Onsdag.

Det tog ett tag innan jag kom på vad det var för dag idag.. Har ignen som helst koll på det just nu.
Ialla fall.. Idag var jag ute på sjön med familjen och Antonia. Det var kul :). Skönt om inte annat. Det var inte jättevarmt i vattnet, men skönt var det.. Brunare har man blitt med :). Mattias (brorsan) var med, för ovanlighetens skull, det var ritkigt kul :). Han levde verkligen upp idag. Jag älskar att se han sån, istället för att knappt se eller höra honom alls hemma :/. Men vi bråttades och kastade i varandra i vattnet, och pratade massa :). Han gjorde nacksving på mig, ujujuj, trodde inte han skulle orka :S, men enligt han var det lätt *-), det kan man fundera med på! Åh vad jag älskar min bröder- Manne och Mattias, det är för er jag lever! <3

Hur kommer det sig att du hör av dig till alla andra utom till mig? Vad har jag gjort, det känns inte bra. Det sårar faktiskt litegranna. Jag vet att vi aldrig kommer få tillbaka det vi hade förut, men endå någonstans i mig så går jag och hoppas. Jag vill att det ska vara som förut! När vi var i stort sett oskiljaktiga! Men dom tiderna är förbi och kommer aldrig mer igen! :/ Jag saknar dig..


dagar,

Massor som hänt, lite tid..
Det senaste ;

Står och säger hejdå till älskling ute i hallen när man hör inifrån köket där resten av familjen redan sitter och äter:

- Nu kommer du in hit och sätter dig och äter, unga dam!!

Jag viker mig av garv ute i hallen. Det var min Kingkong Brotha, Matte som sa det :p. Helt jävla otroligt. Vid såna tillfällen älskar jag han extra mycket! <3

Idag har jag och Mattias vart tillsamman 1 månad :). Och vi har vart med varandra hela dagen och haft det riktigt mysigt. Åh jag är så kär! Du är underbar, den finaste! Jag älskar dig!

I lördags var jag, Antonia och Mattias inne på Grönan ;D. Det var riktigt roligt. FRITT FALL! Åååååh.. Är så kär i den samtidigt som jag hatar den :p. Hatkärlek! Jag åkte Alladin grejen som är min mardröm, den var hemsk :S.  BWO (bodies without organs) Var där och repade under dagen plus en massa andra artister inför sommarkrysset som skulle vara på kvällen. DÅ blev jag ennu gladare än vad jag redan var. Fick ju se dom :D wehu.. först när dom uppträdde uppe på scenen, We could be heroes. Och sen när jag och Mattias stog i kön till fritt fall så kom dom ut där alldeles brevid. Så när. Mitt hjärta slog volter. Dom är så otroliga! Jag hjärtar dom! :)

Och imorn blir det in till staden igen för att handla kläder :D wei.. Ska in med Antonia, Erica och bästis (Gabbe) :D. Det kommer bliva mycket kul! Vi ska se på Pirates of the Carribien med :D.

Se you soon. Jag ska bli duktigare på att skriva ! :)

Fredag.

Sitter här och lyssnar på Angels and airways. Ett nystartad band, med medlemm från Blink 182, kommer nu inte ihåg vem, sångare kanske?!? .. Älskling som sa att jag skulle tanka en låt med dom, så jag tankade flera :p. dom är faktiskt bra! Förvånande.. Brukar inte tycka om såna band. men jovars.. Takida är också bra! :) hehe..  Jag funderar på om jag ska gå och lägga mig snart, ska upp hyfsat tidigt, nio.. Ska till Gröna lund med kompis och älskling :). Det kommer bli roligt, ska försöka åka allt, något jag aldrig gjort förut! uops, vågar fan inte.. 

Idag har jag vart med antonia och vi har solat, först på nicksta men sen gick vi hem till mig och solade på min baksida, det var sjukt mycket skönare.. vi hade en blomspruta med vatten som vi sprejade oss med ;P. Nice! Jag har blitt brunare :D.

