snurrande karusell

image1146

Helt plötsligt blev jag jätteyr i huvudet. Det känns som att jag sitter i en karusell som snurrar runt, runt..

grain delight

image1145






Nu sitter jag och mumsar på dessa. Har hört av ganska många att de ska vara goda, men aldrig testat. Men idag tänkte jag ge dem en chans och de är verkligen goda! Mmm..


Aaaaw!

image1144

Den här lilla var ju bara för söt :)

jag är gift!

Hej hopp!

Jag är tydligen gift! En på mitt jobb hade drömt att jag och en annan på jobbet gift oss, haha! Lite småkul. Det var jättemycket folk idag, vilket är jättebra och roligt! Då har man något att göra hela tiden.

Vad har ni sysselsatt er med nu ikväll? :)

Nu ska jag svara på kommentarer, läsa lite bloggar och sedan bänka mig i soffan med lite chips och cola. Ska se  Criminal Minds - Perfekt fredag!


jobbet!

Nu åker jag och jobbar, är tillbaka senare ikväll! Ha det jättebra nu :) Kram kram!

image1143

jullåtar!

Mamma lyssnar på julmusik, högt! Hon sken som en sol när jag kom hem och sa:
 "Nu äntligen får man lyssna på julsånger utan att känna sig alltför knäpp!"  Haha, ibland är hon bra söt!

image1142

hjärtat!

image1141


Provet på hjärtat gick jättebra, kunde det mesta. Var en fråga som jag gissade men som jag såg i boken efteråt att det var någorlunda sant det jag skrivit. Det kändes hur bra som helst, är jättenöjd! Skrev till och med mer än nödvändigt på vissa frågor, men man måste ju visa vad man kan när man väl kan något..




frisk lunga, sjuk lunga!

image1140

Ni ser ju klart och tydligt vilken lunga som är den friska, eller hur? ;)

kebabgratäng och emfysem

Nu sitter jag här i skolan bredvid Anna. Vi letar fakta och lite sånt om Lung-emfysem till vårt grupparbete. Vi ska ta reda på vad det är, orsaker, symtom och behandling! 

Idag är det kebabgratäng till lunch. KEBABGRATÄNG?! Hur tänker det? Ska det verkligen gå att äta? Upp till bevis om en timme..

Nej, nu måste jag fortsätta.
Tjingeling

fredag igen!

God morgon!

Hoppas att ni sovit bra! Fredag idag igen, tiden går så snabbt. Men det är bara bra just nu, då är det snart jul :).
Jag har träningsvärk i armarna efter gymmet igår, härligt ;)

Idag har vi som sagt prov i medicinsk grundkurs om Hjärtat och allt som har med det att göra. Jag pluggade bra igår och känner att jag kan det ! Inte allt, men det mesta. Det känns riktigt bra, en av de få gånger jag känner så.

Nehej, om jag skulle göra mig klar här! Ha en jättebra dag allesammans:)

Kram, Mojsan

drömmar om hjärtat

Nu ska jag hoppa i säng och läsa igenom Hjärtat en sista gång för idag! Kommer troligtvis drömma om hjärtan hela natten..

Sov gott <3

ny telefon!

Vet ni? Jag kunde inte vänta på jultomten så idag beställde jag en ny telefon efter lite övertalning från mamma som tyckte jag skulle beställa eftersom min telefon nu börjar sjunga på sista refrängen. Så nu är den beställd, en rosa Nokia 7360. Den är ju så fin! Den har det jag behöver och känner är nödvändigt :) . Så inom kort har jag den hos mig! Ååh, prylbögen i mig lever loppan..

image1137

pluggkväll!

Jag har varit väldigt oaktiv här nu på kvällen känner jag. Men efter att jag ätit så behövde lillbrorsan hjälp med läxan. Han skulle skriva en saga om en drakdräpare :) Söt som han är frågade han mig om jag kunde hjälpa honom och snäll som jag är så svarade jag ja! Den blev faktiskt bra, får tänka att han faktiskt bara är tio år !

Medan jag höll på att hjälpa honom så kom jag på att jävlar, jag har ju prov imorgon. Så jag sprang upp till rummet och hämtade mina böcker och satte mig ned bredvid honom och pluggade mitt medan han skrev. Det gick riktigt bra! När han sedan var klar la jag mig inne hos mamma och fortsatte mitt pluggande. Allt för att hålla mig ifrån övervåningen där jag vet att mitt rum med dator finns. Pluggandet gick jättebra och jag berättade hela tiden saker för mamma under tiden så nu känns det som att det sitter hyfsat! Återstår att se imorgon :) Jag har nog kommit på min pluggteknik. Ska fortsätta så, att ligga där nere och under tiden berätta för mamma om olika saker. I det här fallet då om hjärtat och dess funktion. Jag är positiv inför morgondagen :)

Vad har ni gjort nu ikväll?

nyrakade ben i mjukisbyxor

Nu sitter jag här nyduschat och med nyrakade ben.. Håller ni inte med om att det är hur skönt som helst att ta på sig ett par mjukisbyxor över nyrakade ben? 

speaking

image1135Idag på Engelskan hade vi sista delen i Nationella - Den Muntliga delen. Vi var en grupp på tre stycken och man skulle prata om olika ämnen. Jag personligen tycker att det gick jättebra, kände mig riktigt duktig som inte använde ett enda ord på svenska! Såklart att jag inte pratar perfekt, men vem gör det?

Summer 2008, here I come..

Hej på er!

Nu har jag varit och gymmat med brorsan! Nu ska här pumpas! Jag körde igenom armar och ben och jag kan säga att nu är de helt spagetti-liknande. Mina armar skakar också, haha. Här snackar vi om otränad människa :D.
Medan brorsan tar 80 i bänkpress, orkar jag inte ens stången på 20 kilo.. Det är verkligen dags att börja träna och efter jul blir det inköp av gymkort och friskiskort.. Summer 2008, here I come..

Vad har ni sötisar gjort idag? :)

dagens!

image1134

thursday

God morgon!

Det är inte roligt att vakna när det första man hör är hur regnet smattrar mot fönstret! Då vill man bara dra täcket över huvudet och aldrig mer gå upp. Men upp måste man, tyvärr. Nu är det fortfarande mörkt ute, men sedan kommer det vara alldeles grått och blött. Varför kan det inte vara vitt istället?

Idag slutar jag halv fyra och efter det ska jag gymma med brorsan, så det här blir en lång dag! Är väl hemma runt fem någonting.

Ha en jättebra torsdag allihop :)
Kram, Mojsan

pluggeliplugg

Nu har jag suttit och pluggat sedan klockan 21. Okej, då pluggade jag bara i pauserna. Har skrivit ner massor om hjärtat och allt vad det har och göra med. Nu är jag hur trött som helst, så inget mer pluggande idag. Det får bli imorgon direkt när jag kommit hem! 

Jag ska träna på gymmet med lillbrorsan imorgon efter skolan också! Det blir jättebra, måste verkligen ta tag i mig själv nu och se till att saker händer, haha.

Har ni haft en bra kväll allesammans? :)

Det här blir mitt sista inlägg för idag, sov gott <3

grey's anatomy avslut!

Vilket avslut. Alla dessa känslor som alltid finns med, det som inte sägs rakt ut men som ändå sägs.  Var det något öga som var torrt?


våra män!

Både jag och Louise har våra män i Grey's Anatomy. Hon har sin Mc.Dreamy och jag har min Dr.O'Malley.

Dubbelbröllop kanske?


 

image1129 image1131



Louise Shepard & Mya O'Malley, klingar fint i mina öron.

Sen att min man är gay har inte med saken att göra, inte alls..


Dagens bekväma!

Såhär ser jag ut när jag går runt hemma, här är man bekväm av sig! Har även jämt glasögonen på mig, men så fort jag lämnar huset åker de av. Fåfänga tror jag det kallas..

image1126image1127



säsongsavslut

"Regnet det bara öser ner.." Det som tillochmed snöade tidigare idag.  Men så är det väl att bo här, regn regn regn..

Nu är jag hemma ifrån farmor, hon är verkligen bäst! Vi gjorde även ett stopp på nästan en timme uppe i ishallen för att hämta brorsan som hade tränat. Men han är känd för att vara sist ut ur duschen, därav den långa väntan..

Snart börjar Grey's Anatomy, som jag väntat! Säsongsavslut också så det lär bli ett pang-avsnitt som det ser ut i reklamen! ska hinna med att plugga lite innan också, om jag orkar öppna boken vill säga.

Hem till farmor!

Planerna för kvällen blev plötsligt ändrade! Jag ska åka till min farmor en stund. Åh, var så länge sedan jag träffade henne sist. Måste verkligen börja gå upp till henne oftare! Hon är min största idol <3

Jag bloggar mer ikväll :)
Tjingeling

benjamin mckenzie

image1122

Det här får hjärtat att slå snabbare!

samtalsämne!

När man har en blogg som även kompisarna läser så kan det vara ganska svårt att komma på något att prata om när man väl ses. Det är oftast såhär:

Jag: Igår var jag i Haninge och köpte julklappar!
Person: Jag vet, jag läste det i din blogg!
Jag: Jaha, okej.. öh, jag vill köpa nya skor.
Person: Jag vet, jag läste det i din blogg!

Ja, ni ser ju! Antingen får personerna i fråga sluta läsa min blogg eller låtsas som de inte vet något om vad jag gjort eller vad jag vill.


storshopparen

Hejhej!

Nu är jag hemma igen efter en skoldag och en liten shoppingrunda med Anna, där en tidning och en daim fick följa med mig hem. Storshopparen Mojsan här ;).

Det är kallt ute nu och snön faller sakta men säkert, haha!
Vad har ni sötisar gjort idag? :)

diadem och skor!

Idag efter skolan som är slut klockan två, ska jag och Anna ner i centrum och kika lite, jag ska köpa diadem för jag råkade ha av mitt på mitten igår, haha! Jag ska även kika lite på skor, om de har fått in mina snygga som jag vill ha!

image1121


Vad ska ni göra idag? :)

kungen har lunginflamation

Nu har jag precis skrivit klart provet och det kändes faktiskt helt okej, blev lite chockad själv! Men tyckte att jag ändå hade lite koll. Men sen kanske det gick åt helvete ändå, huvudsaken att det kändes bra ;).

Nu ska jag skriva klart om Kungen och lämna in, tråkigt som fan!  Vi ska göra ett månadsschema för kungen men jag skriver att kungen hade lunginflamation, så han kunde inte göra så mycket, haha! Låter bra va? ;)

Hoppas att ni har det bra iallafall :)

prov

Nu börjar provet! OH MY GOD!

fruktat prov!

Nu ska jag snart möta Tessan för att gå vägen till skolan! När vi kommer till skolan har vi det fruktade samhällsprovet. Önska mig lycka till och tänk på mig under dagen! Jag kommer behöva det..

Ha en jättebra dag :)

Kram, Mojsan

tic-tack!

image1119

väduren

Idag:

VÄDUREN

21/3-20/4

Onsdagen börjar trist men blir med tiden riktigt angenäm. Bäst fungerar kärlekslivet. Gott om rosa moln.

image1118

Personligen tycker jag att sånt här är ren bullshit, jag tror inte att man kan sitta och komma på hur människor är bara för att det är ett visst stjärntecken. Men jag måste erkänna att mycket av det som står om väduren stämmer in på mig, skrämmande mycket faktiskt. Men bara för att det passar in på mig, så gör det ju inte det på alla! Det är mer ett sammanträffande allt det här! Men jag tycker ändå det kan vara kul att läsa horoskop för att se om det verkligen stämmer ;). Vad tycker ni om allt sånt här?

Lite om väduren:


Din planet: Väduren styrs av Mars som ansågs vara romarnas krigsgud. Vilket innebär att du som vädur måste försöka utveckla din medfödda beslutsamhet, detta kommer du att tjäna på. Du ska även akta dig för att göra saker utan att tänka dig för.

Ditt element: Du är ett eldtecken och det betyder att du är aktiv, initiativrik och självsäker. Visa detta när du vill göra intryck.

Dina positiva sidor: Du är det första tecknet zodiaken och det är därför inte konstigt att du är utrustad med en stark självkänsla och tycker att det är naturligt att stå i centrum. Du är djärv, social, ambitiös, energisk en typisk ledare. Du får en kick av äventyret och testar det mesta. Ärlighet är viktigt för dig och du ogillar skvaller och förtal. Utnyttja din charm, optimism och gå på anda när du fått något i sinnet. Då är du omöjlig att stoppa.

Dina negativa sidor: Du kan bli ganska pådrivande. Takt och smidighet är inte din starka sida. Försök att inte vara allt för framfusig och bråka inte med som har andra åsikter än du. Lägg band på din otålighet.

Så funkar du i kärlek: Ingen kan anklaga dig för att vara hämmad när det gäller kärlek. Du är eldig och tar ofta första steget. Du attraheras av starka personligheter som också tar vad de vill ha. Ni ska vara jämlika i en relation för du skulle aldrig kunna underordna dig den du älskar. Det är viktigt för dig att kärleken inte går på rutin, för då ledsnar du snabbt. Ditt förhållande måste utvecklas och behålla sin sprakande gnista av förälskelse, för att funka.

Sådan är du som kompis: Du är mycket omtyckt, då du är varm, mänsklig, en bra kompis och kul att umgås med. Visst kan ditt häftiga temperament skrämma slag på somliga, men du är aldrig långsint. Ett hett tips är att be om ursäkt när du känner att du gått för långt . Framhäv ditt mod och din entusiasm i kontakten med nya vänner.

Skola /karriärtips: Du är intelligent och ambitiös, men stundom alltför otålig för att dra nytta av dessa egenskaper. Du har dessutom svårt att organisera din tid och är ofta ute i sista minuten med dina arbetsuppgifter. Fokusera dig på en uppgift i taget och planera din tid.

Hälsoprofil:

Eftersom du är en energisk tävlingsmänniska passar snabba sporter som tennis, basket och fotboll dig bra. Ditt problem är att du har svårt att dra ner på tempot, du stressar för mycket och äter ofta för lite. Därför är det viktigt att du vilar och äter regelbundet och får tillräckligt med sömn. Yoga hjälper dig att stressa ner.

Ditt sätt utåt:
Energisk och självständig.


onsdag

God morgon!

Jag hoppas att ni sovit bra ! Vet ni vad jag kommit fram till? Jo, att man inte ska duscha varmt på morgonen innan jag ätit något, iallafall ska inte jag det. För det börjar med att jag nästan kallsvettas, sedan mår jag illa och börjar rapa luft, efter dess så blir jag helt yr i huvdet och sen BAM! Fast innan BAM:et så hinner jag sätta mig ner, i det här fallet på toaletten. Det är inte första gången det här händer och jag lär mig aldrig. Vattnet ska vara lagom, inte kallt inte kokhett utan lagom! Är det här något som händer er också?

