? Så det var bara att studsa upp till toan och hänga över handfatet. När det var klart kändes det meningslöst att gå och sova i några minuter till så jag duschade då och gick sedan och sov en timme igen, mycket skönt!


Nu på morgonen fick jag ett sms av en "kompis". Jo vi räknas väl som kompisar trots att jag tycker han är sjukt jobbig till och från. Men han har en bra sida med, det har han. Iallafal i sms:et stod det att läkare kommit på varför han varit sjuk. Anledning är att han drabbats av akut leukemi. Jag trodde inte jag skulle bry mig så pass som jag faktiskt gör nu. Men jag menar. Vem fan förtjänar att drabbas utav något sånt? Oavsett hur mycket "pain in the ass" en människa är, så är det inte rättvist. Jag hoppas verkligen att behandlingen fungerar och att han blir bra snart igen!

Oj jag ber om ursäkt för all text men ja, kände att jag hade en del att skriva!
Nu måste jag göra mig iordning i kylan (De håller på och byter våran ytterdörr!) så det är kallt här kan jag lova!
Ha en bra dag allesammans!


det jäkla Pm:et!

Hej på er!

Skriver bara ett snabbt inlägg för att meddela att jag fortfarande lever, men det är knappt.
Efter skolan åkte jag till Linus och kom hem för ett tag sedan. Nu sitter jag här med ångest, panik och paniiiiik! Måste skriva ett PM till svenskan som ska vara inne imorgon! Vet fortfarande inte vad jag ska ta mig till.

Nej jag återkommer under morgondagen!
God natt & sov gott!

skolan får mig att må illa!

Skolan tar knäcken på mig! Alla förväntningar och krav från alla håll. För jag vet att lärarna har krav på mig. De säger hela tiden "Du kan så mycket mer!", "Du har chans till ett högt betyg", "Du är så otroligt smart!" osv osv. JAG ÄR FÖR FAN INTE PERFEKT! Får man skrika det till lärarna och resten av världen? Enda sen skolan började igen har jag kämpat mig igenom varje dag. Jag har haft en ihållande magkatarr sen augusti tack vare skolan och all press.

Tänk om jag inte orkar mer? Om jag bara ger upp och skiter i skolan?
Jag vill inte det, det är som att snubbla och slå ihjäl sig på mållinjen. Det är så nära nu, 8 månader. Sedan aldrig mer skola!

Värst av allt är svenskan som ska skrivas. Muntliga nationella. Tänk om jag bara skulle ta och skita i den? Nationella kan ju ändå inte sänka något betyg. Men klart att det skulle påverka min chans till MVG. Men just nu orkar jag faktiskt inte bry mig. Skolan är bara.. skolan! Ett betyg bestämmer inte hur resten av mitt liv ska bli. Tänk så många som fått IG i svenska men som ändå blivit något. Ett betyg är inte allt, skolan är inte allt.

Varför står man ut med all press? Jag orkar iallafall inte mycket mer.
Jag har hört att sista året ska vara roligt och gå fort. Vilken dum jävel sa det?
Mitt sista år visar sig vara ett helvetes år. Iallafall den här terminen. Nästa termin består till störst del utav praktik!

Jag vet som sagt inte vad jag ska ta mig till. Men jag vet att ett betyg inte påverkar resten av mitt liv!
Från och med nu tänker jag försöka slå dövörat till när lärarna kommer där med sitt äckliga leende och säger hur duktig jag är och hur mycket jag kan åstadkomma om jag bara bestämmer mig för det.  Det sätter världens press på mig och det slutar med att jag mår sjukt dåligt och inte orkar mer! Skolan är riktigt lidande just nu men jag orkar inte göra något åt det.

Nej nu ska jag sova och drömma om ett skolfritt liv!

fairytale

"Askungen får sin sko. Grodan blir till en prins. Törnrosa vaknar utav kyssen..."

paniiiiiik!

Jag har lite småpanik (Läs; superdupermegapanik!) nu. Den 3e november har vi muntliga nationella i Svenska B och igår skulle vårat PM vara inlämnat. Jag har inte skrivit ett ord på mitt och därför inte lämnat in det av en logisk anledning. Men vi har som tur är veckan ut att mejla det till våran lärare. Saken är den, att jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Ingen bild eller text ut häftet säger mig något och temat är "Intryck och avtryck". Jag vet vad jag vill skriva om, det är inga problem. Men jag kan inte skriva om det pga. det satans häftet. Vi måste ha text och bild därifrån och bygga vårt PM efter det. Hade jag inte haft chans på MVG i kursen hade jag inte brytt mig. Men nu är läget så att jag har chans till högsta betyg och jag vill inte sabba det på mållinjen. Kan någon tala om för mig hur jag ska göra? Säg inte att jag ska andas och ta det lugnt, för det har jag slutat med för länge sen!

