vi tre mot världen!

image1611
De här två tjejerna är kärlek för mig. De betyder så otroligt mycket, det går inte att beskriva det ens om man försöker. Jag vet inte hur jag skulle överleva utan dem vid min sida nu när jag är så van att ha dem där! Härligare och mer stöttande tjejer får man leta efter länge och väl. Om jag ska vara helt ärlig så finns det fan inga bättre. Jag har haft turen att hitta de bästa av vänner. Jag kommer alltid att finnas för er. Vi tre mot världen! Jag älskar er tjejer <3

Die for you



Den här låten för mig så jäkla glad!!

partypics

Nu finns bilder ifrån gårdagen upplagda för er som vill se ett gäng fyllnyllen! ;)

sista lördagen som omyndig!

Tjenixen!

Hur är det med er alla idag? Själv mår jag faktiskt bra trots att det var alkohol inblandat igår/natt, men baksmälla verkar ligga i mitt förflutna, haha. Nej jag ska inte säga för mycket, nästa gång kommer jag ligga där döende dagen efter.. Hursomhelst så var det roligt igår med mycket dans och skratt!

Louise påpekade att idag är min sista lördag som 17-åring, sweet! Det måste nästan firas, haha.

Nej hörni, nu blir det duschen!

slagfält i mitt rum

Usch.. Nu håller jag på att städa rummet. Det vill säga tar bort alla kläder ifrån sängen och golvet. På två dagar har jag lyckats dra ut kläder för en vecka ur garderoben. Ibland undrar jag hur jag lyckas med allt..

Klockan fem idag så ska jag träffa Anna för att fixa hennes hår och halv sju blir det fest hos Matilda som fyllde 18 år igår. Det kommer nog blir riktigt kul, trots att jag inte är på det bästa humöret just nu. Har superont i huvudet och är allmänt seg och sugen på en hemmakväll. Men det är bara att bita ihop och vara positiv för kvällen kommer att bli bra!

Nej nu ska jag återgå till städningen av slagfältet!

kärlek vid första ögonkastet!

image1610

Jag har köpt världens snyggaste linne!
Jag blev kär vid första ögonkastet och blir fortfarande knäsvag när jag ser det!!

fredag

God morgon!

Hoppas ni alla sovit gott?!

Inatt när jag kom hem så orkade jag inte skriva något. Men jag hade det jättebra och ville verkligen inte hem om jag säger så. Det är alltid som bäst när man ska gå, håller ni inte med?

Nu om en liten stund ska jag träffa Tessan för en promenad i solen, det ska bli härligt trots att jag är trött, tröttare, tröttast!

image1609

snäll dotter!

image1608

Nu har jag varit en riktigt duktig och snäll dotter. Jag har nämligen plockat in disk ifrån diskbänken in i diskmaskinen. Det är något jag normalt inte gör då jag tycker det är extremt äckligt - riktigt vidrigt!! Men idag kände jag för att vara snäll mot mamsen & papsen.

sunshine in my life

God morgon solstrålar!

Idag är det superfint väder ute och jag kan inte vänta att gå ut i det. Ska träffa Antonia om ett tag för att ta igen saker vi missat, haha. Det var ett tag sen vi träffades och umgicks.. Senare blir det hemligheter igen, men jag kan säga så mycket att det inte innehåller bio idag ;).

Vad ska ni hitta på en fin dag som denna?

slumpen?

Hej på er där ute i natten!

Haha det är roligt. Varje gång jag ska vara lite hemlig i bloggen så ökar antalet besökare. Är det slumpen eller är det så spännande med hemligheter som kanske avslöjas till sist? ;)

Jag kan säga så mycket som att jag var på bio idag och jag är superglad!! Mer info vid ett senare tillfälle, men ni är välkommna med gissningar, hah!

Hur är det med er nattugglor?

image1606
(Såhär snygg var jag idag minus duntofflorna!)

onsdag den 26 mars

Hej hopp på er små!

Hoppas allt är bra med er denna dag! Jag är iallafall på sjukt bra humör av olika anledningar, kan berätta mer senare ;) Under tiden får ni pinas lite, haha! Idag är det förövrigt en vecka tills jag blir myndig, woho!

Måste bara skriva att Louise har fått massor utav snö och är nu världens lyckligaste tjej. Hon älskar snö och har gått och väntat hela vintern!! Men nu äntligen har snön hittat dit! I'm happy for you sunshine!

Nej nu ska jag göra mig iordning!
Ha en fin dag allesammans!

living on a prayer



Nostalgi kära vänner, nostalgi!
(Vissa av er kommer förstå vad jag menar.)

Fylla år lista


15 år - Byxmyndig & Moppemyndig.
16 år - Övningsköra.
17 år - En evig väntan..
18 år - Väntan är slut nu blir man myndig, krogen, körkort.
19 år - Återigen en väntan..
20 år - Systemet!! 



Stämmer det inte bra?



Dagens shopping!

image1605

heldag på stan!

Puh! Nu är jag hemma efter en heldag med tjejerna. Fattigare än igår men lyckligare. Jag tror absolut att man kan köpa lycka. (Iallafall för stunden). Se bara på mig när jag fått ett nytt klädesplagg. Jag fick iallafall tag i det jag ville ha så jag är jättenöjd. Kanske lägger upp en bild senare..

Vad har ni gjort för skoj idag? :)

18-åringen!

image1604

idag ska jag göra av med pengar!!

God morgon!

Idag finns det snö i en större mängd än igår, helt sinnessjukt. Men det är väl bara att gilla läget ett tag framöver.. 

Jag vaknade vid åtta och kunde inte somna om så jag har legat och läst Mina Hemligheter - så bra bok!! Det är samma författare som skrivit En Shopaholics bekännelser osv. 
 
Idag blir det stan och shopping (!!) med Anna & Tessan :). Jag är ute efter skor och lite nya kläder. Jag har gått och varit shoppingsugen hur länge som helst pga att jag faktiskt måste spara lite pengar ibland också. Så nu rusar adrenalinet, haha! Är ni lika shoppinggalen som jag? 

image1602

jag förlorade en vän igår.

Igår förlorade jag en vän. Eller ska man säga "vän" kanske? Jag trodde verkligen att det var en vän som jag kunde lita på, som skulle finnas där för mig. Han var den som fanns för mig under en stor del av förra året och även i år. Men något förändrades ganska tidigt. Han började känna något som jag inte kände. Han ville ha mer än vänskap - något jag inte kunde ge. Det var vänskap jag ville ha, ingenting mer eller mindre. Han kunde inte acceptera det.

Igår förändrades allt. Nu är vi inte längre en del i varandras liv och han sårade mig. Orden han skrev, som en kniv i hjärtat..

high school musical


Jag erkänner att High school musical är lite småtöntiga. Men de är töntiga på ett gulligt sätt som man blir alldeles glad av. Det är glädje på film! Och musiken gör så att ett leende sprids sig så fort den startar. Idag har jag sysselsatt mig med att se båda två. Och leendet sitter på plats..

snöyra

image1600 image1601

Den första bilden är tagen idag halv 12 och den andra halv 4.
Runt en decimeter snö hade då kommit och sedan dess har det bara ökat på under hela dagen. Vi har nu över 2 dm snö och barnen åker pulka utanför!

När ska snön förstå att den inte är välkommen i mars?

Vad hände med "mars april har knopp i håret"?

go away snow!

image1599God Morgon Sverige!

Jag har sovit i 12 timmar, riktigt skönt och behövligt! När jag gått upp så ser jag massor av snö ute! Igår var det sol och knappt någon snö alls, idag är det ett Vinter Wonderland som jag absolut inte vill ha. Det dög inte för snön att komma i december så varför skulle den vara välkommen nu?

Idag blir det återigen jobb, men det är bara idag och sen är jag ledig fram till på lördag..

Vad ska ni hitta på en dag som denna?


The Shoop Shoop Song



Jag blir helt studsig i hela kroppen av den här låten!
Låt dig ryckas med!

hellyckad fest!

Hej på er gullefjun!

Hoppas ni alla mår bra och att organen sitter på plats. Själv mår bra jättebra om man bortser ifrån min dunderallergi orsakad av katter.

Gårdagens fest var hellyckad. Det roligaste jag gjort på riktigt länge, vet inte ens om jag varit på en mer lyckad fest. Egentligen var det väl ingenting speciellt, vi var en hög med människor bara. Men just de här människorna satte ribban högt och kvällen/natten blev helt awesome!

image1597


Nej nu ska jag uppdatera mig inom bloggvärlden!

partej

Ändrade planer.. Nu åker jag till mormor och morfar och ikväll blir det fest med Tessan. Så det blir ingen mer bloggning idag. Men ni får ha en toppendag allesammans!

what is love?



Sån jäkla medryckande låt!

bilder ifrån tjejkvällen!

image1594


image1595

Fler bilder finns här!

påskafton

God morgon & Glad påsk!

image1591

Idag vaknade jag tidigt av att solen lös in, hur underbart som helst! Jag nästan studsade upp ur sängen - Här ska tas vara på dagen! Jag ska om några timmar träffa Erica och Antonia (?) . Vi ska mysa i solen och ha det bra!

Tjejkvällen igår var superlyckad. Vi gick först och åt pizza, eller jag var den enda som åt det. Resten åt kebab ;).
 Sen gick vi vidare hem till Tessan där vi lyssnade på musik och skuttade runt lite och sedan såg vi på Förtrollad - Så jäkla härlig film, världens lyckopiller! Efter det blev det mer musik och runtskuttande igen. Love you girls!

Hade ni en bra gårdagskväll?

kväll med tjejerna

Nu är jag färdigfixad och redo för en kväll med tjejerna! Alltid precis när jag fixat iordning mig så känner jag mig så jäkla snygg! Och idag är inget undantag, haha!

