Trauma.

Idag så åkte jag, Erica och Antonia in till stan (Sthlm).. När vi satt på tåget så började dom plötsligt tuta massa och sen kom en smäll och sen hörde man kraset när skelletet krossades och sedan hörde man när ÄLGEN åkte in under tåget. Det var riktigt läskigt, först trodde vi att tåget spårade ur.. Men det såg vi att vi inte gjorde. Och så sa dom i högtalarna att vi hade kört på en älg! Det var läskigt :/. Kan fortfarande höra kraset.. Tåg är leeeskiga, och det är alkisar med :S.

Sen shoppade vi :). Jag köpte 3 tjocktröjor och 1 kavaj :).
Så blev jag skrämd med. Av att någon petade på mig och sa "peta på!". så jag vände mig om och där stod Mirrä och Corrä ;). hah, det var töfft :p. Lite läskigt det med! Att bara träffa dom sådär.. Men kul var det :), dom är snällisar och sötisar!

Såg också några från Idol.. Johan, Cissi och Sara :p. Dom är ju massa mindre IRL ;P..

Nu på kvällen har jag vart med Älskling :). Vi såg på film, Torkel i knipa ;P. Sen mysade vi! Jag är så jävla kär! "Snövit och hennes prins!" <3 Jag älskar dig älskling så jävla massa mycket <33333333

15/9

Idag skulle du fyllt 33 år :/. 9 år av stor saknad och även en hel del sorg! Jag saknar dig så otroligt mycket. du var min Hjälte och det kommer aldrig att ändras. Du var den jag såg upp till mest av alla på jorden!
    Nu är det bara minnena av dig som lever kvar. Och dom är underbara! Idag var första gången jag kunde prata om dig utan att börja gråta. Förut har jag inte ens kunnat nämna ditt namn innan tårarna är där. Men idag var en stor dag på det sättet. Det gör inte lika ont längre. Jag är stolt över att ha dig som Farbror, du är den bästa! Titta, jag pratar fortfarande som om du finns! Och för mig, så gör du det! Du kommer aldrig riktigt dö.. Du är och förblir min Ängel . Grattis .. Du finns i mitt hjärta.
Nu och för alltid! <3

Onsdag.


Först och främst - Gunilla, min moster fyller år idag så GRATTIS! :D You're my favorite!

Idag fick jag reda på en sån otroligt smaskig grej, haha. eller egentligen flera. HAHA :D
Jag blev så glad, vet itne varför. Men den där tyngden som fanns i mig från tidigare idag försvann! Nu känner jag lätt och lycklig.. Jag saknar faktiskt, men det ska vi inte gå in på. Behövs absolut inte!
Men nu k'nner jag mig iallfall lycklig som sagt!

Vi var och hälsade på, på gamla skolan idag.Det var kul, kändes bra att träffa Laila :), saknar henne jättemycket! .. Men sen när vi vart där så blev jag på ledset humör, varför kan man undra?! Och jag vet, men känner mig så dum och fjantig för det.. Fjant är vad jag är när jag tänker så..

Men sen efter idrotten hände det roliga, fyfan.. då blev jag på bättre humör. Sen blev jag på ennu bättre när jag pratade med en person och fick reda på massa saker, det behövde jag verkligen! :) Tack!

Jag tänkte också på en sak. Hur ska man någonsin vara säker på något? Jag menar, det finns så många val att göra, så många vägar att gå.. Man blir så förvirrad så det inte finns.. Så hur vet man vad som verkligen är rätt och vad som är fel? Kan man verkligen veta det? Hjärtat säger ju en sak men hjärnan skriker en annan! Vad ska man gå efter, hjärna eller hjärta? Hur ska man kunna lita på sig själv i vissa situtioner.. Alltihop är förvirrande.. Det enda jag vet helt säkert just nu är att JAG ÄLSKAR MATTIAS MER ÄN ALLT! MITT HJÄRTA BLÖDER AV KÄRLEK! JAG VILL INTE LEVA UTAN DIG! <3<3<3

<33

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Jag älskar dig mer än ord kan säga.
Jag älskar dig mer än bilder kan visa.
Jag älskar dig mer än allt allt allt!!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3