got carried away


Wow säger jag bara! Nu förstår jag varför filmen beskrivs som en "Känslomässig kollaps". Den var helt fantastisk. Tog andan ur mig fullständigt nu i efterhand. Kunde inte tillåta mig själv att känna där inne i biomörkret.

En sak som slog mig var att kanske är det möjligt att finna "den rätte", men samtidigt.. Vem är den rätte?
Är det han du adopterar en liten dotter med, eller han som är otrogen men som du sedan förlåter? Är det han som tillfredställer dig sexuellt men inte känslomässigt eller är det helt enkelt han som du i ena sekunden har men som i andra sekunden är borta? Han som rör om bland dina känslor men som alltid kommer tillbaka till dig?  Han som ger dig en oanvänd 400 dollars sko istället för en diamantring? Är han i själva verket en version av Mr Big?

Det handlar trots allt om att hitta den rätte, inte den perfekta!

sex at the beach!

Hej hej!

Ännu en underbar sommardag har spenderats på stranden med Tessan. Eftersom att all sololja är slut på affärerna så kör vi med olivolja, går lika bra det! Så vi ligger där som två "svettbobbor" som Tessan säger, haha!

Ikväll ska jag och mamma gå och se Sex and the city på våran lilla biograf här! Vi får se om jag gråter och skrattar så mycket som alla säger att man gör ;).



I love to live!


Såhär glad är jag idag. Jag mår så underbart jävla bra. Solen skiner, jag älskar mitt jobb, mina vänner och familj!
Jag har nog aldrig mått bättre. Det är underbart att vakna på morgonen, men ännu mer underbart är det att gå och lägga sig på kvällen och veta att morgondagen väntar. För efter varje dag väntar en ny och jag inte inte vänta på resten av mitt liv! Jag älskar att leva, att vara jag.

Sa jag att jag är glad?


Everybody Hurts



Jag älskar den här versionen av låten, helt underbar!

the summer is magic!


Hej på er!

Idag har jag spenderat hela dagen på beachen med Tessan, Adde och Gustav!  Det blev solning och en del bad och axelridning (?). Brännan är bra, jag mår bra. Livet är underbart!!

Om en stund ska jag över till Tessan för filmkväll i Djungelns tema. Kan ni gissa filmer?


Haker - dela song (george of the jungle)



Filmens bästa del!

night at telegrafen!

Hej på er!

Nu är jag någorlunda tillbaka i medvetande. Fy fan så däckad jag varit idag, men trots det har jag klarat av 4 timmar på pizzerian. Men nog var det tufft! Påminn mig att inte gå ut och dricka när jag ska jobba dagen efter!

Men fan vad kul det var igår, helt amazing! Jag älskar mina pizzagrabbar och mina tjejer <3
Jag varken orkar eller har lust att skriva allt som hände men jag kan summera det med: Strul, dans och en rejäl bakfylla! Låter som en bra kväll va? ;D




Message!

Jag är däckad, återkommer senare!

36 grader in the sun!

Det är sjukt varmt ute! Jag gav upp och gick in, kunde inte ligga still för att det är så varmt. Men äntligen är sommaren här och det på riktigt!!

Jag är snart en levande pepparkaka!

världens hetaste lillskit!



Han har shoppat och valt kläderna helt själv!
Tror ni att jag är stolt eller?

Alvin & the chipmunks


Igår var jag hemma hos Adde och kollade på film. Vi såg bland annat på "Alvin & The Chipmunks" - Världens sötaste film!
Jag fick tårar i ögonen vid ett antal tillfällen av sötheten i filmen. Åh, jag älskade den!

pajjat knä!

God kväll ladies and gentlemens!

Jag jobbade som tidigare skrivet på Pizzerian idag och fan vad kul det var, åh. Har verkligen saknat det, eller dem kanske jag ska säga! Vad som är mindre kul är att mitt knä pajjat. Vet inte om det är överansträngning eller vad det beror på. Det är svullet, gör ont som att någon trycker in en skruvmejsel sidan om knäskålen och vrider om. Jag kan knappt gå. Hoppas det känns bättre till imorgon då det blir utgång för hela slanten.

Nej nu ska jag ta igen allt inom bloggvärlden!

nu är sommaren här!