Jag lever på paniken just nu!

tid för uppkörning!


Nu är jag hemma igen med världens bästa humör!
Innan min körlektion ringde min lärare till vägverket och bokade tid för prov. Så någon gång i november har jag prov och uppkörning. Vill inte säga när, ni kommer att märka då jag kommer hem och skriver med feta bokstäver "Jag har tagit körkort!"

Det blev en rastning av Tessan påväg hem också! Mycket trevligt som vanligt.
Nu ska jag äta min älskade ravioli (tröttnar aldrig!) och sedan ska jag träffa Antonia och Erica en sväng.
Ingen lugn stund idag inte, men det är skönt att vara ute lite nu när vädret för en gång skull är bra!

förkylning & kvinnlig förbannelse!


God morgon!

Är det möjligt att bara bli mer och mer förkyld hela tiden eller är det bara jag? Nu har det hållt på i snart tre veckor och jag blir tokig. Nu har hostan kommit också. Visst är det härligt med höst och förkylningstider? Jag har också fått den kvinnliga förbannelsen nu så jag känner mig inte jättesexig om jag säger så!

Ska inte klaga, för idag är jag ledig! (Som alla andra onsdagar också!) Schemat för dagen ser ut på följande sätt;

- Körskola 11.20-12.00
- Optikerna 12.30 ->
- Handla halstabletter och clementiner!
- Hem och se på film i härliga soffan!


Visst låter det som en bra dag?
Nej nu måste jag göra mig iordning! Ha en superdag!

Årets skolfoto!


Världens bästa klass <3


En jag!

ibland (typ alltid!) tycker jag mindre om mitt internet!

Hej där!

Mitt internet fortsätter att krångla. Jag har sagt det förut och jag säger det igen; Com Hem, sluta våldta modemet!! (Beror säkert på något annat, men det känns bra att ha något att skylla på!)
Idag gick jag hem från skolan pga. magont och allmänn seghet. När ska jag nånsin bli helt frisk igen? Jaja, jag jobbade dock 16-21.30 och det gick jättebra, jobbade även med min favorit så det var riktigt roligt!

Hur har ni haft det idag?

positivitet!

God morgon alla glada!

Vilken vacker dag! (Man måste vara positiv i denna gråa värld!) . Min dag börjar med en försovning för nu skulle jag varit i skolan och haft Engelska B, men det ville inte min kropp så den sov vidare. Istället tar jag det lugnt nu och tar bussen som går 8.55. Det värsta som finns är att försova sig och sen stressa som om det brann i arslet!

Idag har jag en dubbel körlektion och efter det kommer Linus ner. Gud vad mina dagar är bra nuförtiden!
Hoppas ni alla fortsätter att vara positiva under dagen! Have a nive day lovers.

sista veckan here I come!

Nu har jag nästan återhämtat mig efter skrattattackerna över dem otroligt fula skorna (Inlägget nedan!).
Jag ska alldeles strax hoppa i säng och vaknade upp till en ny skolvecka, men det är den sista innan lovet så jag hoppas att den rusar förbi!

Hoppas ni alla haft en bra helg med mycket dans och pussar!
Sov gott turturduvor!

världens fulaste sko!


Kollade vad jag hittade hos Brandos.
HAHAHAHA, jag dör av garv, HAHAHAHA!
Kan något vänlig själ förklara för mig varför man skulle vilja sätta på sig ett par såna?

we belong together



Jag ryser på hela kroppen av den här låten!
Så himla fin.

en härlig söndag!

Hej på er!

Nu får bloggen vara som den är, jag orkar inte mer! Kan inte bestämma mig hur själva "inläggsfärgen" ska se ut.

Idag har varit en bra dag av olika anledningar. Det har varit superfint väder hela dagen och jag och Antonia var på våran "söndagsrunda". Nobel hängde på oss efter ett tag också så vi satt på kvantum ett bra tag och pratade och hade skoj!
Verkligen en lyckad sista dag på helgen.

 

Sen måste jag också säga; 19 oktober 2008 <3 .

under construction!

Bloggen är under renovering ett tag framöver!

internetshopping!


Nu är den här skönheten beställd (Klänningen menar jag). 399 kronor hos Halens. Det var kärlek vid första ögonkastet!

lördag 18 oktober 2008

God dag!

