Nurse pics!

Hej på er!

Mitt internet har varit stendött hela dagen, blir tokig! Har iallafall haft en bra dag med spexfoto, clementin & banan-shopping samt övningskörning.

Enligt snubben som tog skolfotot så hade vi det lätt snyggaste fotot av alla i hela Nynäshamn. Slå den ni ;)
Vi var riktigt heta där vi sprang omkring i våra nurse-dräkter (En var dock en "sailor" & killen i gänget stod i finkläder). Lite smakprov;

 

Tagna med dålig mobilkamera. Väntar på bättre bild från en klasskompis (där även hela klassen är med!)
Snygga va?

skolfoto med spex


God morgon!

Hur står det till med er? Här är det bara fint trots dålig uppdatering. Har massor på schemat samt brist på saker att blogga om. Men det ordnar sig nog snart.

Idag är det dags för det årliga skolfotot som man både älskar och hatar. Tankarna går "Jag måste bli bra!", "Fan, tänk om håret ser konstigt ut?", "Vad ska jag ha för kläder på mig?" .. Frågan om kläder är idag inget bekymmer då jag går omvårdnad och det är dax för spex. Ja ni kan nog nästan gissa hur klassen kommer att se ut? Ni får se bilder i eftermiddag. Nu ska jag fixa håret "så det inte ser konstigt ut!"...

this is the life



I brist på något att skriva om får ni en låt. Är fullständigt nerkärad i den!

Grattis lilltjejen!

God morgon!

Söndag och sista dagen på helgen. Är det många som pluggar idag? Själv så tänker jag inte röra en skolbok, har heller ingenting som behövs pluggas till vilket är riktigt skönt. Istället ska jag göra ett teoriprov, ringa körskolan och sen blir det jobb 16-20.

Kusinbarnet Elsa fyller 1 år idag så dit ska vi vid 14-tiden. Myspys! Undra om hon börjat gå än?

Vad ska ni hitta på idag?

<3


you always want more

Jag skulle vilja leva på känslan..


Men så är man bara människa. Och vi människor nöjer oss aldrig, vi vill bara ha mer hela tiden. Vi ger inte upp förrän vi fått det vi vill ha till 100%. Då, då kanske vi kan nöja oss. Om inte, ja då fortsätter vi att jaga efter det vi vill ha. Men hur skulle det vara om vi faktiskt nöjde oss när vi får det vi vill ha? En känsla, en person? Personligen tror jag inte att man skulle må bra av det. Visst kan man vara nöjd med hur man lever och nöjd med det man faktiskt har. Men jag tror inte att man kan vara nöjd till 100 % och vara helt lycklig. För den dagen vi är det, så har vi inte längre något att drömma om. Något att se fram emot och kämpa för. En person sa något liknande;
 "Lycka är ett tillstånd". Det ligger något i det. Vissa stunder kan man verkligen känna att man är lycklig. Men om man då tänker efter? Hur vet man att man är lycklig? Är det att ha allt du drömt om? Eller är det att få leva ett bra liv, med personer du älskar? För mig är lycka något man tillåter sig själv att känna. Men för att känna lyckan så måste man även ha motgångar. För dem gör dig starkare och du lär dig att känna när du faktiskt mår bra. När lyckan kommer så vet du vet. Ingen behöver förklara för dig hur den känns. Du kommer bara att veta. Det jag egentligen ville komma fram till är; att när du väl fått det du vill ha, när dina drömmar blivit verklighet så kommer du alltid vilja ha mer. Men det är bra, för våra drömmar utvecklas hela tiden. Den dagen jag är 100 % nöjd med allt så vill jag inte vara med längre. Då finns det inte längre något att drömma om och det skulle vara en mardröm. Jag vill ha mina drömmar, mina mål och min längtan! För tillfället är jag nöjd, men inte till 100 %. För som alla andra vill jag ha mer.. Och det är vad som får mig att le! Jag vill ha mer..


here without you


medvetslöst internet.. som vanligt!

Hej på er!

Mitt internet har varit medvetslöst hela dagen vilket är anledningen till min "tysta" blogg. Jag tappade inte bort mig i natt eller så. Det blev en lyckad utgång trots att jag och Antonia satt på tåget in och undrade vad fan vi höll på med. Vi var inte ett dugg taggade eller sugna på att gå ut och dansa. Men så fort vi fått i oss några shottar så blev det bra. Linus + hans kompis Marcus var där med. Kvällen blev helt klart lyckad ändå! När vi bestämde oss för att lämna Viperroom där vi var så skiljdes vi åt från killarna borta vid centralen och jag och Antonia satt oss ner på McDonalds för att mata våra magar.

Eftersom att vi bor i lilla Nynäs så går nattbussen 02.20 och missar man den (vill inte åka med den!) så får man vänta på tåget som går 05.22. Härligt va? Så det gjorde vi. Men vi fick sällskap av Gabbzor och hans kompis Marcus (många Marcus) och det var superkul. Tiden gick mycker fortare än den hade gjort annars i alla fall.
 