Nehej, nu ska jag nog ta och kila. ska läsa lite innan jag sover. Håller på att läsa Vattenmelonen med Marian Keyes. Eller jag har precis börjat. Men så långt jag läst så verkar den bra! :) Tjolahopp..

Onsdag.

Idag var jag på nicksta med Antonia och så kom Mattias med :).
Sen senare var det kalas hos Antonia, det var trevligt. Gott fika med ;). Glass och jordgubbar. MUMS! och så muffins made by Mya ;D
 Sen fick jag sånt där ont i njuren som jag får ganska ofta nu för tiden :(. Det är faktiskt läskigt, jag blir rädd.. Det gör så helvetes ont, känns som jag ska dö, ärligt! Det liksom krampar i hela magen. Usch, vill inte ha det så! Mamma trodde det kan vara att jag inte dricker något knappt, men kissar som saten. Så ska börja dricka! Se om det blir bättre, annars ska vi åka in till sjukhus och kolla upp det. Eftersom att brorsan opererat njuren så blir man ju lite nojig :/. MEn det är nog ingen fara, det tror jag inte.. Smärta är det iallfall, har ont nu med, men en sån smärta som jag kan överleva just nu iallfall!

Mattias - Jag älskar dig gubben! Så jävla mycket. Går inte att beskriva! Jag blir mer kär för varje sekund. Vill alltid vara där du är, alltid känna din värme! altid alltid.. Krama på dig, pussa på dig, sakna på dig, älska på dig ;). You know what I'm saying ;) Love you Babe!

Ellu..

Nu sitter jag här, igen.. Har precis vaknat. Är inte ens trött längre :), har bara megalock för öronen :/.
Ska till Nicksta snart med Antonia. Hon fyller år idag med, GRATTIS! :D. Vi ska hem till henne senare, på kalas :P. Min bejbi kommer hem idag med :D. Åh, den här dagen blir bra! Det känner jag på mig.
Jag sitter och lyssnar på musik, just nu på Everytime we touch med Cascada, är kär och beroende av den låten, jag knarkar den. Den är mitt syre. HAHA. Nej det är Mattias som är det, mitt syre, mitt liv <3 Den här låten är så speciell!! Älskar den!! Nehej.. Nu ska jag ner och äta frukost, sen ringa till Antonian.. Sen blir det sol och bad några timmar innan kalas ;D. See ya!! :D

Måndag.

Idag har jag vart först med Antonia på nicksta. vi solade, badade och åt glass :D. Sen så gick vi hem. Jag till mig hon till sig. Men sen så träffades vi igen och då kom även Erica. Vi gick till Willys och handlade energidricka eftersom den var slut på Lidl :O. Och så handlades det godis! Och jag pratade med älskling massa.. Sen så gick vi hem till antonia och vi satt och pratade och hade det mysigt, så ringde älskling igen :O. och vi pratade massa igen :D. hihi. Jag var osocial, men jag älskar han :D.
Vi ska träffas imorgon! Wei, jag är så kär. <3 ÄlskaÄlska!


När jag gick hem så satt jag på mobilen som hade dött.Jag hade då fått 5 nya sms. 4 av mamma och ett av älskling, det var så sött att jag fick tårar! Men dom andra, från mamma ville jag bara spy på. Det stod typ "När kommer du hem?" "Dags att komma hem nu!" "Vart är du?" "Kom hem nu!".. vafan jag blir så less. Jag är fan inte tre år :S, klockan var ju bara halv 12 :S. jag fattar inte.. Varför kan dom inte bara lita på mig?. Jag är 16, jag klarar mig.Jag kan ta hand om mig själv. Ahh.. Dom får fan börja lita på mig!! Jag mår inget bra när dom ska hålla på att kontrollera mig hela tiden. Bestämma. Visst dom är mina föräldrar. Men jag är som sagt inte tre år längre. När ska dom inse det? och börja släppa taget? Det kommer ju komma som en chock för dom, den dagen då jag flyttar hemifrån om dom inte börjar släppa taget. Jag menar inte att dom ska släppa taget helt, det vill jag absolut inte. Men en bit i taget. Men för det första.. Innan dom kan göra något annat. DOM MÅSTE LITA PÅ MIG!! Annars kommer jag skita i dom och allt kommer bli åt helvete mellan oss. Jag orkar inte med deras kontroll hela tiden. Ge mig lite space. Snälla, kan ni inte bara inse det. Jag orkar inte med alla klagomål. Det gör så ont i mig av sakerna jag får höra.. Snälla.. Sluta med det!!