Jag har varit vaken ett tag nu men först nu sitter jag här. I natt drömde jag att det regnade ute men när jag vaknade möttes jag av strålande sol, blå himmel och höstlöv! Och om några timmar kommer Linus ner hit :). Det här kommer bli en bra dag!

Men nu måste jag duscha, städa rummet och fixa lite!
Hoppas ni får en toppendag!


blä!

Jag får ingen ordning på bloggen! Orkar inte fixa mer just nu, så den får se ut som den gör ett tag framöver. Sedan ska jag ta tag i det ordentligt och fixa en design som är skön att titta på.

Nu blir det sängen innan jag somnar över tangenterna!
God natt & Sov gott!

our last summer



I'm so in love in it!

three times a lady!

Hej mitt i natten!

Jag har inte haft något att skriva på ett tag, men nu känner jag för att låta er veta att jag lever och mår bra!

Under kvällen var jag ute på promenix med Tessan och Antonia (som tyvärr fick punktering halvvägs och fick avvika). Jag och Tessan hade iallafall grymt kul, som vi alltid har! Helt fantastisk tös det där. Vi kom fram till att vi är så jävla lika men ändå så jävla olika. Låter det ens logiskt? Hah, iallafall så fungerar vi jättebra ihop och har alltid superkul. Love you bubbelgum <3

Nu blev jag lite känslosam känner jag, men på ett bra sätt. Måste bara skriva om mina älskade vän Anna också! MashRam, du är kvinnan för mig. You're one of a kind, beautiful and sweet! Love you så fucking much honeypie! <3


Vi tre mot världen! <3
Vad skulle jag göra utan er?

hooked on a feeling



When you hold me
In your arms so tight
You let me know
Everything's all right

I, I'm hooked on a feeling
I'm high on believing
That you're in love with me

sjukling

Hej på er!

Imorse när klockan ringde 07.00 så fanns det inte en chans i världen att jag kunde ta mig upp. Mitt huvud var som fastspikat i kudden och det var som att någon lagt in bomull i det samtidigt som samma person satt och slog med en hammare på det. Jag mådde kasst med andra ord! Så det blev ingen skola för mig idag, känns lite jobbigt samtidigt eftersom vi hade sjukvårdsprov idag. Men är man sjuk så är man.

Måste dock pallra mig iväg och jobba 16-21.30 ikväll. Men det får gå! Får trycka i mig alvedon och ta på leendet så ska det nog fungera. 

Nej nu ska jag göra té och sedan lägga mig i soffan framför någon film. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör!

onsdagsäventyr!

Hej på er!

Nu har jag varit hemma ett tag. Såg på Grey's och jag älskar det, tycker inte alls att det gått utför.
Idag var jag ute på äventyr, hann med att träffa en kompis som förklarade lite saker vad gäller hans beteende emot mig. Vet inte om jag är så mycket klokare, men nu vet jag iallafall hur det ligger till.

Träffade även Linus i hufvudstaden där det blev McDonalds, shopping, fika och mys! En skön onsdag helt klart. Kanske lägger upp bilder på shoppingen imorgon, har för miljonte gången tappat bort min sladd till kameran. Får sluta städa rummet helt enkelt. Det är nämligen då den försvinner!

Nej nu ska jag ta min förkylning och hoppa i säng.
Sov gott sötisar!

gratis pengar!

God morgon!

Trots att jag gick upp vid 9 för att hinna duscha och fixa mig utan att stressa så är jag stressad, haha. Om ca en timme ska jag ta tåget till VH där jag ska träffa en kompis för att få lite saker förklarade för mig. I hope it's good! Efter det åker jag in mot Hufvudstaden för att träffa Linus. Får se vad vi hittar på, jag är riktigt sugen på att shoppa lite, höhö!

Vill ni "tjäna" gratis pengar? (Det låter knäppt, jag vet) Men det hela verkar väldigt bra och enkelt. Som andra sidor ska du värva medlemmar och samla "poäng". I detta fall samlar du pengar. Låter det bra? Bli medlem här!

Nej nu måste jag sätta fart!
Ha en bra dag!

ombyggnad!

Min blogg är under constraction! Blir aldrig riktigt nöjd med den så jag håller på fixa med en ny design, så den får se ut som den gör tillsvidare.

Nu ska jag hoppa i säng, sov gott!

inspirationsbrist!


Jag & lillebror!
Hej på er!

Jag har verkligen ingenting att skriva för tillfället. När jag väl har det så krånglar internet, man tröttnar rejält.
Kan dock meddela att jag gått och blivit dunderförkyld. Härliga tider i oktober!