Var hemma i tryggt förvar 06.45 imorse!
Är en aning trött nu måste jag erkänna!


utgång ikväll!

God morgon!

Första sovmorgonen på hela veckan, superskönt! Vi börjar dock med naturkunskap där vi har prov på Evolution och ekologi? Kan det vara så? Som ni kanske förstår har jag inte pluggat något. Har haft bättre saker för mig i veckan. Men får hålla tummarna för att jag kommer ihåg nånting iallafall.

Efter skolan går jag direkt och jobbar 16-20 på pizzerian. Och efteråt kommer pappa och hämtar mig så får vi ralla hem för då måste jag kasta mig in i duschen och fixa mig snabbt. För jag och Antonia ska ta 21-tåget härifrån in mot Hufvudstaden där det blir utgång ikväll. Vi kommer möta upp Linus med kompis(ar) förhoppningsvis :).

Så det här blir enda inlägget idag, men ni får ha det superbra idag!

äntligen ser jag klart!

Hej på er!

Nu är jag hemma igen och sitter här med mina älskade linser, haha! Ser helt sjukt bra i dem. Vilken frihet. Så nu är det hej då till suddiga perspektiv.

Om en liten stund ska jag börja gå mot tåget och möta Linus. Jag har sprungit runt lite här hemma och plockat ordning ("Order" från mamma så vi slipper skämmas enligt henne, haha!). Får se vad vi hittar på för något, kanske blir en film eller något sådant.

Hur har eran dag varit?


torsdag 25 september

God morgon!

Gud så bra jag sov i natt. Har inte vaknat en enda gång förrän klockan ringde, helt underbart!
Idag är det en del som står på schemat;

- Skola 9-11.35
- "Möte" på ungdomsmottagningen om mitt och Annas projektarbete 13.00
- Optikern och få mina linser 14.00
- Linus kommer ner någon gång på eftermiddagen!


Helt härlig dag alltså!
Hoppas ni får en bra dag!

Karen and Lucas

- You have had the biggest crush on her for years!
Mum, guy's don't have crushes. Girl's have crushes.
- What do guy's have? The hots?

london baby!

Jag har glömt att berätta en sak för er sötbollar! Den 6-9 november åker jag och mina kära vän Antonia till London för lite (Läs; Massor!) av shopping och lattjolajban. Tyvärr följer inte Erica med som det först var bestämt men som tur är kommer det fler gånger! Väl i London kommer vi även möta upp världens bästa Ronja som då har börjar jobba som Au Pair där. Hur härligt låter inte det? Kommer bli en underbart rolig helg!


halkbanan avklarad!


Hej på er!

Nu är jag hemma efter en lång dag. Jag och pappa åkte hemifrån vid halv åtta imorse mot Gillinge-banan. Vi var framme vid 9 (det gick fortare än vi trott) så det blev att vänta i ungefär en timme. Sedan satte det igång med lite teori och sedan begav vi oss ut på banan. Panikbromsning på torrt underlag resp. halt och sedan även att på halt underlag undvika hinder på vägen. Jag måste säga att det här var bland det roligaste jag gjort! Fan så jag skrattade när vi gled fram i 90 km/tim. Roligaste av allt var när man med hjälp av handbromsen skulle få stopp på bilen. Vilka piruetter det blev och där skrek jag av skratt samtidigt som min medpassagerare skrek av småpanik! Haha, gud så roligt. Helt klart värt pengarna!

Jag körde hela vägen hem också. Det blev min första gång på motorväg (har ju en bit härifrån till närmsta) och det var inga som helst problem. Helt galet kul att sätta gasen i botten och svischa förbi bilarna!

magkatarr och medvetslös på det!

Hej hopp!

Dåliga uppdateringar men jag mår inget bra just nu (magkatarr). Sen leker även The guy upstairs med mitt internet och då även med mina känslor. Jag ska allt visa honom!

Jag vaknade precis efter att ha sovit i nästan 3 timmar så känner mig ganska medvetslös!
Men men, det blir nog bra ändå! Dagarna känns lite lättare nu för jag har något eller ska man säga någon att längta efter! <3

Jag ska försöka uppdatera mer, både för min egen skull och för er som läser. Jag vet att det inte är kul att gå in på en blogg och mötas av .. inga nya inlägg! Ser också att jag fått en drös med nya läsare som verkar hålla i sig, jättekul! :)

ont i magen-dag!

Hej på er!

Ingen bra dag idag. Sov knappt något i natt och under dagen har jag haft sjuk ont i magen och har det fortfarande, blir tokig! Efter skolan körde jag i körskola, olika vändningar och svängar på landsväg stod på schemat idag och det gick bra! Dock kan det alltid gå bättre tycker jag.

Hur har ni haft det idag?

söndagsrundan i bilder!

 
 
Fler bilder finns här!

söndagsrunda


God morgon!

Gud så bra jag sovit inatt tills det att jag vaknade med röda havet forsandes ur näsan. Vi behöver nog inte gå inte längre på det, trots att jag skulle kunna. Man vet ju aldrig om man har lite blodkänsliga läsare!

