Ska njuta med prinsen!







Jag ville bara kika in och säga att jag lever, men att jag är ganska trött på bloggen. Nu har jag iallafall lov, så får se om lusten kommer tillbaka! Tills dess ska jag bara ha det bra och njuta tillsammans med min prins! Jag hoppas att ni mår bra! :)

Sjukdag och inget sexande ikväll!

Ännu en sjukdag och idag blev jag hemma från praktiken. Men känns bättre det, än att vara där. Ja, förutom att jag lämnar Anna ensam. Men jag är hellre hemma och är sjuk än att vara där och se andra vara sjuk! Dödligt sjuka.

I eftermiddag kommer min man hit och då ska vi mysa järnet och ha det så bra som bara vi kan! Något sexande blir det dock inte, då jag har lyckats få kvinnoförbannelsen. Men kyssar och lite smek räcker långt, right?

Den trygga hamnstaden, inte så trygg!



Läs här!

Jag lämnade er för några dagar!

Jag upptäckte igår att jag bara lämnade er utan en förklaring i tisdags. Min förklaring är dock riktigt fin. Jag träffade Erica och Antonia för en fika och under tiden sms:ade jag med min prins som inte hade något att göra och ville träffa mig. Så efter nio i tisdagskväll så kom han hit och sov. Så det blev ingen bloggning då och igår så bar det av in mot Hufvudstaden för praktik och övernattning hos min moster! Först nu är jag hemma igen (eller har varit sen fyratiden). Så visst hade jag en bra förklaring ändå?

Idag blir det åter att träffa Erica och Antonia för lite skvaller. Jag mår förövrigt inte jättebra, knappt bra. Har ont i skallen, halsen, skelettet, skinnet och så är jag förkyld. Men satingen, Erica åker till sin man imorgon och är där över lovet. Nu måste man ju passa på att träffas lite!


Erica med sin man Johan! Superfint par. Fast.. inte som mig och Linus ;)

Det är det här om kallas kärlek!

"- Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det våran 4-månadersdag!" som Linus skrev i ett sms imorse. Idag har vi alltså varit tillsammans i fyra månader, men det känns som mycket mer. Jag vet att jag har sagt det otroligt många gånger, men han är mannen för mig. Det är honom jag vill vara med, nu och i framtiden!


Bild: Erica.

Sjukdag!

God morgon sisådär nästan 6 timmar senare!
Jag blev hemma idag iallafall. Med bomullshuvud, ont i halsen, hosta och förkylning! Superhärligt.. Jag får faktiskt dåligt samvete som inte är på praktiken, även fast jag inte trivs där och helst av allt bara vill vara hemma. Men ja, det känns dumt ändå. Måste ringa dit och säga att jag är sjuk, annars kommer jag gå med en klump i magen hela dagen.

Jag får se om jag går imorgon, känns ju ganska värdelöst ifall jag åker dit och de skickar hem mig för att jag är förkyld med tanke på patienterna. Ja ja, det löser sig imorgon!

Hur mår ni idag sunshines?


Man blir helt klart sjuk på Sös!

Demensboende!

Nu är jag hemma och nyduschad. Och som vanligt hamnar jag framför datorn istället för i sängen, typiskt. Ikväll har jag jobbat på mitt älskade Demensboende och fan så jag älskar det. Där eller på liknande ställe vill jag verkligen jobba!
Imorgon är det praktik igen och klockan ringer 04.45. När får dessa smärtsamma mornar ett slut? Jag orkar inte mera, det tar så jäkla mycket på kroppen. Inte nog med att jag måste upp tidigt. Jag har även blivit förkyld igen med ont i halsen, hosta och bomullsskalle! Men det får gå, tänker inte lämna Anna. I värsta fall får de väl skicka hem mig.  Men det kanske är bättre imorgon! Jag vet bara nu att jag skulle behöva mycket fler timmars sömn än de jag kommer få i natt. Minst det dubbla.

Nej sov gott hörrni!

Do you know?


Student 2009!

Idag fick vi äntligen våra studentmössor! Nu känns det en aning på riktigt. Tänk, om lite mer än tre månader så är skolan slut.. i mitt fall föralltid! Guuud så underbart. Kan knappt vänta! Det kommer bli den lyckligaste dagen i mitt liv. Visst är det lite tråkigt att klassen splittras men de man vill umgås med får man se till att träffa ändå. För själv skolan är slut, den bryr jag mig inte om. Woho, jag är helt happy!


