Idag är ingen vanlig dag..

För idag är det Louise födelsedag, Hurra Hurra Hurra!
Grattis på 18-årsdagen sunshine!


the end of today!

image1654

Nu ska jag sova och drömma om när Tessan och jag ligger här och solar <3

underbara soool!

Är det inte helt underbart ute? Hur varmt som helst. Jag och Tessan har precis suttit ute på min altan och solat i bikiniöverdel och shorts, helt jäkla underbart!!

Imorgon är det valborg också. Då blir det lite fest, brasa och nattbad ;) 
Vad ska ni hitta på då?

måndag

God morgon!

Jag har fortfarande svårt att smälta att vi verkligen ska utomlands i sommar. Om knappt en månad. Helt otroligt, jag är så glad och nervös redan nu! Det kommer blir den bästa sommaren någonsin <3

Idag är det fint väder igen, mycket skönt!
Jag ska till banken innan skolan och sätta in pengar och fixa ID (glömde att ta med mig passet sist jag var där). Så jag har lite att göra idag. Efter skolan kommer Oscar också! Var nästan en vecka sen vi träffades sist, gissa om jag saknat honom?

Hur är det med er idag? :)

rhodos here we come!

Jag och Tessan ska åka utomlands i sommar!!
Resan är bokad och klar! Den 8 juni åker vi.
Det känns overklig. Tessan, ska vi verkligen åka?

   

walking in memphis



" Saw the ghost of Elvis
On Union Avenue
Followed him up to the gates of Graceland
Then I watched him walk right through
Now security they did not see him
They just hovered 'round his tomb
But there's a pretty little thing
Waiting for the King
Down in the Jungle Room "

En del av mig!

Jag har nu de senaste dagarna - Eller senaste veckan kanske man ska säga, varit på dåligt humör. Då menar jag inte lite småirreterad utan nästintill förbannad och tårarna har varit nära många gånger under dagarna. De har även runnit. Det har varit riktigt frustrerande. Jag har gubblat på vad det kan bero på men inte kommit fram till något bra. Tills idag. Då kom jag på det.
Det var meningen att det här skulle vara min sista helg på jobbet. Jag vill pröva mina vingar någon annanstans. Men jag klarar det inte, jag kommer sakna det för mycket. Jag blir förtvivlad bara jag tänker på det. Så jag har kommit överens med min chef om att jag ska komma och jobba när jag kan och vill. Så jag kommer inte sluta, utan bara dra ned på tiderna. Det känns jättebra. Men fortfarande är det som en tyngd i hjärtat. Jag kommer sakna det.
Trots att det är jobbigt många gånger att ta sig dit, helger "försvinner", så älskar jag det. Mest av allt kommer jag saknar de underbara personer jag jobbar med. Speciellt en som jag fäst mig vid lite extra.
Jag vill inte dela dem med några andra är min känsla nu. Men jag måste det, jag kan inte jobba där jämt och föralltid. Det kanske låter töntigt, jag förstår det inte själv. Men om man börjar gråta vid tanken på att aldrig mer jobba på ett ställe så måste det ju betyda något. I mitt fall att jag älskar det. Jag har ändå jobbat där ett år nu och det är klart man gör det till en del av sig själv.


Men jag kommer inte lämna dem, eller pizzerian.

Det kommer alltid vara en del av mig!


70-års "fest"

Tjenare uppesittare!

Jag är nyss hemkommen ifrån mormor och morfar. Morfar fyllde 70 i veckan och hade sin 70-års fest idag. Jag säger då det, 60-70 åringar beter sig som 18-20 med alkohol i kroppen. Så kul att se, haha! En av gubbarna som hade suttit ned större delen av kvällen medan han hällde i sig alkohol, ställde sig upp - "Oj fan vad full jag är!" Sen fick de skrattanfall hej vilt. Så jäkla sköna människor! Jag vet inte hur många gånger morfar sa hur glad han var att "Hans Mysan" kom! Grattis Morfar.

image1647



Vad har ni sysselsatt er med ikväll?