Jag börjar halv 12 idag som alla andra onsdagar. Men idag har vi samhällsprov första timmen, oops! Om jag ska vara helt ärlig så kan jag det inte. Har bara läst några sidor av de 20 provet är på. Jag har verkligen ingen ork till att plugga. Skolböckerna får mig på så dåligt humör så det inte är sant. Vet ni vad man kan göra för att åtminstonde ha ork till att öppna en bok?

Nu blev det mycket text här! Ska avsluta innan jag skriver Bibeln nr.2.
Puss o kram, skumbanan!

to tired!

Ugly Betty & Desperate Housewives var bra, mycket bra! ;)

Nu blir det sängen nästa, är för trött för att fungera! Sov gott <3

Kram, Mojsan

tv-kväll!

Nu blir det soffan nästa framför Ugly Betty och Desperate Housewives. Är tillbaka efter det!

Tjingeling

somebody to love



Man måste ju bara älska den här låten :D
Eller vad säger ni?

jäkla böcker!

Det är helt jävla sjukt hur några skolböcker kan förstöra en hel dag..

raderad papperskorg!

Kan ni gissa vad eran Mojsan råkade göra för ett tag sedan?

Jag råkade ta bort papperskorgen från skrivbordet och nu kan jag varken få tillbaka den dit eller hitta den någon annanstans! Jag är smart, jag vet! IQ på hög nivå. Eller så är jag bara jäkligt klantig..

image1117

Jag tror på det sista..

Jag är inte ledsen för det jag skriver, för jag är inte ledsen för det jag känner.

Jag har många gånger skrivit att huvudanledningen till att jag gjorde en blogg var för att kunna ventilera mig i den. Att skriva min innersta tankar och känslor om jag så känner att jag behöver det. Ibland har det kommit ett sådant inlägg, men inte ofta. En av anledningarna till det är att jag varit osäker på hur mycket jag vill dela med mig av, hur mycket jag vill blotta mig själv. En annan anledning är att jag inte vill hänga ut någon person här och att det finns de som läser min blogg som jag inte vill såra på något sätt. Jag ska inte behöva tänka så, det är min blogg. Jag behöver skriva av mig ibland och jag tänker göra det. Jag skriver inga namn, då hänger jag inte ut någon. 

Jag är inte ledsen för det jag skriver, för jag är inte ledsen för det jag känner.
Det är ingenting jag väljer!

Jag mår så himla bra nu, har faktiskt aldrig mått bättre. Inte vad jag kan komma ihåg iallafall. Den känslan, av äkta glädje och lycka. Den är helt oslagbar, jag önskar att varje människa kunde känna som jag hela tiden! Men samtidigt så måste man må dåligt ibland för att veta när man mår bra. Det är helt underbart att må som jag gör, känna hur livet är ljusare än aldrig förr! Att vakna upp varje morgon utan en klump i magen som växer sig större under dagen och som på kvällen till sist är så stor att det gör ont! Det är då det brister, jag vet inte hur många nätter jag gråtit mig själv till sömns! Eller hur många dagar det senaste året jag gått med klumpen, jag kan inte räkna det. Men nu, senaste veckan har jag inte fällt en enda tår (okej, bara framför tvn). Jag har inte haft ens en början  till klump i magen och jag är lycklig! Jag vill älska hela världen! Krama alla människor på jorden. Sprida och dela min lycka med er alla!

Även fast jag mår såhär bra och aldrig vill må dåligt igen så känner jag mig taskig. Ska man verkligen må såhär bra efter att nyligen brutit upp ett långt förhållande? Är inte det fel?  Då har jag ett svar till mig själv - Nej det är inte fel! Har man en klump i magen och gråter på kvällarna, så är det något som inte är rätt. Då är det något som inte fungerar!

Det jag gjorde, var det bästa jag kunde göra! (Förlåt!)  Vad är det egentligen jag säger förlåt för? Jag har inte gjort något fel. Jag förtjänar att må bra, jag förtjänar det bästa!

Jag förtjänar att vara lycklig!

hot nurse.com !

image1116

Jag & Anna!

Lista!

Nu kommer här ännu en lista, är på det humöret nu! :D Men se det inte bara som något negativt, ni får ju faktiskt veta en del om mig!

One three hill eller O.C: O.C
Ute- eller hemmakväll: Hemmakväll för tillfället, kanske annat om fyra månader ;)
sex eller mys: Mys
Salt eller sött: sött
lyx eller budget: budget
sommar eller vinter: Måste faktiskt välja båda, sorry!
När är du Född: 2 april 1990
Vad har du på dig en ledig dag hemma: Mukisbyxor och linne eller t-shirt, kanske en tjocktröja
Favoritresturang: Min pizzeria såklart ;)
Favoritfilm: Moulin Rouge
Födelseort: Där jag är född eller uppvuxen? Född är jag i Södertelje, men uppvuxen i Nynäshamn ;P
Smeknamn: Vart ska jag börja? Kör på Mojsan och Mytte ;P
Favoritfärg: Rosa
Drömtjej:  Haha, ingen
Har du varit kär: Ja det har jag!
Favoritlåt: Svårt!
Maträtt: Kyckling :D
Tycker inte om: hästar!
Senaste sjukhusvistelse: i augusti!
Favoritdricka: Cola!
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vita
Vad gör du när du är uttråkad: Ingenting :D
Missbruk: Sms!
Vän som bor längst från dig: Gabbe typ! :p
Vad retar du dig mest på: När bloggen är seg!
Läggdags: Öh.. allt från 22-04 om jag inte ska till skolan, annars 22-00
Husdjur: inga för tillfället!
Skostorlek: 39
Syskon: Mattias & Manne
Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: Rädda barnen!
Vilket är det vackraste ordet: Mojsan
Är du Internetberoende: japp!
Gillar du snö: Jaaa :D
När köpte du något åt dig själv sist: Igår!
Vilken är din bästa egenskap: Snällast :D
Vilken film såg du på bio senast: Hairspray <3
Favoritgodis: surt
Studier eller jobb: Studier i veckan, jobb på helg!
Bästa kompis: Anna, Antonia & Erica! :)

Happy girl



Var det fler än jag som drömde att få vara en av dem när man var liten?
Jag måste erkänna med handen på hjärtat - Jag älskar fortfarande den här låten!
Man blir ju så glad av den och rycks verkligen med. Texten är söt och enkel också!
En hit ;)

OC from the beginning

image1115Nu blir det OC all over again, kul! Det var
ju så länge sedan man såg första säsongen. Det är nog en av de serier jag följde slaviskt. Saknar verkligen det!

Kollar ni på det igen nu? :)





träning i gynstol!

image1114Idag gymmade vi på idrotten, yes! Inne i gymmet finns det en maskin som ser ut lite som en gynstol, kändes som det också, haha! Man var tvungen att sära rejält på benen, trodde hela shiten skulle spricka, haha! Men det var ändå skön träning, inte för jobbigt och inte för lätt.  Insidan av låren behövs alltid tränas, så varför inte i en gynstol?


Hur emo är du?

Gör testet här!
Jag är:

image1113
Haha ;)

this is me!

Såhär blev jag på skolfotot minus blixten dåra, haha. Det är jättesvårt att ta kort och utan blixt ser man ingenting! Måste verkligen få scannern att fungera!  Men man ser iallafall någorlunda. Se, jag ser inte alltför dum ut ;p

image1111 

vinterväder

Det är riktigt vinterväder ute idag! Snön täcker marken åtminstonde litegrann, det är kallt och solen skiner. Kan det bli bättre? Sånt här väder gör en lycklig!

image1109

skolfoton

Hej på er!

Jag kom knappt upp i morse, vilket gjorde att det inte blev något bloggande! Jag orkade verkligen inte, var hur trött som helst. Men nu är jag här pigg och kry! Hoppas ni alla mår bra?! :)

Gissa vad som låg på mitt köksbord när jag kom hem? Skolfotona, äääntligen! Jag ser inte för dum ut heller, vilket är en jäkla tur! Kanske lägger upp en bild senare om det vill sig.

Idag måste jag verkligen plugga, fyfan. Både samhälle och medicinsk grundkurs. Snälla Gud, förbjud prov! Påtal om prov så hade vi engelska nationella idag. Både läs och hör-provet. Det gick faktiskt bra, bättre än väntat! Är helt säker på ett G iallafall :)

Nehe nej.. Undrar om jag ska slänga mig i soffan och inte göra nånting alls! Låter väl skönt? ;)

tjingeling

tack!

Tack så jättemycket för alla kommentarer, ni gör min dag :) Jag hoppas verkligen att ni haft en jättebra dag!!
Nu säger jag Godnatt, sov så gott <3

Kram, Mojsan


lycka med snö!

Hejsan!

Nu är jag hemma till sist! Eller har varit det i snart en timme men la mig direkt nere hos mamma och kollade på Cityakuten. Vilket slut, oh noo!!

Iallafall. Vad som var tänkt som en ganska snabbvisit i haninge blev en heldag! Men jag klagar inte, har haft det hur kul som helst! ååhh.. Jag och Antonia åkte som sagt till Eko där vi shoppade loss. Handlade några julklappar och sen nödvändiga saker till mig själv ;) Jag älskar att handla massa småkrafs!

Efter någon timme där blev vi jättehungriga och åkte vidare till Vegagrillen och åt mat. När vi vad där kom även Martin förbi :). Där satt vi och pratade lääääänge... Sen åkte vi till Coop och shoppade godis, mums! :) Åh, jag är så jäkla glad, har fan aldrig mått bättre än jag gör nu! Är det fel?

Det snöade även när vi var där och när vi kom hit har det gjort det även här. Inte mycket, men det täcker marken och blir spår när man går!

Åh, lycka med snö! :D

dagens!

Såhär ser jag ut idag!

image1108

Och nu åker jag till Haninge, ha en bra dag :)


Nemi

image1107

Hahahaha!

caramelldansen



Det här måste ju vara den sötaste låt genom tiderna!
Riktigt skön är den också, räkna med att den fastnar i huvudet ;)

haninge!

Det blir Haninge och Eko ändå! Antonia hade visst dubbelbokat sig, men nu följer hon med :) Kanske kommer Erica med också. Så det kommer bli jätteroligt. Hoppas att jag hittar lite julklappar iallafall!

image1106

ledig måndag

God morgon eller god dag kanske?!

Jag har varit vaken i en timme nu ungefär, men internet har inte velat fungera, förvånande? Inte alls.. Idag är vi lediga, hela skolan. Tidigare har jag sagt att jag ska inte göra någonting alls, inte röra ett finger, inte ens klä på mig. Men nu idag känner jag att jag vill göra något kul, som man inte hinner eller orkar göra i veckorna. Fick en sådan lust att åka någonstans. Typ haninge, till Eko och kika efter lite julklappar. Men ja, jag vill inte åka själv, det är ju jättetråkigt! Ingen verkar heller vilja åka med, de har redan planer. Bara jag som kommer på såna här saker spontant och vill åka direkt?

Jaja, nu blev inte humöret på topp direkt. Men jag ska nog komma på något att göra, med eller utan någon.


roadtrip

Jag hade sett filmen förut, men kom knappt ihåg något alls. Men fan så bra den är, haha. Så skulle jag också vilja göra. Åka på roadtrip med kompisar :) sen om det bara är i Sverige spelar ingen roll . Men att man packar in sig ett gäng i en bil och åker hit och dit. Fan vad kul! Det måste vi göra någon gång!

Nu ska jag hoppa i säng!
Sov gott <3

eurotrip

image1105

Eurotrip får det bli, vet faktiskt inte om jag sett den tidigare. Det visar sig!

Ha en bra kväll :)

film eller sova?

Nu funderar jag på att antingen gå och lägga mig tidigt eller se en film.. Det senare lockar ju mest, för är inte trött alls!! Är ju ändå ledig imorgon, så kan ju vara uppe länge..

Jo, någon film får det bli. Frågan är vilken? Hmm..

hur svensk är du?

Hittade denna hos Emelie. Lite småkul :)


Hur svensk är du?
[x] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[ ] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[x] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan
[ ] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.

Jag är 42% svensk!

björn gustafsson

Hahahahahahaha! Jag dööööör.. Björn Gustafsson är ju bara så jäkla rolig och söt! Jag viker mig av garv när jag ser honom på parlamentet! Fyfan vilken människa, underbart :D

parlamentet!

Nu blir det parlamentet och kan det bli bättre lag? Jag tror knappast det!

Blå laget: Björn Gustafsson & Henrik Dorsin.
Röda laget: Magnus Betnér & Robert Gustavsson.

självförtroende på topp!

Hej på er!

Nu är jag hemma igen efter en ganska lång dag! Var ju först hemma hos mormor och morfar på lite kalas. Det var trevligt faktiskt! Fick träffa min moster!! <333  Hon är bäst i världen alltså!

Jag stortrivs på jobbet. Jag har tidigare några gånger funderat på att söka andra jobb, men nu vill jag absolut inte byta jobb. Jag trivs så otroligt bra! De jag jobbar med är helt underbara alltså, de vet verkligen hur de ska göra än glad :) tack tack tack! Just nu är mitt självförtroende på topp!

Vad har ni hittat på idag? :)

kalas

Nu åker jag till mormor & morfar på lite kalas! Jag åker direkt till jobbet därifrån, så det blir dåligt med bloggandet även idag, tråkigt nog!

Ha en jättebra söndag :)

Kram, Mojsan

plugg!

Hela veckan har jag tänkt att jag ska plugga idag, så jag har det mesta överstökat. Har prov eller inlämmning varje dag den här veckan. Men nu när jag sitter här på söndagen som skulle bli en pluggdag, så orkar jag inte. Det är för mycket som måste göras. Det bara klumpar sig i magen och huvudet sprängs! Hur ska jag kunna hålla reda på sakerna och inte blanda ihop dem?

Här är vad som ska kommer i veckan:
Måndag - Ledig.
Tisdag - Engelska Nationella (hör&läs), Ljudtekniksprov.
Onsdag - Samhälleprov "Så styrs Sverige"
Tosdag - Människan socialt & kulurellt inlämingsuppgift.
Fredag - Medicinsk grundkurs "Cirkulationen".

Medicinska känns absolut viktigast! Så det måste jag plugga mycket. Men saken är den, att jag är riktigt dålig på att plugga. Har aldrig riktigt förstått hur man gör. Jag kan verkligen inte..

Om jag är stressad nu, så kan jag tänka mig hur jag kommer vara om en vecka..

bye bye beautiful


söndag

God morgon!