Idag ska jag träffa min kära vän Antonia för våran tradition som vi kallar "söndagsrundan". Det var ett bra tag sen vi gjorde det sist. Det var ett bra tag sen vi umgicks själva överhuvudtaget, så det ska bli skoj!

Vad ska ni göra idag?


leende blåa ögon!

Hemma nu och jag kan inte sluta le!
Det är allt jag har att säga för tillfället!


This is My Now


This is my now,
And I am breathing in the moment.
As I look around,
I can't believe the love I see.
My fear's behind me,
Gone are the shadows and doubt.
That was then.
This is my now.

turist i okända trakter!

God morgon!

Trots att jag inte gick och la mig förrän halv 3 så var jag uppe vid halv 10. Var så kissnödig och i natt har jag haft sjukt ont i högra njuren så något vajj är det. Får hoppas det går över, annars är det nynäsakuten som gäller på måndag.

Vad ska ni alla hitta på för skoj idag då? Själv ska jag in mot Hufvudstaden och träffa Linus. Idag är det min tur att leka turist, vi ska nämligen ta oss till hans hemtrakter! Spännande, spännande.

hellre med än utan!

Kvällen har spenderats med One three hill. Har sett 5 avsnitt på raken nu och fler blir det innan huvudet träffar kudden!
Det är ju så bra och man får verkligen kontakt med sina egna känslor. Jag satt och kollade på det igårkväll och man känner verkligen vart hjärtat sitter. Det är som en svidande brännande känsla. Att se kärleken och problemen får mig att sakna det. Trots att kärlek är väldigt komplicerat och gör ont så har jag hellre den än ingenting. Som nu.. Visst, mitt hjärta dunkar av känslor för någon, men det är för tidigt att säga. Jag vet iallafall att jag saknar närhet och att känna kärleken till och från en annan person. Jag vill ha det igen trots allt jag sagt om att aldrig blotta mitt hjärta för någon igen. För hur det än är så mår man bättre med någon, än på egen hand.

Jag längtar efter att kunna säga "Jag är någons flickvän!" ..

You Picked Me


En riktigt bra låt!

sjukling

Idag är jag sjukling och hemma ifrån skolan. Sen igår har jag haft sjukt ont i magen och varit helt utmattad! Hoppas det går över snarast, för som vanligt vill jag inte vara sjuk på helgen men det är alltid då jag blir det.

Det kanske är så att jag behöver åka och jobba några timmar under kvällen pga. för lite personal och för mycket kunder (pizzerian) men vill egentligen inte riskera att smitta någon om det skulle vara något med mig. Jaja, får se hur det blir.

Hoppas ni haft en bra fredag så långt!

outfit i skogen!


skoutrensning!

Mamma tyckte att jag hade mycket skor och under en massa skratt och "Men mamma, dem här är ju så fina och mjuka inuti. Kääänn!!" fick hon mig att rensa bland dem och slänga 10 par skor.


Mina tjugo par skor (minus två par som fattas på bild dock).
Nu har jag bara 12 par skor kvar!

62 av 70

Gissa om jag är glad över detta resultat? Synd bara att det inte VAR vägverkets prov..

forever young stand up comedy

Idag var vi på "showen" som inte var en show utan det vi kollade på var Forever young stand up comedy! Och det var hur roligt som helst, jag tror inte jag skrattat så mycket åt något. Härliga killar som verkligen kommer bli något inom comedy-världen. Dem är redan grymma!!

    


Dessa tre grabbar var det som underhöll oss idag med en massa snack om Coola nördar, sex och bosnier med bomber under stolen.


livet efter gymnasiet!

God morgon!

Idag har vi sovmorgon till 9.50 för att vi ska gå på en teater som heter "Livet efter gymnasiet" eller "Forever young". Alla treor ska iallafall se den och jag hoppas den är bra och håller på i flera timmar så att vi inte kan gå på våran Etik lektion i eftermiddag.

När klockan ringde för 10 minuter sedan var det inga problem alls för mig att gå upp. Jag har en sån bra känsla i kroppen och jag ser så mycket fram emot helgen så varför inte lika gärna gå upp på morgonen utan att hoppas jag vore död istället?!

Nej nu måste jag göra mig klar.
Ha en bra dag allihopa!

the fear you won't fall


"And I know it's easy to say, but it's harder to feel this way,
And I miss you more than I should, than I thought I could,
I can't get my mind off of you"

händelserik onsdag!

Hej på er!

Nu först har jag landat framför datorn efter en händelserik dag. Den började med att Tessan tatuerade sig vilket blev supersnyggt!! Att vara där igen fick mig att börja tänka på tatuering nummer 2.

Hade tid hos optikern 13.00 där jag gjorde en synundersökning och utprovning av linser. Jag fick sätta i och ta ur dem så hon såg att jag klarade det och tydligen var jag duktig på det med tanke på att jag aldrig gjort det tidigare! Gud vad skönt det var att se världen ur ett klart perspektiv. Jag fick ta en runda på stan med dem och jag kunde se bladen på träden (istället för en grön klump) helt underbart! Så nästa torsdag ska jag tillbaka och hämta mina (månads-)linser som dem beställer hem speciellt för mig. Wei, fan vad skönt det ska bli!