Hej hej!

Hoppas att allt är super med er nu när sommaren äntligen kommit! Det är sjukt varmt ute. Just nu sitter jag nyduschad i bh och trosor och.. svettas?! Inte ens någon idé att duscha ju. Men jag tänker inte gnälla, nu är värmen här :D

Igår och idag bestod av jobb 7-13. Idag ska jag även jobba på pizzerian och jag börjar 17, så har haft "håltimme" ett tag nu.

Vad ska ni göra ikväll?


sooommardag!

Jag har haft en toppendag idag! Har solat och vart på äventyr med Tessan. Haha vi har så jävla kul, eller hur? ;)

Nu väntar sängen, börjar 7 imorgon bitti så måste få några timmars skönhetsömn.
Hoppas ni alla haft en bra dag i solen!

Sov gott!

nu blir det stekning!

God morgon sunshines!

Klockan är halv 11 och termometern visar på 25,2 grader i skuggan! Är det inte underbart?
"Sommar och sol och vi har korta kjolar!"

Nu ska jag ut och flasha rumpan för grannarna!

du är min man



Tycka vad man vill, men jag älskar denna låt av någon anledning!

sökes!

Jag känner ett så starkt behov efter att prata med nya människor. Dela tankar och prata skit om allt möjligt. Någon som är intresserad?

mulen tisdag

God morgon!

Jag ursäktar mitt inlägg från igår, men jag kände för att vara helt jävla ärlig och skriva öppet!
Hoppas ni alla sovit gott! Idag var det tänkt att det skulle bli en dag på beachen men vädret är mulet. Förhoppningsvis blir det kanske bättre om ett tag!

ERICA KOM HEM NU!

samlag och fönstershopping!

Nu är jag hemma ifrån Hufvudstaden.
Besöket där innefattade en trevlig stund med kapet från Toxic i hans lägenhet. Det blev some samlag och det var jäkligt najs. Dock fick jag ont i härligheten efter ett tag. Jag får så ibland, det bränner och svider typ! Riktigt jobbigt är det då man inte kan njuta fullt så mycket som man vill. Någon mer som lider utav det?

Efter det så begav jag mig till city igen medans han åkte till jobbet. Där träffade jag Ronja för lite fönstershopping  och jag kom hem med 1 linne, 1 t-shirt, 1 kofta, 1 klänning och leggins. Inte dåligt för att vara fönstershopping va?!

Nu är jag helt slut i fötterna så ska slänga mig i soffan med benen över mamma!

Pics from toxic!






God morgon! ...

God morgon!

Nu har jag varit iväg till körskolan och det gick hur bra som helst att köra! Jag är superglad, kom även hem med alla böcker nu också, så nu gäller det att plugga järnet så jag har kortet snart!

Om en timme ungefär rör jag mig mot "tåget" som ska ta mig till Hufvudstaden!
Vad ska ni hitta på för skoj idag?

tidig körning och hemlig träff!


Imorgon har jag en tidig körning (7.45) så jag ska bara fixa lite saker nu innan jag beger mig mot drömmarnas land.
Efter körningen så ska jag in till Hufvudstaden för att träffa span nummer 2 från igår. Jag måste erkänna att jag är lite nervös! Men ändå förväntansfull, vad kommer att hända? Men som sagt, känns det inte bra så kan jag alltid åka därifrån och sedan behöver jag aldrig mer träffa honom.

Efter det så ska jag träffa Ronja för lite fönstershopping och mattiggande! Jag längtar :)


hey mr Dj



Jag har verkligen fastnat för den här låten!

drink a la Mojsan på riktigt!


När vi var på Toxic så beställde jag en drink "som inte smakar alkohol, är god och ganska söt!" . Resultatet blev en grön supergod drink som smakade äpple! Vet ni vad den heter? Jag fick döpa den så nu har jag en drink uppkallad efter mig "Mojsan". Så beställ en sån när ni är där ;)

me and my lovers!



   

Fler bilder finns här!

The kisses were like dynamite!

God mittpådagen!

Nu äntligen verkar Comhem ha blivit påkomna, så de kan inte längre våldta modemet utan hårda straff! (Men vem vet? När jag skrivit klart och ska publicera börjar dem väl igen!)

Iallafall.
Igår blev Antonia myndig och det blev en partynight out i stan men det började med förfest hemma hos Annas brorsa! Där drack vi lite och fixade oss iordning, plattade hår och sminkade. Vid 21 bar färden av in till Hufvudstaden där det blev utgång på Toxic. Det var härligt folk där och jag var väl lite lagom social (läs; Full!) Men jag hade superkul.
Jag tror äntligen att en viss person förstått att jag inte vill ha mer än vänskap då jag faktiskt bytte kroppsvätska med 2 stycken (oops!) Dock var den ene ingenting att ha förutom snygga tatueringar. Men så ytlig kan man ändå inte vara?! MEN.. sen såg jag gudaporten! Han var snygg, han hade snygga kläder och var kock. Kan det bli bättre? Kyssas och dansa kunde han, that's what I want!!

Nej nu ska jag sluta prata!
Hade ni en trevlig kväll?

happy birthday!

Hej på er!

Mitt internet hemma är helt ur funktion, hopplöst! Jävla comhem, sluta våldta modemet!
Jag skrev ett inlägg imorse om gårdagen men kunde såklart inte att publicera!

Nu sitter jag hemma hos födelsedagsbarnet Antonia som fyller 18 år idag! GRATTIS!
Ikväll blir det utgång i stan, Toxic it is ! Någon som ska dit?

Nej nu ska jag vara social!
Puss & Kram

first time



Jag blir på sånt jäkla partyhumör av den här låten, lovely!

bloggtrött? I got the answer..

Har du tröttnat på att blogga och vet inte längre vad du ska skriva om? Då kan det bero på att du tröttnat på designen! Det är fallet med mig och har varit det fler gånger än en. Så byt design så kommer nog lusten tillbaka och du vill skriva hela tiden bara för att få se din skapelse varje gång du klickar på din egna blogg!

Bjuder på denna;


shopping och glass!

God morgon!

Hoppas ni alla sovit gott! Idag är det fint väder men även en del moln så istället för att parkera arslet på altanen så ska jag träffa Antonia om ett tag för att shoppa lite (hon ska!). Jag tar även med mig lillskiten så att han kommer ut lite, annars är det datorn som hägrar. Har lovat honom en glass i hamnen om han följer med, klart han inte säger nej då ;).

Vad ska ni göra idag? :)

from paris to berlin



Jag har ett alldeles speciellt minne från Rhodos som inkluderar denna låt!
En natt på baren med dunkande hjärta helt enkelt..

ny design!

Nu har jag suttit i 1,5 timme och trixat med en ny design! Är helt slut i armen/handen och huvudet, haha. Men jag blev faktiskt riktigt nöjd. Dock ser det lite lustigt ut med den vita rutan runt själva inlägget, men det får fan vara så! Man kan inte begära allt av Mojsan inte..


Jag som amatörmodell!



  

Erica, du är bäst!

perversa trion!

God morgon i värmen!

Ännu en varm och solig dag trots blåsten, men så är det när man bor vid havet!
Igår hade jag och mina sockerbomber hur kul som helst. Det började med att Erica ville ha oss som lite "fotomodeller" och det ställde vi såklart upp på. Jag kan dock säga att det yrket inte är något för mig, haha! Men det var superkul!
Men något som var ännu roligare var när vi lagade mat - Hemgjord pizza. Haha jag har nog aldrig skrattat så mycket. Allt vi sa och gjorde blev av någon anledning perverst (?) ..

Nej nu ska jag duscha snabbt och sedan cykla iväg till körskolan. Tänk om man kunde ta bilen istället ;).

Ha en toppendag allesammans!

sockerbomber!



Nu ska jag träffa Erica och Antonia för lite skitprat och modellande ;)
Ha en bra kväll i sommarvärmen!

solning och skitprat!

Bonjour!

Hur är det med er i värmen? Själv är jag ganska precis inkommen ifrån några timmars solande med Tessan. Men vi blev så rastlösa så vi gav upp, haha! Det är alltid lika kul att sola med henne, vi pratar så jävla mycket skit ;)

Nej nu måste jag in i duschen innan jag smälter!


då och nu, men samma tjej!


gamla goda tiden!