Körskolan går framåt och nu är det inte långt kvar, är helt superlycklig! Ja förutom det tråkiga höstvädret och skolan så är livet verkligen super! I'm happy to live. Hur är det med er?

monday morning

God morgon!

Jag kunde inte somna igår vilket resulterar i en supertrött Mojsan. Är ännu mer förkyld nu också, helt blanka ögon har jag också. Feber kanske? I vilket fall som helst så måste jag till skolan idag, har muntlig redovisning i svenska (inför nationella) och efter skolan kommer Linus ner.

Nej nu måste jag gå! Får skjuts av Tessan till skolan idag, najs!
Ha en toppendag allesammans!

my pink shoe!


mor & dotter-tid


Idag ska jag och mamma gå på bio här i nynäs. Det blir Mamma Mia. Jag har redan sett den en gång men den är ju så bra så är helt klart värt att se den igen. Och musiken är ju helt underbar!

country road, take me home


All my memories gathered ‘round her
Miner's lady, stranger to blue water
Dark and dusty, painted on the sky
Misty taste of moonshine
Teardrops in my eye

Country Roads, take me home
To the place I belong
West Virginia, mountain momma
Take me home, country roads

jobbig natt!

God morgon!

Vilken natt. Jag är så jäkla förkyld och kunde inte sova inatt, så när klockan var sex så lyckades jag nog somna. Innan dess låg jag vara och vred på mig, tog av och på täcket, sms:ade lite med folk jag visste var vakna! Jag hatar såna nätter, det är riktigt jobbigt. De förstör också humöret när man sen vaknar.

Nu måste jag lätta på blåsan och sen äta något!

I believe



Så otroligt söt!

Finally!

Äntligen!!

Har varit utan internet sedan i onsdags och jag har i stort sett klättrat på väggarna! Det är sjukt hur handikappad man känner sig så fort internet inte fungerar. Allt tack vare någon snubbe som grävde upp någon kabel (Igen!) .

Nu är jag tillbaka iallafall och har en massa att ta igen inom bloggvärlden! Let's get busy..

Hur är det med er alla?

take my body close..



.. to the dancefloor, I feel strong!

krig om duschen!

God morgon!

I min familja går alla upp nästan samtidigt. Och 3 av 5 ska in i duschen. Just nu har vi bara en dusch då den andra är under construction så det blir krig varje morgon. Så idag gick jag upp halv 7 för att hinna duscha innan de andra börjar slåss. Sedan gick jag och la mig i sängen i 40 minuter innan jag gjorde mig iordning. Det var riktigt skönt måste jag säga och jag slapp rivsår och sparkar!

Nu ska jag till tåget om ett tag, eller ja om en halvtimme. Är verkligen inte van att ha såhär mycket tid att sitta av innan jag ska iväg! Hur är det med er idag?


cancermaskin och vuxenpoäng!

Nu på kvällen var jag, Tessan & Antonia ute på powerwalk. Jag och Tessan la oss även i cancermaskinen en stund. Riktigt skönt var det! Börjar känna mig riktigt blek igen.

Imorgon ska klassen på Nordiska museet (Döda mig?) . Inte ens läraren vet vad vi ska göra där. Men vi har tydligen en guide som ska visa oss runt och blaha. Om det är något jag verkligen hatar så är museum! Ryser bara jag tänker på det, uuuh.. Men jag får väl bita ihop som alltid. Varför är det så att när man väl släpps ut ifrån skolan fängelseväggar så ska man åka och göra tråkiga saker? Hur tänker dem egentligen?

Nu kollade jag på museets hemsida och jag tror det är detta vi ska kika på;

"Vuxenpoäng;
För 100 år sedan började vuxenlivet efter konfirmationen. Finns det några tydliga steg in i vuxenvärlden idag? När är man vuxen egentligen? Hur blev man ihop förr i tiden? Och finns det andra som påverkar ditt val av partner?"

Låter inte ens kul!

zac & vanessa pratar svenska!



Haha det här är nog det roligaste jag sett idag! :D

sommarnostalgi!

Hej på er!

Vi har ju fördjupningsvecka nu och idag hade vi projektarbets-tid som vi fick styra upp lite som vi ville. Så jag och Anna har skrivit projektplanen, börjat på enkät och pratat med våran handledare så nu börjar vi röra oss framåt.

Jag satt och kolla igenom lite bilder från i somras och fan vad jag saknar det. Den här sommaren var verkligen hur bra som helst! Det hände saker hela tiden och ja.. underbart! En massa nya människor dök upp i ens liv med.


Jag bjuder på en bild föreställande mig och mamma. Vi är lite lagom på lyset, här på min farbrors 40 års-fest!
Jag älskar dig mamma <3

singing that melody



Riktigt grym låt!

mojsan i elektriska stolen

Hej på er!