Efter jag varit hos optikern så mötte jag upp Linus som tagit sig ner enda hit för att träffa mig (Det är en resa på ca. 1,5-2 timmar) och som vanligt var det hur kul som helst att träffa honom. Vi åt först mat i centrum och sedan gick vi hemåt till mig där vi satt på min säng och pratade om allt allt allt. Hur härligt som helst :)

Nu ska jag snart hoppa i säng!
hoppas ni haft en bra dag.

17 september

God morgon!

Uppe och nyduschad. Tidigt upp trots ledig dag! Men jag ska med Tessan till tatueraren klockan 12 (Hennes tur att bli märkt för livet idag). Klockan 13 ska jag befinna mig hos optikern för synundersökning och linsprovning. Hoppas att jag överlever då jag hatar att peta i ögonen, haha!

Nu ska jag få i mig något ätbart!
Ha en bra dag!

vi delar samma man!

Hemma igen efter en film/svullo-kväll med Tessan. Alltid lika kul och vi delar nu på samma man - Christian (Ewan McGregor) men bara så som han är i Moulin Rouge. Han satt mellan oss i soffan under kvällen!

Jag tänkte inte sitta uppe någon längre stund nu, är så jäkla trött. Innan jag somnar ska jag läsa lite körkortsteori. Imorgon väntar ett nytt "test-prov" och den här gången ska jag gå över 55 poäng! Man måste ju ha några poängs marginal ändå.

Hoppas ni alla haft en bra dag!
Sov gott & God natt!


come what may

Den här dagen har varit emot mig på alla sätt och vis. Har varit på riktigt skithumör och tyvärr går det ut över dem i min närhet! Förlåt tjejer för att jag varit så gnällig och tråkig idag, men ibland har man bara såna dagar!

Nu ska jag snart över till Tessan och svulla godis och Tom & Jerry-kex medan vi kollar på Moulin Rouge och Dirty Dancing. Härligt va?

Ha en bra kväll!


Det hela fick sig en förklaring!




Jag var en av de utvalda! Coolt..

jingle bell rock i duschen!


Jag är på sånt bra humör så när jag stod i duschen sjöng jag denna låt!

träning & övningskörning!

Nu är jag hemma igen! Det var hur skönt som helst att träna, mina ben är som spagetti nu! Är verkligen taggad på att träna nu, oj oj! Ska till gymmet med pappa på torsdag. Äntligen tar jag tag i träningen, har varit segt ett bra tag.
Jag övningskörde upp och hem också. Med Antonia som passagerare, men det gick super tycker jag :)

In i duschen, oh oh!

iskall dag!

Hej på er!

Jag har varit hemma ett tag men inte riktigt haft tid att sätta mig ner och koppla av förrän nu. Och då ska jag snart iväg och träna Friskis & Svettis med Erica och Antonia. Det ska bli skönt att äntligen komma igång med träningen. Jag (Läs; Mamma!) ska även betala gymkortet så jag får hem det snart!

Dagen har förövrigt varit kall och seg! Kall speciell, herregud. Är det november eller september?
En bra sak med idag är att jag fick hem ett Medlemskort från Viperroom (Visste inte ens att jag ansökt om ett?) men det tackar man för iallafall. "Detta kort ger alltid en tjej + tjejkompis fri entré samt företräde i kö."

Hur har eran dag varit?

vändning på landsväg!

God morgon!

Trött, tröttare, tröttast! Vem är vem denna morgon? Idag har jag något grymt ont i knäna, kan knappt stå upp utan att dem viker sig. Att gå behöver vi inte ens prata om, fan vad ont det gör!! (Promenadens fel, knäna pallar ingenting.)

Idag är det skola igen då, 8.15-15.45. Jag har körskola 16.00 så måste gå lite tidigare för att hinna dit. Idag ska jag göra olika vändningar på landsväg men det ska nog gå bra!

Nej nu måste jag göra det sista innan jag går över till Tessan. Får nämligen sjuts av hennes mamma, snällt :).

Ha en bra dag!

grå som hösten!


Idag var det verkligen iskallt ute! Längtade efter min feta vinterjacka.
Det är bara september men vädret beter sig som att det vore november.


söder, gamla stan och odenplan!

God kväll!

Nu är jag hemma igen efter att ha spenderat dagen i Hufvudstaden med Linus. Det blev dock ingen bio som tänkt, för den film vi ville se (Tropa de elite) hade så lång "väntetid". Istället promenerade vi lite på söder, genom gamla stan och till city och odenplan där vi åt på Burger King. Sedan vandrade vi samma väg tillbaka innan vi hamnade på en bänk där vi spanade på människor. Vilka människor det finns alltså, haha!



Har eran dag varit bra?

bio på södra!

Hej på er!

Mitt internet har varit medvetslöst sen igårkväll! Riktigt jobbigt, men smällar man får ta!
Jag sov iallafall underbart i natt och vaknade först vid 10 när klockan ringde (Ja jag ställer klockan även på helgerna!)

