im off

Nu ska jag gå! Är tillbaka senare ikväll/natt. Ha en jättefin dag allihopa :)

Kram, Mojsan

datorn är farlig

Datorn är farlig! När Mattias gick tänkte jag att jag hade lång tid på mig att blir klar.. Ja eller hur. När datorn finns så har man aldrig lång tid på sig! Nu sitter jag här lite smått stressad, ska hinna platta håret och klä på mig mer än jeans och bh, haha. Men ändå fortsätter jag skriva, haha. Så smart jag är! :D

Haha!

hick hick

Jag fick världens hicka nu, haha. Låter för roligt!

Gud, vad skönt det är när solen är framme. Det är alldeles blå himmel och löven lyser i alla sina färger. Det är säkert lite småkallt ute också, men det gör ingenting. Man får sätta på sig varma kläder :) Tänk snart när man vaknar på morgonen och kollar ut och det ligger snö på marken. Mysigt värre!

halloween

image916Idag är det halloween, då man ska klä ut sig och ringa på dörrar "Bus eller godis!". Har ni haft några springande hos er än? Ska ni kanske klä ut er och springa själva? ;) Det skulle vara riktigt kul faktiskt. Får kanske bli nästa år ;).




kan man vara annat än lycklig?

Nu gick Mattias hem och jag ska hoppa in i duschen! Sedan ska jag göra mig snygg inför "dejten" senare! Olala.. Jag är jätteglad idag :) Mycket tack vare älsklingen, kan man vara annat än lycklig när man får somna och vakna bredvid den man älskar?

så söt

Jag hittade den här söta bilden på datorn här, hihi.image912

solljus

God morgon kära vänner!

Tack för alla fina kommentarer, jag blir jätteglad :)
Hoppas ni sovit gott, det har jag gjort. Det blev en ganska tidig kväll ändå! Det behövdes kan jag tala om.
Mattias ligger fortfarande och sover, eller om han är vaken. Jag gick in i brorsans rum och sitter där nu.

Idag är vädret superfint, äntligen. Efter flera dagar av deprimerande regn så behövs det lite solljus! Det gör en så mycket gladare och piggare :).

Idag blir det som redan skrivet bowling med gänget :) Det kommer bli jätteroligt!
Vad ska ni hitta på idag? :)

joining my baby

Nu är filmen slut, ska joina babyboy. Så det här blir sista inlägget för idag, men imorgon är jag tillbaka med ny energi!  Hoppas ni haft en jättebra dag :). Sov gott!

Kram, Mojsan

welcome to the jungle

Jag och Mattias sitter och kollar på Welcome to the jungle, eller jag gav upp nu. Är så jäkla trött, kommer bara somna om jag lägger mig där igen! Så han får se klart den själv, sen ska vi sova hoppas jag, haha. Imorgon kan vi sova läänge också, ska inte träffa de andra förrän halv tre. Lång sovmorgon med andra ord, fast kommer väl ändå vara uppe halv tio som alltid.

Vad har ni hittat på ikväll? :)


jordnötsringar

image911

Så jäkla gott!

min kärlek

Snart kommer älsklingen hit och då blir det tv och mys för hela slanten! Han sover här inatt så slipper somna och vakna ensam, underbart! <3

Big girls don't cry



Dagens låt!

nya läsare

Jag ser att jag fått en massa nya läsare, som håller i sig trots att jag inte är med på Listan nu! Jättekul, och välkommna :).

Jag är nyfiken, vilka är ni? :)

Gash

Ah mamma är skitsur och vem går det ut över? Jo mig. Ibland hatar jag att bo under samma tak som en annan tjej och nu är ett sånt tillfälle.

tisdagen på kanal 5

image909

Ikväll är det Ugly Betty och Desperate Housewives. Det missar ni väl inte?

familj upphittad!

Wiho, jag har hittat min familj. Nu får jag snart mat, äntligen!

Familjen efterlyses

Om jag ska vara helt ärlig så har jag ingen aning om vart min familj har tagit vägen. Kanske har de tagit sitt pick och pack och lämnat mig?

den svaga länken

image907Nu är jag hemma igen från älsklingen. Vi har kollat på Beck - Den svaga länken. Den var riktgit bra, men det är ju de felsta Beck filmerna. Men mina favoriter är Spår i mörker och Skarpt läge. Vilka är era? :)









bowling med the crew

image905

Imorgon ska hela gänget bowla, äta mat och sedan ha filmkväll! Det kommer bli jätteroligt, hoppas och tror jag. Vi träffas alldeles för sällan och jag ser verkligen fram emot det här!

 

duschen nästa

Nu ska jag hoppa in i duschen och aldrig mer komma ut från värmen!

bastu

image903Jag har aldrig varit så förtjust i att basta, men efter igår så vill jag göra om det igen - snart! Det var ju jätteskönt. Vad tycker ni om att basta? :)




gissa vad som var på tv imorse?

Jo, Trasdockorna!
Jag blev nästan tårögd av all nostalgi!
Gud, vad jag fortfarande älskar det.

look like a drunkie

Hej hej!

Nu är jag tillbaka igen, ofräsh som aldrig förr. Jag ser ut som att jag supit järnet i en vecka eller två. Känner mig så också! Och ändå var det ingen "dricka" inblandad igår. Men kul hade vi !! Mycket film, onyttigheter och skratt. Vi kollade på Natt på Museet som var riktigt roligt :D, Day after tomorrow och Ratatouille.

En jättelyckad kväll/natt :) <3

torr cornfilé

Nu har jag ätit - Cornfilé och pasta eftersom jag inte äter köttbullar som de andra. Fan vad torr cornen var. Jag skulle aldrig kunna vara vegetarian! Klarar inte av att äta torr mat, fy.

Om bara någon minut så ska jag gå iväg för att möta Tessan. Det känns som att klockan är mitt i natten, så trött är jag och så mörkt är det ute.

Jag är tillbaka här imorgon på dagen någon gång! Ni får ha det jättebra :)

Kram, Mojsan

kolsvart

image902Det är alldeles kolsvart ute och klockan är bara lite över fem. Jag har ingen lust alls att gå ut något mer idag, men för att ta mig till Anna så måste jag det. Vädret idag har varit skit, är så trött. Vill bara lägga mig under täcket och sova.  Regn=deprimerande!









jag hatar regn

Nu är vi hemma igen! Gud, så jag hatar regn. Det är fan det värsta jag vet, hela mitt humör går rakt ner åt helvete så fort jag känner en regndroppe på mig. Tyvär så fick Mattias stå ut med mig, förlåt älskling <3

Nu ska jag snart äta och sen bär det av till Anna :). Jag hinner nog smita in med ett inlägg innan jag åker.
Tjingeling!

regn och rusk

Mattias är här nu och jag måste alldeles snart upp till jobbet. Ut i regn och rusk, men jag får ju pengar för det ;), haha. Får se om han följer med också, skulle vara trevligt med sällskap!

Jaja, jag är tillbaka om en stund :)


im hungry

image900Jises, jag är superhungrig! Ska försöka få ihop en god omelett med massor av gott i, mums.






tjejkväll

Ikväll ska jag och Tessan hem till Anna för bastu, filmkväll och en massa prat! Det kommer bli hur kul som helst :) En bra start på lovet. Innan vi åker ska jag hinna upp till jobbet och hämta min lön och sedan ska jag handla lite gott som jag vill ha med mig!

Vad ska ni göra idag? :)

shave shave shave

Jag rakade benen precis och jag gick nog ner ett kilo!

död åt virusskyddet

Nu är jag på dåligt humör! Virusskyddet jag har segar ner hela datorn, medan den scannar. Det gjorde inte det förra.. Nu precis fungerade inte msn och jag kunde inte öppna paint, eller mina bilder och dokument. Det gör mig en aning förbannad.

Gud, jag hatar tekniska saker.

gör din röst hörd

Jag tänkte nu göra som flera andra gjort! Nämligen..
Är det något speciellt ni vill att jag skriver om?
Är det något ni vill veta om mig kanske?

Gör din röst hörd och fråga på! :)

dagens bästa!

image899

Haha, det värsta jag sett!
Hahahaha!

cs-spelande brorsor

Det är roligt att lyssna på mina brorsor när dem spelar Cs. Nu sitter den minsta (Manne) och pratar svengelska med mörkare röst än vanligt. Han kan faktiskt bra engelska för att bara vara tio år, men det där med rösten fattar jag inte, haha. Matte sitter här uppe och skriker till Manne som sitter där nere.  Det hela är väldigt komiskt!


typiskt höstväder

God morgon!

Uppe tidigt, eller "egentligen" så är klockan 10.51. Jag tror inte att kroppen har ställt om sig efter den nya tiden än.
Det märks även på mina brorsor som suttit uppe en timme nu och spelat och skrikit till varandra, jäkla ungar! Men det är ändå skönt att vara hyfsat pigg såhär tidigt :).

Idag vill jag ha snö. Vill slippa allt det gråa och trista! Tror även att det regnar :/, typiskt höstväder.

Jaja, nu ska jag nog äta frukost :)
Tjingeling

sov gott

image897Nu har jag suttit här tillräckligt känner jag. Ögonen svider och jag har ont i handlederna och tummarna av allt bloggande ;). Men det är ingenting som stoppar mig inte. Imorgon är jag tillbaka med ny energi!

Sov så gott alla sötisar <3
Kram, Mojsan

hår att dö för

image896

Jag har alltid älskat hennes hår!
Varför kunde inte jag ha det håret för?

rekord

Det sägs att man ska sluta medan man ligger på topp, haha.
Jag har idag (igår) haft rekord här på bloggen, hela 324 unika besökare och 722 sidvisningar. Kommentarerna kan jag inte ens räkna, de har ramlat in under hela dagen! Tack tack tack :)

Jag är ganska glad som ni kanske märker :)

höstig design

image895

Nu har jag fixat en lite mer "höstig" design. Visserligen fortfarande rosa, men höstig som sagt :)


utmaning - Sju sanningar

Jag blev utmanad av Sofie. Och rolig som jag är så antar jag ju alltid alla utmaningar, även fast jag gjort de miljontals gånger tidigare.

Här är reglerna :
1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

Jag:

1.. Är livrädd för hästar.
2.. Räknar alltid lyktstolpar när jag åker bil.
3.. Kan inte höger och vänster.
4.. Är mjölkallergiker.
5.. Kan vara väldigt provocerande.
6.. Älskar godis!
7.. Sover med gosedjur.

Jag fuskar lite och utmanar er alla som känner för det!

I get lonely



Corbin Bleu.
Riktigt bra låt, me like alot.

bildproblem

Jag kan inte ladda upp bilder, är det bara för mig det är så?


stormvarning

image892Det blåser jättemycket ute. Rätt som det är så känns det nästan som att fönstrena ska gå sönder!
Men ändå mysigt när man sitter inomhus :). Funderar på att se en film nu, men frågan är vilken. Har en del på datorn som jag inte sett. Men kan inte riktigt bestämma mig ändå. Hmm..




mamma Mia

Mamma Mia, vad många kommentarer jag fått sedan jag kikade in sist. Tack så jättemycket, ska alldeles strax sätta mig och svara på dem :).

Men först ska jag dricka te och fika lite med mamma och lillebror.

fyll dina sinnen

På vägen till jobbet går jag förbi blomsteraffären. Där på fönstret står det "Fyll dina sinnen!"
Med vadå? Blommor?

image891

off to work

Nu sticker jag till jobbet, är tillbaka här efter åtta någon gång!
Ha en superbra kväll :)

Kram, Mojsan.

höstjacka

image890Jag ska alldeles strax göra mig klar att gå till jobbet, ja jag ska gå. Ingen hemma som kan skjutsa och så är vädret så fint också :). Jag ska även inviga min nya jacka, tror jag. Fast det kanske är för varmt än?!

Vad har ni för jacka nu i höst/vinter? :)
 








matdags

Suget efter Thai-mat sitter i. Men idag blir det kött, potatis och någon sås, ska värma på det bara. Mamma var snäll och lagade iordning det förut. Vilket lyx :).

Min mat-klocka tjuter på högsta volym!

nakna träd

Det blåser så mycket ute att löven flyger, helt galet. Träden är nu nästintill nakna! Men det är så fina färger ute samtidigt. Jag tycker om början på hösten, tills att det blir grått och fult.

Nu börjar jag faktiskt längta lite efter snö också!


jag älskar rosa

Ni som känner mig vet att jag älskar rosa och att 80% av min garderob består av rosa plagg. Ni som inte känner mig har säkert märkt det i bloggen, det är i stort sett bara rosa. Jag älskar rosa, så enkelt är det. Men jag bär det inte hela tiden och inte flera rosa plagg samtidigt.

