Hur får man någon att förstå?

De här jobbiga människorna som jag skrev i inlägg tidigare, det är inte vilka människor som helst. Det är en person, en som jag jobbar med på pizzerian.

För några veckor sedan när vi var ute så blev vi båda aspackade och av någon anledning så strulade vi lite. Inte mer än så. Men han slängde ur sig att han är kär i mig och så. Jag tog lätt på det, han var ju trots allt packad. Men sedan fortsatte han att säga det. Även i nyktert tillstånd. Att han varit för blyg för att säga något tidigare. Och att vi strulade lite fick honom att tro att även jag kände något för honom. Vilket jag absolut inte gör, förutom att vi jobbar tillsammans och han är en härlig prick. Dock har jag ändrat uppfatting om honom nu. Så fort man är ute och han blir full så är han på mig, han lämnar aldrig mig ifred och jag blir rent tokig. Han tar på mig, försöker kyssa mig och säger att han älskar mig. Jag vet inte hur många gånger jag knuffat bort honom och skrikit på honom att försvinna och lämna mig ifred. Han lyssnar inte! Betyder inte det jag säger något bara för att jag råkar vara full?
Inte nog med det heller. Jag måste jobba med honom.
Han är jättesnäll och vi har haft jättekul ihop på jobbet, men nu börjar allt gå överstyr. Jag orkar inte med honom när han håller på. När jag säger åt honom att lägga av så är jag "en elak tjej" och han "försöker hata mig men han kan inte".

Förlåt för ett kanske osammanhängande inlägg men behöver skriva av mig detta.
Hur ska jag göra? Hur ska man få någon att förstå som inte verkar vilja det? 


Beautiful



Det värmer i hjärtat när man får såna här låtar och personen ifråga tänker på dig.

"Your beautiful,
That's all that I can say.
Unforgettable,
I'm caught in every way.
Don't every let the mirror tell you lies,
Just look at your reflection through my eyes.
Your beautiful.
"

utekväll!

God morgon!

Bakis idag. Ska jobba idag. Men kvällen/natten var kul. Blev dock inte så mycket dans för min del men desto mer levde jag upp till mitt namn - Svampen!

Vet ni vad som känns så jävla bra? Att man har en kusin som är så otroligt beskyddande. När han ser att det är en jobbig situation för mig så smyger han upp bakom och lägger armarna runt mina axlar och frågor de jobbiga personerna vad de ville. Även hans flickvän är underbar! Som hon sa igår "Vi är besläktade, hon är som en syster för mig!" <3 .



 

dress for succes!

Nu ska jag iväg och visa att jag verkligen förtjänar mitt namn; Svampen!
Jag är så jääävla snygg och glad, woho. Den här kvällen kan inte bli annat än succé!

utgång för faaaan!

Gott folk.. Ikväll blir det utgång på lokala krogen för att fira denna tös;


Beredd er på en kväll med fulla svansar som pussas och kramas! (Internt) ;)

christer björkman livar upp nynäshamns pensionärer!

Det blev aldrig något köp av klänning idag. När jag stod i provhytten med den på mig kändes den inte värd pengarna (360 kronor) dock var den superfin och satt perfekt!! Men den liknar andra klänningar som jag redan har. Det blev heller ingen cancermaskin då vi inte hade någon lust med det. Men en tripp ner i hamnen blev det och i centrum hade Christer Björkman (Ni vet schlagersnubben?!) allsång, haha. Det var lite kul att se/höra!


Christer Björkman livade upp pensionärerna i Nynäshamn!

time's a wastin


Måste nog vara den skönaste låten i världshistorien! Fan vad jag blir på bra humör av den.

skärgårdsdagarna!

Godmorgon!

Hoppas ni alla sovit gott och vaknar upp till en solig dag som jag!
Nu i helgen är det skärgårdsdagarna här och det måste nästan kollas upp. Det brukar vara lite "marknadsstånd" och lite uppträdande och sånt.

Om ett tag ska jag träffa Antonia för en sväng på stan. Jag kollade på en klänning för några dagar sedan och har inte kunnat sluta tänka på den, då måste jag väl ändå köpa den? Eller hur? Vi ska även ta en vända i cancermaskinen, härligt!


before the worst!


The Script - Dessa grabbar har jag inte hört tidigare, men läste om dem i Metro idag och tänkte ge dem en chans. Och jag gillar't! De får höga poäng av mig.

jakten på mat!


Hej på er!

Nu är jag hemma igen efter en lång dag. Skolan gick bra trots en 2,5 timme lång Bildlektion ( jag led något otroligt! ) . Men även den tog slut efter en evighet. Efter skolan bar det av till Hufvudstaden för att träffa Linus. Får jag säga att det högg till i magen när jag såg honom komma gående? Vi gick för att leta eftet ett ställe att äta på men det var typ fullt överallt (Kanske för att det är fredag?). Till sist hamnade vi borta vid Odenplan och åt där på Burger King innan nästa vandring och letande började. Denna gång efter ett ställe att fika på, dock gav vi upp det och gick istället runt och bara pratade! Helt supermys var det. Gör jag gärna om mååånga gånger.

Vad har ni sysselsatt er med ikväll?

thank god it's friday!

God morgon!

Fredag idag, gud så skönt! Men har det inte gått sjukligt fort sedan förra fredagen? Jag klagar absolut inte..
Idag är det naturkunskap, Religion och Estetisk verksamhet (Där jag har bild) som står på schemat. Slutar 15.00 idag, inte en sekund senare!

Efter skolan ska jag in till Hufvudstaden och träffa Linus :). Vi vet inte än vad vi hittar på men något skoj blir det nog.

Nu måste jag göra mig iordning!
Ha en bra fredag!

Min dag i bilder!

Gott folk!

Nu är jag hemma igen efter en lång dag med färder hit och dit. Har tagit en del bilder under dagen (dock med en crappy mobilkamera, men ni ser nog vad bilderna föreställer).

Idag på sjukvården hade vi HLR (hjärtlungräddning) med den nya "tekniken" och hela klassen var grymma. Vi gjorde hjärtkompressionerna i takt och allting. We are the lifesavers 2008! haha, var länge sedan jag hade så kul på en lektion.


På eftermiddagen/kvällen har hela familjen ätit mat hos mormor och morfar. Helt underbart god mat - köttkarré med potatisgratäng och mormors underbara äppelpaj till efterrätt <3 . (Dock inga bilder därifrån). Efter vi varit där i några timmar bar det av ut på vägarna, övningskörning var det som gällde och idag var jag grym. Det gick verkligen hur bra som helst! Enligt mig själv är jag faktiskt värd kortet idag! ;) Vi svängde förbi brandstationen på pappsens jobb och bytte ena lyset på bilen så att inte farbror blå skulle stoppa oss. Där tog jag lite kort på skönheterna (även kallade BrandbilarSläckledare som han är) Ja jag är stolt över honom!!

   

   

Det var min dag i bilder det! Jag måste erkänna att brandmansyrket lockar och det har det faktiskt alltid gjort. Men visst är det ett häftigt yrke?

sjukvård och etik!

God morgon!

Gud vad härligt det var att sova i natt, jag somnade så fort jag la huvudet på kudden och sen sov jag hela natten!
Idag går jag 8.15-14.30. Dock har vi bara två lektioner men de är 3,5 timme (sjukvård) resp. 1,5 timme (Etik och livsfrågor) så inga små lektioner inte.

Nu ska jag försöka få i mig något ätbart!
Ha en toppendag allesammans!

nya jeans som faktiskt passade!

God kväll!

Ute öser regnet ner, så jäkla trist! Satt på jobbet när himlen öppnade sig. Det var roligt att jobba igen, har saknat det! Nu är det bara att hoppas på att jobbförfrågningarna strömmar in!!

Jag har köpt nya jeans idag, något som inte händer alltför ofta då jag hatar att pröva jeans och inse att dem faktiskt inte passar. Antingen är dem för stora i benen eller för tighta runt benen. Eller så är dem perfekta runt höfter men ser förjävliga ut vid benen. Ja ni känner säkert igen er? Men idag passade de första jag prövade, snacka om lycka. De kostade bara 300 kronor som pricket på i:et!

Nu ska jag platta håret innan det blir sovdags!
Hoppas att ni haft en bra dag!

hold on, be strong


"Love can be hard sometimes
Yes it can catch you off guard like bad crimes
Yes it can make you depressed and angry
Make you say why me why won't anybody try me

You might be saying ooh, I don't wanna be lonely
Ooh, I don't wanna be by myself
Ooh, don't wanna be lonely

Why ain't anybody lovin´me"

frågetecken!

"Känns sjukt bra att vi är så pass bra kompisar med tanke på att vi varit tillsammans." - Vad hände? Hur blev det såhär?

ledig dag, härlig dag!

God morgon solstrålar!

Idag skiner solen och det ser ut att vara varmt ute. Men vädret har lurat oss förut! Idag är det en ledig dag för oss i OP3, som varje onsdag den här terminen. Efter våran grymma åk.2 så förtjänar vi lite ledighet såhär mitt i veckan.

Dagen blir dock inte helt ledig för mig, jag ska nämligen jobba 16-21.30 med mina åldringar <3 Nu var det ett tag sedan jag var där så det kommer bli skojj! Innan dess ska jag hinna med ett besök i centrum för att köpa jeans och lägga om tider i vikariepolen!

Oj, mycket text på kort tid!
Ha en bra dag!

dagens stjärna!

Min vän Louise är världens bästa!
Och hon är bara värd det absolut bästa.
Du är bäst helt enkelt! <3

sjuklig!

Hej gott folk!

Jag mår helt kasst. Har feber och är superförkyld och som om inte det skulle vara nog så har jag även pinats med mensvärk hela dagen. Just great! Nu ska jag ta mig själv och lägga mig i sängen och läsa om min Callgirl på manhattan!

Hur är det med er idag?

will i ever fall in love



"Will I ever fall in love
And if I do will it be with you?
Will I ever fall in love
And will you be the one for me?"

inte min dag idag!

Hej på er!

Usch vilken dag. Jag gick i skolan 8.15-15.00 (egentligen 16.00) men vi fick sluta tidigare. Vi hade lektion på lektion på lektion hela dagen. Med högst 5 minuter mellan och sedan en lunch på 40 minuter. Jag somnade vid 02 inatt pga olika anledningar så har inte varit direkt pigg idag. Har även drabbats av förkylning igen så nu sitter jag här med lätt feber. Varför kan jag aldrig få vara helt frisk?