Sleep well!

Blogg.se har blivit grymt påpucklat! Jag orkar inte med segheten så nu går jag och lägger mig i ren protest. Ska läsa min Veckorevyn, sms:a med min kärlek och sedan sakta somna in! Jag får sova till klockan sju imorgon, rena sovmorgonen!!

Sov gott hörrni!

Tape shall not kill tape!


En ny vän!

En dag under veckan så var Anna sjuk. Istället fick jag sällskap av denna tös;


Hon heter Sara och är också 18 (snart 19) år. Vi hade jätteroligt och jag fick veta massor om henne. Bland annat så är hennes framtidsdrömmar först och främst att bli en känd modell för Victoria Secret men om inte det skulle fungera så vill hon bli Specialistsjuksköterska inom Onkologin. Iallafall en av oss som hamnat på rätt ställe!

When you say nothing at all!



It's amazing
How you can speak
Right to my heart
Without saying a word,
You can light up the dark
Try as I may
I could never explain
What I hear when
You don't say a thing

Donationsregistret!

Jag anmälde mig just till Donationsregistret. Så när jag dör ska mina organ rädda liv på andra! För mig är det en självklarhet. Vad ska organen annars göra för nytta när jag är död om de inte doneras?

Om ni inte redan är donatorer så anmäl er här!

Hemma i småstadsidyllen!

Hello you sweet bloggers! Mojsan är hemma igen och jag vet att ni saknat mig! Min helg har varit helt underbar tillsammans med Linus. Vi har ätit gott, myst, varit på bio och målat på varandra med kroppschoklad! (Oj då!) En helt underbar helg och den mannen är verkligen allt som jag någonsin kunnat önska mig! Mmmmmm <3

Hur var eran alla hjärtans dag?
Min bror fyllde förövrigt 17 år igår och är ett riktigt kärleksbarn. Grattis pussgurking! Av mig fick han en snygg T-shirt (ungefär som vanligt) men kläder kan man faktiskt inte få för mycket av, eller hur? Men herregud vad jag börjar känna mig gammal. Han är för sjutton 17 år nu. När hände det? I mina ögon är han typ.. tolv! Men det är klart, jag är snart nitton och han blir ju också äldre. Inga undantag här inte!


Här var vi inte kaxiga!

Close your eyes!

Nu tänkte jag faktiskt stänga ner verksamheten och hoppa i säng. Ska läsa lite, sms:a med älsklingen och sedan sova! Imorgon ringer klockan 4.45 igen och då ska jag bannemig komma upp och iväg.

Efter praktiken imorgon åker jag till Linus och sover där tills på torsdag. Torsdag till fredag så sover jag och Anna hos min moster och på fredag åker jag till Linus igen och stannar där tills på söndag! Så jag vet inte hur jag gör med uppdateringen, men det återstår att se. Jag vet att ni överlever och för min del är det bara skönt att bara ta det lugnt och vara med min man. Men ja, det återstår att se!

Ni får ha det toppenbra iallafall!
God natt & sov gott!

Vila i frid!

Hela dagen idag har jag känt mig ganska nere. Tillsammans med det har jag även varit halv döende idag med hoppande hjärta, svimanfall och ond mage.

Imorse läste jag i lokaltidningen att en liten tant på mitt demensboende nu dött. Jag visste att hon stod på tur och trots att jag inte jobbat där på ett tag så kände jag på mig att hon redan dött. Men att se det i skrift var inte roligt ska jag säga. Dessa människor som bor där är helt fantastiska. Jag älskar varje sekund av den tiden jag är där. Ett pass på 13 timmar är ingenting tillsammans med dem! Jag älskar det verkligen och man kommer dem ganska nära för de är så otroligt öppna och tacksamma.
Den här lilla tanten var något alldeles speciellt! Hon log alltid och ville inte att man skulle göra sig något extra besvär för hennes skull. Hon hade sina två katter som betydde allt för henne! Nu har hon fått somna in och det var nog det bästa för henne. När jag jobbade sist var hon riktigt dålig!

Vila i frid!
(Jag vet inte om sekretessen gäller även vid dödsfall men jag håller mig till den och nämner inte hennes namn trots att det är oerhört vackert.)

Hey there Delilah!



Den här låten tillägnar jag Anna, bara för att vi ägde på att sjunga den i lördags! ;)

Truly madly deeply!