Efterlysning!

Någon som har bra tips på billiga utomlandsresor?
Kom gärna med tips, vi börjar få panik inför sommaren!

gårdsstädning!

Idag är det gårdsstädning där jag bor. Dammet yr och rök flyger runt i luften ifrån uppeldande av grenar och smått & gott.
Jag kommer ihåg sist jag var med på en gårdsstädning, jag var väl 10 år då. Jag och en kompis satt i en allmän rabatt och drog upp enligt oss "fula" blommor ur jorden. Man måste ju göra det tråkiga, roligt. Eller vad säger ni? Nej utomhusstädning är inte min grej då jag är pollenallergiker. Det är som rena självmordet att vistas utomhus en dag som denna.

image1646


I don't need to hide

image1645

lördag

God morgon sötisar!

Lördag idag.
Sol idag.


Jag vet inte längre vad jag ska skriva om. Det känns som att det alltid är samma saker som skrivs, det är inte ens intressanta saker. Iallafall tycker inte jag det. Men just nu har jag en bloggtorka, så är det bara.


Nu på morgonen har jag aktiverat mitt internetsvar på handelsbanken. Mitt internet dog 3-4 gånger när jag var inne på sidan. Verkar det säkert? Haha, hoppas det bara var en tillfällighet.

image1644

underbart!

Åh underbara väder!
Jag har nu suttit ute i solen en halvtimme (mer hinner jag inte, tyvärr) och redan fått lite färg. Helt underbart! Kan man må annat än bra när solen skiner och termometern visar 18 grader?

Hur mår ni idag?

soooool!

Underbart väder idag med!

what's up?

Min blogg är torrare än Sahara.
Jag bjuder därför på lite musik i torkan..


mjölksyran ska spruta!

Hej på er!

Jag är väldigt slö när det gäller bloggandet, men så är det just nu. Känner att jag inte har något att skriva om och då blir det inte kul vare sig för mig eller er.

Idag har det iallafall varit en superskön dag med världens vårväder. Glass och solbrillor i solen = underbart!
Vi hade bara en lektion också, för vi var och såg på esteternas show och det var bra. Jag har bara en sak att säga om en person där. Hon våldtar de låtar hon sjunger, fyfan. Om jag en dag bestämmer mig för att bli yrkesmördare  så vet jag vem som ryker först..


image1642


Om en stund ska jag och Tessan ut och powerwalka så att mjölksyran sprutar! Vi måste även ta tag i planerandet inför utlandsresan i sommar. Vi är ganska säkra på att det är Kreta som gäller. Nu måste vi bara hitta något för ett bra pris.
Har ni några tips?

Taylor Swift: Teardrops on my guitar



Jag hittade den här låten precis.
Helt underbar!!

strååålande sol!

God morgon på er!

Som vanligt lever mitt internet sitt eget liv, så hela kvällen igår var det ur funktion. Fortsätter det såhär så finns det snart inte mer..

Jag var iallafall hos min farmor efter skolan igår och fikade och fick jättefina presenter. Hon var sjuk när jag fyllde år så jag blev lite firad. Jag var där i hela 3,5 timme. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och gjort. Gud, så jag tycker om min farmor. Hon är världens bästa! <3



Idag är det superfint vöder igen, härliga tider!
Har ni lika fint väder?

image1641

chockad av vågens siffra!

Jag måste bara berätta en sak.
Igår morse kände jag mig "smalare" än vanligt. Jag sa då "Varför känner jag mig smalare när jag är hungrig?". Säkert ren inbillning. Men nu precis så vägde jag mig och förstå min chock när jag ser att den visar 5 kilo mindre än sist. Jag har alltså gjort av med 5 kilo på ca. 2-3 veckor.

Det enda jag gjort är att gå promenader. Med Tessan till skolan, ibland hem. Från jobbet och sedan bara promenader. Sedan har jag, Tessan & Anna haft godislöfte sen i onsdags förra veckan om det nu kan ha någon betydelse. Det tror jag i mitt fall, haha. 