Det var länge sedan jag vaknade såhär "sent".. Gick och la mig vid tolv, så har alltså sovit i elva timmar. Guuud, så skönt! Det behövdes verkligen kan jag säga! Hoppas att ni sovit bra?! :)

Vädret fortsätter att vara grått och trist, fan.. Jag hatar det! Man blir på så dåligt humör direkt när man kollar ut. Ska nog börja mörklägga hela huset så man inte ser ut alls..

Idag ska jag hem till min mormor som fyller år! Får träffa min moster+kille då också :), det var alldeles för länge sedan sist! Hon är verkligen skithäftig!

Vad ska ni göra idag? :)


I need my beauty sleep

Mina ögon stängs snart helt, är hur trött som helst! Inte så konstigt kanske, efter att ha varit igång hela dagen. Det ska bli oerhört skönt att landa med huvudet på kudden..

Så jag säger sov gott till er nu <3

Kram, Mojsan


rörd till tårar!



Såg den här hos Tobias, kände att jag var tvungen att lägga upp den i min också. Hur kan en sån liten tjej ha en sådan talang? Att vid sexårs ålder kunna sjunga som hon gör och också kunna en hel låt helt perfekt. Jag blev helt rörd till tårar, speciellt när hon berättar om hur hon brukar sjunga i sina drömmar och att hon aldrig vill att den här drömmen ska ta slut!

Jag ryser av tårar som rinner!


bilder från öppet hus!

image1104


Det var som sagt Öppet hus på skolan idag. Det var faktiskt roligt, vi tog blodtryck och höll i en tävling där man ska sätta i organen på rätt plats på "dockan".. Självklart på tid!

Jag, Anna, Erica & Antonia tog även kort på oss hos Estetarna. Så nu får vi fina "proffsbilder" på oss :), roligt!

Fler bilder finns att se här!


image1103

happy x-mas (war is over)



Så otroligt fin låt! Jag älskar den..
Det gör verkligen ont i hjärtat av den här videon, men den har ett väldigt bra budskap!

äntligen hemma!

God kväll!

Nu är jag äntligen hemma! Jobbade till lite innan nio, så senare än vanligt. Men det gjorde ingenting, hade ändå inget annat för mig och så blir det mer pengar ;P. Ingen kunde hämta mig på jobbet heller, så ringde till Mattias så höll han mig sällskap genom telefonen enda hem! Tack så mycket :)

Mina knän och min rygg sjunger nog snart på sista versen, alltså. Att det ens kan göra såhär ont, helt otroligt! Ska slänga mig raklång i soffan med benen högt upp!

Jag hoppas att ni haft en bra dag idag, vad har ni gjort? :)


löördag

Efter öppet hus går jag direkt och jobbar, så idag blir det inte mycket bloggande! Men jag hoppas att ni får en jättebra lördag iallafall :)

Kram, Mojsan

24 november

Idag är det precis en månad kvar till julafton och ännu mindre till Lucia, det närmar sig med stora steg! Jag måste verkligen börja köpa julklappar snart, annars är jag ute i sista sekunden som alla andra gånger och yr runt som en höna dagarna innan!

Åh, jag längtar verkligen dit!

snön retas!

God morgon!

Hoppas ni sovit gått och vaknar utvilade! Tror det eller ej, men trots endast fem timmars sömn så är jag hyfsat pigg. Det betyder inte att jag är utvilad, tröttheten kommer komma krypande under dagen. Men jag tog mig iallafall upp ur sängen snabbt utan dödsångest idag!

Det har tydligen snöat inatt, för ute ligger ett lager med snö. Inget tjockt sådant, men ändå snö! Det börjar kännas som att snön retas lite. Ska den kommer eller ska den inte komma? hmm..

Om två timmar ska jag vara i skolan för att förebereda! Öppet Hus börjar klockan elva och då hoppas jag att det kommer mycket folk och hälsar på oss, på Omvårdnadsprogrammet!

Nu blir det duschen och sedan frukost!
Tjingeling


make med tired, please!

Som ni kanske märker har jag inte alls gått och lagt mig, fy på mig! Men jag har inte varit trött och internet har fungerat helt perfekt under hela tiden. Men snart ska jag nog hoppa i säng ändå, börjar bli trött.. Ska som sagt upp tidigt imorgon!

Jag har nu suttit och läst gamla blogginlägg sedan jag började blogga. Rent skrivmässigt har jag utvecklats, vad gäller språket. I vissa inlägg från då förstår jag knappt vad jag menade med det jag skrev, hehe. Det var roligt att se vad jag skrivit. Bra som dåligt!

Nehej, nu SKA jag sova!  sov gott än en gång!

Kraaaam, Mojsan

everything burns


sista inlägget!

Det här får bli mitt sista inlägg för nu, internet vill inte sammarbeta! Men ni får sova så gott och vakna pigga och glada imorgon. Själv ska jag upp halv åtta för att sedan ta mig upp till skolan så jag är där tio. Men det kommer gå så bra, så!

Sov gott nu sötisar <3

Kram, Mojsan

högklassig humor!!

- What is a robbery called in Peking?
- A chinese takeaway!

hejdå comhem!

Mitt internet får bara för sig att dö ibland - Nu är jag riktigt trött på ComHem!! Hela familjen är så trött att vi nu ska byta till Telia. Då är det fan illa, jag har aldrig tyckt om Telia, men för tillfället är de mycket bättre än ComHem!

Det var två fina år vi hade tillsammans ComHem, men nu är det slut..

När tankar blir till ord!

Jag har tänkt lite på det här med bloggen. De felsta startade den säkert för att kunna skriva av sig, lite som en dagbok. Iallafall så gjorde jag det. I början var det var jag använde den till också, den blev inte uppdaterad speciellt ofta, hade väl helt enkelt inte så mycket att skriva om. Eller så hade jag det, men bloggen glömdes bort just då. Sen i våras loggade jag in och då hade jag fått kommentarer om att jag borde börja skriva mer, för det fanns faktiskt de som följde min blogg - helt otroligt tänkte jag då. Vad är det egentligen de vill läsa, som jag skriver? Det finns ju miljoner mycket bättre bloggare. Men den kommentaren fick mig att tänka till och jag började lite smått skriva igen, uppdatera lite oftare.

Någonstans där kände jag hur jag verkligen tyckte om det! Men inte förrän efter sommaren tog bloggandet fart på allvar, jag upptäckte en ny hobby. Bloggen tog upp mer och mer tid, jag spenderade mer och mer tid framför datorn. Vissa dagar då jag inte fått blogga på ett tag kändes lite som abstinens, det kliade i fingrarna efter att få skriva på tangenterna.

Så småningom fick jag inte bara 3-4 kommentarer om dagen utan upp till 20-30. Respons på det jag skrev! Jag kommer ihåg första gången jag var med på Mest Aktiva Listan. Det var ett Hallelujamoment för mig, inte för att det var något jag kämpat för. Men visst är det jättekul att se att bloggandet gett något. Fler läsare och fler kommentarer.

Nu förtiden är jag med på listan då och då och får massor av kommentarer varje dag, kul. Men det som är absolut roligast är att många av de besökare man får genom det. De har stannat kvar och fortsatt att läsa min blogg. Jag får ofta kommentarer som "Du är min favorit bloggare, jag älskar din blogg.", "Du skriver så frispråkigt. Man känner sig välkommen!", "Din blogg är annorlunda mot alla andras, jag gillar det!". Man kan inte bli annat än glad när man får såna kommentarer! Det värmer något otroligt. Själv tycker jag inte att jag har en "bättre" blogg än någon annan, jag skriver bara det som faller mig in. Mycket handlar om min vardag och om vad jag gör. Men ibland dyker det upp tankar, känslor och funderingar. Jag skriver även då och då om mode och kändisar. Kanske är det för att jag skriver om så blandade saker som jag är omtyckt?!

Bloggen tar upp mycket tid, det kan jag inte förneka. Men den tiden jag spenderar här, det är min egna tid. Jag älskar det och tänker inte sluta! Ibland kan jag känna att det blir lite mycket, men då väljer jag ju att ta en liten paus - gör något annat! Men för det mesta längtar jag efter att få skriva, jag längtar efter att få ner mina tankar i ord. Se hur de bildar bokstäver och meningar.

Oj, nu blev det mycket text! Men ja, det är min blogg, mina ord :).
Tack kära läsare för era kommentarer och för ert stöd!

När tankar blir till ord!


criminal minds

Jag och mamma sitter och kollar på Criminal Minds, det är ju så bra! Det ger det lilla extra till varje fredagkväll.

image1093

Dagens avsnitt: BAU-teamet får ett av sina svåraste fall någonsin när de jagar en seriemördare i Milwaukee som lockar till sig sina offer genom att använda sin son som lockbete.

snöstorm!

När jag var på jobbet så kom det in två kunder som hade snö på sig! Det snöade ute, igen! Ja, och inte lite heller. Utan det var snöstorm!! Men det ville inte riktigt lägga sig på marken och nu har det slutat. Men ändå, den verkar vilja göra oss sällskap igen :) Snälla snön, du är så välkommen..

image1092


krånglande internet

Hej på er!

Vosch sa klockan och så var jag hemma igen! Helt otroligt hur snabbt tiden gick. Men kul var det och de såg att jag klippt mig. Tydligen är jag finare än jag var förut ;). Haha, längtar faktiskt till imorgon nu!

Mitt internet krånglar så ni vet ifall jag är seg på att uppdatera. Men jag ska försöka, för som jag sagt flera gånger tidigare -  det är ju så kul!

Men nu ska jag slå mig ner i soffan med mamsing och papsing och se på tv.
Vad ska ni göra ikväll? :)

work!

Nu åker jag till jobbet, ha en bra kväll :)

Kram, Mojsan

Haha!


Kossan.se

lyckorus

Jag kollade precis på klockan och kände ett litet litet lyckorus i kroppen. Jag behöver inte åka till jobbet förrän om hela två timmar.

Jag tycker om lyckorus!

ingen skolkatalog!

Hej på er!

Nu är jag hemma igen, tidigare än vanligt. Vi hade nämligen inga lektioner idag utan vi förberedde inför morgondaen då vi har Öppet Hus. Vi har suttit och klippt & klistrat, skrivit och kommit på saker vi ska göra. Så nu ser det bra ut där uppe och så hoppas vi på att många vill komma upp till oss :)

Gissa vad som fortfarande inte har kommit? Jo, skolkatalogen. Hur sega får de bli egentligen? Lärarna har fått den så man har ju fått se hur man såg ut på klassfotot, men jag vill gärna ha hem eget också. Fan, nu har vi väntat tillräckligt! Kommer den inte nästa vecka vet jag inte vad jag gör, haha.

Har ni haft en bra dag? :)

dödsångest inför att gå upp!

God morgon!

Och så vaknade man upp till ännu en fredag, vart tar resten av veckan vägen? Tycker bara att det är måndag och fredag. Jag hade ställt klockan på 07.15 så jag skulle slippa stressa sen, men inte orkade jag gå upp då. Fick nästan dödsångest inför det, så jag ställde om klockan till 07.45 men inte var det lättare att komma upp för det. Men jag fick tvinga mig själv, så nu är jag uppe och påklädd.

Jag känner verkligen inte för att jobba ikväll heller, inte min dag idag. Men efter att ha varit i skolan och träffat alla amazing people så kanske det är min dag igen, de har verkligen den effekten.

Jag vet inte om jag kommer hem mellan skola-jobb. Får se hur det blir, kanske att jag kommer hem ändå eftersom vi hoppas och tror att skolkatalogen kommer idag ;). Spännande!

Nehej, nu måste jag fixa iordning det sista och äta frukost!
Ha en jättebra fredag :)

ont i ryggen!

Nu säger jag God Natt här, har så ont i rygg och nacke :/. Vet inte vad jag ska ta mig till alltså, vad gör man? Väntar på att det ska bli så illa att jag inte kan ta mig någonstans? Så långt ska det väl ändå inte behöva gå, tycker jag.

Menmen. Dumma sjukgymnaster som inte ringer upp finns det gott om också..
Förlåt för negativt inlägg, men mitt hopp om att någonsin bli fri från rygg-ontet börjar ta slut.

Sov gott på er <3

flytta hemifrån

Hela dagen idag har jag varit på jättebra humör, har verkligen varit glad. Men så när jag kollade på Lyxfällan, så försvann det bra humöret och istället fick jag en känsla av hopplöshet. Kan inte förklara den på annat sätt än just hopplöshet. Tror det kan bero på att sönerna i dagens avsnitt var 20 & 24 år och bodde fortfarande hemma och hade sina flickvänner där. Tänk om det blir så för mig? Om jag inte har råd att flytta och bo ensam?

Jag vet att jag inte komma hamna i så stora skulder som de, för lite koll har jag och jag försöker redan nu att ta ansvar för min ekonomi så bra det går. Det är klart att det är svårt att spara för det finns ju så mycket man vill ha. Men just för tillfället är det inte hela världen att gå lite back, skillnad när man har hyra att betala.

Tänk när man flyttar hemifrån ensam eller kanske tillsammans med någon. Tänk hur allt kommer bli annorlunda. Men bara positivt tror jag, alltså det kanske inte är så kul i början att behöva betala precis allt själv. Men samtidigt, vilken enorm självständighetskänsla. Att ta egna beslut om hur jag ska sköta mitt hem, ingen som är där och säger hur jag ska göra och så. Få komma och gå precis som jag vill, ta hem vilka jag vill, göra vad jag vill - I mitt egna hem!

Jag längtar dit lite ändå.


over the hills and far away



<3

otillagad tortellini

Just nu sitter jag och äter otillagad tortellini, det är ju hur mumsigt som helst. Jag har aldrig påstått att jag är normal..

image1091


rastlös

Jag är alldeles för rastlös för att sitta still, skulle kunna gå ut och springa en runda om det inte vore för mörkret!
 Får springa upp & ner för trappan istället. Haha, shit, det bara rycker i benen..

Jag måste härifrån lite, kommer senare :)

mens

Jag fick ett mejl från Libresse idag:

"Prova värme och massage. Kryp ihop med en filt, en kudde eller en god vän som värmer mellangärdet (husdjur räknas också). Massera magen. Ta en varm dusch. "

Min mens tog slut idag, men bättre sent än aldrig..

design

När jag ändå är inne på lite om design tänkte jag här visa vilka bloggar jag hjälpt till att fixa. Lite credd vill man ju ha ;). Men jag tar inte åt mig all ära, det är deras bloggar, inte min. För min blogg tar jag åt mig allt, den är jag nöjd med :).  Jag är inget proffs så de är inget avancerat än, men jag försöker och lär mig. Har nu lärt mig lite olika stilmallar vilket är roligt!

här är bloggarna:

Erika
Antonia
Hanna (Som för tillfället har en annan.)

Nu blir ni länkade här också!

länkfärg

JAAAAA! Äntligen lyckades jag få tillbaka färg på länkarna i inlägget!

