Paris by night

Paris by night

I helgen 25-28 maj var jag i Paris med franskagruppen. vi var 6 styckna som åkte.
Det var UNDERBART!! Var livrädd när vi flög men annars var det super. Åh, längtar tillbaka så jävla mycket.. Typ allt hände oss hahah:
 Det första som hände när vi kom till Paris och skulle åka Metron (tunnelbana) Så kom det på 2 tjejer med en tant. Det var.. horor.. Dom satt och kollade på oss. Det var rktigt obehagligt att se sådär. Man mådde dåligt efteråt.
Vi hann med MASSA saker, Eiffeltornet, känslan att stå där och vara där går inte att beskriva, den måste upplevas. Vi var vid Mon matre, sacre couer, boubour, triumfbågen, champ sylisee, pigalle, mouling rouge, louvren .. vi shoppade massa och gick HELA TIDEN. blev uppraggade av fransmän ALL THE TIME!!  fick min första "fransmanskyss" :P moahah, han var supersöt!! Åhh ... Askul var det, och franskan funkade bra :) vi såg robert ashberg med och tog kort med han, sen så blev en tjej pullad av sin pojkvän MITT på öppen gata hahaha, det var helgens skratt..
    åååhh, vill tillbaka, skulle stannat där. Där mådde jag bra :/ . Dit ska jhag tillbaka, snart hoppas jag <3

Paris och panik.

Åhhh :'/. Ska till Paris imorgon. 18.25 går flyget från Skavsta. ska dit med Franskagruppen, vi är 6 styckna som åker. jippie, har längtat länge och nu är det dags. Ett problem.. Jag är.. Rädd!?! Panik .. Åhh, jag säger det itne till någon, utan när dom frågar så är det "Nej jag är inte nervös alls." fast jag egentligen håller på gå sönder, är så jävla nervös. Inte för att komma till ett annat land långt bort, nej det är ingen fara. Men för den här att.. vara uppe i luften grejen!  Uuusch. jag har aldrig vart flygrädd eller något förut, men nu så POFF som ett slag i magen. shiiit.. Jag  skakar.. PANIIIK! vet itne vart jag ska ta vägen, vill bara gå till mamma och säga "jag vågar inte!" och sen börja gråta. Men nej det kan jag ju inte. Jag ska till Paris vafan :). hur ofta händer det? och med kompisar och shopping?! :) Lär dröja innan jag kommer dit igen..
   Jag kommer sakna lillbrosan så otroligt mycket, vi ör bara borta i 4 dagar, men det kommer vara som 2 år. Han är ju mitt liv! Min styrka! Kommer gråta när jag säger hejdå och kramar han! Vem vet liksom..
GAAAH KÄFTEN PÅ MIG!! DET KOMMER GÅ BRA! PANIK!  nej nu måste jag gå och andas nånstans.. au revoir!

halloj

Kan man ge sig själv utan att helt förlora sig?
Asså. Problemo in my lifeo..
Jag vet inte vad jag ska göra :/. Jag vill träffa dig, det vill jag.. Men endå.. Det tar emot för att jag vet att du bara vill ha en enda sak, men kanske är det vad jag vill med? Ja det är de, men endå känns det inte helt bra. Kommer bara bli sårad, men endå, hur då? Jag vill endå inte ha något mer.. Hmm.. Får träffa dig och sen se efteråt! Ingenting som säger att jag MÅSTE träffa dig igen efter sen..

Jag gillar ju dig och dig :/. aahh.. varför sätter jag mig alltid i denna sits? När det blir att välja mellan personer. Vad tycker och känner ni? En av er vet jag, du tycker om mig med, men det är komplicerat, du vill nog inte mer än vad det är nu :/. Åhhh, jag vill bara veta, veta allt!! SKule vara så mycket lättare..

Snart spricker det.,, kan det inte göra det fort så att det är över sen, så slipper jag den här känslan i kroppen.. Har en sån där obehaglig känsla i kroppen, en "helveteskänsla" som jag känt så många gånger förut.. Antingen spricker det snart så det kommer ut med tårarna, och sen är det bra igen tills nästa gång, eller så byggs det upp mer och sen blir det en ångestattack som är så jobbiga :/. Eller så blir det vara värre av hela pannkakan. Bara det löser sig snart, orkar inte med denna känslan, hur jobbigt som helst..
håller på börja gråta för minsta lilla sak. Nästa gång detr händer ska jag bara låta det komma, oavsett.
Så jag kan vara mig själv igen :)

Lordi vann ESC, det var riktigt coolt :D, satt och kollade med brorsan, han älskar dom! Jag hejjade på Danmark "Twist of love", den tyckte jag var bäst. Men sen hejjade jag på Finland :D.. då vet vi hur alla kommer se ut och låta nästa år :P heheh..


hej

Idag är det 17 maj och Norges nationaldag (So what?) ..
Jag sitter här och tänker på ingenting? Kan man göra det? Kan man ha helt tomma tankar? Jag tycker att man kan det. För ibland sitter man bara och tänker men endå inte tänker, man tänker helt enkelt tomma tankar.. Livet är skumt.. Peace!

