Mr S wants sex!

Idag var jag i ett taskigt läge. En person som jag träffat en gång i somras som vi kan kalla Mr. S ville träffas idag. Han var väl kåt. Jag skulle inte ha något emot att träffa honom och ha lite kul i sängen (eller någon annanstansmen.. Där kommer vi till det som tar emot. Han tycker om mig mer än så och är villig att ge mycket för att få mig, att vara tillsammans med mig. Men det vill jag inte, nej nej. Sen så tycker jag om en annan så där är en till stor anledning att jag inte vill att det ska hända något med Mr. S.

Även fast mitt hjärta inte var hos någon annan så skulle jag nog inte träffa honom. För mig handlar det isåfall bara om sex. Men för honom är det mer än så! Han har tidigare sagt att han inte vill bli sedd som ett "One night stand" .
Så jag svarade vänligt att jag tyvärr inte kan träffa honom av den anledningen att jag skulle se honom som ett "sexobjekt". Han tog det bra och föreslog istället en filmkväll! Jag vet att han har något i baktankarna, han är kille och tänd på mig!
Film in my ass.. Maybe something else in my ass if I don't watch my back!
2008-09-11 @ 18:57:17 Allt och ingenting Permalink

Kommentarer

Postat av: Louise

Hahahahah... vilka härliga kommentarar du slänger in i slutet xD asg. AHAHAHHAH! ;) eller så är det min humor som gör att jag översvämmar med skratt! xD



2008-09-11 @ 19:25:56
URL: http://louiiiiise.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det låter som en bra ide.

Hoppas de gick bra iaf...



/Johanna

http://lustfylldadagar.blogg.se

2008-09-11 @ 19:53:06
URL: http://lustfylldadagar.blogg.se/
Postat av: Ronja

HAHAHAHA ja akta röven xD

2008-09-11 @ 22:20:51
URL: http://hollywoodhoney.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback