Ny blogg!


Jag har börjat blogga här igen!!

Tävlar om valfritt plagg från paprikastore!

Här kan även du vara med och tävla!

Ge mig en egen lägenhet!

I de flesta bloggar man läser just nu, i skrämmande många iallafall så står det om flyttar hit och dit. "Jag ska flytta hemifrån", "Imorgon hämtar jag nyckeln till nya lägenheten".. Jag vill ju också för tusan!

Fan vad jag längtar efter den dagen då jag kan skriva "Om en månad flyttar jag hemifrån!!!". Då äntligen kan jag börja mitt egna liv, så som jag vill ha det. Förhoppningsvis tillsammans med den jag älskar.

Tänk er, en egen lägenhet som du inreder precis så som du vill ha den. Där du gör vad du vill, när du vill.. Du kan gå runt naken hela dagarna om du vill. För vet du vad? Det är din egna lägenhet och du gör vad du vill.


Beställning!

Jag har gjort lite vårbeställningar från H&M bestående av två par skor..

 

Jag har även beställt min studentklänning (tror jag!) men jag säger inte vartifrån eller hur den ser ut förrän jag fått hem den, bestämt mig och så! Hur går det för erat klänningletande?

Utmaning!

Jag blev utmanad av Erica.

Skriv ner 5 maträtter du INTE tycker om, för att sen se om någon annan gillar dem.
  1. Soppor 
  2. Pannkakor
  3. Pasta (tycker om makaroner)
  4. Köttbullar (bara om de görs i ugnen så tycker jag om dem)
  5. Köttfärspaj


Med detta skickar jag utmaningen vidare till 5 personer:

1. Antonia
2. Louise
3. Marie
4. Anna
5. Tessan


Bloggen blir kvar!

Tack för era kommentar (lite smått panikartade) så lite speciell känner man sig ju ändå, haha! Jag tänker inte ta bort den, men inte skriva lika mycket just nu iallafall. Kanske blir lite mer senare när jag fått lusten tillbaka. Men kvar blir den!

Jag vill skriva en massa, men det kommer liksom inte ut. Jag tror att allting kommer bli mycket bättre när praktiken väl är slut för nu känns allting mest superjobbigt och tungt! Lusten för allt som man tycker är roligt har försvunnit..

Linus är en riktigt klippa, utan honom hade allting varit mycket jobbigare nu.


Tack för allt du gör <3

Ta bort?

Jag kommer förmodligen ta bort den här bloggen! Jag har tröttnat och vet inte längre vad jag ska ha den till. Men jag tänker ge det några dagar till, för att bestämma mig på riktigt så jag inte ångrar mig senare!