Jordan här chockar med allt rosa.

image888

slappdag

Jag sitter fortfarande här i pjamas, men har inte orkat göra mig iordning än. Har iallafall tvättat två maskiner och ska nu städa och dammsuga rummet. Såna här dagar behövs ibland, då man bara slappar och gör vad man själv känner för utan stress. Jag börjar jobba om tre timmar, så det är långt tills dess.

Vad gör ni idag? :)


reklam i bloggen fixad

Tack så mycket Junitjej för hjälpen med reklam i bloggen :)

utmaning - skor!

Jag blev för ett tag sedan utmanad av Jen. Och nu lite sent så antar jag utmaningen! Den går ut på att ta bild på skorna du använder i höst/vinter.

Här kommer mina minus ett par som ska inhandlas i veckan :

image887

Jag utmanar alla som ser detta och känner att , ja det här var kul :)
Kommentera då så jag vet om ni antar den :)

Trasdockorna



Vem älskade inte det? :')

reklam i bloggen

Jag behöver lite hjälp här. Nämligen med hur man sätter in reklam i sin blogg! Jag har blivit accepterat av en del sidor, men nu är frågan hur jag gör så att de visas i bloggen. Var ska jag sätta in koder och sånt? Jag blir jätteglad för minsta lilla hjälp och vägledning :).

visdomständer

Jäkla visdomständer. Varför får vi dem? Jag har bara hört massor om att vi har dem för att typ på stenåldern så åt dem rått kött. Men det gör vi ju inte idag, så varför kan de inte bara tillbakavecklas? Jag vill inte ha dem, det gör ont och är svullet. Men som tur är så är dem bara påväg upp där nere. Hur är det med er, har ni fått era eller är de på väg upp med smärta?

image886

tjejligan

image884

En test-bild på min väg att lära mig PS.

kändis-fnatt

image883Jag har fått något fnatt på dessa två personer, Zac Efron och Vanessa Hudgens. Jag kan inte sluta lyssna på låtarna från High School musical 2 eller deras egna låtar. I låten Everyday har Zac helt otrolig röst, jag blir helt förtrollad. Och han är ju inte fy skam att titta på heller, förlåt älskling ;). Här kan ni lyssna på Everyday och njuta.




utmaning

Jag blev utmanad av Malin ! Sjävklart antog jag den också, det gör jag alltid :). Vilket påminner mig om att jag har en ogjord utmaning, men den ska jag fixa nu på en gång tror jag.

Aja, här är utmaningen iallafall :
Vilka komplimanger ger bokstäverna i ditt namn?

A: You like to drink
B: Everyone wants you
C: You are really silly
D: You like to drink
E: Damn good kisser
F: You are deadly sexy
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks
I: You are greate in bed.
J: Peolpe adore you
K: You are wild and crazy
L: Everyone loves you
M: Best kisser ever
N: You can keep secrets
O: Awsome kisser
P: You are very popular whit all types of people
Q: You are a hypocriet
R : Fucking crazy
S: Easy to fall in love whit
T: You're very loal to those you love
U: You really like to chill
V: You are not judgmental
W: You are very broad minded
X: Your very good at school/work
Z: Best boy/girl friend anyone colud ever ask for
Y: Always ready

M: Best kisser ever
Y: Always ready
A: You like to drink

Jag utmanar er alla :)

vintertid

God morgon!

Ni som sa att klockan skulle ställas om inatt hade helt rätt, jag hade fel! Men det var ju nästan väntat, haha.
Så nu sover  blir det mörkare om dagarna, lite läskigt. När vi går till skolan är det mörkt, när vi går från skolan är det mörkt.

Internet fortsätter att dö då och då. Men nu fungerar det, så hoppas verkligen att det är snällt mot mig idag!
Såg nu att jag ligger på Mest aktiva igen och ganska högt upp denna gång, vad roligt :).

image881

Nu ska jag äta frukost och sedan börja min söndag. Vad ska ni hitta på för skoj idag? :)

photoshop, hjälp?

Jag sitter och leker lite med Photoshop och jag börjar lära mig litegranna nu, hehe. Det som jag vill lära mig mest, är hur jag tar bort kanter och konturer så att bara "personen" på ett kort syns.
 
Är det ens möjligt? Någon som kanske förstår vad jag menar?

äckligt

Hittade denna i Fashi:s blogg. Jag blev rent av äcklad, är det verkligen så vi vill se ut? Vill vi ändra på oss sådär mycket? Hon i filmen ser inte ens ut som samma person efteråt. Varför vill man ha det så? Vi alla fick ett eget utseende, ett unikt. Ingen annan ser ut som du! Var stolt för vem du är och hur du ser ut, hur svårt det än kan vara. För du vill väl ändå inte att någon ska göra om hela ditt utseende på det där viset? Hade de gjort sådär med mig skulle jag se det som att jag inte dög, att de sminkar mig till oigenkännbar och retuscherar så att allt allt allt som är mitt eget försvinner. Nej fan, det var äckligt att se.


thaimat

Såhär i natten blev jag grymt sugen på Thai-mat. Finns det inget ställe som har öppet och hemkörning dygnet runt? Det skulle vara perfekt. Tänk er de goda friterade kycklingarna, och nudlarna med stark sås och bambuskott, mumsigt.

Tycker ni om thai mat? :)

image879


Kan inte allt kosta gratis?

Är ni likadan som mig, som har miljontals kvitton på saker jag köpt eller slänger ni dem direkt?
Jag vill gärna hålla koll på vad jag köper sen pengarna bara försvann, men jag inte fattade på vad. Så sen januari har jag skrivit upp allt jag köper. Inte godis och sånt dåra, men allt annat. Fast nu i november ska jag börja räkna med det också, kan bli intressant.

Nu sitter jag och rensar bland kvitton och slänger dem, fan vad kläder jag köpt de senaste månaderna. Vart kommer alla de pengarna ifrån egentligen? Gosh..

Usch, jag hatar när pengarna försvinner. Kan inte allt kosta gratis? Det skulle vara mycket enklare..


image878

Tur att det är en liten apparat!

Var tvungen att göra HLR ännu en gång, det tar på krafterna kan jag säga. Tur att det är en liten apparat!
Nu håller jag tummarna för att den inte ska dö igen, mitt lilla modem.


hjärt-lung räddning

Jag hatar internet när det inte vill fungera. Senaste timmen nu har jag försökt få igång det. Testade först med att starta om modemet men det ville ändå inte så då var det bara att starta HLR:en (Hjärt-lung räddning). Så efter ett tag vaknade det till liv igen.

En person som bloggar vill inte ha avbrott pga ett sketet modem.


monster till svärmor

Monster till svärmor går på femman nu. Den är riktigt rolig och bra, tycker jag. Tänk att ha en sån svärmor, jag skulle blir galen direkt, haha. Vem vet, någon av er där ute kanske har just en sån svärmor?!

Kollar ni på den? :)

image875


The Kelsey Briggs Story.

Att det ens finns såna hemska människor..
Jag blev helt rörd av den här lilla filmen.



militärövning

Hejhej!

Hemma efter en fartfylld kväll på jobbet, men åh så kul jag haft :).
Hela dagen har varit jättebra. Var ju som sagt på höstmarknaden med Antonia och Erica, där jag och Erica köpte 12 par strumpor för 100 kronor och sen lite annat småkrafs. På väg ifrån centrum kom ett gäng med militärer som hade övning. De kröp på gräs och gömde sig bakom träd och satt längst trottoaren. De hade inte direkt små vapen heller, det var riktigt obehagligt. Tänk att bo i ett land där det är så hela dagarna, men med avlossning på riktigt.
Här ser nu militärerna stryka längs vägen, bilden är tagen av Erica.

image874

Vad har nu gjort idag? :)

Jaja, nu ska jag slänga mig i soffan och se en film.

höstmarknad

Nu ska jag och Antonia snart gå ner till centrum och träffa Erica för att kolla på höstmarknaden. Och efter det går jag till jobbet, så skriver inte mer förrän ikväll. Jag är ledsen för tråkiga och några inlägg. Men fler kommer senare :).

Ha en bra lördag!
Kramelikram!

image873

lördag

God morgon!

Nu är vi vakna och pigga.. eller rättare sagt vakna och trötta så vi bara vill döööö. Idag ska vi gå på höstmarknaden här och kolla läget. Kanske hittar något, mycket tveksamt!

Jaja, har inte så mycket att skriva än.
Ha en bra lördag :) Vad ska ni göra idag?

ska bli skönt att sova, mmmm..

Jag och Antonia här är helt slut. Ögonen svider och gäspningarna är svåra att hålla tillbaka. Jag tror att det blir sängen snart. Men först måste vi fixa madrassen och bädda åt henne. ska bli skönt att sova, mmmm..

Imorgon är det marknad här i lilla nynäs så det blir en sväng dit för att kolla läget.

Sov så gott allesammans <3

citat

"Var försiktig med egot,
det kan skada någon."

happy feet

image872

Världens sötaste pingvin!

moulin rouge

Åh vad jag älskar Moulin Rouge. Det går inte att beskriva hur jag känner medan och efter jag sett filmen. Det är obeskrivligt, det finns ingen känsla som går att jämföra med. Jag älskar den!

Vad tycker ni om Moulin Rouge?

jag ville ju ha min cancer

Hej på er!

Idag har det inte blivit mycket till bloggande, men så är det ibland.
Jo, provet idag gick sådär. Jag kunde allt om cancern, men gissa vad som knappt kom med på provet? Jo cancer.
Det var mest om cellerna vilket jag inte kunde. Kändes lite surt, jag ville ju ha min cancer.

Nu är Antonia här och vi ska ha lite filmkväll, se på olika musikalfilmer och först ut blir Moulin Rouge.
Jag kommer titta in hit lite då och då under kvällen :).

Ha en bra kväll alla bloggare :)

jag kommer önska att jag vore död

Nu ska jag möta Tessan för att gå till skolan. Väl där har vi det fruktade provet. Cancern sitter någorlunda men cellerna säger mig ingenting. Så får se hur det går. Jag lär önska att jag vore död när jag väl sitter där.

Efter skolan ska jag som sagt iväg och fika! Sedan blir det att gå direkt till jobbet. Jag skriver igen senare ikväll :)
Ha en jättebra fredag allesammans !

Mama



My chemical romance.

lila tunika

image871

Idag kände jag att jag vill ha en lila tunika.
Vad passar då inte bättre än denna? :)

fredag=jobb

Det är roligt.. jag kom nu på att det är ju fredag idag. Det betyder jobb för min del. Jag hade på något sätt förträngt det nu på morgonen. Men vad bra att jag kom på det.

Efter skolan ska Anna, jag & Antonia fika nere i centrum :). Som ett avslut på veckan!

magnus betnér


fredag

God morgon!

Hoppas ni mår bra :). Det är ju fredag och snart LOV ! Bara en lektion sedan ingen skola på en vecka :D.
Mina händer har bläckfläckar överallt efter pluggandet igår, ser ut som jag har röda hund fast blåa hund då.

Nehej, vad ska ni hitta på under lovet då? :)

samma tid, samma kanal.

Nu ger jag upp för idag! Ser suddigt och gäspar oavbrutet.
Men oj så duktig jag varit. Jag har skrivit hela 11,5 A4 sidor. Och det bara om cancer och lite om cellen.

Börjar 12.20 imorgon och måste upp ganska tidigt för att plugga järnet.
Önska mig lycka till! Jag är tillbaka imorgon - samma tid, samma kanal.

Sov gott nu <3

hjälp

Rädda mig någon!


cellen och cancer

Pluggandet går inget vidare. Det går framåt, men inte tillräckligt snabbt.
Det finns miljoner saker man ska lära sig om Cellen och ännu fler miljoner saker om Cancer.
Hur ska allt detta gå in och fastna? Börjar i och försig känna mig ganska bra på cancern, men det kommer nog se annorlunda ut imorgon. Men jag gör mitt bästa, mer kan inte begäras.

Ska bli så skönt med lov, slippa allt som har med skolan att göra.

utmaning

Jag blev utmanad av Matilda .

Reglerna är att:
* Länka till den som utmanat dig.
* Skriva sju sanningar om dig själv.
* Utmana sju personer i slutet av inlägget.
* Lämna ett meddelnade till de du har utmanat.

Jag..
1.. Är livrädd för hästar.
2.. Räknar alltid lyktstolpar när jag åker bil.
3.. Kan inte höger och vänster.
4.. Är mjölkallergiker.
5.. Kan vara väldigt provocerande.
6.. Älskar godis!
7.. Sover med gosedjur.