Jag och Ronja sitter på msn och pratar om gamla goda tider! Tänk om man faktiskt kunde spola tillbaka tiden, fan vad härligt det skulle vara. Bara för en dag eller två. Så många minnen! Men vårt gemensamma bästa är nog en gång när vi gick i femman och skulle ha ett uppträdande för föräldrar och vi + 3 till skulle dansa till en låt. Antonia skulle sköta musiken. När vi väl kommer till skolan har vi en stark känsla av att vi glömt något så vi börjar fundera och helt plötsligt "Shit vi glömde Antonia!" Hahahahaha, skrattar ihjäl mig av tanken!

Iallafall, här är lite random pics från goda tiderna.

Dansuppvisningen.


Mitt och Ronjas "Glitterparty"!


Jag och Candy (Eller My B som jag känner henne som) för många många år sen!

Mamma mia!

Hej på er allesammans!

Ännu en varm sommardag! Dock jobbade jag 7-13 men efter dess bar det hemåt och ut i bikini på altanen! Solen steker på riktigt bra nu, härligt härligt!

Ikväll ska jag och mamma gå på bio och se "Mamma Mia" - Det ska bli mysigt!


Har ni haft tid att njuta av solen idag?

sommardag!

(Bleeding love - Leona Lewis)

Hej hej!

Jag har inte haft någon lust att sitta framför datorn i det här underbara vädret! Idag är det verkligen sommar, hur varmt som helst. Jag har legat ute och solat i några timmar och sen har jag även hunnit med att övningsköra!
Nu är det snart mat här hemma, pappa är ute och grillar kyckling - My favorite!

Vad gör ni en dag som denna?

ett halvt dygn!

Hej på er!

Idag har jag jobbat mer än ett halv dygn. Rättare sagt, tretton timmar, 7-20. Jag måste säga att jag är riktigt stolt! Trodde inte att jag skulle orka det. Men det gick galant. Man klarar mer än vad man tror! Dock håller inte ryggen med mig, den har börjat krångla igen :/. Men det är väl något jag får lära mig att leva med.

Nehej, nu orkar jag knappt andas längre!
Sov gott på er!

sooool!

God morgon!

Idag är det strålande väder ute! Jag gick upp "tidigt" för att hinna ligga ute iallafall ett tag, börjar jobba vid ett.
Imorgon-natt kommer min familj hem efter en vecka på Gotland! Det har varit riktigt skönt att vara ensam men jag har jobbat det mesta utav veckan så har inte riktigt kunnat njuta av det fullt ut! Men vad gör det? Härligt har det varit.

Nej nu blir det stekning!
Vad gör ni idag?

kärlek?

Hola amigos!

När jag kommer hem ifrån jobbet efter att ha börjar sju så är jag helt slut. Det enda jag gör är att urinera (som alltid) och sedan däcka i soffan (som nu består utav två fåtöljer och massa kuddar). Jag orkar verkligen ingenting! Men jag klagar inte, det är skönt det med och jag älskar mitt jobb. Är det, det här som kallas kärlek? Na na na na..

Efter jobbet idag fikade jag med Carl, var riktigt länge sedan vi umgicks utanför krogen (haha!). Det var massa trevligt!
Jag var även förbi körskolan och frågade; Varför i helvete dom inte svarar när jag ringer!!
 Nu har jag körtid på onsdag nästa vecka 10.30, looooveli!

Nej nu blev jag hungrig!

tid ifrån datorn!

Hej på er allesammans!

Nu är jag tillbaka efter några dagars paus ifrån datorn, tappade verkligen lusten att sitta här!
Det har faktiskt varit jätteskönt att bara göra andra saker (som inte innefattar någon dator); sitta vid tvn, sola och umgås med vännerna.

Idag har jag solat hela dagen med Anna och Tessan. Vi gick först ner till Nicksta men där blåste det isbitar så vi gick hem till min altan istället där det stekte ordentligt!

Nu är jag precis hemkommen från en cykeltur med Tessan upp till kvantum där jag köpte vattenmelon! Smaskens..
Vad har ni haft för er idag?

tarzan!



Mitt filmmaraton fortsätter med Tarzan!
Jag älskar den filmen! Musiken, handlingen, färgerna, allt allt allt..

get low!