Jag har inte ens något behov av att gå ner i vikt. Det verkar som att när man är nöjd och slutar bry sig så går man ner och när man försöker så går man upp.

Bra konstigt det där! 

image1640

reservation road

image1639


"Ethans son dödas i en smitningsolycka och hela familjen är i chock. I början tror föräldrarna att polisen ska lyckas hitta förövaren snabbt. Men tiden går och inga framtsteg görs. Ethans besatthet av hämnd tär hårt på familjen. Parallellt försöker förövaren döva sitt samvete och finna ett sätt att leva med skulden. Utan att veta om det kommer dessa två män att mycket snart träffas under oväntade omständigheter."

Skådespelare: Joaquin Phoenix, Jennifer Connelly, Mark Ruffalo, Mira Sorvino



Den här filmen har fått ganska dålig kritik och jag kan inte förstå varför. Jag tyckte att den var jättebra. En stark och gripande film. Tänk att förlora sitt barn i en smitningsolycka och sedan komma i kontakt med förövaren utan att veta om att det är han.

Filmen gav mig rysningar på ett flertal ställen och tårarna var svåra att hålla tillbaka.

man, I feel lika a woman!



"The best thing about being a woman
Is the prerogative to have a little fun (fun, fun)"

fungerande internet

Hej på er gullefjun!

Min brorsa tror att han är så smart och kan lura mig, men icke. Han kopplar om sladdarna till modemet för att han ska få snabbare internet. Det betyder att jag blir utan. Men nu.. Har Mojsan fattat hur man fixar tillbaka det. Don't mess with Mojsan!! Så nu äntligen har jag ett fungerande internet igen, det är sjukt hur handikappad man känner sig utan det. Men det har faktiskt varit lite skönt med en "paus" ifrån datorn. Jag har spenderat tiden framför tvn istället där man faktiskt slappnar av på ett helt annat sätt. Det behövs det med ibland!

Hur är det med er alla? :)

desperate housewives is back!

image1634

Fler som sitter bänkade i soffan?

bildanalys

image1633

Just nu sitter jag på svenskan och gör en bildanalys av denna bild.
Man låter ju som ett psykfall när man sitter och analyserar.

nästintill sömnlös natt

God morgon!

Tisdag idag, en dag närmare lördag. Inatt blev ännu en natt med knappt någon sömn alls. Har vaknat minst en gång i timmen och kollat på klockan. Snacka om psyko-varning. Jag har kommit på att jag inte mår bra av att sakna. Men vem gör det egentligen? Jag vill bara sova för att få tiden att gå..

Idag blir det iallafall simning efter skolan med tjejorna. Det ska bli roligt med skvallret i duschen!

Oj, nu måste jag äta något!
Ha en bra dag allesammans!

Tessan har gått och blivit med blogg!

I min bloggtorka måste jag meddela att min kära vän Tessan har joinat den bästa av världar - Bloggvärlden! Hennes blogg kan ni besöka här!
(Jag måste även skryta med att jag ligger bakom designen som inom en framtid kommer bli vackrare!)


måndag!

God morgon!

Hoppas det är bra med er alla och att ni sovit gott! Idag är det superfint väder ute, riktigt vårigt! Solen är verkligen välkommen efter några grådeprimerande dagar!

Jag har helt tappat insperation till att skriva. Så kom gärna med förslag på vad jag kan skriva om!

Nej nu ska jag äta något!
Ha en bra dag!

den bästa trion!

image1632

I fell in love with an angel



"But when Im here, sleeping
When I dream of you
Then I have courage to tell you that
I Wanna hold you, In my arms
I wanna hold you tonight
You're the sun, shining so bright
I fell in love with an angel"

bilder!

image1631

Nu finns bilder ifrån gårdagen här för er som vill se lite fyllnyllen!

tävling!

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor! Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde .

image1630

kidnappning och fest!