Jag utmanar: Erica, Antonia, Mashram, Linn, Louise, Julia och Kenza !

Kan man blir hög på bläck?

Precis en halvtimme av pluggande klarade jag av innan en paus behövdes. Jag ligger i sängen platt på mage och skriver A4 efter A4. Har redan skrivit tre stycken om bara celler och DNA.
Och då har jag inte kommit in på cancer och huden än. Men det tar sig..

Visste ni att DNA är en förkortning av desoxiribonukleinsyra ?

Kan man bli hög på bläck?


oops!

Oops.. En halvtimme blir lätt en timme.
Nu måste jag verkligen plugga! Skäll på mig om jag skriver igen inom närmsta halvtimmen.

hedersmord

Varje år mördas tusentals flickor och kvinnor för hederns skull. Tjejerna träffar kompisar och killar emot faderns vilja. Kanske säger de emot honom och skrattar, de lyssnar inte och går sin egen väg. Vilket för fadern är helt oacepptabelt.

Genom att träffa killar har tjejen dragit skam över familjen och hela släkten. Hon har vanärat dem till den grad att de inte längre har någon heder kvar. De manliga familjemedlemmarna skäms och måste försvara sig mot påhopp från andra släktingar. Ryktet om "dottern som går emot fadern" sprider sig till hemlandet där även de släktingarna får skämmas.

Det enda som de kan göra nu är att mörda den kvinnliga medlemmen.
Hans kusin, syster, fru och dotter.
Kvinnan ska raderas ut, inte längre tillhöra familjen. Då ska de få hedern åter.

De manliga släktingarna planerar nu ut hur de ska gå tillväga, för det är ingenting som görs spontant.
Hur ska de göra för att inte väcka för mycket uppmärksamhet? Eller för att inte dömmas för mord? 
Där sitter de och planerar medan tjejen lever i skräck. Varje ljud hon hör är ett hot, varje rörelse runtomkring.

Vad ska hon ta sig till? Finns det ingenting hon kan göra för att återta hedern till familjen? Måste döden var enda utvägen?

Nu har männen bestämt sig, de ska knivmörda henne ute i skogen.
De tar henne dit en mörk natt då ingen är ute. Väl där håller hennes bröder fast henne i ett hårt grepp samtidigt som hennes farbröder gör sig klara för att påbörja det hela.

Fadern står bara och ser på.
Han ser sin dotter huggas med elaka knivar, blodet strömmar och hon skriker i panik.
Hur kan de göra så här?

Nu är hon död och pappan ser på den trasiga kroppen med tårfyllda ögon.
Men vet du ditt svin, du har inte rätt till att fälla de där tårarna. Hon är död och det är ditt fel, din jävel.

Hur fan kan man vara så jäkla sjuk att döda sin egen dotter?
Eller sin familj och släkt. Hur kan de se det som att de får hedern åter, de är nu mördare och förtjänar inte längre att leva.

Hedern försvann i samma sekund ni satt kniven i henne.


PS & Plugg

Nu har jag svarat på alla era kommentarer, det tog sin lilla tid. Men det är jättekul att ni tycker om min blogg och så vidare. Tack så mycket :).

Jag tänkte nu leka lite med PS i en halvtimme och sen plugga en halvtimme osv. Det låter väl som en bra idé?

100 kronor rikare

Nu är jag hemma igen och hundra kronor rikare ;). Nästa gång jag går dit med kläder hoppas jag på mer, haha.
Det är bra att det finns klädförmedlingar, just så att man slipper slänga kläder och så får man tillbaka lite pengar för dem. Man kan också hitta lite småfynd där, men det mesta är ganska fult.

Jaja :)
Nu ska jag leka lite i photoshop och sedan plugga lite Medicinsk grundkurs inför provet imorgon.

Vad ska ni göra ikväll? :)

klädförmedlingen

Nu ska jag och mamma åka till klädförmedlingen och lämna in lite av mina kläder. Och tjäna en krona eller två ;)
Jag skriver igen när jag är tillbaka!

Är sagan om Brangelina slut, på riktigt?

Jag läser överallt att Brad Pitt nu dumpat Angelina. Kan man tro på det, eller är det ännu mer skvaller?
Om man ska tro det som står så är det på tiden att Brad bryter sig loss. Hon verkar vara som han sagt "Världen skulle bara veta vilket psykfall jag är tillsammans med." 

Fast samtidigt ska man inte tro på allt som står i tidningarna.

image866


när mörkret faller

Hej på er!

Mattias är här så det får bli ett snabbt inlägg, känns taskigt att sitta här då. Han har fixat photoshop åt mig, så nu jäklar :D. Tack älskling!

I skolan idag kollade vi på "När mörkret faller". Den var jättebra. Men jag kan inte förstå att det finns de som tycker att hedersmord och kvinnomisshandel är okej. Minst av allt förtstår jag hedersmord. Hur kan de göra så mot sin egen dotter, kusin och fru? Jag fattar inte, kan någon förklara?

Vad tycker ni om hedersmord?

off to school

Ha en bra dag allesammans :)

gosigt

image865
Den här gosiga vill jag ha.
Från ellos.

god morgon

God morgon!

Jag mår inte bra alls idag. Har jätteont i huvudet - känns som att jag har en hjälm på mig som trycker åt alltihop.
Men till skolan ska jag, har prov i omvårdnad idag - diabetes. Men det är lätt, vi har hållt på så mycket om det.

Vädret är skittrist vilket får mig på trist humör. Men det som gör mig glad såhär på morgonen är att se att jag klättrat högre upp på Mest Aktiva och alla fina kommentarer jag får av er, tack!

Nu måste jag äta något, magen riktigt skriker på mig!

bloggdag

Nu bär det av mot sängen! Det här har varit en väldigt innehållsrik dag måste jag säga. Fast bara när det gäller bloggen, för det är här jag spenderat mest tid. Man behöver såna dagar ibland också! Allt ska inte behöva vara så himla allvarligt hela tiden.

Tack för alla kommentarer jag får, ni är bäst :).

Sov gott <3

Lilla gubben, du är inte döende!

Min lillebror är den största hypokondrikern jag vet. Han tror att han kommer dö så fort han får ett rivsår eller är förkyld. Precis nu sa han att han kommer dö innan han fyllt 11 för att han har som utslag på hakan!

Lilla gubben, du är inte döende!

elektriskt hår

Mitt hår blir väldigt elektriskt på hösten & vintern vilket är grymt irreterande. Är det någon som har något tips på vad man kan göra för att motverka att det blir så?

Nostalgi!



Spice Girls - Say you'll be there

utmaning - Vart sitter du och bloggar?

Jag blev utmanad av Petra att visa vart jag sitter och bloggar. Självklart antar jag utmaningen och här ser ni vart jag sitter.

I mitt rum, min oas.


image862

Jag utmanar er alla! :D

ny header

Lite ny design igen, iallafall headern. Vet inte riktigt om jag är helt nöjd. Men det är man väl aldrig?
Den får iallafall se ut så sålänge, till PS intar min kära dator. Då blir det andra bullar, haha.

Vad tycker ni? :)

vårkläder i oktober

Hösten har inte ens fått börja ordentligt och redan skickas klädkataloger med vårkollektionen ut. Jag försöker klara av mörkret och kylan så gott det går redan nu, det blir inte lättare av att vårkläderna börjar komma.

körkortstillstånd

Imorgon skickar jag in ansökningar och allt för körkortstillsånd, vill börja köra så snabbt som möjligt. Ni som övningskör och har körtkort, hur lång tid tog det innan ni fick tillståndet?

fina färger

image861

Såhär fint var det ute idag. Fint med alla färger.
(Bilden är tagen från mitt rum så inte så bra.)

bussarna kör som galningar

Bussarna som kör nere i centrum kör som galningar. Det är gå-gata där, då gäller väl ändå 30km/h?!  Bara för att de kör ett större fordon, har de då rätt att köra hur som helst?

tack och hej

Nu slutar vi samhällen, äntliiigen.
Och sen blir det engelska sen - slut för idag, tack för idag.

:D


boring

Det här är tråkigt.

what time is it

Jag sitter här och nynnar på låten What time is it, som är med i High school musical 2. Den sitter som fast i huvudet på mig! Det gör visserligen alla de låtarna, hehe.




mest aktiva

Hej på er!

Jag finns nu med på Mest Aktiva listan. Vad roligt det känns att se mitt namn där :D. Det känns som att bloggandet har gett något nu :).

Jag sitter nu på samhällen. Vi ska fortsätta att skriva vad vi tycker om de olika partierna. Ärligt talat så skiter jag fullständigt i det! De lovar runt men håller tunt.

Nu måste jag nog skriva något ändå.
Men jag kommer fortsätta att smyga in lite inlägg under tiden.
Bloggen är mycket mycket roligare! :D

Ha det bra :)

off to school


Ha en bra onsdag! :)
Det ska jag ha.



klänningar

image858 image859

Från Ellos.

24 oktober

God morgon!

Idag är det jättefint väder ute och jag börjar inte förrän halv 12 så jag och Tessan ska gå till skolan!
Har bara två lektioner idag, så skönt. Och efter skolan ska jag direkt till optikern för synundersökning till körkortstillståndet. Får se hur det går, om synen blivit något sämre. Det vet jag att den har, hehe.

Idag har jag och Mattias varit tillsammans i 16 månader.
Gud, så fort tiden har gått. Jag älskar dig högre än himlen <3


Jaja, nu ska jag äta något!
Ha en bra dag :)

another try

Jag gör nu ett nytt försök..
Sov gott <3

kan man någonsin glömma de man älskar?

Jag kan verkligen inte sova, för mycket tankar som snurrar runt.
När jag lagt mig tillrätta i sängen och känner hur trött jag är, det är då tankarna kommer farande. Och det finns inget stopp, utan det bara ös på.

Kände att jag var tvungen att smyga upp och skriva av mig lite.
Jag ska försöka beskriva hur jag känner just nu, även fast det är otroligt svårt.

Det känns som att någon sugit ut lyckan ur mig, som i Harry Potter. De där typerna som kommer och suger ut livslusten ur dem. Precis så känns det. Allt blev plötsligt väldigt grått och kallt.

Men så försöker jag tänka vad den känslan kan bero på och var den kommer ifrån.
Det enda jag kan komma på är.. ingenting.
Jag är lycklig, jag mår bra. Jag har allt jag kan önska mig just nu, i stort sett. Visst finns det saker som jag önskar mig, men det är omöjliga saker.

Nu högg känslan till igen. Jag tror jag kom på det.
Jag vet att jag saknar, det gör jag hela tiden. Jag saknar bortgångna familjemedlemmar och förlorade kontakter med vänner och personer som betytt mycket för mig. Jag saknar även tider som varit. De oförglömliga stunderna.

Det bränner hål i själen.

Jag vet att jag inte har kommit över det som tidigare hänt.
Jag vill och vill inte. Jag vågar inte släppa taget och komma över.
Jag är rädd för att glömma de som en gång var en del av mig.

Men kan man någonsin glömma de man älskar?

sötnöt

Nu ska jag hoppa i säng och sms:a lite till min sötnöt.
 Jag älskar dig så det gör ont <3

Sov gott <3

hälsa

image857

Så står det i mitt horoskop för idag.
Men så sitter jag här med världens halsont och förkyld.

Stämmer inte så bra överens med verkligheten, kanske? ;)

Desperate housewives

Åh, jag klarar inte av sånt där!
Jag börjar gråta av all kärlek.

blekfis

Jag sitter och kollar på DH då pappa kommer upp.
Han utbrister "Fan vad blek du är då!"

Tack för den pappa.
Jag älskar dig också.

skärp er Disney

Alla ni har säkert redan läst om att Disney sparkar Vanessa Hudgens pågrund av hennes "nakenskandal".
Hon får nu inte vara med i den kommande High School Musical 3 filmen.
Jag tycker det är fjantigt, alla gör vi misstag! Det är ju inte så att Disney behöver visa upp bilderna i filmen eller i något annat sammanhang.

image856


 

Skärp er Disney!



 


finally

NU! Det vi alla har väntat på.

UGLY BETTY!

kommentar nummer tusen

Och den som skrev kommentar nummer tusen är....

-Trumvirvel-

 -->  Rebecka  <--

Stort Grattis ;)

kommentera mera!

Nästa person som kommenterar blir min 1000:e kommentar! :D

Who is it gonna be?

Love pink


image855
Den här söta rosa locktången vill jag äga inom kort!

Ashley Tisdale

image854

Världens sötaste hund?
Jag vill bara gosa med den!

Ge mig..

Mat mat mat!

ugly betty

Ikväll är det Ugly Betty ! :D

samhälle

Hej hej!