Nej, nu får ni ha en bra kväll!

oh mother



Jag bara älskar den här låten!

långfredagen

Hej på er!

Imorse vaknade jag först vid 8 och då var det massor av snö ute. När jag sen vaknade vid 11 igen så vad det nästan borta. Det går åt rätt håll måste jag säga, bort med snön och ge oss vår!

Nu ska jag alldeles strax iväg och sola med Tessan, ska bli så skönt! Senare ikväll blir det tjejkväll med pizza och film. En helt perfekt start på lovet. Vad ska ni hitta på idag?

påsklov

Hej på er!

Nu är det lov!! Schools out, nananana.. Gud så skönt att bara slappna av och ta tagen som den kommer. Jag hoppas även att våren vill hitta hit nu när det är påsk och allt.

Har ni förresten några tips på kul saker man kan göra en kväll som denna? Jag och Tessan känner att vi vill hitta på något skoj, men vi har inga idéer alls. Så kom gärna med tips..

Vad ska ni själva hitta på ikväll?

sommarlängtan trots kylan!

Det galna vädret utanför gör att jag längtar mer än nånsin till sommaren. Till solen, värmen och sommarkvällar med kompisarna! Den här sommaren kommer dessutom att bli den bästa någonsin. I juni drar jag och tjejerna till ett varmare land.

Här kommer några enligt mig snuskigt snygga bikinis.

image1588

Varför inte matcha med ett par "läckra" flip flops? ;)


Jag behöver humor i mitt liv!



Vem är inte bättre för den uppgiften än Björn?

detta väder..

Det är helt out of control. Ena sekunden är det sol och kallt medan det i nästa sekund snöar/haglar. Det är fel någonstans i systemet, haha! Just nu snöar det, men snart börjar det väl hagla tennisbollar igen? Är vädret lika out of control hos er?

Provet idag gick förövrigt jättebra, iallafall kändes det så! Så jag hoppas på det bästa nu. Men inte ens häften av nervsystemet kom med, så jag kände att jag kunde sluppit skrivkrampen igår.

Jaja, har ni haft en bra dag?


onsdag

God morgon!

Jag är uppe tidigare idag än jag egentligen behöver. Men måste skriva klart om sjukdomarna (nervsystemet), sen har jag allt till provet som är i eftermiddag. Önska mig lycka till!

image1586

Vädret är superfint idag och man kan faktiskt inte hata snön då (inte lika myket iallafall) . Jag och Tessan ska gå till skolan idag, men det är säkert svinkallt!

Nej nu måste jag sätta igång här, hoppas ni får en superdag!

nervsystemet!

image1584


Nu har suttit med medicinsk grundkursboken i flera timmar. Jag har ont i huvudet och skrivkramp som heter duga! Jag vet inte heller om jag kan så mycket mer. Men intressant är det iallafall, vi har prov på Nervsystemet imorgon. Det är ganska häftigt hur allt är ihopkopplat med nervceller och allt var det är ..

Men nu orkar jag inte mer så jag hoppar i säng!
God natt & Sov gott!

the sweet escape



Den här låten får mig på bra humör under helvetespluggandet!

hänsynslösa tanter!

Hej på er!

Det har snöat hela dagen idag! Vad vill vädret egentligen? Vad hände med våren? Jag känner på mig att snön inte kommer försvinna tills jag fyller år, då blir jag faktiskt ledsen i ögat.

Idag var jag och simmade med tjejorna. 20 varv simmade vi innan vi begav oss till den varmare poolen. Det är riktigt härligt att simma, man rör på sig samtidigt som det inte är alltför ansträngande. Sen att man får massa vattenstänk och sparkar av hänsynslösa tanter är väl smällar man får ta?

Vad har ni gjort för skoj idag?

kan man stänga av hjärnan?

Nu har jag suttit med olika skolarbeten sedan efter klockan sju och jag är helt slut i huvudet. Orkar inte tänka mer, kan man stänga av den funktionen ett tag tro?

Men nu är jag iallafall klar med Idrotten och det mesta av Geriatriken. Nu återstår bara att plugga inför provet i Medicinsk grundkurs på onsdag - det kommer att bli tufft!

Nu hoppar jag i säng!
Sov gott sötisar!

snö, whaat?

Jaha gott folk.

Jag vet inte vad jag ska skriva om vädret. Det spöregnade imorse, sedan snöblandat regn och helt plötsligt blir det snöstorm med flingor stora som fotbollar. Som tur är fastande bara snön på enstaka gräsmattor och jag hoppas verkligen inte att den planerar på att komma tillbaka förrän senast i december. Vad är det med vädergudarna egentligen?

Juste, måste bara berätta att min redovisning gick mycket bättre än väntat. Jag pratade i hela 9 minuter och trots att jag skakade och jag trodde att frukosten skulle komma upp så lyckades jag få fram det jag skulle få fram. Jag klarade tillochmed att kolla upp ifrån papprena längre stunder. Jag är riktigt stolt över mig själv och tycker att jag förtjänar en belöning i form av något sött! Godis kanske?

Har ni haft en bra dag?

feels like home



" There's something in your eyes
Makes me wanna lose my self,
Makes me wanna lose myself in your heart,
There's something in your voice
That makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts
For the rest of my life "

ny vecka - igen!

God morgon!

Ny dag, ny vecka - igen! Känns inte som att det var länge sedan det var måndag sist! Idag är det återigen grått och trist ute, jippi!

Jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv som jag är idag. Jag ska nämligen redovisa om en författare på svenskan. Helt solo. Ensam och utblottad. Visserligen är det bara för de i klassen och dem är underbara. Men bara tanken av att stå där framme med allas blickar på mig. Nej, jag hatar det! Håll tummarna för mig idag är ni snälla!

Hoppas ni får en toppendag!
Puss & Kram

little voice



Det här får bli dagens låt, för den fick mig på bra humör av någon anledning !
Och visst är den ju bra?

igenkänd på stan!

Idag efter jobbet blev jag igenkänd utav 3 killar varav en jag jobbade med under 2 dagar i somras. De frågade; "Jobbar inte du på Al porto?" . Jo visst gör jag ju det!

Snart får jag väl sätta på mig brillorna och dra en keps över huvudet?

Jag fångade bambi på bild!

image1580

 

solig söndag

Hej på er!

För första gången på länge är det sol ute! Är det inte helt underbart att se solen och en helt blå himmel? Jag ska bara göra mig iordning nu och sen bär det av ut på vägarna (Övningsköra!), det var länge sedan nu. Måste komma ihåg att ringa körskolan också. Mycket som ska göras nu den kommande veckan. Därför kommer bloggen bli lidande, men jag känner att jag kan behöva en paus och bara koncentrera mig på det som måste göras!

Vad ska ni hitta på denna soliga söndag?

Sveriges älskling!

image1579

Björn Gustavsson!
Precis som resten av Sverige måste jag erkänna; Jag är kär!

behöver vi kärlek för att överleva?

Måndagens Outsiders handlade om människor som på ett eller annat sätt inte "passade" in i människoidealet. De stod ut ifrån allmänheten. De var outsiders.


Men det var inte det som rörde mig. Utan det slog mig plötsligt under programmet att alla som medverkade sa något i stil med; "Jag ville inget annat än att hitta någon och bli kär i." eller "Jag tänkte att jag aldrig skulle få någon." Allt verkade kretsa kring kärlek och att hitta den rätta. Är det verkligen så? Att allt kretsar kring kärlek? Nu menar jag inte kärleken till kompisar och familjen utan till en "partner". Är det så livsviktigt att hitta den?


Nu kanske jag låter helt anti-kärlek men så är det absolut inte. Jag älskar kärleken men man får inte ta den för allvarligt. Men kanske är människan byggd till att leva tillsammans med en annan, vad vet jag?


Att bygga upp hela sitt liv kring den är att överdriva. Det finns så mycket mer att hämta i livet. Mer att uppnå än att hitta någon att älska. Alla människor är unika och vi finns här för att åstadkomma saker. Att hitta någon att dela allt med ser jag som en bonus, ett stort plus. Jag tror att alla människor behöver kärlek, men att allt ska kretsa kring den köper jag inte.


Kanske skriver jag det här för att jag just nu inte har någon att älska.
Kanske skriver jag det här för att jag faktiskt saknar kärleken.


Det här är mina åsikter och dem står jag för. Dela gärna med er av era.
Vad tycker ni? Behöver vi kärlek för att överleva?


de hjältemodiga



(Dåligt ljud.)

En liten video ifrån tisdagen då jag var på "Öppet hus" på gamla skolan.
Här är det 4-6:an som har en show "De hjältemodiga" .
På videon är det en 10-årig kille som sjunger. Jag ryser varje gång, så otroligt bra!
Han sjunger inte en enda ton fel, inte något falskt alls!

15 mars

God morgon på er!

Jag har varit halvt vaken sen halv 7 så är ganska trött fortfarande. Vaknade av att huvudet dunkade och jag var helt täppt och hostade. Förkylningen har kommit på besök - igen! Mår ni bra?

Jag har tappat lusten till att blogga lite, vilket kanske märks? Det beror på att jag har så mycket att tänka på just nu, så mycket som förvirrar och är allmänt jobbigt.

Idag är det då lördag. En grå och tråkig sådan. Hur är det hos er?

supersugen

Hej Hej!

Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra dag så långt. Min dag har varit bra med endast en lektion så slutade redan 10.45. Riktigt skönt måste jag säga!

Nu har jag precis sett på Supersugen. Haha, vilken jäkla sjuk film!

image1578

Nej nu bär det av mot jobbet, ha en bra kväll allesammans!

vi har startat ett band!