öppet hus!

image1090


På lördag har vi öppet hus på skolan från 11-14 men vi ska vara där 10-15 och för det får vi kompledigt på Måndag. Så underbart skönt, ledig den längsta dagen!! Vi på omvårdnadsprogrammet ska sitta och ta blodtryck på de som vill och ha en tävling med "dockan" där det gäller att sätta i organen på rätt plats. Det går såklart på tid! Fina priser ;). Treorna kommer även visa livräddning på en docka!

image1089

fläka ut hela mitt hjärta

Tack för era kommentarer, ni anar inte hur mycket de värmer. Eller det kanske ni gör?! Tack iallafall :).

Ibland känns det som att jag vill fläka ut hela mitt hjärta här. Låta er veta allt om mig, mina känslor och mitt liv. Men det tänker jag inte göra. För något privatliv måste ja få ha, iochmed att jag inte känner er heller. Men att jag inte känner er (bara några) gör det lättare att blotta sig också. För ni vet ingenting om mig som person och kan inte dömma mig. Eller det finns de som gör det ändå, som tror de kan dömma en person bara genom att läsa en blogg. Det kan man inte! Om jag väljer att öppna mig och berätta min livshistoria så gör jag det. Men jag tänker också på de personer som läser och faktiskt känner mig. Jag vill inte hänga ut dem här heller. Men om jag väljer att göra det så får personerna runt mig vara anonyma så gott det går. 

Det här blev osammanhängande som bara den, men ja iallafall.
Är det något ni undrar, var inte rädda för att fråga :) 

lista!

Kände att det var dags för en lista. "Lånade" denna av den här tjejen!

Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Trött och seg.
Favoritgodis: Surt!
Är det nåt du absolut inte äter: Köttbullar, soppa, ost och lakrits.
Kläder just nu: bruna mjukisbyxor, svart linne, svart tunika och vita flufftofflor.
Musik just nu: Everytime we touch med Cascada.
Vad sa du senast: "Ah du är så äckligt kaxig!!"
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Ingen aning :S
Sommarplaner: Utomlands <3
Fisk eller badkruka: Mer åt badkruka hållet.
Saft eller alkohol: beror på.
Längd: 172 cm.
Hur många kuddar sover du med: 2.
Favoritväder: Sooool och varmt! eller MASSOR av snö!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Anna, Antonia & Erica :D
Spelar du nåt instrument: Nej.
Morgon- eller nattmänniska: Natt.
Sparare eller slösare: Slösare! Men försöker mig på att vara en sparare nu.
Vem är viktigast för dig: Har många såna!
Bästa film: Moulin Rouge, American history x och saving private Ryan
Tror på liv på andra planeter: osäkert
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja.
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej!
Har du några homosexuella vänner: Nej, det tror jag inte?
Tror du på mirakel: Kanske.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Både ja och nej.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Inte direkt :p
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 stycken.
Bio eller promenad: Promenad till bion kanske ;)
Är du kittlig: Haha, ja
Snarkar du? Nej, inte vad jag vet iallfall?
Stjärntecken? vädur.
Rädd för insekter? Japp!
Äckligaste insekten: Trollsländor och spindlar!
Största svaghet: Dålig förlorare och envis som satan!
Det här är jag bra på: Mycket ;)
Bästa bok? Alla Marian Keys.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Läsa andras tankar!
Vad vill du jobba som? Vet inte, men jag vill jobba med barn.
Chips, morötter eller godis? Godis !!
Pizza eller hamburgare? Pizza.
Skriver du dagbok? bloggen! :P
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var? Ja det kommer jag :) Vart vet jag inte riktigt.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Mitt rum är halvstökigt nu, resten är städat!
Gungar du på stolen? Jao.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja, kanske.
Vilken hand håller du gaffeln i? Vänster, alltid.
Hur är din drömtjej/kille? Vet faktiskt inte.
Hur många syskon har du? 2 stycken.
Vad är du mest rädd för? Att förlora någon nära eller dö själv.
Är du rädd för blod? Nej.
Saltar du på maten? Ja!
Gillar du att sjunga?Japp, men jag kan inte  ;)
Anser du att du är stark? Ibland ;D
Brukar du sola? Japp!
Vad gör du om du får hicka? Hickar?
Röker du? Nepp.
Snusar du? Nepp där också.
Använder du knark? Nope!
Kaffe, te eller inget? Te.
Har du en besatthet? Mobilen!

pluggfri vecka

Jag kände efter jag kollat på One three hill att jag verkligen INTE orkar plugga idag. Så det blir ännu en pluggfri dag, skönt! Det behövs verkligen, hela veckan har varit sån. Men nästa vecka är det prov var och varannan dag så vi förtjänar alla en slapp vecka då.

Hur är det för er, har ni mycket i skolan nu?

Nu!

image1088

One three hill.

lång dag

Hej hopp!

Äntligen hemma säger jag bara! Fan, vilken lång dag. Det blev inte bättre av att det bara var tråkiga lektioner..
Men som sagt, nu är jag hemma igen och kan slappna av. Iallafall ett tag, sen blir det att skriva svenska, men det är inte så svårt - hoppas jag!

Jag ska idag även fixelixa med bloggdesign. Både på min egen och på några andras!

Har ni haft en bra dag idag? :)

gud hjälpe mig

Nu blir det skola till halv fyra, gud hjälpe mig..

Ha en bra torsdag sötisar :)
Kram, Mojsan

mariah carey gillar grillade mashmallows

Jag läste precis om Mariah Carey's nya parfym som har en ton av grillade marshmallows. Hon har sagt att "Den ska locka fram minnen från barndomen."  Då har jag bara en liten fråga? Vem vill gå runt och lukta grillade mashmallows? Typ lägereld..

dina ord

Dina ord ekar i mitt huvud: "Det kommer vara på ditt samvete, det kan du räkna med." Varför sa du ens så? Du vet att jag varit med om det tidigare. Det gör ont i mig när du säger sånt!

Men det kommer inte vara på mitt samvete, för du ska inte göra det.

torsdag

God morgon!

Hoppas ni sovit bra?!  Jag kunde iallafall inte somna igår, låg och vred mig. Jobbigt men till sist somnade jag!
Det är redan torsdag. Helt otroligt, känns som att det var måndag morgon precis. Tiden går så fort, nästan så det är läskigt. Nu känns det som att det skulle behöva gå liiite långsammare. Annars vaknar vi upp om tio år och undrar vart de senaste åren tagit vägen. Jag är rädd att det ska bli så..

Nehej, nu måste jag fixa håret om det inte ska bli en isklump när jag går ut!

stilmallar

Nu har jag hållt på lekt med andras designer ett tag. De har olika stilmallar än mig, så det har varit lite knepigt. Men jag lär mig, och har nu kommit på hur jag ska göra i min lite mer. Så imorgon efter skolan blir det en "Fixabloggdesigndag". Jag tycker det är superkul, speciellt när man ser resultat och när man får positiva reaktioner :).

Nu har jag något grymt ont i nacken, spänner mig hela tiden. Så det blir sängen nästa!
Hoppas ni alla haft en bra dag idag, sov gott <3

Kram, Mojsan

underbart

Jag älskar verkligen Grey's anatomy. Jag lever mig verkligen in i serien, människorna känns så verkliga. I vissa serier så blir människorna helt konstiga och omänskliga. Men inte här, de är underbara. De gråter, skrattar och kämpar. Precis som oss "dödliga".  Många gånger speglar avsnitten hur man själv känner.

Det är helt enkelt underbart!

all gone

image1087

Såhär såg det ut för precis en vecka sedan..
Nu är det borta.

reklam

Jag hatar reklam..

grey's anatomy

Nu blir det Grey's för hela slanten, så jag längtat i en hel vecka nu!

image1086

pepparkaksbak..

image1085

all färg blir det svart

Det regnar ute, jag hör hur det smattrar mot fönstret. Då höjer jag musiken så den överröstar det deprimerande ljudet av regn. Tänk vad regn kan göra med ens sinne, det tränger sig in och gör allt som förut var klara färger till svart och vitt. Jag hatar regn..

mjuka & brända

Hej på er!

Nu är jag hemma i säkerhet igen efter att ha gått ensam i mörkret :O. Lämnade av Anna vid bussen också. Vi har haft det jättekul hos Antonia. Bakade pepparkakor som sagt, men jag åt nästan upp all min deg, så blev inte många kakor av det, haha! Men gott är det.. slutresultatet blev inte så bra, några mjuka och några brända.

Men hej, man kan inte vara bäst på allt ;)

pepparkaksbak!

image1084Idag efter skolan blir det pepparkaksbak med Antonia och Anna :) Lär bli mer degätande, iallafall för min del! Äääälskar degen!! Mums... Det kommer bli jätteroligt och jag har med mig kameran så ska ta mycket bilder under baket så får ni se senare :) Har ni bakat pepparkakor än?


urtrist!

Det här är urtrist.. Vi skriver om Kungen. Hans intressen och vad hans uppgifter är. Vi ska också skriva ett månadsschema för honom. Sa jag att det här är urtrist?

harry potter

Idag, eller inatt släpptes nya och sista Harry Potter boken! De flesta har säkert redan läst den engelska versionen. Men jag är trogen de svenskspråkiga böckerna och har väntat. Jag tänker vänta mer, för inte går jag och köper dem själv. Nejnej, de är dyra. Jag får dem alltid av gammelfarmor i julklapp! Jag är inget riktigt fan av Harry Potter, men det känns som man måste läsa alla! Och de är ju faktiskt bra, det är dem!

Ska ni köpa den nya?

image1083


samhälle

Hejhej!

Nu sitter jag på samhällen och är jättekissnödig, haha. Onödig fakta ;)! Våran lärare har inte kommit än, hoppas hon ramlat och brutit lårbenshalsen eller något. Jag orkar verkligen inte ha samhälle, så trist. Men vi sitter ju vid datorer, så det fungerar ändå. Kan ju blogga då!

Neeeej, nu kom hon.

skolan

Nu ska jag iväg till skolan, men är tillbaka på samhällen! Vi sitter i en datasal då. Det betyder BLOGGNING!

Ha det bra :)


lyckopiller!



Jag blir så jäkla glad av den här låten!
Kan inte göra annat än hoppas runt och sjunga med, helt crazy!
Den fungerar varje gång då jag mår dåligt eller inte är så jätteglad.

zac efron

image1082

Jag tyckte det här var riktigt snyggt faktiskt!
Vad tycker ni? :)

lika?

image1084
Är det bara jag som tycker att vi är lika på den här bilden?
Jag tycker verkligen att man ser att vi är syskon!
Det gör mig glad på något sätt :)

onsdag!

Goodmorning sunshines!

Idag vaknade jag helt av mig själv, ingen klocka som hann börja pipa. Jätteskönt, för då vaknar man ju av att kroppen känner sig utvilad! Det enda som inte känns bra är huvudvärken, men den har jag jämt och ständigt nu förtiden, så den räknar jag med i mitt mående ;). Hoppas ni har sovit bra och vaknat på rätt sida!

Nej nu blir det köket nästa, innan jag hungrar ihjäl!

sova är skönt!

Nu ska jag hoppa i säng faktiskt! Är inte så jättetrött, men jag kommer vara det imorgon om inte annat. Har visserligen sovmorgon till halv 12 så får sova ut. But still, sova är skönt!

Sov gott sötisar <3

Kram, Mojsan

gotta go my own way.


nya trosor!

För någon dag sedan fick tre par trosor följa med mig hem, det första jag köper i klädväg på typ två veckor. Det är jobbigt att försöka spara. Jag som alltid köper något minst en gång i veckan. Nästan som abstinens-besvär nu ju! Så därför av självömkan fick trosorna följa med mig hem. Tre stycken för 99 kronor är billigt tycker jag!

Se bara så söta de är ! :)

image1080

sorligt!

Idag grät jag när jag såg Desperate housewives, det var ju sorligt!  Men lika bra som vanligt, det är nästan den bästa serien just nu tror jag. Ja, förutom Bettan då :). Jag är henne evigt trogen, haha..

Vad säger ni, vilken serie är egentligen den bästa? :)

ny bil!

Vi har köpt en ny bil! Pappa var precis och hämtade den :). Det blev en ljusblå Passat, Kombi. Tydligen är den jätteskön att köra och har världens Cd-spelare ! Blir skönt att övningsköra med ;P.

Jag ska försöka ta bilder på den imorgon så får ni se :)
Gud, vad det är roligt med nya saker. Jag är en riktigt liten pryl-bög, precis som pappan min!

ljuspunkt

Nu blir det Ugly Bettan, som gör varje tisdag till en enda stor ljuspunkt :)

it's over

Nu var det då slut. Det fungerade inte längre, enligt mig. Jag har tappat känslor, finns ingenting att göra åt det. Det här var det bästa beslutet, det vet jag. Visst, det är ju såklart jobbigt. Men det känns ändå rätt och jag mår helt okej!  Jag går inte in mer på det nu, det känns inte nödvändigt.

Nu vet ni vad som hänt iallafall!

böld i arslet!

Allt just nu är en enda stor böld i arslet! Hur ska jag göra mig förstådd på bästa sätt? Jag kan inte hjälpa mina känslor, det kan jag inte. Hade jag kunnat så hade jag gjort det. Men så är inte fallet nu. Saken blir inte heller bättre av det du säger. Du får mig bara att vilja fly fort som fan, du pressar mig och överöser mig med dåligt samvete! Du får mig helt enkelt att må dåligt just nu. Jag orkar inte med det, därför blir det så här.

Jag tänker inte ljuga för mig själv eller någon annan. Jag tänker inte tvinga mig själv att känna något jag inte gör längre, det kan jag inte. Du kan inte heller begära det av mig.

Älskar du mig, så låter du det vara. Pressa mig inte, ge mig inte dåligt samvete! Chanserna minskar något enormt då..  Nu finns det ingenting du kan göra eller säga. Jag är ledsen, men så är det.

one three hill

Nu blir det One three hill och något att äta, är vrålhungrig! 

Tjingeling

lite småkul ;)

Idag i skolan så har jag inte sagt till någon att jag klippt mig, skulle se om det var någon som märkte. För det är ändå ganska stor skillnad! Men ingen märkte, iallafall så var det ingen som sa något :p. Lite kul! Jag känner mig iallafall som en helt annan i håret!

Här är före & efter bilder för att visa att det faktiskt är skillnad:


image1073   
Före! (Ingen ny bild, men håret är detsamma.)    

                     image1074 
 Efter!

home!

Hej på er där ute!

Nu är jag hemma igen efter en lång dag i skolan! Det har faktiskt varit hur kul som helst idag, har varit på toppenhumör!