Våran Rhodos-låt <3

egopic!


Hej på er!

Jag vaknade inte nu för er som trodde det, hehe! Utan det gjorde jag redan vid tio-tiden, men jag mår inte bra idag så har bara degat framför en massa serier (dåliga repriser med andra ord). Jag började må dåligt redan igårkväll när vi var ute, jag fick ont i halsen och hostade. Nu är halsen värre och har även haft feber, hmm.. Så typiskt, jag har varken tid eller råd att bli sjuk nu.

Utgången igår var lite av en besvikelse. Det var inte mycket folk ute och musiken sög rent utsagt! Visst, rock fungerar ibland men inte på en krog där man vill dansa till partymusic! Men vi hade våran underhållning, eller hur Tessan? ;)
Love you bubbelgum, vad skulle vi göra utan varandra på dansgolvet? Hur skulle vi kunna "smita" från guysen?

Nej nu ska jag ta en dusch!
Hade ni en bra lördagkväll?

parteeeeej!



Utgång ikväll och jag är taggad till tusen!
Hög musik och smirnoff <3

Min älskade cykel!!


beachen!


Hej på er!

Idag har jag varit på Nicksta ("Beachen") med Antonia hela dagen, därav uppdatering noll. Helt superhärligt!
Badkruka som jag är blev det inget dopp för mig, men Antonia tog ett hon! Mer färg har jag fått nu också!!

Nu är jag hemma själv för en vecka, så himla härligt! Ha höög musik på och dansa runt samtidigt som jag gör mat utan att någon kommer ivägen och förstör! Hur härligt är inte det?

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan vänta på Tessan som kommer över om några timmar, haha. Vi ska nämligen "föra" lite innan vi drar vidare till Telegrafen för en partynight out!

Vad har ni gjort idag?

I think..

You have to get out of my head now!


Jiddra inte med Zohan!


En sen uppdatering. Har inte orkar sitta här en längre stund idag!
Usch, kollar bara på sidor jag inte borde kolla på (som facebook, där minnen från Rhodos finns).

Ja, idag var jag ju med lillskiten inne i hufvudstaden och såg på Jiddra inte med Zohan. Den var faktiskt väldigt rolig på sina ställen. Jag hade dock inte läst innan vad den handlade om så det tog ett tag för mig att fatta. Men det var helt klart värt pengarna! Efter bion sprang vi på toaletten och kissade järnet och sedan fick jag lite shoppingtid. Han är snäll min bror! En grå klänning ifrån BikBok fick följa med hem, endast 79 kronor på rea!

Allt som allt, en toppendag!
Vad har ni gjort idag?

I natt är jag din!

"Jag bjuder dig min kropp,
serverat på silverfat!
"

vinnare i tävling om sexleksak!

Visst fan, hörni!

För en månad sedan så skrev jag att jag var med i en tävling om sexleksaker hos denna tös!
Och vet ni vad? Jag Vann. Helt otroligt, jag har varit med i en del tävlingar och aldrig vunnit. Men nu så var det min tur!

Så nu är jag en stolt ägare av Silverägget!


Barbie & Ken


Hahaha!!


love my work!

God kväll på er allesammans!

Jag slutade jobbet 21.30 ikväll efter att ha varit ensam den sista halvtimmen. Men det gick prima ballerina, alla låg i sina sängar och allt var städat och fixat så jag satt och kollade på tv. Härligt jobb va? ;) Nej, men det är full fart emellanåt. Men jag trivs som fisken i vattnet, som fågeln i luften, som godiset i Mojsans mage! Jag vill inte att sommaren ska ta slut, jag vill inte lämna dem!

Imorgon ska jag på bio med lillskiten i storstaden (hans födelsedagspresent ifrån mig). Vi ska kolla på Jiddra inte med Zohan. Hoppas den är lika kul som den verkar! Någon som sett den?


körskolan tycker inte om mig?

Jag blir galen!
Nu har jag suttit i en halvtimme och ringt till Körskolan. Tror ni dem svarar?
Nej nej nej.. Samma sak varje gång jag ringer, har dem något emot mig? Ser dem mitt nummer; "Neeej, inte hooon!"?

Jag börjar ju undra!
Jag kommer aldrig få det där körkortet.