Jag hade körskola idag och det gick inte bra alls. Kändes som jag gjorde alla fel man kan göra. Men läraren påpekade ingenting iallafall. Mer än att jag höll på missa en bil som svängde ut till vänster om mig. Men fan, man kan inte vara på topp jämt. Man måste ju ha lite sämre dagar så man kan glänsa lite extra de andra!

Har ni haft en bra dag?

Pics from Klubb blå!




väckt av ett tjuuuut!

God morgon!

Jag har vaknat ungefär femtielva gånger mellan klockan åtta och halv tio. Sen lyckades jag somna lite iallafall tills pappas sökare satt igång "Tjuuuuuuut! Prov av litet larm, jag upprepar, prov av litet larm! Pip pip pip." Härligt va? Men så är det att ha en pappa som är brandman!


Pappas läckra bil!

Det känns skönt att inte ha något bestämt att göra idag. Det får bli en slödag helt enkelt! Vad hittar ni på idag?

Amors pilar!

Jag har blivit träffad. Av en pil. Ni vet Amor? Han har jagat mig ett tag nu, men jag har lyckats undvikit honom.. tills nu! Jag har blivit träffad. Men det gjorde inte ont, men nog är det lite ömt.

Det enda jag kan tänka på är dig. Men vad vet jag om dig egentligen? En del, men inte mycket. Jag vill dock ändra på det, vill du? Jag vill känna dina armar kring mig, då skulle jag känna mig trygg och lugn. Inte som nu, osäkerhet blandat med rädsla för att det ömma ska börja göra ont.

Är det omöjligt att du känner något för.. mig?
Just nu blir jag helt rastlös av mina tankar, det gör mig tokig! Jag kanske borde hålla detta för mig själv. Jag tror nämligen att om man säger saker högt så blir det aldrig något. Det hela stannar då upp och försvinner. Men om man inte nämner namn kanske det inte blir så trots allt?

Det hela känns främmande.
Men ja, jag blev träffad!

viperroom!

Hej hej!

Mitt internet har krånglat under dagen, därav uppdatering noll.
Tänkte berätta lite om gårdagskvällen som innehöll utgång på Viperroom . Det var en väldigt rolig kväll med mycket dans och sång. Men gud vad varmt det var inne på stället. Visst blir det varmt när man dansar men det här var extremt! Men ja, billig dricka var det iallafall. Öl/cider & shots för 19 kr och senare för 25 kr. Vi som av oss ut för att skaka rumpa var jag, Antonia, Ronja, Tessan och sen mötte vi upp Linus och Marcus :) Mycket trevligt sällskap!
     Efter vi gett oss iväg från klubben spenderade vi 2 timmar på McDonalds. Vi skulle ta första tåget hem som går 05.22 från Centralen (Nattbussarna slutar gå vid 02 dumt nog). Men hem kom vi halv 7 imorse, hah! Nu är jag lite lagom trött och mör. Men det är smällar man får ta efter en kul kväll ute!


egopic!


fjantigt kort "bloggpaus"!


"Bloggpausen" är över. Den blev ganska kortvarig. Anledningen är att jag helt enkelt är på för bra humör just nu! Jag vill dela med mig av det. Om några timmar blir det nämligen utgång i stan med tjejorna + Linus med kompis! Jag är säker på att det kommer bli en toppenkväll. Först blir det Viperroom och sen får vi se om vi går vidare till något annat ställe.
Nu håller jag på att måla naglarna, får bli ett enkelt genomskinligt lack bara! Alltid fräscht.

Vad gör ni ikväll?

tappad blogglust!

Jag har för tillfället tappat lusten för att blogga. Jag hoppas att den är tillbaka snart! Har lite mycket i huvudet just nu. Jag återkommer så fort jag får tillbaka lusten. Det kan ta en timme, en dag eller längre!

Ha det bra kära människor!

haninge c

Hej hopp!

Nu är jag hemma efter en skoldag plus en visit i Haninge C där jag träffade Oscar. Mycket trevlig måste jag säga. Känns sjukt bra att vi är så pass bra kompisar med tanke på att vi varit tillsammans.

Nu regnar det ute, vilken chock!
Vad har ni gjort idag?

fullspäckad dag!

Idag har jag åkt fram och tillbaka till körskolan hela dagen tycker jag. Först var det körlektion vid 15.10 och seda teori 18.30 och den håller på i två hela timmar. Det var den sista, så nu får jag klara mig själv! Men det ska nog gå bra det.

Morgondagen är även den fullspäckad med saker som måste göras;
- Skola 8.15-15.15
- Träffa Oscar i Haninge efter.
- Ringa till husläkare för att boka tid. Behöver bla, Läkarintyg på att jag är mjölkproteinsallergisk (så att jag kan få specialkost i skolan), vill ta bort leverfläck. Vill även att dem kikar på mina ärr och ser om det finns något att göra åt dem.

Jag tycker om dagar som är fulla, då slipper man tänka så mycket. Plus att det snart är fredag då (<3) .  

sleepingbeauty!

Hej på er!

"Skoldagen" var över vid halv 11 efter att vi fått en massa information och papper. Då bar det av hemmåt och på vägen köpte jag med mig pizza till mig och lillskiten som vi åt framför Shrek. Jag blev dock så trött så nu har jag legat i sängen och sovit i 2,5 timme. Helt underbart!