Jag och Anna under ljudteknik-lektionen.
Jag bakom trummorna, Anna bakom micken!

Är vi inte bra?

du som tog mitt hjärta

" Den som tar ett hjärta
Borde veta vad som sker
När man säljer sin lögn
För att bota sin ensamhet

Du som tog mitt hjärta
Ge tillbaks det helt och rent
Och jag hatar att jag älskar dig
Så att jag nästan kvävs
Här i min ensamhet "

Confessions of a Shopaholic

image1577

Mitt hjärta tog just ett glädjeskutt. Boken "En shopaholics bekännelse" håller nu på att bli film. På bilden är Isla Fisher (som bokens Rebecca) under inpspelningen! Jag älskar verkligen dessa böcker! Gud, det här gjorde min dag!

13 mars

image1576

Grattis på 18-årsdagen!

toppendag!

Den här dagen har varit helt toppen. Det var superskönt att simma och sedan ligga i den varma poolen och prata massa skit och spana in killar i speedos. Riktiga hetingar, hahaha!

Mina tjejer är de bästa man kan ha, älskar er alla!!


Nu ska jag hoppa i säng, min rygg är inte kompis med mig!
Hoppas ni alla haft en bra dag och att ni sover sött!!


bloggen tycker inte om mig längre!

Jag skrev ett inlägg men min blogg har bestämt sig för att inte tycka om mig. Så då gör jag detsamma, jag tycker inte om min blogg nu!!

Jag ska ändå iväg och simma/sola med lite kompisar, så har inte tid för dig din dumma fanskapsblogg! (Kan jag ha lite dolda aggressioner tro?)

Hoppas ni haft en bra dag allesammans!


syskonkärlek <3

image1572

Jag & Manne(n) i mitt liv!

öppet hus!

Hej på er allesammans!

Hoppas det är bra med er alla! Nu är jag hemma med rivsår och blåmärken efter en dag i skolan som innehöll en idrottslektion med brottningsmatcher där man blev halvt ihjälslagen. Men roligt var det, haha!

Nu är Antonia här och om ett tag ska vi iväg på "Öppet hus" på våran gamla skola. Jag ska vara lillbrorsans stöd när han ska dit, hehe. Det ska bli lite "spännande" att komma tillbaka till gamla skolan.

Vad ska ni göra ikväll?

dagens låt!



The Emotions - Best of love

invaderad korridor

Hej på er!

Nu är jag hemma, eller har varit det ett tag nu. Dagen har väl varit helt okej, med en massa högskolor som invaderade korridoren och försökte få ögonkontakt. Men det ger jag dem inte, nej nej!

Min rygg gör ondare än på länge, så ikväll blir det ligga i sängen och plugga. Ingen träning som jag faktiskt sett fram emot. Är även förkyld och har ont i halsen. Någon tycker inte om mig!

Nu ska jag skynda på föräldrarna därnere så jag får mat!!

måndag, igen!

God morgon turturduvor!

För att beskriva vädret ute; "Regnet det bara öser ner!" Så himla tråkigt, men vad ska man göra?

Idag börjar jag inte förrän halv 1, men jag och Anna ska träffas redan halv 11 för att få klart ett "arbete" i ljudteknik som vi är ett ex antal veckor försenade med. Men våran lärare älskar oss, så det gör ingenting!

Hoppas ni får en toppendag!
Puss & Kram

aj aj aj

Min rygg har ihjäl mig så nu går jag och lägger mig!
Sov gott älsklingar!

nobody want to be lonely


soooola!

image1569

Nu har jag varit och solat och gud så skönt det var och lite färg fick jag också - det tackar man för! Nu jag längtar ihjäl mig efter sommaren!

Mojsan, då & nu.

image1568

Kände att jag var tvungen.

hockeyspelare!

 

Mina hockeyspelande brorsor!
Det finns inga ord för hur stolt jag är över dem.
Mitt systerhjärta slår hårt för dem!


söndag

God morgon!

Nu har jag börjat tröttna rejält på kära blogg.se. Att det aldrig fungerar på kvällar/nätter. Vad är problemet? Det kan ju inte bero på överbelastning för ingen kan ju komma in?

Jaja nog om det. Idag mår jag sämre än igår, så det är en riktigt förkylning på gång. Halsen gör ont, huvudet gör ont, jag är täppt och nyser stup i ett. Härliga tider! Så det blir ännu en dag hemma, men ska försöka ta mig till solariet. Känner att jag behöver lite färg i en annars så grå värld, haha!

Hur mår ni idag?

det fina gör ont.

Jag måste sluta kolla på kärleksfilmer. Jag får bara ont.
I magen, hjärtat och själen.
Hur kan något som är så fint, göra så ont?

changes


En otroligt fin och känslosam låt!

I have a confession to make..

I need a man.

Hur man blir av med en kille på 10 dagar!

image1565

Just nu; En av mina favoritfilmer! Fler som ser den?

can't buy me love

image1564

Jag såg filmen för några år sedan - Då tyckte jag att den var knäpp.
Jag såg den precis - Nu älskar jag den!!

ensamma singlars helg!

image1563

Den här helgen är "Ensamma singlars helg" . I varje fall för mig. Kompisarna är nämligen med sin partner och självklart ska den delen bo i en annan stad. Hur kommer det sig? De lämnar mig ensam på helgerna. Jag sitter ensam till det att jag går till jobbet. Idag blir det visserligen inget jobb pga sjukdom men jag är likt förbannat lika ensam!

Anna & Louise, vi får slå ihop oss nu tycker jag!

lollipop


Lördag

God morgon!

Ännu en strålande dag. Det är galet hur glad man blir av att se solen! Jag ska försöka ta mig ut en sväng innan jobbet iallafall. Har ni lika fint väder som jag?

När jag skrev jobbet fick jag ont i magen. Likadant igår. Jag vill egentligen inte jobba, det känner jag i hela kroppen. Helst vill jag ringa och sjukanmäla mig idag med men jag känner att jag sviker dem då. Men ska jag verkligen gå dit om jag bara mår dåligt?

Nej nu blir det frukost!

tidsfördriv!

Din ålder: 17
Födelsedag: 2 april
Syskon: Mattias & Manne
Hårfärg: Ljusbrun
Ögonfärg: Blåa
Vad shoppar du helst: Kläder & skor
Hur många skor har du? 12-13 st
Hur många par byxor har du? 13 par
Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Ja, men har inte köpt dem själv.
Färg: Rosa!
Ord: "Herregud!"
Snusat? Nej
Hoppat bungyjump? Nej.
Fått dig själv att kräkas? Nepp!
Vad använder du för schampoo? Sun silk (den nyaste Lila)
Vad är du mest rädd för? Att förlora de jag älskar!
Vad lyssnar du på just nu? Kärlekssången - Björn Gustavsson.
Pizza eller choklad? Pizza
Guld eller silver? Silver.
Vad vill du helst av allt göra just nu? Ligga och kramas med någon!

"terapibilder"

Under en period när jag var 15 fick jag lära mig att rita är en sorts terapi. Alltså, jag skulle uttrycka känslor genom att rita. Nu tänkte jag dela med mig utav några bilder. Så de här är ifrån 2005, tänk vad tiden rusat iväg..

   

Av någon anledning fastnade jag för händer..

hero



Det här måste vara den mest känslosamma låt någonsin!
Jag kan inte beskriva med ord hur jag känner varje gång jag hör den.

ensamma hemma!

Nu har jag och Matte(brorsan) avnjutit en varsin pizza. Kan ni gissa vilken jag åt? Resten av kvällen ska jag bara njuta av lite ledighet, framför tvn i ett skönt läge.

Vi är hemma själv till på söndag kväll så det är lugnt och skönt i huset. 
Vad gör ni ikväll?

Heidi Klum & dottern Leni!

image1554

inget jobb ikväll!

Det blir inget jobb för min del idag. Precis när jag skulle gå till bussen så är det som att magen vänder sig och jag börjar må jätteilla och blir alldeles yr och skakis. Så jag ringde och sa att jag inte kommer idag.

Så nu blir det en lugn kväll!

hokus pokus

image1553

sol sol sol!

Åh underbara jord!
Otroligt fint väder ute!

Hur är det med er alla denna fredagseftermiddag?
Själv känner jag inte för att jobba ikväll, vill njuta av en fin fredag utomhus! Men det får bli i ett annat liv.

fredag

God morgon!

Idag är det strålande sol och riktigt härligt ute (hoppas det inte är alltför kallt bara!) . Vilken otrolig skillnad på humöret en sånhär fin dag jämfört med en grå. Våren är varmt välkommen att stanna.

Har ni sovit gott inatt? Själv tog det ett bra tag pga PAIN i knäna som fortfarande sitter i. Gick ganska mycket igår och då ballar de ur direkt. Men men, det är bara att bita ihop!

Nej nu måste jag äta något, min mage gör uppror!
Hoppas ni får en toppen fredag!

Mojsans hår!

image1552

På mina kära läsares begäran, mitt hår!
Som ni ser är det rejält urtunnat och plattat, men även ordentligt uppklippt!
Det är ruskigt svårt att få en bra bild på håret, men här är det!

Nu; Private Practice!

image1551

Fler som ser det ikväll?

Violent Pornography



Lite System of a down såhär på kvällen!

nyklippt!

Tjenis Penis!

Påtal om Penis, är det någon som har en till övers? ;)



Idag blev det klippning så nu sitter jag här med rejält uppklippt hår! Jag blev riktigt nöjd även den här gången. Så det är helt klart värt de 310
kronor
det kostar. Jag ska försöka lägga upp en bild senare, så ni får se.

Det gick förresten jättebra på provet idag, jag kunde det mesta även fast jag inte pluggat! Min hjärna fungerar trots allt..