Alldeles strax ska jag bege mig till tåget. Jag ska in till Hufvudstaden och träffa Linus. Den här gången ska vi träffas på södra och gå på bio! Har längtar hela veckan, hihi!

Ni får ha en bra söndag!

Tekken 5


Nu under kvällen har jag, Tessan & lillskiten kollat på Ice Age och Lejonkungen 3. Nu har jag precis vunnit en omgång Tekken mot lillskiten och han skyller såklart på gubbarna! Nu sitter Tessan & Manne och spelar! Go Tessan!!

Nej nu blire piskning!


Världens coolaste man!


Och han är min! <3

13 september

God morgon!

"Idag är det ingen vanlig dag för idag är det mosters födelsedag, Hurra hurra hurra!" Grattis världens bästa moster <3
Idag blir det födelsedagsfirande hos moster i Nyköping så jag och mamma ska ta bilen och brumma ner dit om ett tag. Det ska bli skönt att åka bara vi två faktiskt. Lyssna på vilken musik vi vill och skrika med till texten! När guysen är med blir det gnäll på att vi har dålig musik och att vi inte kan sjunga!

Ikväll joinar mina flickor mig hemma för en filmkväll! Även lillskiten kommer nog sitta med ett tag. Mamma och pappa ska på fest hos några kompisar så jag har jour ikväll men det ska nog gå bra!

Nej nu måste jag göra mig iordning!
Ha en bra dag!

until death to us apart you sexy pirate!!

Eftersom att jag börjar bli gammal och inte orkar med tempot ikväll så ska jag nog hoppa i säng! Mina ögon lyder inte längre (Kan bero på synfelet eller svampen jag drog i mig tidigare?!) Vem vet egentligen? ..

Sängen it is! Där ska jag avnjuta lite bra musik samtidigt som det blir lite sms-skrivning och drömmande om heta pirater! Raaaawr..

God natt på er allesammans!
Imorgon väntar nya tag.

william turner turns me on!

Nu har jag spenderat kvällen med Lillskiten. Vi har kollat på Pirates of the carribean - tredje filmen. De filmerna är verkligen bra. Och gud så snygg Will är i slutet av filmen.. Jag skulle nästan kunna ha sex med tvn när han visas i bild!

God.. He's heaven in my eyes!


när ska man lära sig att dem är likadana?

Igår skrev jag om mitt såkallade "taskiga läge" . Hur bra han tog det och bla bla bla.. Så fel man kan ha! Varför lär man sig aldrig att en kille inte menar det han säger? Visst finns det undantag men inte i såna här lägen.

Detta skrev han till mig idag;

" Du! Jag har aldrig i mitt liv vart så snäll mot en tjej som jag var mot dej, jag till o me kämpade o var beredd  på att göra precis allt för dej ja lovade o inte såra dej, men ändå så dög jag inte? o jag e glad att du inte kom igår för innerst inne ville jag bara få träffa dej o va Me dej. Jag e inte som du har sex Me de ja inte gillar. Där visade du mig var du hade mig.du kan va hur attraherad av mej o mitt arsle somhelst.du vet inte änns hur du funkar o tänker..du förtjänar inte mej o ja vill inte va vän me dej heller så radera allt som har me mej o göra...lycka till me livet " (Får jag lägga till att vi träffades en gång?) Det spelar egentligen ingen roll utan det som gör är att jag till slut öppnade mitt hjärta en bit. Jag berättade saker om mig själv! Jag ville aldrig något med honom. Men det var skönt att ha honom att prata med!

Varför är dem alltid likadana?

explosion!!

Hej hej!

Nu är jag hemma igen efter en skoldag som innefattade en Naturkunskapslektion där vi kollade på insekter som vi samlade in i tisdags! Jag lyckades även spräcka ett glas, det exploderade lite! Sen hade vi Religion där vi kollade på en film om ett par ungdomar som besökte Auswitch.

Jag och Tessan gjorde sedan våran fina rymning från Estetisk verksamhet. Sen blev det promenad hem, mycket skönt
När jag kom hem hade jag fått paket från CDON och där i låg inget mindre än 3 av världshistoriens bästa filmer;


Black Hawk down, Saving private Ryan och Enemy at the gates!

Filmfrossan kan börja!!

gud är bra schysst!

God morgon!

Hela veckan har jag bett till Gud (Jag har nästan blivit religiös på riktigt!) om att jag ska bli sjuk och slippa gå till skolan. Han har inte lyssnat på mig förrän idag! Fredag, sista dagen innan helg. Då man verkligen inte vill vara sjuk! Då kan han göra det jag bett om hela veckan och ge mig feber och ont i huvudet! Det är ju jävla schysst..

Jag går till skolan iallafall för att visa att mig kan man inte göra sjuk när som helst!
Sen kan jag inte heller lämna Tessan för vi ska rymma till tatueraren idag! oops..

Ha en bra dag!

the day after..

Dagen efter Domedagen och vi lever fortfarande! Är det inte otroligt? 5000 forskare - experter som ska vara proffs på ämnet gick ut med att Jordens undergång var här. Helt enkelt skrattretande, tycker ni inte?

