Tomhet.

Idag var det. Eller Den kanske man säger - begravningen!
Har aldrig vart med om något värre. Riktigt jobbigt. Du låg där i kistan :'(. Allt det prästen sa om dig! fan..
"46 år fick han och hans fru tillsammans. Och tillsammans fick dom uppleva 3 barn, 10 barnbarn och ett barnbarnsbarn.." Fan helvete gubbjävel.. 4 barn ska det vara. 4!! Bara för att ett är borta, betydr det inte att han aldrig funnits .. När han sa det nästan skrek jag!  Jag har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv.. Tror inte jag nånsin kommer göra det heller igen. Inte på länge länge..  du låg i kistan :'(. Det var vackert trots att det var hemskt. dina favoritlåtar spelades.. och som prästen sa "Eran sorg blir till hans frid.." . Du kommer alltid finnas i våra hjärtan och minnen , ALLTID!!  en dag träffas vi igen.. Jag ska leva för dig och din son, min farbror!   Ni togs alldeles för fort.. Jag ska leva åt er med! Det lovar jag.. Älskar dig!! Älskar er..

Idag kom jag på hur mycket familjen, släkten och vännerna verkligen betyder..
Jag satt och höll i kusinbarnet 11 månader.. Hon kollade mig in i ögonen med sina alldeles blå ögon. Hon la huvet lite så sne och liksom kollade på mig precis som att hon försökte se vad jag tänkte.. Sen fick jag ett av hennes underbara leende. och hon sträckte ut armarna mot mig.. Underbara unge!! Världens finaste tjej!  När jag sitter med henne så inser jag att jag har alt jag behöver just nu. Min famlilj, släkt och mina vänner.. Tjejen, du är ljuset i mitt liv <3

Jag vill...

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått
Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar
Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt

Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv...

// Du betyder mycket <3 Förlåt..
Hej

Hade rätt.. du hade en annan. Men vad jag inte förstår, är varför du inte sagt något? Du kan säga det till mig, bättre det än att inte prata med mig alls ^o).. Jag klarar mig :). Inte första gången det händer så..

Irreterad som fan har jag vart hela dagen! Usch..

Je n'en peux plus!
Vous me cassez les pieds..


Svenska för idioter.

”Skriv upp det på en lapp”, sa mormor när jag skulle gå till affären.
Jag hade lärt mig läsa när jag var sex. Jag hade lärt mig det i Haralds nakentidningar. Det är inte så konstigt som det låter. Om man hittar en kartong tidningar med nakna tanter och man är sex år så vill man veta vad det handlar om när alla tanterna är nakna. Jag lärde mig läsa i nakentidningarna och på teven. Mamma orkade sällan läsa texten åt mig när det var film och jag tyckte inte om när de skrattade och jag inte begrep vad de skrattade åt.
Jag kunde läsa när jag kom till skolan och mötte fröken Quist. ”Q som i kuk”, sa jag till fröken Quist. Hon ringde till mamma och sa att under hennes tjugo år som lärare hade hon aldrig blivit tilltalad på det viset av en förstaklassare.
Mamma började gråta.
Jag tyckte aldrig om fröken Quist. Hon åt violtabletter och hade en obehaglig parfym.


”Svenska för idioter” Skönaste boken någonsin! Ingen humorbok, men vissa delar är så kul att man skrattar så man gråter! Är kär igen. Denna gång i en bok! :D

Baksidan:

Två sorters förtryck:

Det ena kommer inifrån;
Henke kan inte förlåta sig
för det han gjort.

Det andra kommer utifrån;
Elin tror att hon är nåt
och det ska hon få fan för.

Varifrån kommer ditt förtryck?
Kommer det inifrån eller utifrån?
Kommer det både inifrån och utifrån?

Är du en av de förtryckta?
Är du en av förtryckrna?
Är du en av de förtryckta som förtrycker?

Hej

Har tänkt ungefär varje dag om jag ska ta och skriva här, men har inte riktigt blivit av..
MEn nu kände jag att det var dags att lätta på hjärtat lite. Eller rättare sagt hjärnan!
Jag kommer inte nämna namn när jag skriver här! Personerna är anonyma..

Mycket har hänt.. död släkting :(, begravning nästa vecka, det gör så jävla ont. då är det att ta farväl på riktigt. hur kan man göra det? ta farväl av någon som alltid alltid funnits där, från ens första timmar.. Kan inte förstå. jag vill inte.. vill att han ska finnas kvar. Men vem vill egentligen ta farväl av en nära släkting? AHH blir galen, varför kan itne välrden vara rättvis? varför måste man dö? så jävla fel att ta en människa som ska leva mer.  inte dö! men det går såklart inte att göra något åt.. men jag tror faktiskt inte man försvinner helt.. tror att man fortfarande finns. att dom döda ser oss! Att man fortsätter leva, men på ett annat ställe. men att man fortfarande har viss kontakt med sin familj och så.. låter kanske sjukt. Men det är vad jag tror och jag mår bättre av att tänka så. för då känns det inte lika hemskt. som när man säger att det inte finns något liv efter döden. att allt bara tar slut och  blit svart.. hemskt!

Det var skönt att skriva av sig. Mer kommer komma! men inte nu. för jobbigt..
Här är mina nya vän :)