Nu har det gått några timmar sedan jag lyckades ta mig ur sängen och jag mår betydligt bättre. Såna här dagar får jag alltid upp frågan "Var kvällen verkligen värd bakfyllan?" i huvudet. Svaret blir alltid ja! Såklart var det värt det, bakfyllan går över men minnena ifrån kvällen består.

Jag tänkte skriva en liten sammanfattning om gårdagen. Jag ska försöka att inte göra den alltför lång och tråkig. Det började med att allt jag försökte planera inför kvällen "ignorerades" av vännerna. Vilket jag inte kunde förstå varför. Det skulle dock visa sig senare.  När jag kommer hem ifrån skolan och går in på rummet blir jag skrämd och överraskad av mina älsklingar Anna & Tessan som sitter ihopkrupna i min säng. De gav mig ett jättefint kollage i födelsedagspresent och sedan sa de åt mig att ta på mig en "ful" tröja (?) och sen kidnappades jag ut. Jag fick ta på mig en mössa över huvud och ögon så att jag inte skulle se vart vi gick. Tror ni jag kände mig dum? Jag är en sån person som behöver ha kontroll över tillvaron men den tappades nu. Iallafall så kom vi till sist fram till "målet" och det var hos en massör. Jag fick en ryggmassage i present!! Så jävla behövligt, det var helt underbart skönt!! TACK TJEJER, JAG ÄLSKAR ER!

Kvällen var även den superlyckad och jag fick nog i mig liite för mycket. Men vadfan, man lever bara en gång!! Nu fick även mina vänner träffa pojkvännen :). Jag kom hem vid halv 4 och däckade i sängen med en gång.


Tack alla för en toppendag/kväll!

Mojsan är tillbaka!

God morgon!

Jag har inte haft internet på några dagar nu, så det är anledningen till att jag inte synts till här. Just nu mår jag som en död - även kallat baksmälla! Så om några timmar när jag kan sitta utan svimningsrisk så är jag tillbaka för lite uppdatering om de senaste dagarna. Så håll utkik!

Har ni haft det bra de här dagarna som varit?

vuxenpoäng

God morgon på er!

Finns det något bättre än att vakna och se att man har fått sms av en speciell person? <3
Idag börjar jag klockan 1 nere i centrum, vi ska på studiebesök på Fonus (begravningsbyrån, ja.). Men anledningen till att jag är uppe så tidigt är för att ta tåget vid 9 med Tessan & Anna in till Handen där vi ska kika lite. Jag får dock inte köpa något, måste hålla hårt i pengarna den här månaden!

Idag ska jag även vara "vuxen" och gå till banken för att fixa ID och mina konton. Vuxenpoäng som mamma säger!

Ha en bra dag allesammans!

klockrent citat

image1629

"Jag tränar inte. Om Gud
hade velat att jag skulle
böja på mig hade han lagt
diamanter på golvet
."
- Joan Rivers

stekning!

Jag har nog aldrig varit gladare över att det regnar. Det betyder att all snö nu är borta igen - då får det faktiskt regna. Det blev ingen simning idag efter skolan pga. krämpor. Istället gick jag & Tessan till solariet och stekte i 20 minuter. Jag kan inte beskriva hur skönt det var och nu är man snäppet brunare också - Asbra!


image1627 image1628
Titta vad som låg i brevlådan när jag kom hem! :)


Har ni haft det bra idag?

vad i helvete?!

God morgon!

Vet ni vad det första jag ser när jag vaknar är?
Snö, SNÖ!! Och den täcker marken. Det är APRIL! Vårmånad, solen ska lysa och man ska gå runt i vårjackor. Inte åka skidor till skolan för att bussarna kört i diket.. Jag ska aldrig mer tycka om snön, aldrig!! Vad i helvete?!

Efter skolan ska jag iväg och simma med Tessan & Antonia så det blir en sen update även idag, men så är det ibland.

