Tisdag.

Idag fick jag mitt godis, 3,95 kronor på kvantum! Lycka..
Jag var på sånt jävla bra humör idag, innan, medans och efter jag fick  träffa älskling, mest medans.. Kändes som jag skulle spricka av glädje och kärlek!
Men sen.. sen hände något, jag kom hem, jag satte mig framför datan. Och schvopp  så var den känslan borta, jag hatar datan! Sen senare ringde jag älsklingen, men han spellade så då ville jag inte störa, men det gjorde ingenting sa han, han kunde göra båda sakerna samtidigt. Men det kunde han inte alls. Han är ju bara fokuserad på spelet då. Han hör mig inte. Och jag orkar inte upprepa samma sak flera gånger så jag ger upp och bara lyssnar.. På tystnaden.. Det är inte alltid så, absolut itne. Men dom gångerna jag verkligen behöver honom, behöver prata. Då är det så, för det mesta. Mitt liv är inte perfekt, jag mår inte perfekt.. Jag behöver stöd, jag behöver honom.. Jag vet att han finns där, det gör jag.. Men jag behöver endå känna det mer. Kanske måste jag visa att jag behöver honom mer. Jag vet inte.. Men vad jag vet är att jag älskar honom av hela mitt hjärta och mer än så, och jag vill aldrig aldrig aldrig förlora honom, då förlorar jag mig själv.. Han är den end jag nånsin älskat och kommer älska, han är min kärlek! Den enda jag riktigt litar på, den enda jag är trygg med, som jag litar på, som jag kan vara helt mig själv med..
 Om inte det här är kärlek, vad är då kärlek? En fundering bara..

Måndag.

Måndag idag och vad har jag gjort för nytta? Ganska lite kan jag säga.
Jag vaknade, åt frukost, satt lite vid datan. Sen  började jag plocka undan lite från sängen och golvet, tänkte städa lite. blev inte mycket av det förutom att jag bäddade sängen och tog in alla kläder i garderoben! Sen duschade jag, läääänge! Skönt :)
  Sen nästan precis efter så ringde pälskling och frågade vad jag skulle göra idag, om han kunde komma över. Så gjorde han det! vi kollade på Beck - skarpt läge.. Den var riktgit bra faktiskt :) Fast man blev lite aggressiv av att kolla på den, hehe
 Sen myste vi litegranna <3 Sen skulle jag äta och han gick hem..

Och nu sitter jag här, har nyss pratat med pälskling i telefonen! Och nu funderar jag på vad jag ska göra resten av kvällen, tills telefonen min ringer!   Kanska ska gå ut en sväng, i det kalla och väldigt mörka.
Kom just på att jag inte satt min fot utomhus idag..

Jag är ruskigt godissugen med, ujujuj..

Och nu lyssnar jag på Last Christmas och pratar med några på msn!

Solong..

Kallt och tråkigt.

"Everything burns.."

Kallt, varför ska det vara så kallt för? Jovisst, det är höst och så. Men endå. Inne, ute, överallt..
Allt är så mörkt och kallt.. Och det finns ingenting att göra what so ever..
Jag har egentligen ingen ork att ens sitta och skriva detta, men vad annars finns det att göra?
Älskling pluggar. Inte träffa han :/. Och imorgon vet jag inte ens, fredag. Men vad händer då? Sitta här som vanligt? Jag vet inte..
  Nä nu är jag gnällig.. Så slutar innan det blir för mycket!

Besvikelse.

Varför blir saker aldrig som man tänkt sig? Eller som man vill?
Det spelar ingen roll vad det än är, alltid blir man besviken. Kánske inte alltid men i 78% av fallen om inte mer.. Jag har just blivit besviken, fast egentligen mer ledsen men anyway.. Hur mycket besvikelse kan en människa ta?

Jag tänkte också på. hur många tårar klarar man av att gråta på en och samma gång? Jag menar.. Nångång måste man väl liksom torka ut, inte kroppen, men tårkanalerna! Och om man inte gråter, hur mycket tårar kan man samla i sig innan det brister?

Jag blir galen på mina tankar. Sitter och tänker på massa just nu.. Mindre roligt!
Allt jag vill just nu är att vara hos Mattias, krama honom! Bara vara.. Skulle verkligen behöva det just nu :/
Jag älskar dig Mattias, 100 dagar idag <3