Down with the sickness.

Hmm..
Vi har inte gjort något fel, vi har inte svikit. Inte kunde vi veta att du skulle vara hemma just den dagen och ville träffa oss. Hur hade vi kunnat veta? Det är ingenting olagligt att göra saker utan alla. Finns dom som aldrig är med. Detta hände en gång nu. Är det att svika? Är det att undra, var inte vi vänner?  Självklart är vi det. Varför ens tveka? Visst, vissa saker kan man göra på ett bättre sätt. Men ibland gör man vad man gör. Och konsekvenserna.. Jao, dom blir vad dom blir. Men inte är det att svika! Inte alls..

SHIT!

Inatt så drömde jag så jävla hemskt.. Det började med att jag åkte med bästis till Libanon för att vara med på hans kusins bröllop. Jag skulle ha en gul klänning på mig och jag var jättefin! Sen så kom hans moster och vi hälsade på varandra, hon kunde inte engelska och jag kunde själkvklart inte arabiska. Men sen efter ett tag så sa hon något på franska så då frågade jag på franska om hon pratade det. Och det gjorde hon. Så vi pratade med varandra på franska. Sen på kvällen när jag och bästis var inne i hans rum och pratade så såg vi ett stort eldklot på himlen som åkte neråt fort. När det nuddade marken så exploderade det och det skakade i hela huset. Vi flög åt olika håll. Och det började brinna där den slog ner. Vi sa att det var en komet. Men innerst inne visste vi nog alla att det var en bomb. Sedan kom det en till och då höll bästis om mig så jag inte skulle ramla av skakningarna i marken. Vi var livrädda. Han visade det inte, men någonstans i hans ögon så såg jag det. En rädsla som sa "Det här är bara början, det kommer gå rakt åt helvete!".. Sen skulle han och hans kompis gå till ett ställe och fixa lite saker innan brölloppet, så jag stannade kvar hemma hos honom med hans mamma, kusin, moster och syskon.
  Bästis var inne på en toalett inne på ett kafe medans hans kompisar var någon annanstans. Helt plötsligt började några män att bråka och slå med flaskor på varandra och kasta dom med. Så bästis skulle stoppa slagsmålet. Men det var Israeliska soldater så dom började slå bästis och hugga honom med en kniv, först i vänster sida av magen sen i mitten och sedan mot hjärtat. Dom högg han även i armar och ben. Då kom kompisen för att försöka rädda honom men även han blev knivhuggen. Soldaterna slutade och lämnade dom där dom var, blodiga och näst intill döda. Jag kom dit och såg bäöstis ligga där, döende.. Jag skrek på hjälp och grät.. Sen vaknade jag med ett ryck!

Känslan sitter kvar i kroppen, så jävla hemskt! Går inte att beskriva. Men den rädslan jag såg i hans ögon kan inte vara annat än riktigt rädsla. Som säger att vi när soim helst ska dö. Jag mår dåligt av det som händer där nere just nu, för bästis skull. Är så jävla rädd om honom! Vill bara ha honom hos mig och säga att allt kommer att ordna sig, att det inte är något att oroa sig för. Men han är så mycket starkare än så. Så mina ord skulle nog inte vara till så stor nnytta.. För han vet att jag alltid finns här för honom.  Men jag förstår inte. Varför kan ingen göra något åt det som händer där nere? Varför ser alla bara på medans folk dör? Fan gör något i stället.. Som vi i Svrige, det är över 2000 svenskar där nere som är fast. Dom kommer inte därifrån eftersom att Israel har bombar flygplatserna i Libanon och blockar deras hamnar. Hade jag suttit i Sveriges regerning eller vad fan det är så hade jag gjort något. Inte bara suttit där och låtit det hända, helvete heller.. Visst det dom gör kanske inte skulle få stopp på det. Men vad förlorar dom på att försöka? Då har dom ju iallafall försökt.. Fan, kan dom inte bara göra vad dom kan.. försöka.. Få ett slut på det hela. Människor lider helt i onödan..

FUCK!

Har ju läst i tidningarna nu i någon vecka om kriget i mellanöstern.
Och idag stod det att Israel bombat Libanon. Det gick en rysning genom kroppen. Tankarna gick direkt till bästa kompis. Hur är det med han? Hans familj? Hans nära? .. Sen blev jag arg. Arg på Israel, arg på USA, på Bush.. Arg på hela situationen! Hur fan ska det någonsin bli bättre om det bara fortsätter?
Jag läste mer om detta nu på nätet, såg även bilder. Är inte långt från tårar när jag skriver detta. Blir så lessen! Jag kan inte ens tänka mig hur det måste vara. Förjävligt.. Min bästa kompis hemland bombas och det är ingenting man kan göra åt det! :/. Känns för taskigt! Varför kan man inte bara komma fram till en lösning som funkar för alla? Varför ska man hålla på förstöra? Det värsta är inte att städer och sånt förstörs även fast det är sjukt hemskt. Det värsta är ju vad detta gör mot människor. Hur mycket det skadar och krossar människorna i dessa städer och även personer med länderna som sitt hemland. Som fortfarande har släkt och vänner på dessa ställen! Det är så hemskt!! Jag är så rädd att bästis ska tappa allt förstånd och åka dit. Jag är rädd för hur detta kommer påverka han, göra med han. Han är så förbannad. Jag är rädd! Jag vet vad han kan göra, vad han är villig att göra för sitt land! Inte för jag tror han skulle göra det. Men man vet aldrig. Just nu vet jag inte. Vem vet? Helvete.. INGEN vet!!

Tillägg: Bästis klarar detta. Han är den starkaste person jag någonsin känt! Han har vart med om mycket, tagit sig igenom otroligt mycket hemskt! Han om någon klarar sig. Även fast det är hårt!
Jag finns alltid för dig baby! Alltid alltid.. Vad som än händer! ”När allt känns svårt, så finns jag här för dig!” Jag älskar dig bästis!

Tänker på dig vännen <3

Torsdag kväll.

Nyss kommit hem nästan. Vart ute med kompisar :). Det var kul! Även fast jag pratade i telefon med älskling mest hela tiden :).
Det blev ändrade planer idag.. Började lite smått med att städa rummet, men sen försvann molnen och då gick jag ut och solade :D. Sen duschade jag och sen träffade kompisar! Så busigt.. <33

Torsdag.

Sitter här nu. Trött, känns ensammet! Men det är endå skönt. Behöver vara ensam ibland med.
Ska städa rummet snart, det behövs verkligen. Fyfan, kläder överallt :/. Men jag orkar inte!
Lyssnar på musik. Typ rix fm just nu :S. Varför? Det vet jag inte, vill ha lite annan musik än den på datan.
Igår var jag med Antonia, vi var nere på nicksta och solade och badade. Nobel var med ett tag med.
Men det var inte kul. Inte alls. Jag var inte på humör. Inte efter kvällen före! Men jag klarade av det. Sen var vi hemma hos mig och kollade på film. Sen ringde älskling och då blev jag glad :), sen var jag glad resten av dagen, eller aa kvällen.. Vi älskar varandra! <3
Och i tisdags så var jag och Antonia på Allsång på skansen. Det var väl bra, ett tag. medans man såg något. Vi hade filt med oss som vi satt på. Under repetionerna såg man hyfsat.
HÅKAN!! Fick några bra bilder. Sen när håkan inte sjöng så gick vi och kollade på djur. Sen under själva sändningen så såg vi INGENTING!! Blev så jävla sur och irreterad. JAG VILLE JU SE HÅKAN!! Men nej, det stod flera 2 meters personer framför. VILKA JÄVLA FASONER! Den dagen slutade inte bra! Men Håkan är endå BÄST och det kan inget ändra! Aldrig :) TA MIG TILL KÄRLEK!