Nu är jag tröttare än en panda som går på sömnmedel!
Dags att hoppa i säng, sov gott!

"I feel like I wanna sing when you do your thing"



Lite skön musik på kvällskvisten!
Lyssna och njut!

Mr S wants sex!

Idag var jag i ett taskigt läge. En person som jag träffat en gång i somras som vi kan kalla Mr. S ville träffas idag. Han var väl kåt. Jag skulle inte ha något emot att träffa honom och ha lite kul i sängen (eller någon annanstansmen.. Där kommer vi till det som tar emot. Han tycker om mig mer än så och är villig att ge mycket för att få mig, att vara tillsammans med mig. Men det vill jag inte, nej nej. Sen så tycker jag om en annan så där är en till stor anledning att jag inte vill att det ska hända något med Mr. S.

Även fast mitt hjärta inte var hos någon annan så skulle jag nog inte träffa honom. För mig handlar det isåfall bara om sex. Men för honom är det mer än så! Han har tidigare sagt att han inte vill bli sedd som ett "One night stand" .
Så jag svarade vänligt att jag tyvärr inte kan träffa honom av den anledningen att jag skulle se honom som ett "sexobjekt". Han tog det bra och föreslog istället en filmkväll! Jag vet att han har något i baktankarna, han är kille och tänd på mig!
Film in my ass.. Maybe something else in my ass if I don't watch my back!

perversa OP3!

Hej på er!

Idag är en bra dag bortsett från att klockan ringde 06.30. I skolan var det skoj och jag går fan i världens sjukaste och perversaste klass! Helt underbart är det, som jag skrattat idag!

Efter skolan så gick jag och Tessan en sväng runt ringvägen! Härligt var det och nu vill jag verkligen lägga ner tid på träning och allt vad det innebär. För man mår ju så mycket bättre, både fysiskt och psykiskt av att röra på sig!

Nej nu är jag hungrig!
Har ni haft en bra dag?

sleep well my lover!

Msn krånglar och internet är segt! Därför ser jag ingen anledning i att sitta här längre. Så jag tar mitt pick och pack (Dvs. Mig själv, telefonen och I-poden) och hoppar i säng. Tänkte läsa en bit på Abomination som vi fått i uppgift att läsa på engelskan. De flesta i klassen är klar med den. Själv är jag på sida 50.

Hey, dagen är snart slut och vi lever än! Helt fantastiskt, ett mirakel..

min snyggingtattoo!



Min snygga tatuering som jag inte kan få nog av att kolla på!
Nu har den "tappat" all hud över så den känns fin och kliar inte så mycket längre!

klockan är snart sex och ingen domedag har setts till!

Överallt kan man läsa om den så kallade "Jordens undergång" och man kan svara på frågor som "Är du rädd för domedagen?". 10 september 2008 går jorden under. Klockan är nu 17.40 och jag har inte märkt några tecken på att det idag är domedagen för oss på jorden.

Jag läste precis på Aftonbladet om ett gäng barn som satt livrädda i skolan så deras lärare fick lugna ner dem.
Snälla nån.. Hur många gånger har det inte stått i tidningen; "Nästa år går jorden under", "Milleniumskiften 1999-2000 går jorden under". Men än idag går vi människor på jorden! Ingen domedag här inte.

Vad finns det att vara rädd för? En dag kommer domedagen vara här och jorden går under. Men under den tiden vi, våra barn och barnbarn lever så kommer det inte hända! Domedagen är längre bort än så.

Varför vara rädd för något som ett par hokus pokus forskare gått ut med i pressen? (Det är nog samma personer som tror att Messias ska komma och skapa fred på jorden, that's never gonna happen!)

halkbana 24/9


Hemma igen efter en tur på körskolan och sedan lunch med Anna. Det blev en kebab med bröd för min del, mycket gott! Nu när jag kom hem hade jag fått mejl ifrån Gillinge och den 24/9 ska jag dit och köra halkbana! Spännande spännande. Det har jag velat göra länge nu, skojsigt! Mamma med fler säger att det är det roligaste dem gjort så jag litar på dem!

Nej nu ska jag och lillskiten göra milkshake och kolla på Ice Age!

onsdag 10 september

Godmorgon!

Idag är jag ledig. Vad gör jag då uppe redan nu? Jo jag har körskola halv 11 och måste gå till bussen ca 9.45. Det kändes riktigt surt när klockan ringde på en ledig dag. Men jag ska ta det där körkortet och det snart! Ska även köpa hem Cd-skivan med alla frågor från vägverket så jag kan sitta hemma och plugga!

Efter körskolan ska jag träffa Anna i centrum för att äta lunch, det blir trevligt!
Nej nu måste jag göra mig iordning!

Ha en bra dag!

slutpumpad!

Trots att jag är ledig imorgon så orkar jag inte vara uppe längre. Är helt slutkörd! Jag vet inte om det är pga vädret eller skolan. Kanske båda. För jag är redan grymt skoltrött. Jag går runt med en klump i magen hela tiden och på morgonen när klockan ringer tränger tårarna på. Det ska inte behöva vara så! Men bara att bita ihop och hålla ut, 9 månader till studenten!!