I'll be your dream
I'll be your wish
I'll be your fantasy.
I'll be your hope
I'll be your love
Be everything that you need.
I love you more with every breath
Truly madly deeply do..

I need you baby!

Min man känner sig hängig idag och tror att han börjar bli sjuk. Jag vill bara göra så att han mår bra och stannar frisk! Trots att jag titt som tätt mår dåligt och känner mig sjuk så känns det mycket värre när Linus gör det. För tänk om han blir jättesjuk och vi inte kan träffas nu som vi bestämt? Jag vet inte vad jag tar mig till då om jag ska vara ärlig. Just nu behöver jag verkligen honom. Behöver känna hans närhet! Jag behöver komma hemifrån och hem till honom.

Självklart betyder det mer att han vilar och mår bra ifall han nu är på g att bli sjuk. Han skulle nu försöka sova en sväng så får se hur han mår sen när han vaknar igen! Nej usch, nu känns saker bara värre. Älskling <3


Vad händer med mig?

Okej, nu var jag tvungen att lägga mig ner. Höll på att svimma. Allting började snurra och det började tuta i öronen samtidigt som jag riktigt kände hur färgen försvann. Vad är det som händer med mig? Det känns fortfarande mysko, är helt skakis och kallsvettig!

Herregud.

Update! Jag pratade just med mamma och hon tror att jag kan ha reagerat på energidricka. Såndär Powerking. I helgen blandade vi även BurnVodka och sen så igår drack jag en och idag 2 st (energidricka) och när jag tänker efter så har mitt hjärta slagit konstigt både idag och igår, men jag har inte tänkt på det. Men fan, jag trodde inte man kunde reagera såhär på sånt? Men enligt mamma så kanske inte hjärtat och kroppen pallar med den mängd av olika saker som finns i dessa drickor. Okej, jag blev lite skaj och är fortfarande skakis och svimfärdig! Har ni varit med om något liknande?

Här kan man läsa om enegridrycker:

"Ämnet i dryckerna som misstänks vara farligt är taurin. Studier tyder på att taurin kan störa hjärtats rytm, så kallad hjärtarytmi, vilket kan leda till plötslig död. Taurin misstänks också kunna ge farligt lågt blodsocker."

-
Powerking innehåller taurin och en hög koffeinhalt!

One of us!



Det här måste vara en av de bästa låtarna genom tiderna!

Före & efter-bilder på rummet!

 






 

Lite skillnad va?
Jag är verkligen supernöjd med resultatet. Det känns "vuxnare" och större.

Ont i magen!!

God morgon på er! Nu kanske ni undrar vad jag för hemma? Saken är den att klockan ringde 04.45 och jag hade då lyckats sova i kanske tjugo minuter - på hela natten. Som om inte det vore nog så gjorde magen något fruktansvärt ont. Jag vet inte varför. Om det är pga. praktiken eller något annat. Jag kunde bara inte ta mig upp! Så jag är hemma idag.

Känns dock inte bra det heller. Men jag klarade inte att ta mig upp och åka dit idag. Det är för jobbigt! Men det måste man väl förstå? Jag vill inte se de sjuka människorna. Jag vill verkligen inte vara där. Men det känns som att det inte är någon som förstår det. Jo, Anna förstår det. Men inte dem man vill ska förstå. Typ, mamma och hon som ordnat praktiken.. Men nu är jag hemma pga att jag mår för dåligt för att ens gå dit. Kanske kan de förstå nu?

4.45; PIIP PIIP PIIP!

Nu ska jag hoppa i säng! Klockan ringer nollfyrafyrtiofem imorgonbitti! Döda mig? Tänk om Sveriges befolkning kunde få börja åtta eller nio istället. Hade världen gått under då? Knappast. Men man kan ju faktiskt tro det, eftersom den sjuka tiden nollsju faktiskt existerar.

Nej nog om det. Imorgon får ni se bilder på mitt fina rum också, spännande va? Sov gott alla krambjörnar!

Loving me, loving you!



Gud vad mitt hjärta slår för dig, för oss <3

Student 2009!

Idag fick vi reda på att våra studentmössor kommit men man fick bara hämta dem mellan 9-11. Vi såg det inte förrän efter tolv så det blev ingen mössa idag. Och eftersom vi bara är i skolan på måndagar nu så får vi vänta till nästa måndag! Lite surt, ja. Men jisses, våra mössor har kommit!!! Studenten är nära..