Vad har ni gjort idag?


Torsdag

God morgon!

En ny dag. Redan torsdag, visst går tiden galet fort?
Idag har jag då Omvårdnadsprovet och det känns inte bra överhuvudtaget. Men jag får göra mitt bästa helt enkelt - Mer kan jag inte göra! Önska mig lycka till.

Efter skolan blir det klippning så kommer hem ikväll någon gång.
Ha en toppendag allesammans!


fullproppad hjärna!

Jag har inte pluggat nånting alls idag. Men det är inte mitt fel, jag kan inte hjälpa att jag har för mycket i mitt huvud för att jag ska kunna få in mer.

Jag tycker faktiskt att vissa saker väger tyngre än ett prov.
Eller vad säger ni?

Nemi

image1549

Haha, så bra!

klippningen uppskjuten!

God kväll på er!

Nu har jag varit hemma ett tag, var en sväng till Haninge för att klippa mig. Men det var supermycket folk som stod på kö och jag orkade verkligen inte vänta så jag fick en tid imorgon kl.16, så då blir det klippning istället!

image1548
Detta fick dock följa med mig hem..


Idag kommer det inte bli så mycket bloggande för min del, måste verkligen plugga till Omvårdnads-provet imorgon. MS (Multipel Skleros), Stroke, Hjärtsvikt, Diabetes, Leukemi och Astma. Vilket låter mest intressant enligt er?

Hur har eran dag varit?


tjockisjackan åker på igen!

God morgon!

Idag är det en trött Mojsan som skriver. Jag kunde verkligen inte somna igår, låg bara och vände och vred på mig! Hoppas ni sovit gott iallafall! :)

Det ser ut att vara ruskigt kallt ute idag så då åker tjockisjackan på igen! Vill inte riskera att bli sjuk, även fast en paus ifrån skolan redan skulle vara välkommen, haha!

Nej nu måste jag göra mig iordning om jag ska hinna!
Ha en toppendag allesammans!

klippning på g!

Nu är jag trött på mitt hår som inte längre har någon frisyr, haha! Det är bara långt, tjockt, jobbigt och ivägen. Så imorgon åker jag till Haninge för en klippning. Men vänta er ingenting drastiskt!

image1546

ta mig till kärlek!

Efter ett förhållande är väl standardfrasen "Jag ska aldrig mer ha ett förhållande." eller "Jag ska vara singel lääääänge nu!" . Jag vet iallafall att det är vad jag säger. Man blir helt utmattad och mör utav ett förhållande, speciellt om det innehåller mycket krångel.

Efter det senaste så sa jag att jag inte ens ville ha ett förhållande igen. Jag ville vara ensam och fri - göra vad jag vill, på bara mina villkor. Det har jag gjort under en period nu och det har varit jätteskönt.

MEN.. alltid ett men.
Nu har jag börjat sakna närheten av en annan person. Den speciella kontakten mellan två. Att veta att det faktiskt finns en person där ute som betyder lite extra, som man tycker om lite mer än andra. Innerst inne är jag en sucker för kärlek.


Ta mig till kärlek, nu är jag trött på att vara ensam!

matlagning handlar om planering!

image1544
Kan ni tänka er mig vid en sådan?


Nu är jag klar med uppdrag matlagning och jag hörde inga klagomål ifrån middagsdejten. Så nog måste det blivit bra? Mina kökskunskaper innefattar i stort sett Micron. Så att hålla koll på riset, kycklingbitarna, steka wokgrönsaker och göra såsen, samtidigt var en match som jag lyckligtvis vann! Jag tycker att det är ganska roligt att laga mat faktiskt men just för att jag känner mig ganska handikappad i köket gör att jag helst håller mig därifrån, tyvärr. (I need a handy man later on!)

Mat handlar om planering för att få sakerna klar samtidigt!

vuxenpoäng!

Hej på er gott folk!

Kan man bli annat än glad när vädret ute är helt underbart? Solen lyser starkt och det finns inte ett moln på himlen. Visserligen är det riktigt kallt ute, men det är ju trots allt bara mars och sålänge solen skiner så är jag nöjd!

Nu är jag hemma med lillbrorsan så ska alldeles strax göra mat till oss (Vuxenpoäng, haha!) . Det blir chicky bits och ris efter ett långt övervägande imorse, haha! Vad får ni till middag?

image1542

Nej nu blev jag hungrig!
Tjingeling

Just nu; Cityakuten!

image1541

Fler som ser det?

blivande tatuering!

I många bloggar skrivs det mycket om nygjorda tatueringar och tatueringar som ska göras. Jag tänker inte vara sämre, utan jag tänker dela med mig av en som jag vill göra. Det blir förhoppningsvis så att jag gör den innan sommaren. Så om en månad ungefär blir det nog. Jag ville först ha mitt namn i kinesiska bokstäver men det var inte snyggt alls så istället får det bli såhär:

image1539
(Det första alternativet av de två.)

image1540

(Ursäkta bilden, men den enda på min rygg, hah. Där vill jag iallafall ha den, men såklart utan beige bakgrund men det förstod ni nog :P)

Ni måste bara se!!