Ellu.

It's a mad world..

Jag läste precis i aftonbladet om hur det är att vara ung tjej. Att många skulle känna sig tryggare att vara kille. Och att man på kvällarna går omvägar när man går ute, låtsas prata i mobilen eller springer. Av rädlsa för att något ska hända en. Och allt detta stämmer. Även så kränkningar i skolan och utanför. Av lärare, elever, okända. Det finns där hela tiden runtomkring en. "Hora", "Fitta", "Äckel". Bara några av många saker man får höra. Och dom vuxna gör ingenting för att på något sätt stoppa det. Dom bara låter det hända medans dom står och ser på med en kopp kaffe i handen. Vart fan sitter folks samvete och känslor?  Visst, det kanske inte ser ut som att tjejen tar åt sig, hon kanske skrattar bort det. Men man tar åt sig, man tar ALLTID åt sig.. Det sticker som knivar i en. Man kommer aldrig bort från det. Varje dag får man höra dessa ord av någon. Och det är jobbigt, man börjar undvika saker för att slippa det. Varför ska det behöva vara såhär? Varför kan inte dom som håller på att säga dessa ord, bara sluta. Det sårar! Tjejer är med om kränkningar hela tiden. Visst, killar blir säkert med kränkta, men absolut inte som tjejer, inte i närheten. Att vara tjej är värt NADA. Man är som bajs liksom. Jag blir så förbannad.Ingen rättvisa allt. Och allt prat om jämnställdhet. Jävla skitprat, bullshit..


Baby, me with me.
Take me, please..

Det är ju fan dig jag vill ha. Kan inte sluta tänka på dig. Blir påmind. Hela tiden..
Jag saknar jag hatar. Men jag hatar inte dig. Fan..Vet inte nånting. Vet bara att jag vill ha dig. Varför sa jag nej i helgen? Allt kunde vara så annorlunda nu, eller? Jag vet att det kan hända igen, och då kommer det göra ont.. För jag har nu mer känslor för dig än innan. Nu när vi inte ens träffas.
Såg dig flera gånger igår. Det högg till i hjärtat, och magen.. Jag blev varm.. Kan du inte bara komma där och säga att det är mig du vill ha, att du bara var osälker och rädd. Att det var därför du gjorde som du gjorde förut, snälla, kan det inte vara så? Jag klarar inte det här utan att veta något..

Hej

Jag har tänkt mycket den här helgen. Hur ska man kunna visa någon hur mycket den betyder, utan att man går till överdrift och skrämmer personen?  Man kan skriva en dikt, en berättlese, en låt, man kan säga det..
Många alternativ men vilket visar det starkast. Jag tror på låt! Har gjort en, men är rädd att visa den. Vad blir reaktionerna? Förstås den på rätt sätt?  Jag får fortsätta tänka.. Har ungefär en månad på mig till det är dags att visa den!! Manne <3

Jag och Manne.

Jag och Manne.


"Du är min betydelse i ordet KÄRLEK!"
Manne, jag älskar dig nu och för alltid..
Jag kommer aldrig lämna dig.
Du ger mitt liv en mening.
Dig skall jag alltid skydda. 
Killen, du är ljuset i mitt liv <3

ellu

 
Sixteen is a terrible age, and while I
walked around with the conviction that
I was somehow more grown-up than my
classmates, the truth was that I had
merely found a different way of being young..Idag fick jag ett brev från BUP :/. Min skolläkare skickade en remiss dit förut. Och nu har jag fått tid där.
Vet inte om jag vill gå dit längre. Vill inte börja om igen med massa samtal och riva upp allt igen. Kanske bara blir värre. Men samtidigt, jag behöver ju bearbeta saker för att sen kunna glömma och gå vidare, men det är sjukt svårt. Hur ska man veta vad soim är bäst? Jag vill men jag vill inte. Just nu känner jag ett starkt NEJ! Jag vill inte, vill inte att någon ska få veta saker om mig. Nej orkar inte gå igenom det igen..
Jag klarar det här själv :). Har gjort det hittils!! Jag mår bra :)