Okej, tills jag gick på bussen.. Då byttes det ut mot skithumör! Tänker inte gå in på det mer nu, kanske tar det senare. För bloggen är ju ändå ett sätt att få skriva av sig, oavsett de som läser vill veta eller inte!

Så, har ni haft en bra dag? :)

gotta go!

Tack för alla kommentarer jag får av er, ni är underbara :).

Nu måste jag springa ser jag!
lägger upp en bild på mig också, kände för en liten egotripp ;)


image1071

Ha en bra tisdag!

tisdag!

God morgon!

Fan, vad det inte är min grej att vakna såhär tidigt. Det är väl inte någons grej egentligen..
Men jag har sovit bra iallafall, hoppas ni har det med :)

Idag blir det massor av lektioner, tråkigt nog. Börjar med ljudteknik där jag är osäker på om det är idag vi har prov. För jag har inte pluggat alls, har inte papprena! Menmen, det får gå som det går :)

Jaja, nu måste jag göra mig iordning och äta något!
Ha en jättebra dag allihop !


det känner inte slagen!

Det är så tråkigt när internet inte riktigt vill som jag! Men vad kan man göra? De lyssnar inte direkt när jag skriker på det och det känner inte slagen..

Jag tänkte dra mig mot sängen nu, börjar bli trött och imorgon ska jag upp tidigt!  Jag hoppas på ett fungerande internet då! För jag är på blogghumör till tusen!

Ha det jättebra och sov riktigt gott <3

Kram, Mojsan


Liten lista!

Hittade denna här!

Morgonpigg | Morgontrött
Högklackat | Lågskor
Piercing i naveln | Piercing i läppen
Nybäddat | Ikke nybäddat
MSN | Skype
Vit choklad | Mörk choklad
ICA
| Coop
Surt | Sött
Lakrits | Choklad
Tuggummin | Halstabletter
Kärlek | Vänskap
Sova | Äta
Frukost | Lunch
Majs | Gurka
Ladda upp en bild | Kolla på folks bilder
Linser | Glasögon 
Bevakare | Vänner
Småbarn
| Tanter
Stockholm | Göteborg
Japan | Kina
Läppstift | Läppglans
Självmord | Bilolycka
Feber | Ont i halsen
Kallt | Varmt
Vatten
| Oboy
Cider | Saft
Vinter | Sommar
Snö | Regn


Matlista

image1070


Här ser ni våran skollunch för den här veckan, om man ens kan kalla det så. Det är inte mat för mig. Mat är något man äter utan att önska att man vore död. Mat ska man kunna klara sig på ett bra tag. På våran skola är så inte fallet. Det är precis som att skolledningen sitter där och funderar ut hur de ska knäcka oss. Hur de ska få oss döda. De är trötta på oss elever helt enkelt..

nya frisyren!

Fick en fråga av Louise om det kommer bilder på nya frisyren och det gör det såklart :). Inte världens bästa bilder, men har man en kamera som är så nära döden den kan komma, så är det sånt man får stå ut med.



image1069

min dag!

Heeej!

ÄNTLIGEN
säger jag bara! Nu först fungerar internet, det har varit helt dött hela dagen. Tror ni jag blivit något galen eller? Ingen blogg på hela dagen! Men nu är jag här igen, så lätt slipper ni inte undan ;).

Ska berätta lite om min dag, den har varit innehållsrik. Imorse kom vi till skolan och gissa vad? Vi hade inga lektioner förrän 13.45. Skulle man skratta eller gråta? Vi skrattade såklart. Det enda som vi skulle göra idag som gjorde att vi blev kvar i skolan var att skriva våran argumenterande text. Men vi fick det framflyttat, så vid tio skrev jag och två till. Alla andra blev sura så de sket i det, men skönt var det att få komma hem!!

När jag väl var hemma var klockan ca 12 och internet fungerade som sagt inte. Vad skulle jag då göra?
Jag tänkte ett tag innan jag begav mig av mot tåget. Jag åkte in till Haninge för att klippa av mig håret :O. Det är bland det läskigaste jag vet men jag blev supernöjd för första gången! Hon som klippte mig var hur bra som helst! Helt klart värt de 300 kronor det kostade! Skulle betala mer om jag blir såhär nöjd varje gång!  Inne i Haninge träffade jag även Martin :). Det var alltför länge sedan vi sågs! Över ett år sedan :O. Det var kul att gå runt och prata lite :)

Oj, vad mycket text! Men så blir det när jag är på blogghumör men internet inte känner detsamma.
Hoppas ni alla har haft en bra dag idag, vad har ni gjort? :)

sov du lilla videung

Det här blir sista inlägget för idag! Jag känner att jag börjar komma in i bloggandet igen, imorgon bjuds det på mer inlägg om allt och ingenting! Förhoppningsvis blir den här veckan mycket bättre än den som var! Sämre kan den iallafall inte bli.

Sov gott sötisar!

Kram, Mojsan


nostalgi!

Här kommer lite nostalgi från när man var liten. Vem satt inte klistrad framför tvn när dessa program gick? Jag skulle göra det än idag..

 


kalenderflickorna

Jag tycker verkligen om den filmen! Den innehåller så mycket hopp! Samt att den är rolig också. Har ni sett den? :)

image1068


"Chris och Annie är bästa väninnor. De lever ett stilla liv i en liten by i Yorkshire. Allt förändras då Annies make blir sjuk i leukemi. Chris är en drivande kvinna och medlem av den lokala kvinnoklubben. På hennes inititativ startar några medlemmarna en insamling till ortens sjukhus. Hennes idé är i grunden traditionell - de ska göra en årskalender där varje månad representeras av en kvinna som utför vardagliga sysslor som syltkokning, bakning och blomsterarrangemang. Men hon har en annorlunda vinkel på det hela; kvinnorna, som alla uppnått en aktningsvärd ålder, skall vara nakna. Innan de vet ordet av har deras tilltag skapat rubriker både på hemmaplan och utomlands. Stormvinden drar dem med till Hollywood på PR-turné, till talkshow-soffor och tidningsomslag. Blixtkändisskapet sätter Chris och Annies vänskap på hårda prov. "

Baserad på en sann historia.

Haha

- Vad betyder I don't know?
- Jag vet inte.
- Va, vet du inte?

ont i knäna!

Hejhej!

Nu är jag hemma igen! Vilken kväll, det kom in ett helt hockeylag på 21 personer. Som tur var hade de ringt och beställt maten i förväg. Så jag slapp ta alla beställningar, puh!

Nu ska jag lägga mig i soffan ett tag, har så sjukt ont i knäna!
Hur mår ni ikväll? :)

pizza

Nu åker jag och jobbar, ha en bra kväll :) Kika gärna förbi och ät en pizza ;).

Kram, Mojsan

tacopaj

Idag är det Tacopaj som står på matlistan här hemma. Jag älskar tacos, men själva pajen är ingen favorit. Tycker inte om pajer alls.. Men det får gå ändå!

Tycker ni om Tacopaj?

image1067

bara en tidsfråga innan man landar på arslet

Nu är jag hemma igen efter en långpromenad med Mattias :). Vi har varit överallt känns det som, men mysigt värre har det varit! Jag älskar att bara gå dit benen leder än liksom. Prata om allt möjligt när man går där hand i hand :)

Det är kallt och isigt ute, bara en tidsfråga innan man landar på arslet, haha.

promenad

Nu ska jag och Mattias gå ut och gå i det kalla! Men det blir nog mysigt :)
Vad ska ni göra idag? :)

Kommer senare,
tjingeling

slask och is

Det är så tråkigt när man kollar ut där nere och ser vägen som är fylld av slask och vatten! Hur trist som helst, då kan det lika gärna vara. Då behöver jag inte ha snö. Slask är ju det värsta som finns, håller ni inte med?

Igår kväll hade all slask frysit till is, så då var det superhalt överallt, det är lite småkul. Sålänge man inte ramlar, vilket jag brukar vara bra på!

söndag

God morgon!

Känns som att det var alldeles nyss jag satt här senast! Somnade inte förren halv fem men ändå är jag inte trött, men det kommer väl om några timmar, haha. Hoppas ni sovit bra :)

Idag ska jag träffa Mattias innan jobbet, får se vad vi hittar på :) Kanske bakar?
Ute börjar snön sakta men säkert lämna oss. Det är fortfarande någon decimeter på sina ställen, men de är få nu. Träden är alldeles fula och nakna!  Nej, nu vill jag ha mitt Winter Wounderland igen!

nehej, nu ska jag få i mig något att äta!
Tjingeling

sängen nästa!

Nej nu ger jag upp! Det här var inget kul längre, så nu hoppar jag i säng.
Sov gott sötisar! <3

Kram, Mojsan

gissa länderna!



image1066

Ni har till imorgon (söndag) klockan 21.00 på er!
Inte så himla svårt ;)

rastlös

Jag är inte ett dugg trött, snarare rastlös! Nu skulle det vara mysigt att gå ut och gå i snön, kallt och jäkligt men åh så mysigt. Folket har börjat lämna mig på msn nu och här verkar det inte vara sån fart heller! Men vad kan man vänta sig efter klockan två på natten?

Jag ska kolla lite bloggar nu och sen får det bli sängen, vare sig jag är trött eller ej!

vår julskinka har rymt!



Kan man bli annat än glad av den här? :D
Gud, vad jag längtar till julen..

kul!!

Hittade denna här!

Välj månaden (numret) du är född i:
1: Jag åt upp
2: Jag slog ihjäl
3: Jag älskar
4: Jag sköt
5: Jag kramade
6: Jag knarkade
7: Jag är tänd på
8: Jag dansade naken med
9: Jag sjöng med
10: Jag fes på
11: Jag förffördes av
12: Jag hade sex med

Välj datumet du är född på
01: Din mamma
02: En hund
03: En neger
04: Michael Jackson
05: En bög
06: En hamburgare
07: Pippi Långstrump
08: En prostituerad
09: Karlsson på taket
10: En aidssmittad pundare
11: En pundare
12: Jultomten
13: En hivsmittad raggare
14: En hora
15: En banan
16: En hund
17: Britney Spears
18: En fet hagga
19: En fet man
20: En alkis
21: En hemlös man
22: Min man
23: Min mamma
24: En muffin
25: Min pappa
26: En häst
27: En fotboll
28: En häxa
29: Min farmor
30: Din pappa
31: Ett får

Välj färgen på tröjan du har på dig..
Vit: För att jag gillar det
Svart: För att jag är så jävla snygg
Rosa: För att jag ser ut som en gris
Röd: För att jag är skitful
Blå: För att jag är en transvestit
Lila: För att jag är homosexuell
Grå: För att jag är en pundare
Annan: För att jag är lik Göran Persson
Grön: För att jag är bra i sängen
Orange: För att jag brukar röka på
Turkos: För att min mamma sa det
Brun: För att jag var tvungen
Ingen tröja: För att jag är kåt

Mitt resultat: Jag sköt en hund för att jag är en pundare!
HAHA, det här var ju kul! Gör det du med och berätta vad du fick :)

mamma

Förut när mamma gick iväg till jobbet och sa "Vi ses imorgon eftermiddag!" Då rörde det mig knappt, det var liksom ingenting. Mamma jobbar ju natt ganska ofta, so what?  Men nu, nu är det annat. Nu saknar jag henne när hon inte är hemma. Okej, inte varje gång. Men oftare nu än tidigare. Det är inte ovanligt att hon jobbar 24-timmars pass och då ses man ju inte på ett tag.. Jag kom bara att tänka på det, för igår ville jag verkligen ha min mamma. Ville gå ner till henne, gråta och prata! Jag behövde henne, men hon var inte hemma. Jag vet att jag kan ringa till hennes mobil dygnet runt. Det har hon sagt, men jag vill inte väcka eller göra henne orolig.

Nu är mamma hemma iallafall, hon ligger och sover där nere :)
Jag älskar dig mamma, du är världens bästa!


brandmän

Ladder 49.
De är människor som offrar sina liv för att rädda andra. De kastar sig in i faran utan att tveka!
"Varför går brandmännen in i branden när alla andra flyr?"  Jo, de räddar liv. Utan dem skulle världen falla isär.
Om det är några som ska hyllas så är det Brandmännen.

Är det något som berör mig, så är det filmer som handlar om just brandmän och deras kamp emot elden. Det är stort, de är stora människor. Jag är stolt över att säga : Min pappa tillhör dem!

thai-matssug

Varför kommer alltid detta sug efter Thai-mat på kvällen/natten? Varenda eviga helg. Helt galet..

wolverine

Igår när jag jobbade kom det in en kille som var jättelik Wolverine. Ni kan ju tänka er hur jag stirrade innan jag såg att det var en vanlig kille, haha.

image1063

tack!

Tack för kommentarerna! Ska svara på dem så snart som möjligt :)

ladder 49

Nu ska jag kolla på Ladder 49, har inte sett den tidigare. Men jag älskar såna filmer. Bränder och brandmän! Få se hur de riskerar sina liv för att rädda andra. Brandmännen är de riktiga hjältarna!

image1062

svacka!

Jag har den senaste veckan hamnat i en svacka där jag känt mig arg på allt och alla, velat uttrycka mig hela tiden - även då det kanske skulle varit bäst osagt. Jag har känt mig missförstådd och allmänt skit!

Men nu verkar svackan vara över, för den här gången. Jag hoppas att den inte kommer igen!
Tack Mattias för ditt sms som fick mig att inse hur mycket jag älskar dig och varför jag gör det. Jag behövde det!
Ibland behöver jag få det bevisat, att jag är älskad.  Tack älskling för att du stått ut med mig under den här tiden. Jag älskar dig så otroligt mycket!! Jag hoppas verkligen du vet det, innerst inne även då jag kanske visar motsatsen!

oaktiv

Vad lätt man blir van vid massor av kommentarer och besökare. Så nu när det minskat ganska rejält så känns det surt att blogga. Jag vet inte längre vad jag ska skriva om. Men det är mitt eget fel, har inte varit så aktiv senaste dagarna pga lite olika saker. Men jag ska bättre mig, för jag älskar ju att blogga!

Nu ska jag åka och jobba, är tillbaka ikväll!
Ha det så bra :)

osmart?

Min brorsa har alltid varit lite smått osmart vid olika tillfällen. Men det här tar nog priset, han väljer att sitta vid datorn och spela två timmar extra och får då spelförbud i en vecka. Hur kan man välja det? :p

promenad!

Nu mår jag bättre, men inte helt bra. Vill inte sitta inne hela dagen i det här fina vädret, så jag och Antonia ska gå ut och gå lite! Prata lite skit, som vanligt. Jag kommer väl vara helt slut efteråt, kan jag tänka mig. Men det får det vara värt :), känns ju surt att slösa bort en hel lördag!

image1061

...

Why do I love you?

family for life!

image1057

Ny lista!