Om en timme ska jag köra bil och sen blir det även terori 18.30-20.30.
Har ni haft en bra hittils?

första skoldagen!

God morgon!

Nu sitter jag här nyduschad och trött. Skola idag. Inget mera sommarlov. Men det är sista året nu så nästa gång vi får sommar så är skolan slut. Finito, då behöver jag aldrig mera öppna en skolbok om jag absolut inte vill.

Nu blir det frukost och sedan cykel med Tessan upp till helveteshålan!
Ha en toppendag allesammans!

the last day of summer!


Idag är det sista dagen på sommarlovet. Det har rusat förbi med jobb jobb och lite mer jobb. Men även en vecka på Rhodos hanns med i början av sommaren. Eftersom att det nu är sista dagen innan allvaret sätter igång igen så borde man kanske göra något speciellt. Typ, träffa kompisarna och göra någon sista sak för att avsluta lovet. Men tror dock inte att det kommer bli så. Lär sitta hemma i min ensamhet istället. Är det fler av er som börjar imorgon? Vad gör ni ikväll i så fall?


tatuering bokad!


Nu har jag bokat tid för att görra denna skönhet on my back. Den 4/9 kl. 15.30 smäller det! Jag är redan nervös, haha. Men jag kommer att ha Tessan som stöd så det kommer gå galant!


jag saknar att vara liten!

Nu har jag sett klart filmen (Eva & Adam) och som alltid när man sett liknande filmer så saknar jag "förut". Då, när man var liten. När just den här filmen kom ut var jag 10 år. Då hade jag varit "ihop" med Marcus i ett år och vi var "kära". Många citattecken här, men man visste inte vad kärlek var. Vet man någonsin det? Men som sagt. Jag saknar den tiden. Man var så oförstående och oförstörd. Livet var färgglatt utan större bekymmer. När man gjorde slut var man kär i en ny 10 minuter senare och på något märkligt vis var kärleken alltid besvarad (?).

Tänk om man visste då hur det skulle vara nu!

fyra födelsedagar och ett fiasko!

Dancing in the moonlight - Toploader

Inatt låg jag och lyssnade på den här låten flera gånger om och minnena från när man var mindre kom fram. Jag pratar om Eva & Adam - Fyra födelsedagar och ett fiasko. Ni kommer väl ihåg? Jag fick ett sånt sug efter att se den så det ska jag göra nu.


den tunna röda linjen

Goddag på er!

Jag vaknade inte nu, nej nej. Jag har suttit och kollat på Den tunna röda linjen. Har inte sett den förut faktiskt men den var riktigt bra. Jag är ju en sucker för krigsfilmer. Det finns inga filmer som berör så mycket som dem faktiskt gör.

2 dagar till skolan börjar nu.
2 dagar i frihet.

sleep well!



Nu säger jag God natt!


Mama



"Mama, I love you, Mama, I care
Mama, I love you, Mama, My friend
You're my friend."

hjärtvärk och fjärilar i magen!

Att jag aldrig lär mig. Jag vet inte hur många gånger jag varit med om att känslor får en att må dåligt. Känslor gör allt komplicerat och förvirrande. Ja vi pratar "kärleks"- känslor. För mig kommer det dock inte som en chock att känslorna faktiskt finns där. Dem har funnits ett tag men jag har ignorerat så gott det går. Känns bara dumt alltihop. Men vad ska man göra? Det går inte att styra dem, att ignorera. När hjärtat värker efter en viss persons närhet fastän det närmsta man kommit är genom kramar och sugande blickar. Ni vet såna som får magens alla fjärilar att göra looper?

Så fort känslor får fart så sätter rädsla och magontet fart. För tänkt om det skiter sig? Om det bara är jag. Då kommer jag känna mig bortgjord som så många gånger förut. Men samtidigt så är jag så trött på att inte känna, jag vill att hjärtat ska värka på ett eller annat sätt. Jag vill känna att jag lever. Jag vill våga chansa, och jag tänker släppa känslorna fria!

gårdagens mojsan!



(Ursäkta skitig spegel, ser ut som att jag har något mellan pattarna.)


jag var mer slitz!

God morgon!

Pigg och fräsch är dagens ord! Gårdagskvällen var superbra tycker jag. Dock kom vi "försent" till telegrafen och hade då missat Slitz-tjejernas uppträdande. Men vi fick se dem ändå (låter som dem är apor på zoo), fast i privata kläder. De såg mest små och förvirrade ut! Jag var mer Slitz än dem! Jag orkar inte sitta och berätta om kvällen, men det var kul! Jag hade kul med mina underbara tjejer <3

Idag är det regnigt och grått. Jag ska jobba 16-20 på pizzerian. Undra hur många från igår som kommer och bakiskäkar?!

Jag ler lyckligt mot världen!

Nu har jag ätit en underbart god middag bestående av fläskfilé i en sås av champinjoner och något annat tillsammans med ris och sallad = Underbart! Satt länge och pratade med mamma och pappa om allt mellan himmel och jord. Gud vad mitt dotterhjärta slår för dem <33

Som jag skrev tidigare hade jag en liiiten baktanke med städningen. Det gav resultat också, jag fick 400 kronor som jag inte behöver betala tillbaka som jag först hade tänkt (Som vanligt när det kommer till mina underbara föräldrar).