Sitter på samhällen och ska skriva om de olika partierna, vad vi tycker och så.
Jag kan säga att jag skiter i dem. De bara lovar och lovar men gör aldrig något!

Vi slutar om 10 minuter, woho.
Hela 20 minuter tidigare är vi ska.
Jag fick by the way IG på provet vi hade för någon vecka sedan.
Godkänt var 25 och jag fick 15, bra gjort va?
Kan bara säga att samhälle inte är min grej..

Jag mår inte bra idag alls, har ont i hals + huvud och är hur seg som helst.
Ska bli skönt att få komma hem och bara vara med älsklingen.
Visserligen måste jag plugga, men det kommer en dag imorgon också.

Jaja, nu ska jag gå!
tjingeling :)

när känslorna blir till ord

Jag känner att det finns mycket inom mig som vill komma ut, men har inte hittat ord för det än.
  De senaste dagarna har jag skrivit mycket skojj och blaj.. Det är såklart kul det med, men för mig känns det som att det även är viktigt att skriva av sig. Om det är jobbigt, låt det vara det. Det är ju mycket svårare att bara ha det inom sig. Jag har väldigt svårt för att uttrycka känslor vanligt, men det är lättare i skrivna ord.

Så ja, det kommer.

Nu ska jag hoppa i säng!
Lovade mig själv att ligga vid tio så jag håller nästan tiden, hehe.

Sov gott <3

kan man bli annat än glad?

Jag var inne en sväng i Linn´s blogg och såg där den här sidan.
Kan man bli annat än glad?

Det är såna ord man behöver då och då.
Oavsett från vem de kommer!

Mary kay

Hej på er!

Nu är jag hemma igen efter en lång dag utan chans till att blogga!
Direkt efter skolan bar det av hem till Antonia där vi fick en snabbkurs/introduktion om Mary Kay:s hudvårdsprodukter och smink. Det hela hölls av Tina som gjorde det bra.
Hon berättade lite om företaget och om produkterna och sedan fick vi testa dem och jag kan säga att varken mitt ansikte eller mina händer har någonsin varit så här lena.  Som en bebisrumpa.
Tyvärr är priset för dessa produkter inte kompis med min inkomst just nu, men vem vet senare?
Det är något jag absolut vill testa på under en längre period senare.
Det var en kul dag och man lär sig något nytt hela tiden :)

image853

nästa hållplats

Nästa hållplats: Skolan!

Ha en bra måndag allesammans :)


Hösten från H&M

image852  
Klänning/Tunika 349 kr.

fruset hår

God morgon!

Fy vad kallt det är ute idag.
Blir mörkrädd bara att tänka på det.
Under täcket var det riktigt varmt och skönt, ville verkligen inte gå upp..
Jag somnade inte heller förrän runt ett. Så ikväll ska jag sova tio för att orka imorgon!!

Jaja..
Nu ska jag föna håret lite snabbt så att det inte fryser till is ute.
Det skulle ju vara mindre kul.
Har ni råkat ut för det någon gång?

godnatt

Nu tackar jag för mig.
Vi ses imorgon igen alla bloggers!

Sov så gott <3

Ladies choice



Jag har nog hittat den skönaste låten av dem alla just nu.
Ladies Choice som sjungs av Zac Efron i filmen Hairspray.
Lyssna på den och må bra!

Nu måste jag bara se filmen !

musarm

Jag sitter här med Musarm och skrivkramp.
Jag är så jävla lycklig.

Visst är livet underbart? :)

finally

JAG ÄR KLAR MED SVENSKAN, ÄNTLIGEN!
- Efter några anfall och blödande magsår..

Sen om det är bra eller inte är en heeeelt annan sak.
Jag tycker jag förtjänar något gott nu så det får bli en kaka eller två, haha.


halloween, när?

En dum fråga kanske..
Men när är det egentligen Halloween?

Jag hör planer om fester och allt möjligt, men har ingen koll på när det är?
Jag vet så mycket som att det är någon dag snart, men inte mer.

körkortskurs

God kväll på er!

Nu är jag här igen, tack och lov.
Körkursen tog exakt fyra timmar, från klockan fyra till åtta.
Vid sex fick vi en paus på femton minuter då vi fick ta kaffe eller läsk och bulle.
Det var inte direkt intressant, man lär sig betydligt mer när man gör det själv istället för att lyssna på en gubbe som står och babblar. Men det är bra att dem har sådana kurser, tycker jag :).

Jag har hunnit äta nu också - pizza blev det ;).
Och så har jag fyllt i alla papprena, ansökan om körkortstillstånd, hälsodeklaration och imorgon ska jag till optikern och boka tid för syntest.

Det här blir nog bra :)

I'm hungry

Nu gör jag en paus i skrivandet.
som om jag inte redan gjort det ca 17 gånger.

Jag och pappa ska alldeles snart åka iväg och gå den där kursen.
hoppas den är snabbt över! Jag börjar bli hungrig, hehe.

I'm back later sweeties ;)

utseende

image851

Det enda som är skillnad på mig idag från igår är att jag nu har två finnar.
Annars ser jag ut som vanligt.

Ett straff värre en döden

"Straffet var ett lång lidande i helvete.
De straffade önskade inget hellre än att få dö.."

Låter det roligt?
Nej tänkte inte det.

Det är vad jag skriver om nu.
Den Gudomliga komedin av Dante.

Men jag har en positiv sak att berätta.
Jag är snart klar! Har bara två punkter kvar.
Har hittils skrivit en A4-sida. Jag känner mig riktigt produktiv!

Tjingeling

still there for me



Still there for me - Corbin Bleu & Vanessa Hudgens.

hairspray

image850

Den här står på tur för att ses på bio!
Vem vill följa med? :)

tidsfördriv

Jag hittar verkligen saker att göra för att slippa skriva svenskan.
Städa rummet skulle vara bra nu, hmm..
Nej men jag får inte, måste måste skriva.

Men först denna lista som jag "lånade" av Shirley .

SKOLA/JOBB:

[x] Jag studerar.

[x] Jag jobbar.

[ ] Jag har somnat i skolan/ jobbet.

[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.

[x] Jag har stulit något från min skola/ arbetsplats.

[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER:

[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.

[x] Jag kan fortfarande börja gråta av Disneyfilmer.

[ ] Jag har pissat på mej av skratt.

[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.

[x] Jag har gråtit av skratt.

[ ] Jag har limmat fast min hand i något.

[x] Jag har skrattat så att någon form av dricka kommit ut ur näsan.

[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


FÖRHÅLLANDEN:

[ ] Jag är singel.

[x] Jag är i ett förhållande

[ ] Jag är förlovad.

[ ] Jag är gift.

[ ] Jag har varit på en blind date.

[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.

[x] Jag saknar någon just nu

[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.

[ ] Jag har skiljt mig.

[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.

[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.


ÄRLIGHET:

[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.

[x] Jag har smygit ut utan lov.

[x] Jag har ljugit om vart jag är för mina föräldrar.

[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.

[x] Jag har fuskat i ett spel.

[x] Jag har struntat i ett prov.


ERFARENHETER:

[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad

[x] Jag har sett en fallande stjärna

[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna

[ ] Jag har varit på en offentlig plats i pyjamas.

[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.

[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.

[ ] Jag har varit på ett casino.

[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.

[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.

[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.

[ ] Jag har krockat i en bil.

[x] Jag har medverkat i ett skådespel.

[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.

[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.

[ ] Jag har sett norrsken.

[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.

[x] Jag har april:at någon.

[x] Jag har åkt taxi.

[ ] Jag har ätit sushi.

[ ] Jag har åkt snowboard.


DÖDEN:

[x] Jag är rädd för att dö

[x] Jag avskyr begravningar

[ ] Jag har sett någon dö

[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord

[x] Någon nära till mig har begått självmord

MATERIALISM:

[ ] Jag äger mer än 5 hiphop CDn.

[x] Jag äger en iPod eller mp3-spelare.

[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/ manga.

[x] Jag äger en designerväska

[x] Jag äger något från H&M.

[ ] Jag samlar på serietidningar.

[ ] Jag äger något från Benetton.

[ ] Jag äger något jag har köpt på E-bay.

[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM:

[ ] Jag kan sjunga så bra att andra kan lyssna på det

[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsresturang

[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor

[ ] Jag ser på nyheterna

[ ] Jag dödar inte insekter

[x] Jag svär ofta

[x] Jag sjunger i duschen

[ ] Jag är en morgonperson

[ ] Jag betalade för min rington

[ ] Jag är petig med grammatik

[ ] Jag är en sportfanatiker

[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar

[x] Jag är bra på att baka (Bara kladdkaka ;)

[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå

[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan
[ ] Jag vet hur man skjuter

[ ] Jag är kär i kärleken

[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.

[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.

[ ] Jag är bra på matematik

[ ] Jag tror på spöken

[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet

[x] Jag är väldigt kittlig

[x] Jag älskar mörk choklad

[/] Jag spelar dataspel och/ eller TV-spel

[x] Jag är bra på att minnas ansikten.

[/] Jag är bra på att minnas namn.

[/] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

söndagsplugg

Har läst runt i lite bloggar nu.
Kan säga att det känns bra att inte vara den enda som måste plugga på en söndag.

Det här var sista gången jag skjuter upp saker så att jag måste sitta i panik på söndagen.
Nu ska saker göras i veckorna så jag kan ta det lugnt på helgen.

End of story.


Ny design


Jag har nu suttit ett tag och gjort om designen gång på gång.
Har gjort  3 nya headers men kan inte bestämma mig för vilken jag ska ha.
Är inte riktigt nöjd med någon av dem.

Så tills vidare så får det se ut som det gör nu.
Jag kanske lägger upp några senare så får ni se.
Jag är fortfarande nybörjare på hela grejen med designen och allt, men det tar sig!

Jag hittar bättre i stilmallen nu, hehe.


summerland

10.55, alltså typ nu är det Summerland på femman.
Kommer ni ihåg det?

Zac Efron är med där ju!
Det är första avsnittet nu, repris.

Måste ses!

image843


varför är söndagarna alltid så gråa?

God morgon!

Idag är det en vanlig, grå söndag.
Men jag är ledig idag vilket känns skönt. Mina knän har börjat säga ifrån ordentligt.
Behöver skaffa ett par bra skor att stå och gå mycket i. Mina "FoppaTofflor" verkar inte vilja fungera för mig, även fast de är sköna.  Har ni några tips på bra skor?

Idag klockan fyra så ska jag och pappa på kurs för att få börja övningsköra.
Så efter idag sen när alla papper är fixade så kommer jag ut på vägarna ;).

Men innan dess måste måste måste jag skriva klart svenskan.
Det finns inga men.. eller jag gör det senare.
Imorgon bitti ska den vara inlämnad! End of story..

Men först av allt blir det frukost så jag orkar med dagen.

inte kompis

Nu ska jag hoppa i säng.
Mina knän och min rygg är inte kompis med mig.

Sov gott <3

the anchorman

Fan, vilken dålig film.
Usch och fy & blä!

image842

hundmannen

Hej hej!

Äntligen hemma igen!
Jobbade till åtta och sedan gick jag förbi mormor och morfar och hämtade lillfjanten.
På vägen hem berättade han om "Hundmannen" som tydligen bor här.
Han har en vit hund och sover ute. Han har även jagat folk.
Så nu vet jag vad lillebrorsan är rädd för när han går ute.

Tur att han aldrig behöver gå själv.
Jag skulle möta honom vart som helst!

Nog om det, nu ska jag slappa i soffan framför en film.
Ha det gött :)

vilken sol

Nu är vi hemkomna igen!
Vi var ute och gick i drygt två timmar, mysigt.
Det var inte så speceillt kallt ute, men lite småkyligt var det.
Men vilken sol, den värmer.

Vi träffade min kusin + tjej och deras bebis.
Gud så söt hon var :), äntligen har jag fått se henne.

Oj.
Nu ska jag alldeles strax åka till jobbet.
så vi hörs ikväll :)

tjingeling

höstpromenad

Nu ska jag snart ut och gå med Mattias :)
Det är ju såå fint väder ute, åh.

Ibland är hösten bra fin, va? :)

Everyday


Från High School Musical 2.

Jag älskar den här låten.
Vill bara gråta av lycka när jag hör den.
Vet inte varför.

<3

brinnande himmel

image841

I onsdags såg himlen ut så här.

zac efron & vanessa hudgens

image840

De passar verkligen tillsammans.
Titta bara :)

lördag

God morgon!

Nu har jag varit vaken i ungefär en timme och magen har aldrig morrat åt mig på detta sätt tidigare.
Så jag måste nog springa ner och äta något snart!