Nu var det ett litet tag sedan som jag gjorde en lista, tyckte det var dags och den här har jag faktiskt aldrig gjort otroligt nog. Hittade den i Lovisas blogg! :)

Hur gammal är du om fem år?  22

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mig själv :D

Hur lång är du? 1.72 cm

Vilken är den senaste filmen du sett? Wedding crashers

Vem ringde du senast? Pappa

Vem ringde dig senast? Tessan

Föredrar du att ringa eller skicka sms?  Ringa helt klart, fast beror ju lite på till vem
När såg du senast din mamma? Igår morse

Vilken ögonfärg har du? Blå

När vaknade du i dag? tio ganska precis

Vilken är din favoritplats? Paris alla gånger!
Var tror du att du befinner dig om tio år? I en egen lägenhet, förhoppningsvis med en egen liten familj :)
Vad skrämde dig om natten som barn? Ingenting faktiskt, var väldigt orädd för mörker och så, annat är det nu!
Vad fick dig verkligen att skratta senast? Jag kommer faktiskt inte ihåg!

 Hur stor är din säng? 110*200

Har du stationär eller bärbar dator? stationär, min skatt :)

Sover du med eller utan kläder? Trosor och t-shirt
Hur många kuddar har du i sängen? 2 när jag sover, annars 5-6

Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor när jag är ute, annars strumpor förutom på sommaren då jag verkligen inte kan ha strumpor.
Är du social? För det mesta om jag känner personerna!

Vilken är din favoritglass? Vet faktiskt inte :S

Tycker du om kaffe? Nej fy!

Vad dricker du till frukost? Juice eller te

Kan du spela poker? Japp

Tycker du om att mysa/kela? Jaa :)

Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig? Nej, inte en enda!
Kan du några andra språk än svenska? Engelska

Har du någonsin åkt ambulans? Nepp!

Äger du dyrbara smycken? Ja det gör jag!

Vad har du närmast dig just nu som är rött? världens sötaste spargris!

Kan du byta olja på bilen? Nepp!

Vilken var den senaste boken du läste? Svenska för idioter, JÄTTEBRA!
Läser du dagstidningen? Njaa, nej.

Prenumererar du på någon veckotidning? Nej inte just nu

Dansar du i bilen? Haha nej

När var du i kyrkan senast? På farfars begravning


Mascara

Alla dessa reklamer om mascaror.. Som lovar upp till 300 gånger så mycket fyllighet och volym! Jag kan säga att om jag hade använt en sån, så hade min ögonfransar stött emot föremål inom en radie på 30 centimeter. Och hur snygg är det att ha såna fransar på en skala?

image1056


upp & ner

Vad gör man när allt känns upp & ner? När hela livet känns fel..
Nu känner jag mer än någonsin att det är något som fattas i mitt liv, något stort. Jag känner mig inte hel alls. Det hade varit lätt om jag vetat var det var, men det gör jag inte..

nya skor!

Idag ska jag kanske titta på nya skor med mamma. Eller jag har redan kollat in ett par, men mamma betalar! Så äntligen ska jag få skor som inte läcker och gör mina tår till isbitar! Jag lägger upp bild när jag köpt dem, kanske inte blir idag men någon dag snart. De är såååå snygga :)

image1055

lördag

God morgon cuties!

Idag är det feber som gäller, haha. Nejmen, jag har feber och har inte sovit bra alls. Har legat och snurrat och drömt om svenska - argumenterande texten som vi ska skriva på måndag. I tre omgångar har jag drömt det. Alla går ut på att jag inte hinner skriva klart!  Jag hatar att drömma så, blir så stressad. Får intala mig själv att det kommer gå bra.

Så idag blir det ingen pulkaåkning för mig :/, så ska vila så att jag orkar jobba ikväll, för kan inte ringa och vara sjuk en dag till! Det känns inte bra, får hålla ut. Gäller bara fyra timmar.

Vad ska ni göra idag? :)

believe it or not

Tro det eller ej, men jag ska hoppa i säng nu! Behövs verkligen efter den här veckan. Känner mig inte bra heller - febrig! Hoppas det gått över till imorgon då det bli pulkaåkning med klassen :).

sov gott <3

2007

Ni tycker säkert att det här är jättetråkigt, men jag tycker det är kul. Jag har nu 2007 kommentarer! Fattar ni? 2007. vilket år är det nu, jo 2007! Haha sån dålig humor har jag!

image1054

shoppingpåse

image1053

Såna där påsar vill jag gå runt med när jag shoppat!
Såna fick man i Paris :)

idol

Vad fan gör Andreas kvar i idol? Han har ju inte varit bra en enda gång..
Hejja Daniel och Amanda !

jordgubbar

image1052

Jag fick en enormt sug efter färska jordgubbar!
Kanske lite fel säsong..

criminal minds

God kväll!

Nu är jag hemma efter den roligaste jobbkvällen på riktigt länge :) Hade inte tråkigt en sekund! Det var mycket folk och vi skojjade massor! Längtar faktiskt till imorgon!

Vad har ni gjort idag? :)

Nu ska jag hitta något att äta och sedan blir det tv hela kvällen lång! Nejmen, iallafall så ska jag se Criminal Minds, sedan får vi se ! :)

Förlåt för att jag är dålig på att blogga, men har inte så mycket tid just nu. Mycket som ska göras! Men jag försöker att kika in så ofta jag kan, för jag älskar bloggen :)

körkortstillstånd

Hej hej!

Nu är jag hemma från skolan, finally. Imorse hade vi Nationella i engelska - uppsats. Det gick ganska bra, vi skulle skriva ett brev till en "brevvän" och svara på lite frågor han ställt. Men sen får vi ju se vad lärarna säger om det.

Nu när jag kom hem så har jag fått mitt körkortstillstånd, så nu blir det åka av :D

image1050


Något som jag inte fått hem är den förbannande skolkatalogen, hur lång tid ska det ta? Skolan planerar kanske att ge den till oss i julklapp är liknande.. Jag hatar att vänta!

Över till något bättre. Imorgon ska några från klassen träffas och åka pulka :), det kommer blir jätteroligt!! På med täckbrallor och oversizeade skor och sen hoppa på pulkan :D.

Nehej, har egentligen inte tid med det här tyvärr. Måste göra någon mat och sedan ska jag iväg och jobba.
Är hemma igen efter klockan åtta, då är jag tillbaka med ny glöd, haha!

Ha en bra fredag :)

nationella

Nu ska jag gå och sova. Börjar tidigt imorgon pga nationella prov i engelska A, uppsatsdelen i morgon som kommer gå åt.. ja helvete!! Men jag är positiv ;) Är det fler som ska göra det?

Sov gott <3


denver the last dinosaur



Var det fler än jag som satt klistrade framför det här när man var liten? :D

spamkod!

Det är så skönt att kommentera i andra bloggar som Metrobloggen och Tjejsajten. Där behöver man inte fylla i den jäkla spamkoden. Underbart!

sötaste vovven!

image1048

Paris Hilton måste ju ha världens sötaste vovve!

non blogghumör

Något känns fel, hela tiden. Med allt och alla. Så bara för att inte klaga och gnälla här så ska jag ta en tv-kväll idag, clear my head lite. Är inte på humör för att blogga idag om jag ska vara ärlig, men såna dagar har alla någon gång!

Men jag hoppas iallafall att ni haft en jättfin dag :)
Kram, Mojsan

home

Hejhej!

Nu är jag hemma igen efter en dag i skolan, äntligen! Mattias är här nu, så ska försöka att vara lite social iallafall. Eller åtminstonde inte sitta här hela tiden. Men jag är tillbaka sen :)

Hoppas ni haft en bra dag!

rubrik

Big girls don't cry.

torsdag

God morgon!

Internet har krånglat fram tills nu, tror faktiskt att snön ligger bakom. Men är så fallet så gör det inte så mycket :) Huvudsaken är att vi har snö!  Idag snöar det inte, men snön ligger kvar där den låg i går :) Förlåt för allt tjat om snön, men jag är så glad att vi fick den! Den brukar annars vara väldigt sen här.

Idag har jag en ganska lång dag, slutar halv 4. Men det får gå, som alla andra dagar!

Ha en bra dag  :)

sov gott

"Varje gång dör en del inuti mig."
Nu kära bloggers ska jag hoppa i säng, försöka rensa huvudet lite. Har för mycket därinne, alldeles för mycket. Jag hoppas att jag vaknar imorgon med ett tomt huvud, det skulle vara något. Nog om det.

Sov så gott <3

högre makt

Det är helt galet hur filmer och serier påverkar mig. Det var så mycket sorg i Grey's, så nu känner jag mig alldeles tom och ledsen. Hade det varit mycket kärlek och lycka så hade jag varit glad nu. Men så är inte fallet, tyvärr. Jag börjar känna att jag förtjänar att få vara glad en hel dag. Men det är tydligen någon som inte vill detsamma. Jag börjar starkt fundera på om det finns en högre makt någonstans däruppe, som styr hur våra liv ska se ut. Då undrar jag, vad har jag gjort?

kisselikiss

Jag har hittils kissat 9 gånger idag och nu har jag ont i njurarna. Det känns inte riktigt bra, måste jag säga.


dubbelavsnitt!

Nu blir det Grey's anatomy för hela slanten !


image1047

baywatch



Jag kollade jämt på Baywatch när det gick för några år sedan. 
Och låten är ju jättebra, faktiskt!

Vilket strandmode det var då ;)

ramar

Jag måste verkligen köpa fler ramar! Det är ju hur kul som helst att ha kort uppe och framme så man ser dem, istället för att de ligger i ett skåp där de aldrig får se solljus. Inköp av ramar, nästa!

image1046

De här korten ramade jag in nu, tycker om båda bilderna :)

Lista!

Jag blev sugen på att göra en lista, då passade den här bra som jag hittade här!

Vem ringde du senast?

Mamma.

Vem ringde till dig senast?
Mattias.

Vad står det i ditt 5:e mottagna sms?
"Ja vi får göra det.." Från Mattias.

Vad står det i ditt 4:e skickade sms?
Har inga skickade nu.

Vem skickade ditt 10:e mottagna sms?
Mattias.

Hur många bilder har du på din mobilen?
32 st.

Hur mycket pengar har du kvar på mobilen?
93,16 kr.

Vad har du för kontakter som börjar på bokstaven M?

Mamma, Mamma Jobb, Manne, Martin, Matilda, mLt, mLt Hem, Mormor, Mormor & Morfar Hem.
Vad har du för kontakter som börjar på bokstaven A?
Al porto (jobbet), Al porto Kemal (chefen), Anna hem, Anna mashram, Antonia, Antonia mamma hem, Antonia pappa hem.


kissnödig

image1045Fan, alla toaletter är upptagna. Eller alla och alla, vi har bara två. Men det är ju alla, haha. Jag håller på att kissa på mig, funderar nästan på att springa över till Mattias om det inte blir ledigt snart! Så kan det gå ;)








Tom & Jerry

image1044

Idag gick jag in på Konsum och kom ut med dessa godbitar!

hemmafru

Nu har jag ätit och det var jag som gjorde maten - köttfärssås & spagetti. Det blev riktigt gott, känner mig smått stolt! Kände mig som en riktig hemmafru som sprang där i köket, haha!

Jag funderar på att fixa lite med framkallade kort, sätta in i ramar och så! På tiden att jag får upp dem, har gått och tänkt att jag ska göra det sedan i somras. Ska försöka göra det innan Grey's ikväll, där är det dubbelavsnitt. Kan det bli bättre eller? :)

Vad ska ni göra ikväll?

winter wonderland

image1043

daim och one three hill

Nu ska jag slänga mig i soffan med en Daim och kolla på One three hill.

Tjingeling

illaluktande

På bussen hem nu så fick jag sitta och hålla tillbaka kräkningar. Jag är inte den som har lätt att spy eller är känslig av lukter. Men nu kom det på en gubbe som luktade något fruktansvärt. Det var nära att jag gick av bussen alltså. Inte nog med det så var värmen på där inne, fanns knappt någon luft!

Men hem kom jag!

galen!

image1042

Såhär blir jag av samhälle!

kompensation

Jag har kommit fram till att vädret nog har dåligt samvete för att vi fick en sådan värdelös sommar. Så nu försöker det kompensera det genom att ge oss en riktig vinter!

Jag är glad att det dåliga samvetet kom ifatt vädret..


samhälle

Tjenahejsan!

Nu sitter jag på samhällen, fast läraren är inte här.. Fan, nu kom hon. Lyckan var kort! Men vi sitter vid datorn iallafall, så kommer underhålla mig här !

Jag vadade i snön till bussen, helt sjukt. Men jag älskar snön! :D

off to school

Nu ska jag snart försöka ta mig till bussen på bästa möjliga sätt. Borde köpa ett par snöskor, såna där som har "tennisrack" under!  Det snöar som bara den ute nu och jag såg att grannarna var ute och skottade. Någon plogbil har inte heller varit här, så jag anar hur det ser ute nere på vägen. Får hoppas att bussen kommer fram, men annars så är det ju ingenting ovanligt på vintern att den inte kommer om man säger så.

Jag skriver igen när jag har samhälle, måste underhålla mig med något där.

Ha det så bra :)

OH GOD

Glöm det jag sa om att det nu är 30 cm snö. Det har kommit så mycket under natten, så det är mer snö än så. Och den fortsätter bara att komma.
HALLELUJA!

Jag ser det snöar..

image1041

onsdag

God morgon gott folk!

Det här är helt otroligt, jag har aldrig varit med om något liknande som jag kommer ihåg. Snömängden bara ökar och ökar, nu är det ca 30 cm snö. Har aldrig varit med om så mycket snö under första snön liksom. Helt otroligt! Och idag är det ingen blötsnö, idag är det riktigt vit snö! I mängder, kan man vara annat än lycklig? :)


fungera!!

Blogg.se - Jag är less! Varför ska det alltid krångla? Varför ska man inte kunna skriva ett inlägg utan att det ska ta år och dagar. Krångel krångel och segheter. Fan, blir så trött.

Nu håller vi på att få strömavbrott här också, tror jag. Lamporna blinkar och brummar. Ska ändå gå och lägga mig! En natts sömn behövs efter den är kaotiska dagen!

Sov så gott <3

let's make love



Underbar låt!
Jag sitter och gråter, den är så fin.
De kunde inte valt ett bättre ställe att spela in den på - Paris!
Världens vackraste stad.

julen 2007

image1040

räddaren i nöden

image1039

moonboots?