Den här veckan har vi fördjupningsvecka och eftersom våran lediga onsdag försvinner så fick vi vara lediga idag. En extra dags helg. Fast idag måste jag göra lite skolsaker och teoriplugg.

Jag fick bråttom igår så blev ingen uppdatering. Jag försvann mot hufvudstaden för att träffa Linus. Vi tänkte först gå på bio, men det var ingen film som lockade särskilt mycket så vi åkte hem till honom istället. Där kollade vi på The strangers som var riktigt läskig. Jag hoppar och rycker alltid till skräckfilmer men igår var det som att någon satt mig i elektriska stolen. Jag röck som fan, satte händerna för ögonen ett antal gånger och försökte vifta bort det läskiga. Jävla chicken! Men den var faktiskt läskig. Har ni sett den så vet ni!!


Jag kom hem vid ett-tiden och däckade nästan direkt!
Nu är jag uppe och fungerar igen. Den här dagen är verkligen min vän!

about you now



Not a day pass me by,
Not a day pass me by,
When I don't think about you,
And there's no moving on,
'Cus I know your the one,
And I can't be without you


Can we bring yesterday back around,
'Cus I know how I feel about you now,
I was dumb, I was wrong, I let you down,
But I know how I feel about you now

lyckad kväll med världens bästa!

God morgon!

Är uppe tidigt trots att jag somnade vid fem imorse. Men det snurrar så orkar inte ligga kvar, haha. Känner mig fortfarande full men det kan jag väl inte vara? Vinglade in i en dörr och skrattade åt mig själv när det snurrade till. Men samtidigt känner jag mig bakis så det tror jag mer på.

Kvällen var iallafall toppenlyckad. Magnus Betnér med compani var underbara! Helt grymt att se honom live och han drog en del skämt om lilla Nynäshamn..

"Vad vill ni att jag ska prata om nu då?"
"Mobiltelefoner!"
"Jaha så dom har kommit hit nu!"

Hahaha, jag trodde jag skulle dö av garv!! Riktigt jävla grymt var det.
Comedy club höll på till 22- nånting. Och då drog vi vidare till telestolpen, min spritådra skrek efter drinkar!
Så det blev en kväll med dans och fylla, rumpnypningar, kramar och ex som säger att dem fortfarande älskar en!

Härlig kväll!

one look could kill, my pain, your thrill



En gammal goding som är jävligt bra!

comedy club

  
Ikväll med tjejorna!
Vi ska se världens bästa Magnus Betnér!!
Här, i lilla nynäshamn.


I'm back!

Hej mina damer och herrar!

Nu äntligen är min dator ikopplad och igång igen. Jag kände mig riktigt teknisk när jag krälade runt under skrivbordet och kopplade ihop sladdar och kablar. Det gick på två röda. Jag som inte trodde att jag kunde, men jag är nog lite teknisk efter allt..

Anledningen till att jag inte haft någon dator är att det byttes fönster i mitt rum igår. Var då tvungen att packa ner allt och spendera natten i lillbrorsans rum.  Men det har gått bra och nu är sakerna på plats. Men inte för så länge till. För om någon vecka ska allt ut ur rummet för då ska vi måla om här inne det ska bli så fint!

Trots datorlös så hade jag en toppenfredag. Linus kom ner och vi åt pizza med min familia och sen såg vi lite av 1408 men jag tyckte inte den var något bra så vi satt på The grudge och den ju läskig. Men inte så läskig som första gången man ser den. Men jag brydde mig inte så mycket om filmen, utan om sällskapet! Nej nu ska jag sluta skriva, Hur var eran fredag?

samhörighet via musik!

En sak som jag tycker om är att skicka låtar till någon speciell via msn. Och sen när personen får låten och lyssnar på den så gör jag det med. Då lyssnar vi båda två på samma text och samma melodi. Det känns väldigt speciellt! Som att vi kanske känner liknande känslor och tänker liknande tankar. Jag tycker om det..

ledig men regnig dag!

God morgon!

Min underbara lediga onsdag! Vaknade dock redan vid halv 10, men då hade jag ändå sovit 3,5 mer än igår.
Idag är det världens regnväder ute, så jäkla trist! Men jag är inte bitter för det. Om en liten stund ska jag ta mig till centrum med Tessan för att vara stöd till Anna som ska tatuera sig. Har varit värsta tatueringsbomben på senaste!

Efter det så åker jag in mot Hufvudstaden och träffar Linus :). Så är hemma ikväll någon gång!
Ha en bra dag allesammans!