Det är superfint väder ute, men säkert kallt.
Och jag kan inte ta vara på det.
Måste skriva klart svenskauppgiften och sedan börjar jag jobba 15 idag.
Men får se, kanske hinner ut en sväng iallafall, hoppas går ju.

Aja, nu måste jag äta.
Vad ska ni göra idag? :)

slut som människa

Oj..
Jag somnade i soffan och har sovit ca 35 minuter.
så nu är det dags att hoppa i säng, är helt slut.

Sov gott <3

min bästa väns bröllop

Hej!

Jag är inte på något vidare skrivhumör idag.
Och det är ingenting personligt mot bloggen.
Utan att skriva i allmänhet.
Skolan förstör den delen av en..

Men jag är på bra humör nu iallafall :)
Älsklingen kom och mötte mig efter jobbet <3

Jahapp..
Nu ska jag fortsätta kolla på Min bästa väns bröllop.

tjingeling.

skolfoto

Hej hej!

Vi tog skolfoto idag.
Det gick nog bra.
Det kändes så iallafall.

Nu ska jag äta och sen åka till jobbet.
Ha en trevlig fredagkväll :)

ramla i säng

Nu ska jag hoppa i säng.
Eller rättare sagt, ramla i säng.

Sov gott <3


dåligt samvete

Jag har dåligt samvete för några saker.

1. För att jag inte tränar.
2. För en viss person.
3. För att mitt svenskaarbete går åt helvete.
4. För att jag tar ledigt från jobbet.
5. För att jag är frisk och mår bra!

inte tagen på allvar

Mamma tar mig inte på allvar.
Vi satt och åt och då sa jag att jag tänker ta ledigt från jobbet den 2-4 november.
Så att jag slipper känna mig stressad hela lovet för att jag ska jobba på helgen.

Hennes kommentar var "Ja för det är ju sååå jobbigt att jobba fyra timmar varje kväll."
Nej, det är inte jobbigt. Men jag kan aldrig slappna av och ta det lugnt.
Jag går runt på helspänn hela dagarna, stressad och med en oroskänsla.

sucking too hard on your lollipop



Mika i all ära.

final destination

Jag sitter och kollar på Final Destination.
Varför fattar jag inte.

Jag kommer aldrig våga flyga igen.

Jag ska vara snygg

Imorgon ska vi ta skolfoto och jag ska vara så jävla snygg!

utfrysning och falskhet

Idag när vi hade klassråd togs en sak upp.
Vi har ett stort problem i klassen.
Det handlar om utfrysning och om personer som inte vill gå till skolan längre..

Så hemska är vi i klassen.
Vad hade dem förväntat sig med en klass som består till 99.9% av tjejer?

Visst kan man väl vara snällare, men samtidigt går man inte ihop med alla.
Jag kan inte tycka om folk bara för att vara snäll.
Det är att ljuga för mig själv och dem.
Det är att vara falsk..

Stoppa våldet!

Har du viljan att stoppa våldet?

Läs, kopiera och lägg ut i din blogg!


image7

image8
Till minne av John Hron


Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.


Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog

Man kan alltid skylla på mensen

Hej på er allesammans!

Jag sitter i skolan mellan två lektioner. Har snart omvårdnad i 2 timmar..
Så jäkla tråkigt! Och sen ska vi tydligen ha klassråd. Kommer jag nånsin komma härifrån?

Jag är på ett skitdåligt humör.
Bara gnäller och är arg.
Något blev fel i morse, men vet inte riktigt vad.
Skyller på att jag snart ska ha mens..

Aja, nu ska jag väl gå.
Ha det bra!

vi ses i dina drömmar

Sov gott <3


twelve minutes to go

Om 12 minuter börjar Grey's anatomy..

Ugly betty är tillbaka

Äntligen är Ugly Betty tillbaka.
Tisdag 23 oktober 20.00


image839

ryckningar

Ni vet när det rycker i ögonlocket eller under ögat?
Så har jag haft till och från i ena skinkan hela dagen..

slingning

God kväll!

Anna åkte hem för en liten stund sen.
Jag färgade hennes hår, eller jag gjorde slingor och så.
Det tog över en timme, men resultatet blev bra :)
Hårfärgen blir man ju alldeles snurrig av, var tvungen att sätta mig ned :p

Jag ska nog bli frisör!
Så det är bara boka tid hos mig nu ;)

Very Good

Hejsan!

Nu är jag hemma från skolan och har ätit lite, var så sjukt hungrig.
Jag och mamma satt och kollade på skolfoton från när jag gick i nian och så förra året.
Man förändras även fast man inte ser det. Men när man jämför kort så syns det.

Snart kommer Anna hit, jag ska göra slingor på henne.
Har aldrig gjort det förut, men det går nog bra :)

Juste.. jag fick VG på engelskaprovet vi hade förra veckan!
Blev helt chockad, haha. Visst, det var inte så svårt men ändå.
VG, det kändes bra att se :D

Ha det bra!

Tillägnat Mashram

image838

You know what I mean ;)

samhälle

Hejsan!

Nu sitter jag i skolan och har samhälle nere i teknikkorridoren.
Oj oj oj.. Vi blir grymt uttittade här, haha.
Men min älskling ska vara nånstans här, hihi <3

Iallafall.. Nu på lektionen som är lååång ska vi kolla på olika tidningssidor och skriva ned nyheter.
Både utrikes, inrikkes och lokalt. Och det är skittråkigt faktiskt.
Det händer ju inget kul alls i världen just nu!

Aja, nu ska jag fortsätta störa lite med min fina sång!
Eller mer min fina melodi..

"Ding ding, dingidingding, ding ding dingidingding"

"Den Gudomliga komedin"

Hejhej!

På svenska B så läser vi en text från den "Den Gudomliga komedin" av Dante nånting.
Men saken är den att frågorna till texten ska vara inne på måndag. Och jag fattar lika mycket som om en tre-åring hade suttit med det. Alltså INGENTING.

Jag kommer inte igång helt enkelt.
Och i svenska har jag ganska mycket press på mig själv i och med att jag alltid haft ett MVG i det.
Men nu är jag inte så säker på att jag kommer fortsätta ha det. B-kursen är sjukt mycket svårare redan nu.
Det blir inte lättare av att i stort sett hela kursen innehåller litteratur på olika sett från olika epoker.
Och litteratur för mig är något helt onödigt. Jag är totalt ointresserad av det.

Men jaja..
När jag väl kommer igång med arbetet så blir det väl bra, får jag hoppas.
Det brukar bli så iallafall..

Skriv i bloggen klocka

Istället för en "ät och sov klocka" som Skalman har,
så har jag en "skriv i bloggen klocka" .

Den tycks alltid ringa.

Disney on ice

image837



"Isen skimrar i regnbågens alla färger när Disneys allra mest älskade figurer tar dig med i en fantastisk is-show från Disney On Ice - The Magical World of Disney On Ice.

Alla dina Disneyfavoriter är med!

Möt Musse Pigg, Mimmi, Kalle Anka, Långben, Timon och Pumba, Aladdin, Lejonkungen Simba, den modiga Mulan, Rymdjägaren Buzz Lightyear, Woody, Askungen, Snövit och den lilla sjöjungfrun Ariel. För allra första gången får du också se de fantastiska Superhjältarna på isen och följa med till korallrevet där Nemo, hans pappa Marvin och Doris från Hitta Nemo tar dig med på nya äventyr - på is!"


Älska Disney!
Jag vill gå, någon som följer med?

Mojsan

image836

Shrek


outdoor

Nu ska jag ut och gå med Antonia.
Kommer hem lagom till DH :)

Se you later <3

haircolor

Jag försökte ta kort för att visa min hårfärg, men det är inte det lättaste.
Det blir inte som på riktigt! Men jag försökte och här ser man iallafall lite.
Men det ser såklart annorlunda ut på riktigt.

Jag måste verkligen köpa ny kamera, min har snart sjungit på sista versen.

(Det är olika ljus jag vet, men här ser man färgskillnaden iallafall).

image834

dagens outfit

Min dagens:

image832 

Det här med dagens outfit tror jag är ett sätt att bli bekräftade.
Vi söker bekräftelse från er läsare.
Har vi snygga kläder, eller ser det ut som vi kommer direkt från soptipen?

Det kanske inte är medvetet.
Men vi vill visa upp våra kläder.
Och jag det är just för att bli bekräftade.

Om någon säger "Fan vilka fula kläder du har" så blir man ju såklart ledsen även fast man kanske säger att jag bryr mig inte, jag har de kläder jag vill. Men såklart man bryr sig. Kläderna är ju jag.

Kläder säger ganska mycket om en människa.
Det är en viktigt del i vardagen för många.

Men det är vad jag tycker och tror :)

tisdag

Hej hej.

Ännu en dag snart avklarad.
Tiden går så himla fort, nästan för fort tycker jag.
Ibland vill jag bara stanna upp och ta in allt som händer.

Mattias var här efter skolan <3
Jag är så kär kan jag tala om!! Det känns så jäkla bra :)

Vad har ni gjort idag? :)

good bye

Jag bjuder på den här:

image831

Sov gott <3


hårfärgningstajm

Idag var Antonia hos mig.
Vi skulle färga hår.

Hon skulle gå från blond med brun utväxt till.. blå.

Och jag från brun med ljusbrun utväxt till.. Tro det eller ej, Brun!

image822 

Lite bilder under tiden som tog någon timme, haha.
Men kul hade vi :), blev helt sjuka där ett tag, haha!

image823image826
Antonia som bluberry!

image827image828

Jag ser ut som ett arsel, jag vet!

image830




"Jag har hår på praktiskt taget hela kroppen!"
"Ja men det där nere får du fan färga själv isåfall."


Haha, skrattanfall!

slutresultat av måndagsproblem

För er som läste inlägget om måndagens problem så fick det bli såhär och jag kände mig helt okej hela dagen.
Inga obekväma stunder eller något sådant, haha.

Det här kanske låter helt pointless och men vadå det är ju bara kläder?
Men känner man mig så vet man, eller hur tjejer och killar? ;)

image821


vi behövs

Alla människor behöver behövas!

Det stämmer så bra, alla behöver känna sig behövd.
Det kan handla om småsaker men även om större.
Som att det är dig din kompis kommer till när han/hon behöver någon att prata med.
Det är dig som h*n kommer till för att gråta och få stöd.
Det är dig som h*n väljer att öppna sig för och dela saker med.
Du är den första h*n ringer när något har hänt, bra som dåligt.

Men det kan också handla om andra saker.
Den där lilla kattungen eller hundvalpen du har hemma.
Den behöver dig för att växa och må bra.
Du behövs i världen.

När min lillebror frågar om jag kan hjälpa honom med läxan eller sitta med honom och se en film,
Då känner jag mig behövd, den lilla människan behöver min hjälp.
Han behöver mig när han ser film för att känna sig trygg.
Jag behövs.

Alla behövs vi, på olika sätt.
Men ändå samma sätt.

Varje människa behöver känna sig behövd.


Any other world



Mika.
Så otroligt fin låt.

blogg.se nya människa

Nu har dem bytt människa på blogg.se första sida igen.
Man blir något förvirrad då man möts av en ny människa.
Denna gången en leende tjej med blont hår.

image819

Jag vill också vara med där.
Välj mig nästa gång!


image820

Tv-tisdag

TISDAG:

Då kära vänner går min favoritfilm på Tv3.
Moulin Rouge, 21.00.

Kanal5:
Desperate housewives, 21.00.

På kanal6 går även:
Dude where's my car, 21.00.

Då är frågan vad man ska se.
Moulin Rouge har jag hemma och har sett miljoner gånger men tröttnar aldrig. Den vill jag såklart se igen.
Desperate housewives är ett självklart tisdagsprogram.
Dude where's my car har jag faktiskt aldrig sett, men många säger att jag mååååste se den.

Aja, får se vad det blir.
Det är ändå en dag kvar till dess.

Vad ska ni se, någon av dessa 3 eller något helt annat?

måndagens problem

God morgon!

Jag kunde verkligen inte somna igår.
  Låg och tänkte för mycket på allt och ingenting.
Vid 01.50 kollade jag på klockan sista gången, så efter det måste jag ha lyckats somna.
Så jag är gaanska så trött nu. Gud, vad jag hatar när klockan ringer på morgonen, då man känner i hela kroppen att neej jag har inte sovit klart än.  Menmen, life's not easy all the time.

Nu till måndagmorgonens problem.
Jag vet inte vad jag ska ha för kläder på mig idag.
eller jeansen är redan valda, tror jag.
Men vad ska jag ha till?
Tröja, tunika, linne?
Vitt, svart, rosa eller någon annan färg?
Tight eller löst?