Som sagt, är helt slut.
God natt & Sov gott!


comedy club

Den 4 oktober kl. 19.00 ska jag och mina tjejor gå på Comedy Club på Folkets Hus här i krokarna. Då kommer det ett par komiker och uppträder. En utav av dem är ingen mindre än Magnus Betnér. Som vi kommer skratta, han är ju för rolig! Så jäkla iskall och superbra!



"I am the wizard of ooh's and ah's and fa-la-la's"



Den här låten får mig på bra humör just nu!
Jason Mraz ladies and gentlemens!

ny, mer höstig design!

Nu har jag en ny design igen. Tyckte att den andra blev för somrig! Vill ha mer höstfärger och även bilder. Har dock inga höstbilder på mig som passar in men det ska tas inom kort. Sålänge får bildera som är där duga!

 ----->

intervju med en kändis!

Hej hej!

Hemma igen efter en lång dag. Dock endast skola 8.15-13.30 men sedan åkte jag ned till centrum där jag fixade med jobbtider, shoppade hår & hudprodukter för massa pengar på Lindex. Sedan åkte jag tillbaka till skolan för att vänta på Antonia innan vi gick vidare till kvantum för en fika. Hon ville intervjua mig till ett arbete så det ställer man ju upp på!

Har ni haft en bra dag?

hösten är här!


(Hade dock stövlar ute.)

Och så är även höstens kläder. Jag älskar färgerna; Grått, plommonlila and so on.. Trots att hösten är grymt deprimerande med sitt gråa väder så måste jag erkänna att den är lite mysigt! Förutom alla snygga höstkläder så är det supermysigt att sätta på en bra film och krypa upp i soffan, själv eller med någon man tycker om!
Det gäller att även se färgerna i det gråa.

fruktad fickparkering!


Hej på er!

Jag kom hem för en liten stund sedan. Slutade skolan runt 16 och efter var det lite pluggning på körskolan som gällde tills lektionen väl började. Då var det parkering av olika slag som gällde. Både "vanlig" och backning in på parkering och lite så. Men sen gott folk, sen.. då blev det dags för den fruktade fickparkeringen som jag varit nervös för över en vecka nu. Vi letade rätt på ett bra ställe och ja.. det var bara att ta ett djupt andetag och sätta igång. Hur gick det nu då? Jo sörrni, det gick helt jävla fucking perfekt! På första försöket, och jag utbrast glatt "Det gick ju!!" varpå läraren började skratta och frågade vad det var jag varit nervös över. Ja inte vet jag, det var ju inte svårt!!

På nästa lektion som är på onsdag ska jag öva "vändningar där man använder sig av trafikkorsningar".

locka håret med plattång!

Woho! Jag har nu lärt mig att locka håret med en plattång. Tack Ronja för tipset! Det går hur bra som helst och blir mycket snyggare än med en riktigt locktång. Jag sitter nu här med riktiga Moviestar-lockar!

Rulla fram röda mattan Hollywood!

Uptown girls


"Daddy's little girl paints the world with her magic wand
Daddy's little child breathes new life to the morning time for me
Though we're apart, her thoughts follow me
When I come home, Molly smiles with the dawn
Molly smiles, and she radiates the glow around her halo
When she plays, Molly smiles
On a summer day, Molly smiles
A new day, Molly smiles
"

Kan man annat än älska den här filmen?

fika it is!

Nu rymmer jag till Kvantum med den här donnan för en fika och massa skitprat!
See you later people!


Jag & Antonia 2006.

körkortet, here I come!

God morgon!

Nu är jag vaken och uppe. Ute är världen grå och trist som vanligt! Men ljuspunkten på dagen blir övningskörningen med pappa. Eller ska vi säga att det är han som åker med mig? För han har nämligen ingenting att säga till mig farsgubben. Hans egna ord.. "Du kör så bra så jag behöver inte komma med några tips längre!" Vet ni hur bra det känns att höra det? Imorgon kör jag i körskolan och då är det fickparkering som gäller. Jag ska även komma ihåg att boka Gillinge (halkbana) och teoriprovet! Yes, I'm on my way!

Vad ska ni göra idag?

Rec - Sjukt vidrig!

Nu är jag hemma igen efter en filmkväll med Adde. Vi kollade först på;
The Omen - som inte var så läskig som jag kom ihåg den som. Kanske var det biostämningen som gjorde det sist?
Sen blev det Rec - Riktigt vidrig film! Jag var seriöst livrädd utan att överdriva. Kan hjärtat hamna på utsidan av kroppen så gjorde mitt det! Fy helvete.
Efter den läskiga filmparaden så kollade vi på Sniper - Vid det laget var jag så trött att jag inte förstod så mycket av filmen, men den innehöll pang pang som jag gillar!