Hej

Jag känner att jag inte hör hemma bland vissa personer. Att jag är så mycket mer än dom. Helt fel och taskigt att säga, jag vet. Men det är så jag känner, ska jag bara neka till det, låtsas att det inte finns? Det går inte, jag kan inte gör så mot mig själv mer. Låtsas att saker inte finns, saker som jag går och tänker på, som skapar problem. Mest inombords, jag kvävs. Måste få luft, snabbt!! Luft.. Jag stänger alltid in saker i mig själv, släpper inte ut det. Men det är fan slut med det nu. Jag ska börja släppa ut saker. Orkar inte lida mer, ingen ser det men det finns där. Jag lider, av mina tankar, mina känslor, ja alltihop! Hela situationen. Det känns som att jag inte ska vara "där jag är". Att jag på något sät, medvetet eller omedvetet? lämnat platsen.. Jag känner att vissa personer fortfarande står på samma ställe som för ett år sedan. Dom är fortfarande vad dom var, inte utvecklats,  förändrats. På ett år har jag blivit en helt annan person, ibland i vissa situationer känner jag inte igen mig själv. Ibland är det läskigt, men också skönt. Läskigt just för att jag inte känner igen mig själv ibland, blir faktiskt skrämd av det. Skönt är det för att jag är påväg att "hitta" mig själv, finna vem jag är! Den senaste veckan har jag upptäck och kommit på saker om mig själv som ändrat mig. Jag har växt, som person. Jag har insett saker som gör det lättare att reflektera över mig själv och mitt liv och personerna runt mig. Och att jag utvecklas, inte bara står och stampar på samma ställe längre. Det är över. Tiderna är förbi.. Jag vill härifrån, börja om.. Nu!

jag

Jag har börjat komma en bit på vägen att "hitta mig själv", att komma på vem jag ÄR. Vilken sorts person som finns i mig. Jag har börjat inse saker om mig själv som kanske inte är alltför kul att se. Men endå är det bra, för det är ju endå sakerna som hänt som gjort mig till den jag är.

Lite av vad jag är:

Fåfäng, snobbig,kokett, egoist, perfektionist, ytlig/utseendefixerad, pedant, kall, avvisande, kontrollfreak..

Detta är ingenting jag valt att vara. Har blivit så!
Fåfäng är jag och har alltid vart. Bryr mig för mycket om utseende och kläder. "Ser det här bra ut? Kan jag gå ut såhär? Åh nej, håret ser konstigt ut, ser jag inte för fet ut i det här? Åh neeeeeej!!"  Perfektionist är jag när det gäller kläder, utseende och såna saker, men även saker runt omkring, personer, saker.. Jag vill ha allt så perfekt som möjligt, annars kommer panikkänslan, att inte ha kontroll över allt!
Hela mitt liv sen jag var liten har jag levt efter det - ordet perfekt. Jag har ALLTID vart den "Söta lilla flickan, som alltid är så snäll och inte säger emot, som är snäll mot alla." Jag har alltid behvöt ta ansvar, mer än vad jag kanske egentligen klarar av. Det förväntas så mycket av mig. Jag måste leva upp till så mycket. Så mycket press från alla håll: Föräldrar, kompisar, killar, mig själv, ALLA!! Jag vill vara perfekt, vill vara den alla tycker om! Som klarar allt, ingenting är för svårt! JAg har alltid vart för snäll, det funkar inte. Man blir så lurad. Blir utnyttjad, spelad med, för att andra ska få högre "staus", så har det alltid vart! Jag blir så trött.
Jag duger inte till annat än sex när det gäller killar, dom ser bara utsidan, det som finns inuti, det skiter dom helt i, det finns inte i deras värld att jag faktiskt är en person med känslor. Jag börjar själv ignoera allt om miug själv. Och lever och beter mig som folk "förväntar" sig.  Så har det ALLTID vart och lär väl fortsätta vara så! HELVETE!
Jag är också sjukt ytlig och utseedefixerad. Jag kan inte acceptera vissa utseenden, blir skrämd av att man faktiskt kan se så annorlunda ut att man sticker ut så pass mycket som vissa gör. Jag mår illa! Jag går efter speciella ideal när jag träffar killar. Då kommer det fram, jag kan tillexmpel inte tärffa någon med fula skor!?! Elelr som ser konstig ut eller som är kortare än mig. Personligheten slår inte ens ut det :/.  Det var påväg att försivnna ett tag men är nu tillbaka, starkt.. Det blir värre och värre..
Egoist är jag med, tänker bara på mig själv, mig hit mig dit. VAFAN.. NÅGON SNÄLLA TA NER MIG PÅ JORDEN!
Jag är fan en hemska människa! Hemskast!  Och det blir bara värre, Det är precis som att jag tycker att jag är "mer" än alla andra.. Men det är jag inte! Jag är hemsk, så är det bara..

Det här är säkert så jävla osammanhängande men GAH..

Mamma.

Att tänka på sin barndom väcker många känslor. Men mest av allt lycka och kärlek. Det går inte att skriva detta utan att tårarna rinner. Det blir så starkt, det ligger en så nära. På den allra vackraste platsen - Hjärtat!  Jag längtar tillbaka till tiden när jag var liten, jag saknar det. Då man var mammas allt. Hon skyddade en alltid. fanns där, alltid alltid. Om man ramlade så var det till henne man gick "Mamma kan du blåsa?", hon blåste och kanske satte på ett plåster och man fick en kram och "det är ingen fara!" . Man gick därifrån med ett leende.  När man var rädd eller ledsen, så gick man till mamma och kröp upp i hennes famn. Hon strök en över håret och kramade om. Man kände värmen från hennes kropp, kände hjärtat slå, hörde hennes andning. Där var man trygg, ingenting kunde göra en illa.  Man var hela mammas värld! Man var så stolt över sin mamma. "Min mamma!". Man ville vara som hon. Älska som hon! För ingen kunde vara bättre än min mamma! Hon var hela min värld och jag var hennes.
     
Nu finns mamma självklart där, men inte på samma sätt, inte på samma villkor.  Nu måste jag dela henne med två till. Jag är inte längre hela hennes värld.  Jag kan inte längre bara komma och krypa upp i hennes famn när jag är ledsen eller rädd.. Det går inte! Jag vill vara mamma hela värld, men det går inte, dom andra två finns där med, jag älskar dom mest av allt. Men jag vill ha mamma för mig själv ibland, alltid! Känna hennes värme, hennes lukt, hennes hjärta, hennes andning. Inte dela det, med någon! Min mamma, ingen annans. Jag älskar dig mamma! Jag är dålig på att visa det, men det gör jag! Så otroligt myclet! Jag dör utan dig! Du är min värld och jag vill vara din värld! "Min Mamma!" <3

Hej

Igår kom sommaren, eller. idag egentligen!
Varmt som saten. Ashärligt. Solade med bikini, höll på svettas ihjäl, då ÄR det SOMMAR! :D
Jag är så glad att det inte går och förklara över att SOMMAREN är påvääg !! Sol och bad i helgen ;).
Första badningen i år, se hur det går.. återkommer ;)


<3

Manne

Vi bråkar och så,
men jag älskar dig endå!
Manne, det här är till dig..

Den dagen du föddes
en ängel jag fick
Så liten, så hjälplös
Min egna bror
Manne, min ängel
Utan dig finns inte livet
Du betyder allt och mycket mer

En ängel från himlen
Sänd till mig
Jag ska skydda dig
Jag ska älska dig
Min lilla ängel

När du ser på mig
och jag ser på dig
Kan du känna vad jag känner?
Jag gör allt för dig
Du är min lillebror
Jag älskar dig som ingen kan

Förstår du så långt?

En ängel från himlen
Sänd till mig
Jag ska skydda dig
Jag ska älska dig
Min lilla ängel

Utan dig spelar inget någon roll
Du förgyller mina dagar
Jag finns alltid för dig
Dör för dig

En ängel från himlen
Sänd till mig
Jag ska skydda dig
Jag ska älska dig
Min lilla ängel

Manne, jag älskar dig..

----------------------------------------------
Denna är till dig Manne, jag älskar dig mer än livet! Du betyder allt på denna jorden! Utan dig finns inte jag, livet existerar inte då! Jag finns alltid för dig, hoppas du förstår det! <3

My Prerogative

People can take everything away from you
But they can never take away your truth
But the question is..
Can you handle mine?

They say I?m crazy
I really don?t care
That?s my prerogative
They say I?m nasty
But I don?t give a damn
Getting boys is how I live
Some ask me questions
Why am I so real?
But they don?t understand me
I really don?t know the deal about my sister
Trying hard to make it right
Not long ago
Before I won this fight

Everybody?s talking all this stuff about me
Why don?t they just let me live?
I don?t need permission, make my own decisions
That?s my prerogative
that?s my prerogative
(it?s my prerogative)

It?s the way that I wanna live (it?s my prerogative)
You can?t tell me what to do

Don?t get me wrong
I?m really not souped
Ego trips is not my thing
All these strange relationships really gets me down
I see nothing wrong in spreading myself around

Everybody?s talking all this stuff about me
Why don?t they just let me live?
I don?t need permission, make my own decisions
That?s my prerogative
That?s my prerogative

Everybody?s talking all this stuff about me
Why don?t they just let me live?
I don?t need permission, make my own decisions
That?s my prerogative
that?s my prerogative

It?s the way that I wanna live (it?s my prerogative)
You can?t tell me what to do

why can?t I live my life
without all of the things
That people say
oh oh

Everybody?s talking all this stuff about me
Why don?t they just let me live?
I don?t need permission, make my own decisions
That?s my prerogative (they say I?m crazy)

Everybody?s talking all this stuff about me
Why don?t they just let me live? (they say I?m use to)
I don?t need permission, make my own decisions
That?s my prerogative
(it?s my prerogative)

Passar så JÄÄÄÄVLA bra på mig!! Shiit.. hittat MIN låt :D