Det låter säkert jätteytligt men så är det de flesta mornar.
Kläderna måste kännas bra annars kommer jag gå runt helt obekväm hela dagen.
Så det måste passa. Igår kväll tänkte jag att "Ja, imorgon tar jag tights och klänning."
Men idag är jag inte på humör för det. Vädret är allt annat än lockande och svinkallt är det nog med.

Aja, nu ska jag leta vidare och sedan äta frukost.
Ha en bra dag :)

you are the music in me


Från High school musical 2.

vilken syn

Hejsan!

Jag har inte haft något vettigt att skriva nu på kvällen så har låtit bli.
Men nu ville jag skriva något litet.

Jag sitter och kollar på High school musical 2.
Haha, vilka filmer egentligen.
Tänk vad härftigt ifall alla skulle börja sjunga och dansa i matsalen, klassrummet och i korridoren.
vilken syn, haha.


Där stod jag i ösregnet.

Hej hej.

Jag blev utelåst, haha.
Sprang över till älsklingen vid 12 ungefär och det sista jag sa till pappa var "Jag behöver inte nycklar va?"
och det behövde jag inte. Så jag lämnade dem hemma.

Men har man en pappa som har passning just nu så vet man aldrig.
så när jag nu för en liten stund sedan skulle hem för att hinna äta innan jobbet så var det ingen hemma.
Där stod jag i ösregnet och ringde på dörren, men nada.

Så jag sprang tillbaka till Mattias -  tur att vi bor så nära.

Allt löste sig iallafall och nu är jag hemma, haha.

Jag och älsko kollade på Transformers.
Den var riktigt bra ju. Måste varit skithäftigt att se den på bio.
Någon av er som gjorde det? :)

image818

sidensvans

Jag var inne på toaletten när Manne skrek "Mysan, vet du vad som hänt?"

När jag kom ut därifrån kom han springande mot mig "Koooom, en fågel ligger utanför. Den flög in i ditt fönster."
Jag följde med honom och där ligger en sidensvans alldeles platt på mage, det är bara stjärten som skakar lite.
Dödsryck tänkte jag. Vi ringde pappa för att se vad vi skulle göra, vi trodde den led.

Han sa att det kunde vara för att de äter bär som jäser och så blir dom som fulla och alldels snurriga.
Och det var nog rätt för då reste den upp huvudet och nu sitter den nästan upp.
Den nyktrar väl till sig snart, får man hoppas.
Vi har vart ute och tagit kort och klappat den lite, så fin fågel.

Får se när den tycker det är dags att flyga iväg från alla katter som finns här.
Den kan ha skadat ena vingen, för det är som en bula på den.

Sidensvansar är verkligen fina.
Speciellt på så här nära håll!

image816

glad kommentar

Tänk vad en enda kommentar kan göra.
Hur glad den kan få en att bli.

Tack Louise för din kommentar :)
Jag blev jätteglad.

en röd kuvertväskan

I natt drömde jag att jag och några kompisar åkte in till stockholm för att shoppa lite.
Vi gick mot gallerian och mitt där så fanns det ännu en stor galleria som gick under marken.
Det fanns hundratals affärer där inne.

Jag stod länge och kollade på kuvertväskor och bestämde mig till slut för en röd.
Det var halva priset på allt rött i den butiken också.

Haha, så i natt köpte jag en röd kuvertväska.

Vad gjorde ni i natt? ;)

image815

kall och grå söndag

God morgon!

Uppe ganska tidigt idag igen.
Denna gång för att jag var så kissnödig.
Jag hatar att vakna så.. Menmen, uppe är jag iallafall :).

Ska äta frukost nu och göra mig iordning och sedan träffa Mattias <3.

Vad ska ni göra en kall och grå söndag som denna?

sleep tight

Nu ska jag hoppa i säng.
Sov gott <3

Hur bra passar ni ihop?

Så här bra passar jag och Mattias ihop, tydligen.
Haha jag tycker som såna här test :D.
Resultatet blir oftast galet.
Testa här ni med.

image814

tekniska mojsan

Mitt internet ville inte fungera för ett tag sedan.
Men vad gör det när tekniska Mojsan finns?

Jag mixtrade lite med modemet och vips så var den saken ur världen.
Behöver ni någon gång hjälp med anslutningen - var inte rädda att fråga.



;)

the wedding date

Jag kollade på den här filmen nu på kvällen.
The wedding date.
Jag tyckte verkligen om den :)

image813

"Inte nog med att Kat Ellis har blivit oförklarligt ratad av sin fästman, nu ska hennes lillasyster gifta sig, och exet ska vara best man. Tanken på att utsättas för alla medlidsamma blickar, spefulla kommentarer och inte minst föräldrarnas besvikna ögon, gör Kat desperat. Så desperat att hon kontaktar en lyxeskortfirma i New York och bokar en man, som ska spela hennes nya, supercharmiga, amerikanska älskare och samtidigt göra exet galen av svartsjuka. Den oerhört professionella eskortmannen, hjärtekrossaren och vältalaren Nick Mercer, visar sig vara tämligen välutrustad, också för uppdraget. Inte nog med att han hjälper Kat att klara alla blindskären och navigera mellan hennes neurotiska engelska släkt och sin lismande före detta fästman - han övertygar dessutom alla om att han och Kat är vanvettigt förälskade."

*Här*

svinkallt

God kväll!

Nu är jag hemma efter en kväll på jobbet.
Det är rikigt jäkla svinkallt ute nu.
Gick biten från jobbet till kvantum för att handla satsumas <3.
Jag höll på frysa ihjäl - ändå hade jag halsduk, vantar och tjockisjacka.
Tur att pappa hämtade där, höhö.

Nu är hösten här på riktigt.

Nu ska jag lägga mig och kolla på en film och inte röra mig en centimeter :).


Stress

Tydliga tecken och varningssignaler:

  • Du känner dig trött på morgonen även när du har sovit länge och ostört flera nätter i rad.
  • Du är likgiltig och struntar i vad som händer omkring dig, eller känner dig nedstämd och orolig.
  • Du reagerar på ett helt nytt sätt på vardagliga händelser.
  • Du blir lätt irriterad och otålig över småsaker.
  • Du får ont i magen, spänningshuvudvärk eller hjärtklappning.
  • Du har svårare att koncentrera dig och glömmer lättare bort saker.


Jag har gått runt med någon form av stress sedan i maj då jag började jobba.
Det spelar ingen roll att jag är ledig i veckorna nu. För då är det skola och massor som ska göras.
Och jag vet att när helgen kommer så ska jag jobba igen.
Väl på jobbet är det full fart hela tiden, med massor som ska hinnas med. Helst på samma gång.
Jag ska stå i kassan och ta beställningar, ta beställningar via telefon, servera, duka av och fixa bak i disken.

Det är jättekul när det är full fart och jag älskar det.
Men kroppen gör det inte. Det slutar med att jag skakar, får hjärtklappning, huvudvärk och min rygg vill aldrig sluta göra ont.

Jag klagar inte.
Men min kropp gör..

Nu sitter jag och är småstressad.
För om 2,5 timme så börjar jag jobba.
Och jag och Mattias har bestämt att gå ut en sväng innan.
Men tiden rinner iväg..

Jag får försöka att ta det lugnt.
Ta saker som det kommer.
Inte stressa upp mig.
Men jag gör det inte medvetet.


Bebisskratt



Dessa bebisar får mig alltid på bra humör.
Så jäkla söta :)

Take me to Karibien

image811

Jag skulle inte tacka nej till en vecka eller två på den stranden.

Lördaaaag

God morgon!

Både natten till igår och idag så har jag sovit hur bra som helst.
Allt med hjälp av extra kuddar. Sover bättre när jag känner mig omringad av kuddar.
Känns tryggare och lugnare då. Superbra!

Vaknade klockan nio av att pappas sökare tjöt. (Han är brandman på deltid.)
Och så hörde jag honom säga till brorsan att han måste sticka iväg-  Det var tydligen stort larm.
Så man vet aldrig när han kommer hem idag. Så nu är det jag och minstingen hemma.
Mamma jobbar och andra brorsan är på hockey. Men det går nog bra, det.

Men nu är jag uppe och inte så jättepigg, men det får gå.
Ska träffa Mattias sen och ta en promenad, det är jättefint väder ute. Men säkert jättekallt!
På med halsduk och vantar så går även det bra :)

Oj vad mycket det blev.

Vad ska ni göra idag? :)

Helt jäkla knas.

Hej på er!

Nu är jag hemma efter en lektion i skolan.

Vädret fortsätter att vara helt knäppt.
Det är svinkallt och solen skiner och det regnar.
Helt jäkla knas.

Men nu har jag inte tid med detta.
Ska slänga i mig något i matform och sedan åka och jobba.

Ha det bra :)

shadow of the day



Linkin Park.

En riktigt fin låt.

jag fattar ingenting

Godmorgon!

Vädret är helt knas alltså.
Hela eftermiddagen/kvällen igår så regnade det.
Nu regnar det, men det ser ut att vara snöblandat samtidigt som det är soligt :S.

Jag fattar ingenting.

Ikväll ska jag jobba igen, men jag har något att se fram emot efteråt.
För då får jag träffa Mattias <33

Oj, nu måste jag duscha och så..
Ha en bra fredag :)

satsumas

image809

Har smällt i mig fem stycken nu på kvällen.
Supergott, bättre än godis (nästan!).

music and lyrics

Jag sitter nu och kollar på Music and lyrics.
Jag älskar verkligen den filmen, kan se den om och om igen.
Den blir inte sämre av att en av mina favoritskådespelare är med, Hugh Grant.
Drew Barrymore är också en grym skådespelerska.

Bäst är det att se den med älsklingen <3



ensamt utan dig

image807

Älskling, vart är du?

<3

magnus betnér

Min absoluta favoritkomiker!
Han kan göra min dag :D.







Detta är min favorit!!!!



cancer

De senaste dagarna har jag tänkt mycket på den hemska sjukdomen cancer.
Det är en elak sjukdom som inte tar hänsyn till någon.

Den kan drabba alla.
Även de som inte förtjänar det.
Inte för att någon, någonsin förtjänar att få cancer men de personer som åstadkommer bra saker i livet och är stora förebilder och älskade personer. Även de drabbas.

Personer i din omgivning drabbas.
Du kan drabbas.


Man tror inte att det kan hända en själv förrän det händer en i din närhet.
Då känns det plötsligt mer verkligt. Då först inser man allvaret i det.

I skolan har vi precis läst en del om cancer och vad som händer och vad exakt det är för något.
Helt plötsligt vet jag för mycket om det. Jag vet saker jag inte vill veta.
Fast samtidigt känns det bra att ha kunskap om det, då vet man mer om vad som händer inuti och även utanpå.

Cancer borde inte finnas.

Lärare är sjuka och borta var och varannan dag.

Precis som förra veckan så har vi knappt några lektioner alls.
Lärare är sjuka och borta var och varannan dag.

Imorgon har vi bara en lektion.
Vi börjar 12.20 och slutar 14.15.
Det känns så otroligt onödigt.

och det blir vi som får lida för det senare.
Vi får inte de timmar vi behöver för att bli godkända, så vi kommer få läsa de kurserna en termin till.
Känns ju jäkla bra, eller inte.

Det är skönt de två första gångerna att ha såna här slappdagar.
Men inte efter ett tag. Vi hade det såhär förra året också och vi vet hur det blir sen, vi kommer behöva ta igen allting på kortare tid.

Skolan borde fixa lite folk som vikarierar.

walking on sunshine

Både den här låten och videon gör mig så jäkla glad.



freezing

hej hej!

Idag fungerar bloggen som den ska igen, utan segheter och krångel.

Jag och Tessan gick hem från skolan eftersom vi slutade tidigt.
Det slutade i att jag nu sitter med världens huvudvärk som går ner i käkarna och så har jag grymt ont i och bakom öronen :s. Av att det är så jäkla kallt.

Fortsätter det såhär så är snön snart här.
Eller inte här, här. Vi bor ju vid vattnet så vi får väl vänta till någon gång i januari.

Nu ska jag kolla lite filmer och sen blir det att mysa med Mattias <3

snart är vintern här

Det är bara 4,4 grader ute idag.
Imorse var det 1 minus.

Snart är vintern här, kära vänner.

image805

torsdag

God morgon!