Hahahaha!
Jag döööör!

day one in school

Så var första skoldagen avklarad utan större smärta men med lite småkrämpor på sina ställen. Vad som är skönt är att det nu fortfarande är ljust ute och klockan är ändå snart fem. Vi går mot ljusare tider, ett steg i rätt riktning.

Har ni haft en bra dag? :)


hokus pokus

image1537

måndag morgon, igen!

God morgon!

Inatt har jag inte sovit något bra alls. Kunde först inte somna och sedan har jag bara sovit periodvis, har haft så ont i magen. Vet inte ens vad det beror på, men jag har mina aningar om att det beror på att jag äter så dåligt under lov. Men men, har ni sovit gott?

Idag är det ju då skola igen och våren är borta. Tillbaka till gamla rutiner då, härligt! Hör ni ironin?

Nu ska jag äta frukost och göra mig iordning,
Ha en toppendag!

kontot mår bra!

Gott folk, eran Mojsan är tillbaka!
Timmarna har gått i snigelfart på jobbet, fan så tråkigt! Men lönen har kommit in på kontot och jag är nu 3000 kronor rikare än vad jag var igår ;). Det känns ruskigt härligt!

Vad har ni gjort under kvällen?

heaven is a place on earth



Lite musik såhär på eftermiddagen.

photoshop är lurigt det!

image1534

Titta vad Camilla gjort, är jag inte snygg?
Photoshop är bra lurigt!

"Orginalbilden":


hokus pokus

image1533

Hahaha!

söndag!

Good moorning cutiepie's!

Ännu en grå söndag som kommer att bli trist? Hur är vädret hos er?

Jag är i vilket fall som helst klar med min analys nu, så jag slipper plugga idag! Vilken jäkla lycka alltså. Resten av plugget tar jag någon annan dag. Påtal om plugg, imorgon är det skola igen. Det känns väl lite sådär om jag ska vara ärlig. Men det ska bli skönt att få träffa klassen varje dag igen! Sen är det ju inte långt till påsklovet heller, vi går bara 2,5 vecka. Så det kan man stå ut med, eller vad säger ni? ;)

Nej, om jag skulle göra någon nytta! (läsa bloggar kanske?)

30 dagar

30 dagar tills Mojsan blir myndig!

heaven



<33

sista delfinalen avslutad!

Då var ännu en delfinal i Melodifestivalen avklarad och nästa vecka är det andra chansen som visas. Åter ställer jag frågan till mig själv, vad har hänt med Melodifestivalen? Är det en jäkla cirkus? Det är ju nästan pinsamt och kalla sig svensk.

Att Charlotte Perelli gick vidare var det bästa beslutet Sverige tagit under delfinalerna. Hade hon inte gått direkt till final så hade det varit skandal.

Hon har vinnarlåten, det har hon.


image1532

Björn Gustavsson var söt som vanligt där han sprang runt i kalsonger, snygga ben hade mannen också ;)
Vad tycker ni om kvällens delfinal?


9-1 till de bästa!

Hemma igen efter en spännande match som slutade 9-1 till Nynäs, så jag är jättenöjd, haha! De spelade riktigt bra och hade ett grymt lagspel. Brorsan åkte på en utvisning och en domare som åkte efter och provocerade så där brast det för honom så han sa ett ex antal fula ord och fick därmed lämna isen..

image1531

Nu skriver jag bara lite snabbt så ni vet att jag lever, ska snart till jobbet och springa några timmar!
Hoppas ni haft en bra dag så långt och att ni får en fortsatt trevlig kväll!

mera mål



Markoolio!
Så jäkla skön låt, haha!

hockey hockey!

God morgon lovers!

Hoppas ni alla sovit gott! Själv kunde jag inte somna inatt vilket resulterade i att jag nu är supertrött. Ont i halsen har jag också. Inte nog med det så regnar det ute också! Känns som att det skulle vara söndag faktiskt..

Men hej, inga sura miner. Jag ska snart till ishallen och kolla på brorsans match(er) . Det är någon form av "kvalspel" för att ta sig vidare till den högre serien tror jag, förstod inte riktigt vad han menade. Men det ska bli riktigt spännande, jag är älskar hockey. Finns inte mycket som är bättre här i världen, haha!

Vad ska ni göra idag?
Puss & Kram

vägen till framgång är aldrig enkel..

Återigen sitter jag med den dumma analysen, men det börjar ta sig. Har inte mycket kvar nu. Men vägen har inte varit lätt, jag har varit nära gråten ett flertal gånger nu. Det är riktigt svårt att sitta och analysera en bok man inte förstod ens hälften av. Men imorgon blir jag klar, det tror och hoppas jag.

Nu ska jag hoppa i säng!
Sov gott pussgurkor!