Gud vad jag känner mig lycklig idag.
Jag har världens bästa föräldrar och syskon. Skulle offra allt för dem! <3

Kvällens fyrkant!


take me out tonight!



My body's talking to me
It says, "Time for danger"
It says "I wanna commit a crime
Wanna be the cause of a fight
Wanna put on a tight skirt and flirt
With a stranger"

städgalna mojsan!

Idag är jag på sånt bra humör och jag är precis klar med städningen. Det tog ca. 40 minuter att städa ur och få iordning i garderoben. Ut ifrån den fick jag ihop 2 papperspåsar med kläder som jag inte längre vill ha. 
Jag tog mig an rummet sen, med dammsugning och torkning av golv. Som om inte det var nog så gjorde jag likadant i vardagsrummet, badrummet, lilla hallen utanför, Lillskitens rum och trappan. Jag satt även på en maskin med disk och tvättade en maskin med kläder (dock mina). Nu är jag helt slut och det känns verkligen som att kalorierna runnit av mig. Städning är ju känt som ett bra sätt att bränna fett! Men damn vad jag känner mig snäll idag, hoppas familjen blir glad när dem kommer hem. Dock kanske det händer att jag har en liiiten baktanke med det hela?! Jag behöver nämligen pengar, haha. Jag vet att jag bara behöver säga det så får jag det, men idag känner jag för att ge något tillbaka för allt mina älskade föräldrar gör hela tiden <33


Dem behövs inte hemma hos mig, inte!

slitz on tour

Hej på er!

Nu har jag fullt upp med att städa rummet och rensa ur garderoben. Där finns hur mycket som helst att hämta, har glömt bort att jag ens äger vissa kläder. Undra bara vad jag ska göra av det jag inte längre vill ha/har plats för?

Ikväll blir det utgång med Anna och Ronja på Telegrafen (lokala krogen). Tydligen är det "Slitz tour" ikväll vad det nu kan innebära! Jag får upp alla möjliga tankar och bilder i huvudet. Slitzbrudar som dansar runt stolpar och på barerna. Brudar som särar på benen i ögonhöjd på en. Kan iallafall tänka mig att en del grabbar kommer befinna sig där ikväll.


Vad hittar ni på denna lördag?

cartoon heroes



Jag skojjar inte när jag säger att det här måste vara en av de bästa låtar som gjorts! Texten, musiken, dunket = Underbart!

Kyssa grodor!

När jag kom hem förut så pratade jag och mamma om mina senaste "träffar" med killar. Hon tycker att det är killar hit och dit hela tiden. Kanske är det så, men man måste ju se sig om (Alla är inte heller "mer seriöst" -material). Som mamma sa "Det är bra att du testar lite olika innan du bestämmer dig!" Haha, min mamma är för bra <3

Men är det inte som man säger, att man måste kyssa många grodor innan man finner sin prins?


pizzahut och mamma mia!


Bilden avslöjar nog vad jag gjort idag? Eller rättare sagt, vart jag ätit idag. Jajamensan, Pizza Hut. Med Linus som sällskap, mycket trevlig grabb. Vi åt Buffé (Som han bjöd på, tack!) och pratade länge länge. Timmarna bara flög iväg och helt plötsligt var det tid att träffa Ronja för en Biodejt. Vi sa "Hej då" och "Trevligt att träffas!" . Sen mötte jag upp Ronja och vi gick till Sergelbion och bokade biljetter till Mamma Mia. Vi köpte varsin stor snacks + cola. Nam nam. Filmen var helt underbar! Över alla förväntingar. Jag vill också bo på en ö i Grekland!

Nu är jag hungrig, som vanligt!


Dagens Mojsan!


dejt i hufvudstaden!

God morgon!

Hur är läget med er sista fredagen på sommarlovet? Visst lät det hemskt?
Idag är vädret lite ostadigt tycker jag, lite sol men lite mer moln. Jaja, får se vad det är för väder inne i Hufvudstaden för det är där jag kommer att befinna mig idag. Först ska jag träffa en grabb vid namn Linus (som jag träffade på Toxic förra veckan). Lite senare blir det även en Dejt med Ronja. Vi blir lite mer avancerade då vi ska se på bio. Vilken film återstår att se. Kom gärna med bra filmtips!


Min drömbil!



Snälla, någon?

"Jag tycker inte om när det är höst på sommaren."

A: - Fan vad jag fryser!
M: - Jasså?
A: - Det borde fan inte gå att frysa på sommaren tycker jag.
M: - Haha höst nu!
A: - Jag tycker inte om när det är höst på sommaren.
M: - Inte jag heller!

Konversation mellan mig och Antonia på msn alldeles nu.
Tyckte det var så jävla kul av någon anledning. Speciellt hennes sista mening!

"Fångad av en stormvind!"


God morgon!

Idag blåser det rejält ute men solen skiner trots det. Jag kommer att ha medvind till jobbet, så det är bara att slappna av och rulla på. Jag jobbar 13-21 idag, min sista dag för i sommar. Sen hoppas jag såklart på mer pass under hösten/vintern. Men nu tills skolan börjar (Onsdag) så ska jag bara vara ledig och njuta av det lilla som är kvar på sommarlovet.

När börjar ni skolan?


a working woman!