En fest med mycket kärlek!

 
 

Här kan ni se fler bilder!

Gynoskulden togs idag!

Jag måste bara dela med mig om en sak som jag gjorde idag. En stor händelse för mig. Jag gjorde en gynundersökning för första gången. Ja, jag är arton år, snart nitton och har inte gjort en. Egentligen "borde" jag gjort det för länge sedan men jag har skjutit på det. Har inte riktigt känt behovet av att lägga mig där och bresa på benen för en främling. Men så idag tog jag mod till mig och la mig där.. och det var inte så farligt förutom att jag inte kände mig bekväm med den barnmorskan. Hon sa i stort sett ingenting och personligen tycker jag att de borde fråga om man gjort en tidigare, men det gjorde hon inte. Och helt plötsligt kände jag hur hon tröck upp den där grejen och kollade där nere. Jag var helt oförberedd och röck till. Det kanske bara är jag, men borde hon inte säga någonting alls? Så man är beredd och med på vad hon gör?

Men det gick bra förövrigt och jag är sjukdomsfri och icke gravid!


Datorn är igång igen!

Nu äntligen har jag min egen dator. Pappa har varit så snäll att koppla i den och fixat. Han är så bra min far! Jag ska ta kort senare på mitt rum för nu är det helt klart. Måste bara bädda sängen och plocka undan lite saker så man slipper skämmas!

Först nu ska jag lägga in bilderna från i lördags!

Soffdag!

Nu äntligen kan jag sitta upp ordentligt utan att maginnehållet försöker ta sig upp. Men det har ändå varit helt värt det!

Dagen har spenderats i sängen och sedan i soffan, halvt liggandes i pjamas. Men det har varit riktigt skönt om man bortser från illamåendet, huvudvärken, feberkänslan. Haha, ja herregud. Men fan, det är söndag. Hur många av er mår helt hundraprocentigt idag?

Hur har eran dag sett ut?


Superkul kväll!!

Hej gott folk! Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni mår bättre än vad jag gör idag. Men samtidigt betyder min baksmälla att jag hade jäävligt roligt igår. För det var precis vad jag hade. Trots att hela rummet snurrar nu och maginnehållet vill upp igen så var Ericas 19-årsfest en kväll som sent kommer att glömmas. Fan vad kul det var och jag vet att jag pratar för flera. God mat, grymt sjuka och roliga charader, singstar och dans! Helt klart en toppenkväll!

Bilder kommer sen när jag fått igång min egen dator. Det är en hel del bilder men min blogg har varit så bildtom på senaste så den mår bara bra av det.

Nej nu ska jag försöka ta mig upp och äta, samt dricka något!

Golden eye!

Nu är jag färdig och känner mig riktigt snygg med svart klänning, guldigt skärp, guldiga naglar och ögonlock! I'm a golden partygirl tonight!

Jag ska alldeles snart åka och häma min man & Anna. Sedan kan festen börja!
Ha det superbra ikväll alla! För det ska jag ha, LET'S PARTY!

Romeo, where do you have your Juliette?



Herreguuuud, vilken nostalgi! Blir alldeles tårögd..

Grattis gamlingen!

God morgon! Idag vaknade jag redan vid halv nio och kunde då inte somna om, så jag gick upp och åt frukost tillsammans med mamma och lillfjanten vilket var otroligt länge sedan. Vi äter i stort sett jämt var för sig förutom mamma och pappa som äter tillsammans och läser DN. Typiskt gifta va? Fast jag kommer inte läsa DN, jag och min man får dela på Aftonbladet eller Hänt bild!

Idag är det lördag och Erica fyller hela 19 år. Grattis gummsan! :D
Ikväll blir det då fest för att fira gamlingen och gud så jag är taggad. Det kommer bli så roligt så! Jag kan inte heller vänta på att få ge min present - såååå bra!

Nu ska jag bädda rent i sängen med nytt påslakanset - Får ju manligt besök i natt! Sedan så ska jag skjutsa lilleman till ishallen och svänga förbi nere i centrum och kolla efter strumpbyxor och ramar. Vad ska ni göra idag?

Konstigheter!