Så.. nu är det Ola Svensson på radion med Rain. Den är fin! Han har fin röst. Men är endå en produkt!
Men på ett eller annat sätt är nog alla produkter. Hur lite man än kanske vill det!

Nej nu ska jag nog göra lite nytta?!? Men vet inte om det är något jag kan. Det får vi se sen..
Jag lovar, rummet kommer inte blir städat på många timmar om det äns blir städat :/.
Vädret är inte det bästa heller :(.Därför jag sitter inne och ska städa. Varför kunde det itne få vara fint?
Med inga moln, ingen blåst. Utan bara sol. Sol i massor!

Jag är väldigt negativ nu för tiden. Bara gör jag saknar så mycket! Saknar älskling så jävla mycket. Inte träffat sen i måndags :(. Men imorn kanske. Annars så på lördag-söndag :). Längtar!! Älskar dig Mattias!

Lördag.

Idag har vart åt helvete. Allt jag sagt har bara fått massa skit, blir kritiserad HELA tiden.Av familjen. Eller av en person i den. Helvete vad ledsen jag blir. Men han fattar ingenting. Ingen gör det. Det kanske inte märks att jag tar illa upp och blir ledsen. Men under solglasögonen så gråter jag, tårar samlas för att sedan rinna när ingen ser. DU GÖR MIG ILLA! snälla sluta med det. Jag orkar inte hur mycket som helst. Hur mycket ska man egentligen behöva orka, innan någon förstår?

Mattias - You make me raise when I fall.. Du är den som får mig att inte falla just nu <3

onsdag.

Nyss kommit hem från älskling <3. Vill inte vara här, vill vara där juuuu :(. Saknar massa!
Men vi bor ju nära :D, en parkering mellan! hihi, så fuskit.. <3

2 dagar kvar på jobbet nu :). Så jävla skönt!

Alsång på skansen, på ´tisdag - HÅKAN! underbart.. Varje gång man ser han är som att vara i paradiset! blir så lycklig! Åhh..

Söt låt :):


http://www.ransater.nu/graphics/mp3/FRESH_DANITO_30.mp3



söndag.

Nu är det verkligen SOMMAR :D. UNDERBART!! Jag är så glad. Kär och så är det sommar och allt.
Börjar bli riktigt brun nu :), känns finemang ;).
Var ute på sjön hela dagen idag med min familj och pojkvän :), det var mysigt, varmt och gött :)

5 dagar kvar på jobbet nu :). Sen LOV! :)


sammanfattning.

Så sjukt  mycket har hänt. Vet inte vart jag ska börja ens!
2 veckor avklarade på jobbet, 2 kvar.. känns bra! Skönt som fan! Det är riktigt jobbigt..

Den 24/6 blev jag och Mattias tillsammans! Åh <3 Jag är så kär.. enda sen avslutningen har vi träffats varje dag, idag är första dagen vi inte träffats :O. men imorgon ska han med ut på sjön :), Jag är så lycklig! Känslorna blir bara starkare och starkare, har aldrig känt så här för någon förut, aldrig!! Känns underbart!
Vill vara där han är all the time.. ååååh, min pluttish!! <33 Du har mitt hjärta!!


Jag ska bli bättre att skriva här känner jag, har så mycket jag vill få ut, men det har gått för lång tid, det blir bara krånglit :/.

ÄLSKAR SOMMAREN!!!