Mojsan today.
Dålig uppdatering idag, men jobbade 13-21 och efter så träffade jag en kille. Nu blir ni nyfikna va?
Jag mår inte bra alls, är förkyld och har jätteont i halsen. Hade även feber tidigare under kvällen.
Kanske dags att hoppa i säng? Hmm.. Ja det klingar skönt i mina öron.

Sov gott turturduvor!

inte ett dugg avundsjuk!

God morgon!

Jag blir bara mer och mer förkyld. Men med en pappa som är dunderförkyld i huset verkar det kanske ganska oundvikligt att inte bli smittad själv? Dock brukar jag alltid vara den som smittar, men det har väl vänt nu.

Om ett tag ska jag träffa Erica och Antonia uppe på kvantum. Det blir ett Hej Då, för Erica den jäveln åker till Turkiet imorgon och jag är inte ett dugg avundsjuk! Nejdå, vem vill ha sol och värme när man kan få kyla och regn?

Nu skriker magen! Time for breakfeast!

tofuline; blåbärsglass!


Äntligen har dem börjat tänkt på oss Mjölkproteinsallergiska. Utbudet av mjölkfria varor är mycket bättre än för några år sedan men det kan fortfarande bli bättre. En glad överraskning som jag hittade på konsum var Tofulines blåbärsglass. Ett steg i rätt riktning. Glassen är nog det enda som är billigt (16,90) medan yogurt och ett paket mjölk går på över 20 kronor. Det är rena rama rånet att vara allergisk!

what's the name of the game?


"I was an impossible case
No-one ever could reach me
But I think I can see in your face
There's a lot you can teach me
So I wanna know...

Whats the name of the game?
Does it mean anything to you?
Whats the name of the game?
Can you feel it the way I do?
Tell me please, cause I have to know
Im a bashful child, beginning to grow."

"Lilla snigel akta dig!"

God kväll!

Nu är jag hemkommen efter jobb och ett besök i cancermaskinen. Det regnade spjut så blev helt genomblöt, så tillslut orkade jag inte bry mig utan gick där och plaskade i vattenpölarna som en annan treåring. På mig hade jag mina ubercoola skor;

  !

Jag råkade döda Herr Snigel som olyckligtvis hamnade under min sko. När jag for hemmåt på cykeln efter att ha tagit farväl av Antonia så råkade även Fru Snigel ut för samma hemska sak. Jag hoppas innerligt att dom inte hade barn!

Shit, är på värsta fjanthumöret. Vill ut igen och plaska i vattenpölar. Någon som är med mig?

varde ljus!

God morgon!

Idag är det sol och fint ute - för första gången på länge! Är det då inte typiskt att vara uppbokad? Att man bestämt träff med en person? Fan, jag som vill sola. Jag blir bara blekare och blekare, inte ett dugg kul. Jaja, det är bra att cancermaskinen finns iallafall.

Vad ska ni göra idag? (Säg inte att ni ska ligga och pressa!)

Murder on the dancefloor



Lite skön musik i natten!

måndag igen!

God morgon!

Idag kikar solen fram bakom molnen, men om någon timme regnar det väl igen!
Måndag igen (Igen!) och jag är ledig, så ska inte göra så mycket i och med att jag inte mår helt bra. Men skulle behöva ta mig till Centrum och fixa lite saker. Bla;

- Boka tid för tatuering.
- Gå till bemanningcenter och fixa med jobbtider.
- Gå till UM.
- Sola
(All färg har regnat bort)

Får se vad som hinns med innan 18.30 då jag ska gå på Teorilektion.
Vad ska ni hitta på idag?

what hurts the most


"I can take the rain on the roof of this empty house
That don't bother me
I can take a few tears now and then and just let them out
I'm not afraid to cry every once in a while

Even though going on with you gone still upsets me
There are days every now and again I pretend I'm ok
But that's not what gets me"


liksom.. va?

Jag fick just ett mail på sidan Helgon.net som kändes. På ett negativt sätt!

"Your call in life is to please other people!"

Ursäkta mig. Men vem fan skriver så?
Vad tror folk om mig när de ser mig?
Jag blev fan förbannad nu.

Update! Jag frågade vad fan han menade och fick svaret;
"Just the way life goes. Way to hard to change the fact."

en helt vanlig grå söndag!

God morgon!

Idag var det en förkyld och seg Mojsan som steg upp ur sängen! Kanske hade det varit bäst att ligga kvar nu i efterhand? Huvudet dunkar och jag kan inte andas genom näsan och skinnet svider. Men men, jag får se till att ta det lugnt idag fram tills det blir jobb (Pizzerian idag) .

En sak till: Vädret suger!

a whole new world!



This is fucking unbelievable!
Jag ryser..

take me out dancing!


Just nu sitter jag här i min ensamhet och tycker synd om mig själv. Anledningen?Jag är inte ute på en krog och dansar, flirtar och har ruskigt kul! Istället sitter jag här med fullt hus. Nu sitter dom ute i vardagsrummet och pratar om silverfiskar och vårtbitare (?)

Rädda mig från min ensamhet!


"Du kan nu kyssa bruden!"

God kväll!

