11 februari

Det var länge sen jag skrev något här. Jag upptäckte vilken värdelös bloggare jag var och funderade på att bara lägga ner skiten, men så gav jag det en paus istället och fick nu en sån lust att skriva lite bladder..

Vad jag vill skriva om vet jag inte riktigt.. JAg har blivit väldigt inspirerad av en bloggare. Kollar hennes blogg varje dag, och varje gång man ser ett nytt inlägg blir jag lika glad ! Den är jättemysig att läsa !

Jag har nu ont i magen :/,  jag satt nyss och tänkte lite på det. Det här med att..   Symtomen på tjocktarmscancer är ont i magen och gaser i magen. Vem har inte det lite när och var ?  Typ alla ja..
Hur ska man veta ? Nu är det inte så att jag går runt och tror att jag har det, men tänk på alla stackare som år ut och år in går runt med ont i magen o gaser utan att ta reda på varför. Det är ju vad man tror äör normalt. alla har det till och från. Men sen när man väl tar mod till sig att kolla upp det, så visar det sig att man har tjocktarmscancer och har en levnadstid på 3 månader kvar. Vad gör man då ?
Man blir ganska skadad av att gå Omvårdnads programmaet. Speciellt nu när vi brjat lära oss symtom och vad som händer och kan hända. Men det är ändå intressant..

Idag har jag lagat mat med mamma, det var trvligt. Har aldrig gjort det frut, lagat mat *-)..
Jag skalade först potatis och blev allergisk. Fick prickar på fingrarna och nös, och det kliade i näsan, ögonen och halsen. Så tog allergimedicin.. jag visste att jag var allergisk, men inte SÅ..  ldrig mer skala potatis ! Jag har lärt mig hur tvättmaskinen funkar med, pappa visade igår . hehe. Jag börjar bli duktig !
Eller som mamma säger "vuxenpoäng" ! hehe.

Nä nu ska jag inte skriva mer idag.. Ska snart se på One tree hill :)

Ha det bra alla glada och ledsna!


JAG ÄLSKAR MIN HONEYPIE <3