   

the omen


Nu kommer snart min coolersvän Adde och hämtar mig. Vi ska hem till honom och bunkra upp med onyttigheter och se film. Det blir bla. The Omen. Som jag kommer skrika, haha! När jag såg den på bio hoppade jag till som om jag fått elstötar i mig och det lär jag göra nu med! Den är bra läskigt.
Om ni inte hört av mig sent ikväll/natt eller under morgondagen har jag nog avlidit av skräck!

Ha en bra lördagkväll!

only you



" Looking from the window above
It's like a story of love
Can you hear me?
Came back only yesterday
Who went further away
Want you near me

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you
"

4-2 mot AIK!!!

Hej på er!

Ja som alla andra Comhem:are i denna stad (vad jag vet) så var både internet, tv och telefon helt utslaget igår pga att någon kabel gått sönder, eller grävts ner/upp. Ja, versionerna låter olika från vem man pratar med. Nästan som viskleken. I början är det en mening som sägs och i slutet en helt annan. Iallafall så är det igång igen nu, tack och lov!

Jag har idag spenderat dagen uppe i ishallen där minstingbrorsan har cup. Jag har stått i ösregn (hade dock ett partytält över mig) fast det räddade mig inte från att bli genomblöt eftersom det samlas vatten i små gropar. Men i vilket fall som helst gick det bra och killarna vann matchen vi såg på med 4-2 mot AIK! Kan nog inte bli bättre..

Vad har ni hittat på denna regniga lördag?

nya skor!

 

Mina nya skor i samlingen! <3
(Dem är helsvarta trots att de ser lite gråa ut.)


Bild på tattoo!



Så ser skönheten ut!
(Mitt halsband har färgat av sig i nacken såg jag nu!)

slödag innan hufvudstad!

God morgon

Idag är jag ledig, eller har egentligen estetisk verksamhet men eftersom det är enda lektionen (och jag hatar den) så tillåter jag mig själv att vara ledig idag. Så det blir en slödag innan jag tar 16-tåget in till Hufvudstaden för att träffa Linus! En vecka har redan gått, oj oj.

Bild på tatueringen kommer snart! :)

skönheten på ryggen!

Hej på er!

Mitt internet har varit helt ur funktion senaste dagarna! Men nu ska det nog fungera igen.

Gissa vad? Nu är jag tatuerad!! (Bilder kommer under morgondagen, när jag hittat sladden!) . Jag är hur nöjd som helst och superglad! Det gjorde inte så ont som jag trott, men nog kändes det allt till och från. Men nu är det gjort och jag kan inte sluta beundra skönheten :).

Hur har ni haft det? Skönt med helg snart igen?

dyr student!


Nu är jag hemma igen efter en kort skoldag där vi hade svenskalektion och sedan mössprovning. Det gick fint och en hel del saker beställdes! Bla. Mössan, tjocktröja + byxor, trosor, champagneglas, penna och lite andra småsaker. Hela kalaset gick på dryga 1600 kronor, men det tycker jag det är värt! För som alla säger, man tar bara studenten en gång!

Nu ska jag göra klart en Religionuppgift så har jag veckan fri sen!

mössprovning!

Hej hej!

Gud vad skönt det är med sovmorgon! Inte bara att man får sova längre utan man slipper stressa  järnet på morgonen och kan ta en lång duscha och äta frukost i lugn och ro! Annars springer jag runt i panik på morgonen. Är ni mycket stressade på morgonen?

Idag väntar mössprovning, oj oj. Jag tror att det kommer kännas mer verkligt när vi står där med mössa på. Att vi faktiskt tar studenten om 9 månader!


spännande vecka!

Den här veckan är oerhört skön med få lektioner och en massa spännande happenings.

Tisdag:
- Börjar 12.35 med svenska.
- Halv 2 är det dags för Mössprovning!
(För vi tar snart studenten, fyfan vad vi är bra!)
- Övningsköra med pappsen!

Onsdag:
- Ledig från skolan.
- Körskola
(Fickparkering).
- Skoshopping i hufvudstaden.

Torsdag:
- Skola 8.15-14.30
- Tatuering 15.30
(Iiiiihhhhh!)

Fredag:
- Börjar 12.35 med Estetisk verksamhet.

Sedan väntar en ledig helg, underbart!
Visst blir ni lite avundsjuka?!


speak up!

Nu har jag varit ute och övningskört (Vilket gick superbra!) och sedan skrivit svenskauppgiften som handlar om att välja en bild och sedan skriva ett PM om bilden. Det hela ska sedan bli ett tal som jag ska memorera och sedan redovisa för klassen. En övning inför nationella provet i november.


Den här bilden fick det bli, "Efter regn kommer solsken".

Prestationsångest!

Hej hej!

Ute är det grått och trist! Vart tog sommaren vägen? Augusti flög förbi och nu är vi redan inne i september månad (3 dagar tills jag ska tatuera mig!), iskallt är det ute med.

Hela förra veckan gick jag och såg fram emot idag, för då skulle det bli träning med Erica och Antonia. Men icke, istället tvingas jag sitta hemma med en svenskauppgift som måste vara inlämnad imorgon. Så bara att sätta igång nu!
Jag har aldrig haft sådan prestationsångest som jag har nu.