Sommarens sista "mördarpass" är avklarat och det gick suveränt. Nu är jag trött som jag vet inte vad, men kan inte sova nu. Ena brorsan har 2 utav sina kompisar här (Varav en är en tjej). Roligt folk dock :)

Idag har min moster 40-års fest som jag tyvärr missar pga jobb. Kan ni gissa vad hon och hennes sambo gjorde idag? De gifte sig!! Ute på deras gräsmatta, utan förvarning! Mamma ringde och jag var tvungen att prata med moster "Jaha, så du gifter dig utan mig du!" . Men jag är jätteglad för deras skull, dem är verkligen en Match made in heaven! <3

Vad har ni sysselsatt er med idag?

jag klär av folk mot deras vilja!

Idag på jobbet har tanterna gått bärsärkagång. Jag har fått slag, nypningar och "skäll". Tydligen är jag mallig, förstör allt och klär av folk mot deras vilja!

I själva verket så; Sa jag hej och log, bäddade upp tantens säng och hon tog av sig sina byxor medan jag stod en meter ifrån!

Är inte dementa underbara?
(Det är dem, missförstå inte, men ibland blir det lite mycket av det goda.)

hösten redan här?

God morgon!

Ännu en tråkig dag, vart tog sommaren vägen? Det här liknar mer höst.
Idag jobbar jag 13-21 så kommer inte uppdatera någonting. Istället ska jag sitta på jobbet och ruttna mellan 13-16 då det är som lugnast (läs; Tråkigast!) . Jag tar med mig körkortsteoriboken så jag har något att läsa. Kanske lär jag mig lite också. Bra va?

Vad ska ni hitta på idag?

Pics from Toxic!






utekväll på toxic

Hej på er!

Jag bara försvann igår men efter att jag varit på körskolan så fick jag sms av chefen (Från pizzan) att jag skulle komma dit och äta. Sagt och gjort. Jag fastnade där lite längre än planerat vilket resulterade i att jag inte hann med någon bloggning. På kvällen bar det nämligen iväg in till Hufvudstaden där utgång på Toxic väntade med mina kära pinglor Ronja och Antonia. Det blev en härlig kväll med dans och skratt och nu först är jag hemkommen!

Hur har ni haft det?

hårbild!


Före!

 
Efter!


"Ordet vi söker är.."

God morgon!

Idag är det sol ute, ovanligt att se! Har bara regnat de senaste dagarna. Dock tror jag inte att det är någon stekarsol, men det ska strax undersökas!

När jag var ut från mitt rum en sväng hördes det nerefrån "Ordet vi söker kan ge 20.000 kronor." Haha, tror ni inte att pappa ligger i sängen och kollar på Full Pott idag igen? Undra om han ringt in och försöker vinna, haha. Kan det vara ett beroende som kommer krypande? Efter hans besvikelse igår försöker han väl vinna mer mer mer..

When The Stars Go Blue



Den här låten har jag gått och sjungt på hela dagen.
Kärlek till den <3

Mojsans confession!

Jag har suttit och kollat på One three hill i några timmar under dagen och det känns så verkligt. Det hade kunnat handla om oss, här i Nynäshamn. All drama, alla tankar och känslor. Det kunde varit vi.

     Jag känner igen mig så väl i Brooke. Hennes tankar och känslor, de känns som mina. Hon är rädd för att blir sårad så hon träffar killar, "Friends with benefits" för att slippa det känslomässiga, men ändå blir det känslor inblandade fast ifrån killens håll. Hon slipper inte undan hur mycket hon än försöker. Men trots allt vill hon hitta kärlek, hon vill bli kär. Men rädslan för att bli sårad och lämnad ensam med krossat hjärta hindrar henne.


Jag känner igen mig så väl. Jag är livrädd att bli sårad och lämnad ensam med krossat hjärta. Därför har jag själv valt att vara singel och ensam och jag trivs med det. Men samtidigt kan jag inte förneka att jag ibland saknar kärlek. Men efter att den känslan slagit mig ersätts den genast utav rädsla.

     Jag har ofta hört att "Det är bättre att känna än att inte känna alls." Själv håller jag mig till det motsatta, "Det är lättare att inte känna än att känna!". Men nu vet jag inte längre, vad är lättast egentligen? För det är så att genom att inte tillåta sig själv att känna så dödar man sakta en del av sig själv. Man blir immun mot saker som egentligen betyder något för dig.


Genom att ha sex med någon för att döva känslor, för att glömma så smutsar man ner sig själv. Du sjunker till en nivå där du inte vill vara. Men har man en gång gjort det och känner hur skönt det är att känna känslorna tryckas längre in i dig i takt med att "killen" gör det. Ja, då är du fast! Du tar till sex istället för att konfrontera känslor och minnen. Du använder sex som en sorts terapi. Men det är som droger, du blir beroende snabbt! Och det slutar inte växa förrän du en dag tar tag i det verkliga problemet. I flera fall har jag gjort det. Fallen kunde varit fler, men på något sätt har jag lyckats undvika det, ett antal gånger. Men det är svårt, för det är ju ett sånt enkelt sätt att slippa undan.


Jag har ingen aning om varför jag skriver det här, kanske är det ett dumt val. Men på ett sätt vill jag dela med mig utav det. Visa att jag faktiskt inte är mer än människa. Jag har problem som alla andra, som jag bråkar med. Jag gör misstag precis som alla andra. Jag är inte rädd för att dela med mig. Det jag är rädd för är att sända ut fel signaler. Att jag ska bli tagen för någon jag inte är. Jag tror att jag nu valt att blotta mig lite för mycket? Men när det inte längre får plats inom mig, ja då måste det ut. Jag hoppas att ingen dömmer mig, jag är ju bara människa.   