Jag är jättetrött nu. Ville verkligen inte gå upp när klockan ringde.
Och det gjorde den 07.20. Nästan en timme senare än andra dagar.
Men idag ville jag inte. Jag hade jättesvårt att somna igår, låg bara och vred mig.
Jag har också kommit på att jag inte kan sova med halsband, något jag alltid gjort tidigare.
Det känns som att jag ska kvävas när jag har det på mig nu. Kan knappt svälja, så det fick åka av.
Jaja, jag är uppe nu iallafall, det är ju en början.

Är ni trötta idag? ;)


hat mot mig?

Är det bara mig som blogg.se inte tycker om?
Eller går det långsammare för fler än mig?

bildspel a la Mojsan

image804

I will learn to love again

Den här låten lyssnade jag mycket på under början av 2006.
Jag tycker fortfarande om den mycket.


kompisdag

Idag träffade jag Erica efter skolan och vi tog bussen ner till centrum där vi fikade :).
Jag åt blåbärspaj och drack te & Erica åt kladdkaka och drack till det Cappucino.

 

Efter fikat gick vi till lite affärer och inhandlade lite småsaker.
Sedan tog jag bussen hem!

 
Jag inne på cafét. (Bilden tagen av Erica).


Erica var snygg idag ute i den kalla hösten!

Det var roligt att träffas, något vi gör alltför sällan.
Det måste vi ändra på, tycker jag.

ännu läängre sovmorgon

Tydligen är våran samhällslärare sjuk så vi börjar inte förrän 13.05.
Jag som var beredd på att gå nu, men men.

Vi hade såna här dagar typ hela förra veckan.
Och visst det är väl skönt, men det blir långtråkigt.

Jaha.
Får väl sätta på en film eller något.

off to school

Nu ska jag göra mig iordning för att sedan möta Tessan.
Vi ska gå till skolan idag. Det blir skönt :).

Efter skolan så ska jag träffa Erica !
Får se vad vi hittar på!

Jag skriver senare idag/kväll.
Ha en bra dag :)

kärlek

image794

kalles kaviar

image793

Har ni sett reklamen för kaviaren med banan i?
När Kalle kommer springande.
Exakt så såg min lillebror ut när han var liten.
Bara att kolla på bilden här så ser man likheten.
Helt otroligt!

christina aguilera

image792

Här ser man Christinas bebismage klart och tydligt :).
Men varför allt detta smink?

lång sovmorgon blev kort

God morgon!

Angående Liv som skrev om sin bröstcancer så är hennes blogg borta nu.
Jag har hört mycket olika saker om den. En att sverige inte ger dödshjälp oavsett vilken cancer man har.
Det tror jag faktiskt stämmer.
Men jag vill inte tro att någon sitter och skriver om en sån sak om det inte är helt sant.

Idag börjar jag halv 12 och hade ställt klockan på 09.30.
Varför är jag uppe redan nu då?
Jo, för telefonen ringde 3 gånger. Det var antagligen pappa som skulle få upp brorsorna.
Men jag vaknar ju också?!!   Sedan var jag bara tvungen att gå ner i köket och kolla vem som var där, för jag hörde ljud. Trodde att det var minstingen som inte kommit iväg än. Men det var den större, och han klarar sig ju helt själv.
Jag är verkligen en storasyster som bryr sig om mina brorsor. Det märkte jag nu, jag offrar min långa sovmorgon för att se till så de kommer iväg till skolan. 

hehe

Nu ska jag äta frukost och se en film tror jag!
Vad mysigt såhär på morgonen :) 

nöjda?

Nu ska jag gå och sova.

Det första jag ska göra imorgon är att byta namn.
Till något som innehåller minst 4 tecken.
Då blir väl alla nöjda och glada?

Eller?

vad fan?

image791

Nu får jag inte ens heta My längre.
Jäkla diskriminering.

Jag är seriöst förbannad.

rosa bandet

När jag läste detta gick det en ilning genom hela kroppen, främst i hjärtat.
Att livet ska vara så orättvist! Att det tar de som knappt hunnit leva än.

Hennes blogg berörde mig något otroligt.
Att det ska ta slut nu. Det vill man inte tro.

Att få bröstcancer, endast 19 år gammal.
Det ska inte hända, det får inte hända.
Men det händer, sorligt nog.

Hon verkar vara en sån otroligt stark tjej som har mycket kvar att ge, men som inte får den chansen.
Hon är och kommer bli en förebild för många!

"Lev varje dag som om det vore er sista."

Imorgon ska jag köpa ett rosa band.
Har tänkt på det ett tag, men nu ska jag verkligen göra det.
För att visa mitt stöd !

Bröstcancer kan drabba vem som helst.
Kvinna som man.
Din mamma eller syster.
Pappa eller bror.
Dig.


image790

fotomodeller med gurkskivor

Hej på er!

Bloggen har inte velat fungera för mig, tråk.
Men det gör inte så jättemycket, har varit med Mattias sen vi kom hem från skolan :).
Jag kan för första gången på länge säga att jag är lycklig! På riktigt. <3


Jag och Tessan fotades idag.
Vi var på Nynäs Havsbad. Där fick vi byta om till badrockar.
Vi satt först vid inomhuspoolen och de tog massa bilder. Det kändes hela tiden som att man skulle ramla i, haha.
Efter det gick vi upp en trappa och satt i sköna stolar med gurkskivor på ögonen och såg lagom avlsappnade ut och sist gick vi ut och satt oss runt utomhuspoolen som var uppvärmd till 40 grader. Det var riktigt skönt för benen.
   Det var riktigt svinigt kallt ute idag så man ville absolut inte gå upp därifrån, haha.
Jag tror det blev en del bra bilder :), Kul var det iallafall! Något jag skulle vilja göra om igen !


Nu ska jag slänga mig i soffan och dega lite!

Aja, haha
Puss & Kram!

modeller för en stund

Imorgon ska jag och Tessan leka lite fotomodeller.
Våran samhällslärare kom fram till oss idag och frågade om vi ville ställa upp som "modeller" till den nya GymnasieBroshyren som visar de olika linjerna.
Det är nämligen så att Omvårdnadsprogrammet ska få en inriktning till nästa år -  Spa. 
Så vi ska ner till spat här och bli fotade av några elever som har foto :).

Det kommer nog bli asbra :)
Känns som det händer mycket kul just nu :)

Och nästa fredag ska vi ta skolfoto också!
Ääääntligen..

Är det fler som inte tagit än?
Eller är det bara vi mobbade nynäsbor som inte har kanske..


Jag idag

image788

redovisning

Hej hej.

Nu är jag hemma igen efter en lång dag.
Sprang över till Mattias direkt efter skolan och har varit där sen dess :).
Vi har myst och pratat <3   Jag är kär!

I skolan idag så hade vi våran redovisning. Jag, Anna & Tessan.
Det gick bra förutom att jag skakade av nervositet och kom av mig.
Men jag hatar verkligen att redovisa, men med min klass så går det bra :).
Vi visade även filmen vi gjorde i helgen. Haha, den blev asbra!! :D

Vad har ni gjort idag? :)

Hur kan hjärnan fantisera ihop såna otroligt sjuka saker?

God morgon!

Precis innan klockan ringde så drömde jag en så jäkla konstig dröm.
Den var äckligt som fan också. Jag får det inte ens att gå ihop.
Hur kan hjärnan fantisera ihop såna otroligt sjuka saker? :S

Drömde ni något konstigt eller sjukt inatt?

Jag ska sluta klaga på allt lite, haha.
Men en sista gång bara - Jag har ONT I RYGGEN!!!!

Haha.

Nu ska jag äta frukooost.

sjukt med folk

Hallå hallå!

Jag tar tillbaka det jag skrev förra helgen om att det var sjukt mycket folk på jobbet.
Idag var det sjukt och åter sjukt mycket folk.
Bor det ens så många här? shit..

Jag har något grymt ont i rygg och knän :/.
Det börjar bli för mycket tycker jag.
Måste nog ta och kolla upp det igen och verkligen gå till den där sjukgymnasten, innan det blir värre.

Jaja.
Mattias kom och mötte mig på jobbet idag igen :).
så vi gick hem i den kalla kvällen, haha.
Det var mysigt, såna saker gör mig glad <3

Nu ska jag sova!
Sov gott <3

aggressioner

Usch, vad många inlägg där jag gnäller idag.
Men det är en sån dag idag. Vet inte varför.

Ibland är det bara så.
Jag blir lite aggressiv och behöver meddela världen det.

Bara så ni vet :)


jäkla ryggfan

Nu har jag äckligt ont i ryggen igen.
När ska detta få ett slut?

Jag har gått med ont i ryggen sen Augusti.
Två jäkla månader.
Och vad hände med den där remissen till sjukgymnast som jag skulle få?

Blir galen snart.
Det känns ju hela tiden.

Har ni några tips på vad jag kan göra för att det inte ska göra så ont?

Träna jag vet.
Men just nu har jag inte tid med det.

not enough time

Nu är jag äntligen färdig med Arbetsmiljö och säkerhet arbetet!
Woho.. tog "bara" 1,5 timme. Men nu är det klart iallafall.
Och imorgon ska vi redovisa det tillsammans med filmen! Det blir asbra.

Vad ska jag hitta på nu då?
Om ca en timme ska jag åka till jobbet.

Hmm..
Inte tillräckligt med tid för att se en film, då hinner jag inte se hela.
Inte tillräckligt med tid för att träffa någon.

Inte tillräckligt med tid för något alls.

Outfit

image787

Min nya tröja!
Den är såå skön och snygg, tycker jag!
;)

Making the movie

Igår så spelade jag, Anna och Tessan in en film till vårat grupparbete i Arbetsmiljö och säkerhet.
Vi har skrivit om Resturangnbranschen. Filmen handlar om vad som är rätt och fel vad gäller arbetskläder, matlagning, diskning och servering.

Det var hur kul som helst och slutresultatet blir nog hur kul som helst ;)
Imorgon ska det redovisas inför klassen!

Lite bilder från inspelningen ;).

image785

Jag med
FEL klädsel!

image786

Anna med RÄTT klädsel!

Together forever

Jag skrev igårkväll att jag skulle ha nyheter om mitt liv idag.
Och det har jag.

Det är så att jag bestämde mig för att ge det en chans till.
Mig och Mattias. Det kändes alltför tomt och fel utan honom.
Även fast det bara var en vecka.
Så jag ger det en chans till, men fungerar det inte den här gången så blir det inga fler.

Men jag är positiv, för första gången på väldigt länge.

<3


Bort med Chill från vår planet

Jag måste bara säga att jag hatar ordet "Chill", "Chilla" och "Chillat".
Vem fan kom på det ordet?

Det är inte ens något språk, det är ett påhittat läte.

Men det är ju bara vad jag tycker..

skott i pannan

God morgon!

Ibland hatar jag min familj.
Idag är en sån dag.

Jag har rummet bredvid vardagsrummet  där ena brorsan sätter sig och kollar på tv halv tio.
Efter en liten stund kommer pappa upp och börjar prata med honom - inte direkt lågt.
Sedan springer brorsan ned och skriker "Ööhhh jag är sjuuuuuk."
Då går jag upp, inte fan kan jag sova i det här huset, en omöjlig sak.
När jag kommer ut ur mitt rum ser jag att mina jordnötsringar som jag hade igår är slut.
Min jäkla lillebror har ätit upp dem. Vad i helvete.

Visst det är kanske småsaker. Men det är sånt som dem vet att jag blir galen av.
Kan det inte vara matcher och cuper varje helg, varje dag så man slipper dem?

Händer det att ni vill skjuta era syskon utan dåligt samvete?

the terminal

Jag är verkligen helt slut.
Såg på The Terminal, den var bra faktiskt.

image784

Men nu ska jag hoppa i säng, dör på plats annars.
Jag återkommer imorgon, piggare och med en massa ny info om mitt liv.

Sov gott <3

saturday night

Hejsan allesammans!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång och intensiv dag.
Ska slä'nga mig i soffan nu och äta mat och sedan lite jordnötsringar.
Är helt jäkla slut.

Är tillbaka här om en stund :)

Vad har ni för er denna lördagskväll? :)

more sleeping, please

Godmorgon!

Jag skulle kunna sova flera timmar mer, känner jag.
Är så jäkla trött och seg. Huvudet dunkar!
Men jag ska träffa Anna och Tessan för att spela in en film till vårat grupparbete.
Jag berättar mer om den senare :).

Jag åker direkt till jobbet därifrån tror jag.
Och efter jobbet ska jag träffa Mattias en sväng.
Så det blir inte mycket bloggande idag.

Ni får ha en jättebra lördag :)

sov gott

Nu ska jag faktiskt hoppa i säng.
Är helt slut, orkar knappt hålla ögonen öppna.