Vissa dagar så känns allting bra konstigt. Idag är en sådan dag. Jag vaknade upp i ett "nytt" rum, där sängen bytt placering. Jag tittade på en vägg som plötsligt är blombeklädd. Det var ovant helt enkelt..  Konstigheterna fortsätter när jag sms:ar Linus och inte får svar på ett bra tag. Vad nu detta tänkte jag samtidigt som nattens dröm gjorde sig påmind. I drömmen hade vi nämligen en liten fight. Men efter att jag sanlat tankarna så kom jag på att han faktiskt håller i ett Lan som ingår i deras projektarbete, Såklart att han inte svarar på en gång, Det har jag full förståelse för. Men det har känts väldigt udda hela dagen iochmed att vi är van att sms:en avlöser varandra under i stort sett hela dygnet (förutom när vi sover).

Nu sitter jag här i min säng med pappas dator i knät. Jag sitter och tänker på ingenting speciellt och egentligen vet jag inte varför jag ens skriver detta inlägg. Det är bara luddigt och konstigt! Men ja, ibland känns det bra att dela med sig.

Jag fick just sms, så nu ska jag åka ochh bowla med de från pizzerian (där jag jobbade förut).
Ha en bra kväll och glöm inte förspelet!

Tvillingmamma, disneyland och pojkvänsbesök..

Mitt rum är klart, men jag har för tillfället inget skrivbord så datorn är inte igång. Därav den dåliga uppdateringen (sitter nu vid brorsans dator). Rummet blev jättesnyggt, ni ska få se bilder sen när jag fått igång min dator och så.

Hur är det med er allihopa? Jag hade nu 225 inlägg att läsa på bloglovin och det tog sin lilla tid. Men det är mysigt att sitta och läsa om vad som hänt i era liv de senaste dagarna. En ska bli tvillingmamma, enas pojkvän kommer idag, någon vill till Disneyland.. Ja, ni ser. Det är en massa saker som händer och sker.

Själv längtar jag till imorgon då Erica fyller 19 år och ordnar lite fest. Det ska bli väldigt roligt för nu var det ett bra tag sedan jag var på fest och konsumerade alkohol. Men framförallt var på fest och hade roligt med kompisarna! Även min man kommer ner imorgon för att fira Erica.

Nej ni, nu ska jag göra annat ett tag!
Vi hörs kanske senare ikväll, annars när jag har min dator igen,
Ha det toppenbra!

Levnadsstatus; Positiv!

Hej på er!
Vill bara meddela er att jag lever och har det bra. Jag sitter för tillfället hemma hos Linus och käkar på en macka. Han är iväg till skolan ett tag men jag lovade att ligga i hans säng och vänta på honom.. naken! Jag hoppas att han kommer snart så att vi hinner mysa lite innan han ska tillbaka och jag ska till praktiken!

Mitt rum hemma är klart och det blev jättesnyggt (Pappa skickade en mms-bild igår) men jag kommer inte hem förrän på fredag eftermiddag så får vänta med att se resultatet helt och hållet. Gud vad spännande!

Nej ni, nu vet ni att jag lever,
hoppas att allt är bra med er.

Proud of myself!

Nu är jag riktigt stolt över mig själv. Jag tog tag i saker och har nu skrivit klart min engelska"essay" som ska vara klar till imorgon. Jag blev ganska nöjd med den trots att jag inte är särskilt bra när det gäller engelska i skrift. Det är svårt, men jag tycker att jag lyckats någorlunda! Jag är stolt att jag ens tog tag i det. God, nu förtjänar jag en dammsugare (sådan som man äter!)

Fartfylld dag!

Hej på er! Allt bra med er?
Nu har jag landat i soffan efter en dag i full fart. Klockan ringde tjugo över sex imorse och det var med trötta ögon jag gick upp. Men bara tanken på vad pengarna ska gå till gör det mycket lättare. Och som vanligt var det kul att jobba och tiden gick snabbt. Jag var själv i bilen alla sju timmar och pumpade musik och svor högt när jag inte hittade till en viss adress vilket hände ungefär fyra gånger. Det var precis som att det nummer jag skulle till hade suddats ut, för alla andra fanns!

Men dagen gick bra och jag åkte hem, duschade och satte mig sedan i bilen igen. Plockade upp Antonia och så bar det av mot Länna och Eko där presentshopping stod på schemat. Vi båda hittade vad vi var ute efter och jag måste bara säga att jag älskar min present, moaha! Med hem följde även ett påslakanset och två ramar i A4-format dit dessa bilder ska passa;