     Kanske är det så att jag behöver hjälp att inse att jag inte behöver sex för att bli hel som människa? För man känner sig så mycket större och starkare efter en omgång i sängen eller vart man nu väljer att utföra det. Det är ett enkelt sätt att säga "Hej, jag mår bra!"   

     Genom att göra som jag gjort och faktiskt gör så förstörs sex. Något som man ska njuta av är för mig.. bara sex!


Ordet är Jordsken!


Just nu hände det roligast jag varit med om. Pappa och lillebrorsan sitter och kollar på "Full Pott" där man kan vinna 150.000 kronor om man gissar rätt på ordet och sedan jackpoten. Ordet de sökte var "Jordsken" och det kom pappa på så han ringde in. Sedan sa han "Fan att man inte kom med!", sekunden senare hör jag hans röst i telefonen och även i tvn. Pappa kom med! Han svarade rätt på ordet och fick välja tre rutor som tyvärr inte var helt rätt. Men 1400 kronor fick han iallafall. Haha, fan vad roligt! Jag höll på dö utav garv.

uppretade vädergudar!

God morgon på er regndroppar!

Fan vilket väder, var tvungen att gå upp i natt och stänga fönstret för att det regnade in. Inte nog med det så blåser det som fasiken. Vad har vi människor gjort för att reta upp vädergudarna på det här viset?

Jag jobbar 16-21 idag och innan dess blir det en heldag framför mitt älskade One Three Hill (Beställde hem säsong 2 förra veckan) . En perfekt hemmamysdag med andra ord.

underbar dag trots regnet!


Hej på er!

Jag har haft en superdag idag! Ronja kom med som sällskap och fan så kul man har med henne, bästa! Jag klippte mig och är nöjd (bild kommer imorgon då regnet förstörde håret). En hel del shopping blev det som ni kan se nedan. Lite annat smått och gott hände också, men det håller jag nog bäst för mig själv just nu!

Hur har ni haft det i regnet idag?


shoppingen!


1. 2 par skor. (De första är egentligen riktigt ceriserosa), 50 kronor styck, skokanonen.
2. Grön klänning 149 kr rea, MQ.
3. 2 t-shirt för 49 kronor + linne 49 kronor rea, BikBok.
4. Klänning 149 kronor, Gina Tricot.
5. Pjamasset 40 kronor + 30 kronor rea, Cubus.

Rikiga fynd, eller hur?


en dag på staaan!


(Bild från 2005)
Nu drar jag och fixar frillan och shoppar med världens bästa Hollywoodhoney!

Mojsan in New York!


God morgon!

Jag är fortfarande trött som jag vet inte vad trots att jag sovit 11 timmar. Men mer tänker jag inte sova, för då är hela dagen borta helt plötsligt. I natt drömde jag att jag befann mig i New York. Fan vad häftigt det var, nu vill jag bara sätta mig på första plan dit!

Men idag ska jag istället ta "tåget" till handen där klippning av håret och lite shopping (?) står på schemat! Låter väl inte helt fel det heller? Vad ska ni hitta på idag?

blixtar och dunder!

Godkväll!

Dagens 13-timmars pass avklarat och jag har avnjutit vaniljglass med chokladsås framför One three hill. Det är vad jag kallar vardagslyx!

Hur har ni haft det idag? Åskar och blixtrar det massor hos er med? Här lyses hela himlen upp och mullret kommer närmre hela tiden. Riktigt mysigt faktiskt, dock vet jag inte hur länge jag vågar ha datorn på?! Det skakar till i rutorna vid smällarna.

mördarpass!

Hej hej!

Nu är jag hemma efter att ha jobbat ett 13-timmarspass! Det känns i kroppen kan jag lova, framförallt i den delen av kroppen där tålamodet sitter. Imorgon väntar ännu ett sådant mördarpass (7-20) så får se hur länge tålamodet hänger med. Nu är vissa av de boende riktigt förjävliga! Stretar emot och gör allt tvärtemot, man blir rent galen! Men man kan inte begära för mycket av dem heller. De är trots allt dementa, mina små åldringar!

Nej nu väntar sängen!
Hoppas ni haft det bra idag.

Tänkte skryta lite..













Kolla min bruna rygg!!











åskväder!

Hej på er allesammans!

Idag har jag spenderat min tid nere på stranden med Antonia och Adde. Massa skoj!
Dock kom det oroväckande moln och åskan hördes från avstånd. När dessa moln kom närmre och blev mörkare så packade vi ihop oss och drog hemmåt. När jag raceade på cykeln började det regna fotbollar och åskan + blixten var precis över mig. Då var det fan inte roligt. Okej om det åskar på avstånd men när den jagar mig då är det fan personligt!

Nu är jag hemma och nyduschad (Inte för att det gjorde någon skillnad, lika varmt när man kommer ut ändå).
Lite senare idag kommer moster med bihang för grillkväll här hos oss, det ska bli riktigt kul. Dom har varit på Cypern nästan precis så får se hur svart hon är!

Vad har ni gjort idag?