Vad ska man egentligen ha för skor på sig i vinter? Som inte läcker och ger en köldskador. Kanske ett par MoonBoots som måste vara de fulaste skorna någonsin. Men de lär vara jättevarma och läckagefria. Har ni lyckats hitta ett par bra vinterskor?
image1036

tisdagen den trettonde

Alla pratar jämt om att fredagen den trettonde är en otursdag. Det har den aldrig varit för mig. Men efter idag så är tisdagen den trettonde en otursdag och det gäller inte bara mig. Utan det tycks ha varit en riktigt skitdag för många. Är det inte snöoväder och förseningar i trafiken så är det läckande skor och köldskador.

Det bästa skulle nog vara att gå och gömma sig under täcket och kika fram igen till våren..

plogbilarna går varma

Nu under dagen har snömängden ökat till någon decimeter och plogbilarna går varma på vägarna, helt galet! Det har verkligen snöat hela dagen - inte små flingor heller!

Nu ska jag ta min genomfrusta kropp och hoppa in i duschen där jag ska duscha så varmt det bara är möjligt!

Hur har eran dag varit idag? Hoppas verkligen att den varit bättre än min.

inkompetenta

Nu är jag hemma, mer frusen och förbannad än någonsin. Efter skolan skulle jag och Mattias åka in till Haninge så att jag skulle kunna köpa nya skor eftersom varenda jäkla sko jag äger läcker. Vi gick till tåget där det skulle gå ersättningsbussar, men tror ni de kom? Neeej, som vanligt. Nu sitter jag här med iskalla ben, jag känner ingenting från knäna och ner, tårna är alldeles röd-lila.

Så fort det blir snö så vet inte lokaltrafiken hur man gör, de blir helt jävla inkompetenta. Jävla pack!!

JAG HATAR SL!!!!!

vägen till skolan

Hej på er!

Vägen till skolan började i panik. Jag gick hemifrån försent, fick småspringa till bussen i snön som är slaskig på sina ställen, mina skor läckte så fötterna blev till isklumpar. Så nu måste jag köpa nya skor som klarar av snö!  Men jag kom till skolan hel iallafall, så nu sitter jag bibblan och väntar på att någon ifrån klassen ska visa sig.

Och nu visade de sig, så nu ska jag gå ut till dem.
Ha en bra dag, jag kikar in lite senare under dagen.Har nämligen glömt idrottskläder, hade inte en tanke på det imorse :S. Jag som aldrig glömmer! Menmen, ibland har man såna dagar helt enkelt.

Tjingeling

svenskaprov

Nu ska jag snart ge mig ut i snövädret och ta mig till bussen. Det kännes mindre lockande då jag vet vad som väntar i skolan. Svenska"prov". Vi har en timme på oss att skriva en argumenterande text om barnuppfostran. Jag känne mig inte så peppad inför det. Behöver normalt, en till två lektioner för att ens komma igång med en text.

Hoppas ni får en bra dag idag :)
Kram, Mojsan

snöyra

God morgon!

Det är helt otroligt! Snön ligger tjockt på marken och den fortsätter att falla - lycka. Äntligen är snön här, äntligen vitt istället för grått. Jag tror jag måste fälla en tår..

Hur kan fryst vatten göra än så lycklig?

image1035

hand in cape

Nu ska jag gå och sova och lämna handikappade blogg.se ifred. Jag som suttit och fått utbrott på min stackars dator när det i själva verket är bloggen som är seg och strular! Förlåt min skatt.

Sov gott <3

snow

Vet ni, vet ni? Det snöar ute!!!!! Lilla Nynähamn får snööööö. Det är stora flingor som faller! :D

snow

Vet ni, vet ni? Det snöar ute!!!!! Lilla Nynähamn får snööööö.. Visserligen vill den inte stanna på marken, men det ska den nog göra snart. Det är stora flingor! :D

ögongodis

image1034Ju mer jag ser den här mobilen, ju mer vill jag ha den. Snälla tomten..









extreme homemakeover

Nu tänker jag låta datorn vila lite, den har gått varm ett tag nu. Ska bänka mig i soffan framför Extreme Homemakeover och gråta en skvätt..

Jag är tillbaka sen kära bloggers!

mediahora



Åh, vilken nostalgi. Big brother 2000. Kommer du ihåg Ronja? När vi satt i ditt rum och lyssnade på den här låten?
Jag blir alldeles tårögd av minnet. Vi var 10 år, sju år sedan. Gud, vad tiden går.

Jag älskar den där låten! inte själva texten kanske, men känslan jag får utav den.

är du en serienörd?

Om man har sett över 55 serier är man en serienörd.

[x] Gilmore Girls
[x] Grey's Anatomy
[ ] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Three Hill

[x] Vänner
[x] Förhäxad
[ ] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs

[ ] CSI
[ ] CSI Miami
[ ] CSI New York
[ ] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[ ] Bones
[x] Dawson's Creek
[ ] Heroes
[ ] House
[x] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[ ] Navy CIS
[ ] Lost
[ ] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[x] Smallville
[x] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[ ] The 4400
[ ] The Office
[x] Two and a half men
[ ] Spin City
[x] Cold Case
[x] Criminal Minds

[x] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien

[ ] Dallas
[ ] Shark
[x] Tredje klotet från solen
[ ] Law and order
[x] Våra bästa år
[ ] Våra värsta år
[x] Sabrina - Tonårshäxan
[x] Ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond

[ ] Ghost Whisperer
[x] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[x] Lizzie McGuire

[x] Sunset Beach
[ ] Magnum
[ ] VIP
[ ] Stacked
[ ] Myggan
[ ] Vita huset
[ ] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[ ] Las Vegas
[x] Xena
[ ] Entourage
[x] Cityakuten
[x] Will&Grace
[x] Beverly Hills

[x] Sjunde himlen
[x] Dharma&Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[x] Nanny
[x] Tre Kronor
[ ] L-word
[x] Vita Lögner
[ ] Andra Avenyn
[ ] Rederiet
[ ] Hem till gården
[x] How I met your mother
[x] That 70's Show
[ ] Alias
[ ] Seinfield
[ ] Glamour
[x] Huset fullt
[x] Hjälp

[ ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[x] Close to home

47, jag är inte en nörd! :D. Fast jag tycker 47 serier är ganska nördigt det med..

Så jävla rolig!

Björn Gustafson:
Han gör min kväll just nu.

 


jävla vatten!

En lite fråga. Ska det ta 40 minuter för en kastrull med vatten att börja koka?? Nej jag tänkte väl det. Så jag blev alltså inte galen för ingenting..


friends

image1032

Jag och Antonia för ganska länge sen! :D

hemma!

Hej alla barn i barnprogram!

Nu är jag hemma igen, skööönt! Antonia är här nu också, så jag kommer vara lite social med henne. Men jag kommer ändå kika in här lite då och då :)

Hoppas ni haft en bra dag :)

överlevde!

Nu har vi redovisat, oh my god. Skönt att det är över! 
Fick reda på en bra sak för en liten stund sedan, våran ljudteknik är inställd idag och imorgon, kan det bli bättre?
Så idag slutar vi 14.40 och imorgon börjar vi 8.35 Såååå bra :D

Skulle bara säga att jag överlevt redovisningen!
Tjingeling

Nemi

image1030

Haha!

redovisning nästa.

Hej hej!

Nu sitter jag i skolan och renskriver ett arbete, som ska redovisas på nästa lektion. Vi har precis haft lunch, kyckling som är en av de få maträtter som går att äta här i skolan :)

Jag vill verkligen inte redovisa, det är de värsta jag vet. Min stora fobi. Att stå där och prata inför alla människor, som sitter och tittar på en, hemskt!

Jag är på jättebra humör idag :) Tack vare Mattias som är så söt och skickar massa sms till mig <3 hihi.

Nehej, nu ska jag fortsätta skriva. Återkommer senare!
Ha det så bra :)

skolan

Nu åker jag till skolan och lider, ha en bra dag allihop :)

Kram, Mojsan

balsamberoende?

Jag har aldrig förut använt balsam pga att mitt hår aldrig trasslar eller nånting, men nu för någon månad sedan började jag använda det för att försöka få håret mindre elektriskt som det älskar att bli på hösten/vintern. Och nu, när jag använt balsam ett tag. Och så idag gjorde jag det inte. NU är håret helt trassligt! Håret blir beroende, dags för avvänjing kanske..

dagens outfit, måndag!

image1029

måndag morgon, igen

Good morning Houston!

Varför är det alltid som skönast att sova när man inte får? När klockan redan ringt? Då kan jag  i stort sett ligga hur som helst och det är skönt. Så typiskt! Idag var det inte lätt att komma upp måste jag säga. Så ikväll blir det en tidig kväll, ska upp en hel timme tidigare imorgon! Hur ska det gå till?

Är ni morgontrötta?


protesterande rygg

Nu har min rygg börjat protestera ordentligt, så jag ska nog gå och lägga mig i sängen iallafall. Är inte ett dugg trött, men behöver sova för att orka med morgondagen. Den är lång, slutar inte förrän 16.10. Men det får gå, som det går alla andra dagar!

Sov gott på er <3
Kram, Mojsan

I'm alive



Jag älskar den här låten, jag får en helt annan styrka av den!

nageltorkare

Jag sitter här och försöker få naglarna att torka, har nyss målat dem. Nu skulle den här lilla sötisen komma till användning:

image1028

Denna lilla apa blåser dina målade naglar torra!
Kostar 59 kronor på coolstuff.se

vädrets fel

Efter mer än ett raseriutbrott på min lilla skatt (datorn) så vill den nu låta mig blogga, tack! Känns verkligen inte värt de 5000 kronorna jag la ut, om den ska hålla på krångla efter bara någon månad. Men får hoppas att det bara beror på vädret eller något..


home sweet, home

Hem ljuva hem. Så var ännu en helg avklarad, det går så fort! Det har både sina för och nackdelar.

Funderar på att kanske se en film, men jag vet inte än. Först och främst ska jag svara på era kommentarer och läsa lite bloggar sedan får vi se vad som händer :). Vad ska ni göra nu, det som är kvar av dagen?

off to work

Nu åker jag och jobbar! Jag är tillbaka efter åtta. Ha en jättebra kväll :)

hjärtklappning

Helt plötsligt från ingenstans började mitt hjärta slå utav bara fan - hjärtklappning! Får det alltför ofta nu förtiden. Måste försöka sluta stressa så mycket, det är tydligen inte bra har jag hört..


mat

Nu har jag smällt i mig lite mat, känns inte bra. Var inte ens hungrig så nu är magen mer än full! Jag tycker inte om känslan av mätthet. Man mår ju bara illa!

Vad har ni ätit idag? :)

njut av ledigheten!

Jag måste säga att jag är avis på er som är lediga på helgerna. Förut tog jag aldrig vara på helgerna, lät dem bara gå. Men nu sen jag började jobba på helgerna så försöker jag ta vara på varje ledig dag jag får. Men inte alltid man orkar, skönt att bara göra ingenting - njuta av ledigheten! Det låter säkert som att jag har det jättejobbigt på jobbet, det har jag inte. Men att aldrig få ta det lugnt, spänna av. Gå i skolan hela veckan och sedan jobba på helgen, det tar på krafterna. Men i slutet av månaden är det great. massor av pengar på kontot!

Jag tycker om att jobba, men jag tycker också om att vara ledig.

barnuppfostran

Nu har jag varit duktig! Har kommit på en åsikt + 3 argument. Sen om de håller eller inte är en annan fråga. Det är första gången jag gör det här, kan ju inte vara proffs. Det var svårt faktiskt, men här är dem iallfall:

Åsikt:
"Jag tycker att barnaga ska förbjudas på alla ställen i världen!"

Argument 1:
" Ett barn som blir slaget lär sig att slå. Barnet blir aggressivt och använder våld mot andra."

Argument 2:
"Barnet får ingen trygg uppväxt."

Argument 3:
"Det är kränkande mot barnet och ger inget självförtoende.."

besviken på mig själv!

Nu är jag faktiskt besviken på mig själv. Ordentligt besviken. Jag har inte ens börjat plugga, utan suttit och lekt i photoshop. Det är ju så mycket roligare och lättare än att komma på en åsikt och argument. Men nu måste jag börja, har lite mer än två timmar innan jag ska till jobbet och innan dess ska jag hinna med massor!

Jag behöver nog en spark i arslet eller två.

vänner för livet!

image1020

hjälp sökes!

Jag letar och letar, försöker och försöker - men misslyckas! Så snälla ni, hjälp mig. Jag vill ha bort linjen runt min profilbild och bilderna i inläggen. Det är så irreterande att inte hitta det, eftersom jag lyckats ändra färg på det tidigare.

plugg-söndag

Nu ska jag ta tag i min söndag. Ska börja med att läsa igenom svenska-texterna och sedan komma på en åsikt och 3 argument. Det borde inte vara alltför svårt, då jag har en hel del åsikter om allt!

Har ni också en typisk plugg-söndag idag?

Hear me



För ett tag sedan så drömde jag att jag var med i Idol. Då sjönt jag den här låten och fick den bästa kritik man kan få av Swartling. Vilken jäkla dröm, haha.

Men jag älskar låten!

dagens horoskop!

För oss födda 2 april 1990:


image1018
Titta här!

Fars dag!

image1017

söndag

God morgon!

Snön ligger kvar, men har inte ökat i mängd tråkigt nog! Idag när det är fars dag och allt så tycker man ju att snön hade kunnat visa sig i större mängd - men icke! Kom ihåg att ge era pappor en stor kram idag!! :)

Så, vad ska ni göra en söndag som denna? :)

sov gott

Helt plötsligt lämnade alla mig på Msn. Det stärker helt klart teorin om att ingen tycker om mig längre. Sorligt! Jag ska nog hitta nya vänner att tycka om mig.

Nu ska jag faktiskt gå till sängs, den ser otroligt skön ut!  Sov gott på er små gullefjunisar <3


ingen tycker om mig längre

Min statistik har stått still ett tag nu. Jag har två teorier: Antingen så sover folket eller så är det ingen som tycker om mig längre..

"Fråga dig själv varför du småäter!"

Jag var inne och kikade runt på aftonbladet.se och hittade en artikel som handlar om småätande och viktnedgång och hela balunsen. Där stod det lite om att småätandet är tjuven . Slutar man att småäta så rasar man i vikt och allt vad det nu är. Men det som fångade min uppmärksamhet var "Fråga dig själv varför du småäter!" Ja, det frågar jag mig själv varje dag, men inte blir det bättre..

vill åka pulka!

Jag sitter vid Msn och pratar med en kompis, känns så bra. Känner mig så trygg att prata med denne. Åhh..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva! Läget har inte förändrats, är fortfarande inte trött. Typiskt! Eller egentligen spelar det ingen roll. Kan ju sova ut imorgon ändå. Värre om det hade varit vardag och skola efter, då hade det varit ganska illa nu. Men nu är det ju inte så!

Imorgon (idag) när jag vaknar vill jag ha massor av snö som täcker hela marken. Minst en decimeter. Okej, jag kan vara snäll, minst 4 cm så är jag mer än nöjd! Jag vill ju bara kunna åka pulka.

image1016

fullspäckad söndag

Jag är inte ens trött än, skulle kunna sitta uppe hela natten som det känns nu. Fast då kommer jag absolut inte orka morgondagen. Imorgon har jag mycket som jag måste hinna med.

- Läsa igenom ett häfte från svenskan och skriva en åsikt + 3 argument som handlar om barnuppfostran.
- Renskriva på datorn, Arbetsmiljö & säkerhet.
- Börja på frågor i omvårdnad.
- Städa rummer, dammsuga & bädda rent.
- Tvätta minst en maskin.
- Jobba!
- BLOGGA!


En fullspäckad söndag! Men hellre det än att bara sitta och gråta över att det är skolan igen dagen efter.

när kommer du att dö?

Hittade detta hos Tobias. Jag kommer att bli 110 år och dö av lathet(?). Helt otroligt att blir så gammal om man är lat och inte rör på sig, eller vad säger ni? Hur gammal blir du? Testa här!

image1011

pratglada nattugglor

Starsky & Hutch vad jättebra! Jag är jätteglad att jag såg den.  Nu har Mattias gått hem och jag blev genast bombarderad på Msn av en massa pratglada nattugglor!  Verkligen alla skrev på en gång, kul. Då har jag något att göra ett tag! Sitter även och lyssnar på musik från Hairspray, blir helt glad av låtarna!

Vad har ni för er nu? :)

starsky & hutch

Jag, älsklingen och lillfjanten kollar på Starsky & Hutch och äter popcorn - en perfekt lördagkväll med andra ord!

image1010

kaallt!

Hejsan!

Nu är jag hemma gott folk! Mattias kom och hämtade mig på jobbet, och så gick vi hem. Det är riktigt kallt ute nu, hela 2.7 minus när jag kollade! Hoppas snön kommer under natten :D Gud, vilket tjat om snö, men jag längtar!

Jag kommer inte vara så aktiv här under kvällen, för den ska nämligen tillbringas i soffan med älsko! :)
Men jag kikar in lite senare, ha en bra kväll!

I'm off to work!

image1009

Nu åker jag och jobbar, hemma ikväll igen!
Ha en bra lördag!

the gang

image1008

Vi måste träffas oftare, jag vet snart inte vilka ni är.

ta mig till cypern nu!


image1006

Jag behöver komma iväg härifrån ett tag, få tänka och slippa stressa.
Då passar två veckor i Cypern alldels utmärkt!

din favoritpizza?

Jag jobbar på en pizzeria och ser då alla möjliga sorters pizzor hela tiden! Därför undrar jag vilken är din favoritpizza? :)

Min är Tropicana - Tomatsås, skinka, banan, ananas och curry! (Ingen ost, är allergisk.)

image1005

I know where I've been


duschen nästa!

image1004





Nu ska jag hoppa in i duschen, så jag kan börja dagen på riktigt.
 





tröstshopping

Jag känner för att tröstshoppa. Jag sitter nu inne på h&m och kollar på kläder, ge mig en miljon så ska jag må dåligt varje dag..

image1003

kraschade planer

Jag tycker verkligen inte om när planer kraschar. När saker inte blir som man tänkt eller bestämt. Jag är sån som person att jag inte riktigt kan hantera när saker inte blir som det är tänkt. Det blir helt fel i systemet. Idag blev det ändringar, inget träffa Mattias förrän en sväng ikväll efter jobbet. Känns riktigt surt om jag ska vara ärligt. Vi har träffats någon timme bara på hela veckan, så hade sett fram emot idag - men inte! För det mesta rasar planer fortare än de byggs. Imorgon blir det inte heller något, det kommer alltid saker ivägen, hela tiden. Jag känner nu att det inte längre finns något att se fram emot när helgen kommer. För även om man planerar saker så skiter dem sig iallafall. Jag blir så ledsen, det är nästan så det känns som att det bara är jag som bryr mig om det? Alla andra verkar ta det så lätt. Liksom "Äh, det kommer fler dagar!". Ja det gör ju det, men om man bestämt något för en dag så vill man inte att det ska sjutas upp eller inte bli av alls. Det förstör all glädje, inte konstigt att jag går runt på dåligt humör hela tiden. Jag har ju ingenting att se fram emot längre..


0.4 grader

Det är 0.4 grader ute, så det är kallt! Det gillar ju snön - Så KOM!!

seasons of love


snö!

God morgon!

Gissa vad jag såg när jag kollade ut genom fönstret? Jo, snö :D. Fjantigt lite, men SNÖ! Hoppas det kommer mer under dagen !!

image1001

Idag ska jag nog träffa älsklingen om han mår bättre. Annars vet jag inte, får väl se på film till jag ska jobba. Börjar klockan tre idag!

Vad ska ni göra idag? :)

natti

Fan.. jag lovade mig själv imorse att gå och lägga mig tidigt! Detta är inte direkt min syn på tidigt, men tydligen tycker min kropp det.

Imorgon är jag tillbaka och då hoppas jag att så många som bara möjligt antagit "utmaningen" :).
Sov gott sötisar <3

utmaning - egotime!

Jag tycker vi alla behöver lite ego-time såhär i natten. Vi behöver alla känna oss vackra och speciella. Därför utmanar jag er i att lägga upp era tre favoritbilder - på er själva! skriv gärna lite varför ni valde just de bilderna. Kom igen och ge erat självförtroende en skjuts nu :)

Här är mina bilder:

image996

Den här bilden är för mig äkta glädje. Jag tror inte att det finns någon annan bild på mig då jag ser såhär lycklig ut. Den är gammal, men jag blir så glad varje gång jag ser den! Att jag kan se så spontant glad ut på bild - fantastiskt!


image999

Mina ögon blänker, liksom gnistrar och jag känner mig fin! Sen tycker jag om mitt hår också. Jag trivs bäst i mörkt hår och känner mig då som finast.

image1000

Den här bilden tycker jag bara om helt enkelt! Jag gillar den på alla sätt. Jag gillar mitt hår, mina ögon och sättet jag håller huvudet på!



Jag har jättesvårt för att se det fina hos mig själv och att berätta vad det är jag tycker är fint. Kanske ni märker på mina "korta" och innehållslösa kommentarer om bilderna. Jag har aldrig haft det självförtroendet att jag kan ställa mig och säga att jag tycker att jag ser bra ut, långt ifrån. Det är mycket bättre nu och jag kan ibland tycka att jag är fin. Men det är oerhört svårt alltså, det vet jag. Jag gjorde det här med tanken att kanske börjar man se det fina om man får välja sina favoritbilder och titta efter i dem och sedan försöka förklara varför man valde just den! Jag vet inte, men jag har känslan av att det kanske kan fungera. Lite iallafall.

bevarade minnen

Jag har blivit så tråkig på senaste tiden, jag tar inte kort längre. Förut tog jag kort på allt allt allt. Dokumenterade i stort sett varje rörelse. Det är kanske lite weird, men oh så roligt att kolla på bilderna. 2006 var mitt stora "ego-år", jag vet inte hur många bilder jag tog på mig själv. Jag har inte kvar alla idag, men en del. Roligt sen att se hur man såg ut och hur man förändrats. Samma med korten på kompisarna, roligt att kolla på. Bevara minnena! Men nu blir det inte mycket av att ta kort, tråkigt. Men när jag får min nya kamera så ska det bli ändring på det, jag lovar! För jag tänker inte sitta om några år och ångra att jag inte tog kort, ångra att jag inte bevarade minnen på bild.

Tar ni mycket kort?

Här kommer lite bilder som innehåller mycket minnen:

image991


image992

image993

image995

Jag har så många fler, men det blir för mycket att ladda upp!

amazed

Every time our eyes meet
This feeling inside me
Is almost more than I can take
Baby when you touch me
I can feel how much you love me
And it just blows me away
I've never been this close to anyone or anything
I can hear your thoughts
I can see your dreams

I don't know how you do what you do
I'm so in love with you
It just keeps getting better
I want to spend the rest of my life
With you by my side
Forever and ever
Every little thing that you do
Baby, I'm amazed by you
 

thai-matssug

Dante's peak var helt okej, bra faktiskt :) Småspännande.
Jag blev jättesugen på thai-mat mitt i alltihop, haha. Det är typsiskt sånt jag blir sugen på såhär i natten, konstigt. synd då att det inte finns någon hemkörning såhär sent ;).

Jag har ont i mitt pekfinger efter sticket, det kom lite för långt ut på kanten. Tror det är därför, för det andra fingret gör inte ont alls. Det är som ett blåmärke också, men det är nog borta imorgon!

Så, vad gör ni alla uppe nu?

hey baby


Klassfesterna under 90-talet hade denna låt som soundtrack! Jag blir alldeles skakis av all nostalgi!

Åhh :)

beyoncé Knowles

image988

Ursäkta, men vad fan har hon på sig?

läpp-beroende

image987Mina läppar har blivit helt beroende av läppglans, inte bra alls. Mitt läppsyl har varit slut några dagar så har använt läppglans och det är ju ganska känt för att torka ut läpparna och göra dem beroende. Det liksom pirrar i läpparna hela tiden när jag inte har något där, jobbigt värre. Men snygga är dem ;)

dante's peak

Nu ska jag kolla på Dante's peak som går på femman. Är den något att se?

image986

blodprov

Idag på medicinsk grundkurs så fick vi ta blodprov på varandra eller oss själva. Jag vågade inte ta på mig själv, så Tessan fick ta på mig, haha. Det var lite nervöst, med tanke på att det var första någon av oss gjorde det! Vi kollade även vad vi hade för blodgrupp och jag är A- . Det är inte 100% säkert eftersom vi inte genomgår riktiga tester, men någorlunda rätt är det :).  Det var jättekul att ta prover, det gör att jag vill sticka massa folk, haha!

Vet ni vad ni har för blodgrupp?

image985

home

Hejhej!

Äntligen hemma! Skriver bara lite snabbt så ni vet att jag lever ;). Ska äta min middag nu, liite sent kanske! Men så blir det på helgerna.

Jag ska kolla på tv hela kvällen lång. Men om jag känner mig själv, vilket jag tror jag gör så kommer jag kika in hit och skriva lite. Känner mig på blogghumör, så räkna med en hel del inlägg!

Har ni haft en bra dag idag? :)

skolan

Hej hej!

Sitter i skolan nu på en "bensträckare". Har en två-timmars lektionn i Geriatrik och efter det har vi lunch - om en timme! Och efter lunchen haar vi en två-timmars lektion i Medicinsk grundkurs! Jobbigt värre!

Men efter skolan ska jag och Anna handla godis! Jaaaa :) fredag = godis utan dåligt samvete! Eller vad säger ni?

Nu ska jag gå vidare! Ha det bra!

fredag

God morgon!

Hoppas ni mår bra idag, fredag och allt! Själv är jag så trött, men gick och la mig sent. Ikväll ska jag lägga mig tidigt och imorgon ska jag sova läääänge.

Idag kommer jag inte skriva mycket, går till jobbet direkt efter skolan! Så är hemma vid halv nio ikväll. Så håll ut ;)

Ojsan.. Nu ska jag läsa lite bloggar snabbt och sedan äta frukost!
Ha en jättebra dag! :)

Kram, Mojsan

sleep tight

Nu ska jag gå ner och dricka te för att försöka få tillbaka värmen i kroppen! Det är svinkallt och regnigt ute! Sedan blir det sängen, behöver det känner jag.

Sov så gott <3

Kram, Mojsan

jävla idiot

Om matchen - inga kommentarer mer än värdelöst!

Men om Hammarbys tränare har jag en jävla massa att säga. Han är ett monster, en tyrann. Han står och skriker och säger till killarna hur dåliga de är, så de får inte spela. Hur kan man stå och säga det? Killarna är inte mer än 15 år, den åldern då man utvecklas som mest, är som mest "sårbar" med skiftande självförtoende. Han knäcker dem till den grad att dem ser sig själva som värdelösa nollor som inte ska spela hockey! Jag fattar inte, vilken jävla idiot. Anledningen till att jag vet detta är att min bror råkar ut för honom. Han är en av de bästa spelarna i laget, men ibland så gör man ju en miss såklart -  till och med NHL-spelarna gör missar. Så fort han gör ett lite pytte misstag så är tränaren där och skäller och säger till honom hur dålig han är! Vilket svin! När han går på min bror så är det personligt, jag tar åt mig! Ingen säger så till min bror, fan heller. Hata är ett stark ord jag vet, men jag kan helt ärligt säga att jag hatar den där människan!

Bra spelat ändå, killar! Jag tror på er, även fast eran tränare inte gör det..

hockey

Nu åker jag upp och kollar på hockey - Hejja Hammarby!

Ha en bra kväll ni :)

inte på topp

Jag vet inte riktigt vad det är, men känner mig inte på topp. Vet inte vad jag ska skriva eller göra. Känns riktigt tråkigt, men alla har väl såna perioder ibland.

Man kan inte vara på topp jämt!

spark i arslet

Nu har jag suttit och lekt lite med Photoshop, lär mig lite i taget. Men det är svårt! Så mycket man ska lära sig, komma ihåg och hålla reda på. Men tillslut blir det nog bra :).

Mitt öga gör jätteont ! Inte bra att vara utan mina glajjor, men vad ska jag göra? De fungerar inte längre, måste verkligen till optikern. Men jag är såå bra på att skjuta upp saker hela tiden, behöver en spark i arslet ibland!

Varsågoda och sparka!

körsbär

image983

Mitt körsbärshalsband! Tycker det är så fint :)

älska hockey

Tjolahopp!

Hemma igen! Har precis svarat på era kommentarer, tack :)   Jag älskar att sitta och läsa igenom dem. Jag försöker variera med svaren även fast kommentarerna ibland är lite lika. Men det är bara roligt, fortsätt så :)

Vid halv åtta idag ska hela familjen upp i ishallen. Matte har nämligen match mot Nynäs idag. Bortamatch på "hemmaplan". Det är lite kul, haha. Hoppas de vinner stort idag! Är det någon mer än jag som ÄLSKAR hockey?

utomhus

image980

Grått & trist!

suprise

Hej på er!

Nu är jag hemma efter en dag ute på gundskola. Det gick bra, var några som tog lappar från oss. Eller vi i stort sett tvingade på dem en massa, haha. Men det var ändå kul att göra något annat än att bara sitta i skolan!

Det är riktigt kallt ute nu, brr.. Hoppas bara att det håller i sig så regnet blir till snö!
Nu ska jag suprisea min älskling! Hoppas han inte läser detta innan bara ;).

Hoppas ni haft en bra dag hittils :)

goodmorning sunshine

Ha en bra dag allihop :)

Kram, Mojsan