Så sov gott allesammans <3

Yes!

image782

Criminal minds

Det blev aldrig någon film.
Istället så fick jag roa mig genom att kolla på slutet av Idol och sedan Criminal minds.

Fyfan vad bra det är.
Så jäkla spännande!
Man vill ju nästan jobba inom FBI!


image781

movietime

God kväll!

Det gick bra på jobbet ändå.
Det var en ny nisse och jobbade idag.

Hinner inte skriva mer nu, ska se på film med mamma och lillfjanten!
Men jag återkommer senare :)

big no no

Hej hej.

Nu är jag hemma från skolan igen.
Och det var länge sen jag kände ett sånt här starkt nej till att gå och jobba.
Jag vill verkligen inte idag. Jag vill bara sitta hemma och ta det lugnt framför tvn.
Men icke, istället ska jag vara trevlig och snäll.

Nu ska jag göra något att äta och sen kolla på tv innan jag ska iväg.

medicinsk grundkus

Nu ska jag snart åka iväg till skolan och ha medicinsk grundkurs i två timmar!

image779  image780

Ha en bra dag :)

saknad

image778

Jag saknar det här.
Jag saknar er.

fredag och helg

Godmorgon!

Jag satt nyss och läste lite bloggar och i många står det "Vad skönt med fredag och den efterlängtade helgen.".
Jag vill också kunna skriva så. Men det känns inte som att jag kan det. För mina helger är inte längre lediga.
visserligen jobbar jag fre-sön 16-20. Men där går halva dagarna liksom!
Fredagen är helt borta eftersom det är skola innan.
Visst kan man göra något innan  men det blir stressigt och efteråt kan man det med. Men då är jag helt slut för det mesta! Men såklart det går :).
Men det är något jag valt själv, att jobba. Det känns bra att få ihop extra pengar.
Men samtidigt saknar jag de helt lediga helgerna något enormt.
Jag tar verkligen till vara på den ledighet jag får nu, vilket jag inte gjort tidigare.

Men hoppas ni alla får en jättebra helg :).
Det ska jag försöka ha endå.

Jaha..
Idag börjar jag 12.20 och har endast en lektion som slutar 14.15.
Det känns lite smått onödigt att ha det så.
Men läraren är sjukskriven så vad ska man göra?

Nu ska jag äta frukost och duscha!
Sedan mååste jag skriva arbetsmiljö och säkerthet.

sov gott

Det blev ingen film, istället låg jag nere hos mamma och pappa.
Vi pratade massor om allt möjligt.
Jag älskar er <3

Nu ska jag hoppa i säng och imorgon ska jag verkligen sova ut.
Det ska bli riktigt skönt!

Sov gott allesammans <3


här och nu

Mitt hjärta känns miljoner gånger lättare att bära än det gjorde igår.
Det känns som att jag har kommit någon vart i mitt tänkande.
Jag behöver inte mer tid och jag vill inte ha mer tid heller.
Då kan det vara försent..

Jag vet inte hur det kommer bli eller något.
Jag tar bara en chans för att ge det en sista chans.
Mer kan jag inte göra.

Jag gör vad som känns bäst för mig.
Så mycket har jag lärt mig nu, att det jag gör ska jag göra för mig själv.

Det kommer nog bli bra, hoppas jag.
Men blir det inte det så är det okej.
Då har vi iallafall försökt.
Då är alla chanser tagna och det finns inte mer att göra.
Men nu känns det som det rätta och jag vill inte tänka på förut eller sen.
Jag vill bara tänka på nu.
Här och nu.


Kanelbullens dag

Som så många andra idag har jag ätit en kanelbulle.
En riktigt stor och god sådan!

Jag tycker det är en tradition värd att fira.
Så se till att fira den ordentligt!
Vem säger nej till en dag som är till för att äta kanelbullar?

Inte jag iallafall :)

image777

filmtips sökes!

Jag kom just på att jag börjar 12.20 imorgon!
Gud så skönt det är att komma på sådana saker.
Jag blev så sugen att se en film men tänkte att jag inte skulle kunna se hela för att jag måste upp tidigt imorgon.
Men se där, nu så kan jag det :).

Får se vilken film det blir bara.
har ni något bra tips? :)


Shopping shopping

Jag köpte nya jeans igår som sagt.

image772  image773


Och idag var jag inne i stan med Anna :).
Då fick detta följa med hem:


image774
Tröja från Bik Bik 49 kronor.

image775
Ja, som det står "Photo holder" från Lagerhaus 29 kronor.

image776
Hårfärg (toning) Foxy Brown från H&M 49 kronor styck.

Efter idag så får jag inte shoppa något mer denna månad.
Måste börja använda allt jag har istället, haha.
Får se hur det går med den saken ;).

ute på vift i den otrygga världen.

Hej hej.

Min dator-paus blev inte långvarig.
Jag saknade faktiskt att blogga, även fast det inte gått ett dygn än.
Men det känns skönt att ha datorn att fly från verkligheten med.
Att bara sitta här och kolla runt och läsa bloggar och inte tänka så mycket.

Förlåt Mattias för att jag inte förstått grejen med att fly in i datorn!

Idag var vi ute och gick.
Det kändes jättebra att bara gå och prata.
Jag kände pirret i magen några gånger men försökte att inte tänka på det.
Men det kändes mer ju längre vi gick.
Jag ville bara ta hans hand i min och aldrig mer släppa den.
Min hand hör hemma i hans, det är där den ska vara.
Inte ute på vift i den otrygga världen.

Jag är rädd att släppa allt.
Att glömma. Men jag måste väl ändå lämna det bakom mig?
Gå vidare och chansa. Lita på mitt hjärta och hjärna.
Göra det som känns bäst för mig just nu.

Och det som känns bäst för mig just nu är inte det som kändes bäst i lördags.
Alla är värda en andra chans och en sista chans.

Eller?

blogg-paus

Jag har bestämt mig för att ta en blogg-paus.
Eller dator-paus överhuvudtaget.

Jag behöver tänka igenom allt som händer nu.
Komma på vad det är jag vill med allt, med livet.
Hur jag vill ha det och vad jag mår bra av.
Ja helt enkelt, vem jag är.

Jag har kommit på att datorn bara distraherar.
När jag sätter mig här så kopplar jag bort.

Men nu så tar jag en paus ifrån det.

Sluta inte kika in bara!
Jag är tillbaka när ni minst anar det :)

Ha det jättebra allesammans och tack så mycket för alla fina och värmande ord :).

Tack!

Caramell Te

Nu medan jag kollade på Grey's så drack jag te.
Ja hör och häpna. Mojsan drack te.
Något jag inte gjort på snart två år då mina måltider bestod av te, typ :/.

Men ikväll kände jag att det var dags att pröva igen.
Så jag drack först en mugg med Vanilj te som var helt okej, är inte ett stort fan av vanilj i vanliga fall.
Efter den så drack jag en mugg med Caramell te som var riktigt gott :).

Det ser ut som att te kommer bli en del av min dag igen.
Det är gott och avslappnande.

image771



oh my god

OH MY GOD!

Mitt hjärta har stannat.
Jag är alldeles skakis.

Meredith.
Grey's Anatomy.

Har inga ord.
Fan vilket hemskt avsnitt.

Såg ni det? :/

Mini Mya

image769

Tänk att vara såhär liten igen.
Vad okomplicerat.

Regn som faller ner

"Jag ser ett regn som faller ner

Men mina tårar är det inte någon som ser

Och ingen tror på det som sker

När hela himmelen är blå vem kan förklara då

regn som faller ner"

Emil Sigfridsson.


Jag vill känna kärlek igen.

Jag vill inte ha den här känslan inom mig.
Hur kan något som känns rätt kännas så otroligt fel på samma gång?

Jag vill bara krama honom och ge det en chans till.
Att allt ska bli bra igen, bli bättre.
Jag vill känna kärlek igen.
Men samtidigt kan jag inte bara glömma.
Hur det kändes och hur jag mådde.
Alla de gånger som mitt hjärta gick i bitar och min själ fick sår.

Jag ville inte ha det så.
Jag lämnade det bakom mig - trodde jag.
Smärtan jag känner nu efter de bra stunderna och kärleken, gör ondare.
Det är svårare att stå ut med.

Jag önskar bara att allt som händer nu hade hänt tidigare.
Jag vet inte vad jag ska göra eller känna.

tro det eller ej

Idag, tro det eller ej så hittade jag ett par jeans som jag faktiskt köpte också ;).
De kostade bara 180 kronor - Rea!
Det blev inga gråa för de vill inte se bra ut på mig, så jag har gett upp dem.
Det blev istället ett par blåaktiga. De satt bra förutom att de var långa i benen som alla jeans vill vara!
Men det ska mormor få sy upp, hehe.
Jag fyndade även två nagellack och ett läppglans.


Imorgon har vi bara första lektionen som börjar halv 10 och är engelska.
Efter den ska jag och Anna åka in till stan eller något och kolla runt lite :), det blir kul!


Nu ska jag äta!
Ha en bra kväll :)

Nästa hollywoodpar?

image768

Orlando Bloom och Jennifer Aniston.
Hollywoods nya kärlekspar?

De sågs i Mexico tillsammans på hemlig "kärlekssemester".
Om det nu stämmer så gör de ett riktigt snyggt par :)

Aftonbladet.-

Så klockren!

image767

Det där har jag faktiskt testat några gånger.
Tyvärr utan resultat ;)

Mya och Antonia vi är goda vänner!

image766

Jag och Antonia från förra sommaren :)

onsdag

Godmorgon!

Tack för alla kommentarer, alla fina ord :)


Även fast jag nu gick upp halv 10 så är jag supertrött :S.
Det där är konstigt. Ju mer man sover, ju tröttare blir man.
Jaja.. Börjar halv 12 med samhälle och efter det engelska - sen slut för idag tack för idag!


Måste bara tala om för er att jag och Antonia är så jäkla sjuka så det inte är sant.
Vi ställde diagnoser på oss själva.. Hon är borderline och sjuk.
Jag är bara allmänt dum i huvudet - Pucko liksom..
Haha, fan vad kul vi har :).

tårarna faller som regndroppar gör

Igårkväll kom de första tårarna.
Jag kunde inte hålla dem tillbaka, de ville ut.


Jag vill inte att det ska göra ont.
Men ont gör det, överallt.

Dagens inköp!

image763 
Tjocktröja från Bikbok 99 kr.

image764 
Tunika från Gina Tricot 49 kronor .

image765 
Trosor från BikBok 30 kronor.

shopping

Hej hej.

Ännu en lång dag, snart slut.
Först skolan som innehöll 2 timmar orientering.
Fy helvete vad jag hatar det!
Men det gick bra ändå, trots att vi gick lite vilse ;).

Efter skolan åkte jag och Antonia in till sthlm för att träffa Gabbzor som tyvärr gick på en gång, haha. Jag skulle också hitta jeans. Men det slutade med 2 tröjor och ett par trosor. Även Antonia handlade lite :).

Nu är jag så slut i kroppen, speciellt i benen!
Ska lägga mig i soffan tror jag. DH börjar snart också :)

Ligga där i mörkret och bara vara.

Nu ska jag gå och lägga mig, tro det eller ej.
Men jag är helt slut.

ska lägga mig i sängen under täcket och lyssna på i-poden och tänka.
Det är bland det bästa som finns. Ligga där i mörkret och bara vara.

Imorgon blir det även sthlm med Antonia.
Ska kolla efter jeans - igen.
Jag hittar fan aldrig några som jag blir nöjd med.
Men imorgon hoppas jag verkligen på det bästa!

Sov gott sötisar <3

som en drog

image762

Min nya drog!
Onyttigt, jag vet.
Men ibland måste man faktiskt!

det blev en Elsa

Nya kusinbarnet ska heta Elsa.
Pappa var och hälsade på dem på Sös idag och hon var tydligen hur söt som helst.
Som en liten docka. Åh ja längtar till jag får se henne :)


bildbevis


image760 

Jag lovade förut att lägga upp bildbevis när jag använde den här tröjan.
Jag har haft den enda sedan i april, men adrig använt den.
Men här har ni bildbeviset!
Jag kommer inte ihåg vem jag lovade det till, men känner ni igen det
så hör av er :p, haha!

image761



















Och så en bild på mig också.

monday monday

Godmorgon!

Idag är det skola och jag fick sova enda till 8.
Oh så skönt! Visserligen somnade jag inte förrän efter 01. Låg och pratade med en kompis i 2 timmar!
Men det var kul så det gör ingenting :).


Idag är det en lång dag, slutar 16.10.
Men det går så bra, får ju träffa tjejorna igen :)

Jajja,
Nu måste jag äta och fixelixa iordning mig!

Ha en bra dag :)