Jag hoppas verkligen för eran skull att ni sluppit snön den här gången!
Ha en toppendag!

lagligt?

Är det ens lagligt med snö i april?

konstnären Mojsan!

image1626

Såhär kul har jag på samhällen!
(När jag har tråkigt försöker jag utveckla min kreativa sida.)
Kanske skulle jag gått något med bild, eller vad säger ni?

ny vårjacka!

Idag var jag i stan på jakt efter en vårjacka. Jag hittade den redan i den andra affären vi var inne på. Jag säger då det, Oscar för shoppingtur med sig!! 

Det blev den här jackan, 398 kr på H&M.
image1625

ledtråd

God morgon blåsippor!

Vet ni hur man märker att våren/sommaren är på ingång här i Nynäshamn? - Jo man väcks klockan 6 utav tjattrande fiskmåsar. Det är inte ens irreterande, utan det handlar om sommarkänslor!

Jag orkade inte skriva något igår när jag kom hem så tyvärr får ni vänta enda till ikväll, ni som är nyfikna. För efter skolan blir det jackshopping! Visst är jag rolig? ;) Jag kan ge er en ledtråd så får ni gissa vilt under dagen - Jag är superglad med en superhärlig känsla i magen och det hela har ett speciellt datum. (Inte så svårt att lista ut va?) Lite mystik måste ändå finnas!

Oj, nu måste jag lägga på ett kol!
Ha en toppendag allesammans!

I'm your Venus, I'm your fire



Bananarama - Venus

måndag!

God morgon!

Som vanligt på måndagar börjar jag halv 1 vilket är ruskigt skönt. Men jag åker hemifrån vid 11 för att ta en runda nere i centrum. Jag ska ta kort till ID, har fortfarande inte gjort det, haha. Har skjutit upp det under 3 år och nu står jag här, 18 år och krogmaterial och så har jag inte ens ett jäkla ID. Men nu i veckan ska det fixas, även mina konton ska fixas.

Efter skolan kommer jag inte hem utan jag åker till okänd destination. Jag tänker låta er hållas en liten stund till, bara för att det är så jäkla kul (?). Håll ut till kvällen, då kan det komma att avslöjas.

Jaja, nog med jidder, nu måste jag fylla på med energi!
Ha en bra dag allesammans!

You are as sweet as candy, you're my sugar dandy.



Millie Small- My boy lollipop

söndag

God morgon!

Usch, så fort jag loggar in på msn möts jag av påhopp av en person som jag inte längre ser som en vän. Alltid är det något som drar ner än.. Men jag tänker inte ta åt mig hur mycket det än svider.

Jag har gjort om min header litegrann, blev sugen på lite andra färger men resten av designen tar jag senare för nu gör min mage uppror och sedan blir det lite pluggning.

Hoppas ni sovit gott!

trött mojsan

image1620

Nu har jag varit trött sedan nio-tiden, så nu ger jag upp!
Hoppas ni haft en bra kväll och sov gott!

Just nu; Enemy at the gates!

image1618

Jag älskar verkligen krigsfilmer, de är så otroligt bra!!
Min favorit genom tiderna är Saving Private Ryan - underbar film!

Fler som sitter klistrad framför denna ikväll?

lunch!

Nu ska jag ut i det härliga vädret för att luncha med Tessan som är duktig och skriver högskoleprovet idag. Idag får vårjackan åka på för första gången i år, härligt!!

Ha det bra idag!

"I wanna be the one to walk in the sun."



Cyndi Lauper - Girls Just Wanna' Have Fun

chokladogram

image1615

När jag fyllde år så fick jag ett paket hem i brevlådan - ett chokladogram under kategorin "Buisness", alltså den dyrare varianten. Visst blir man väl glad av presenter men nu kommer vi till saken här. Vem är det ifrån? Det enda som står på kortet är "Grattis" varken punkt eller utropstecken efter, bara ett kort och gott Grattis. Sen snurrar tankarna vidare, det kan väl inte vara någon jag känner? För dem personerna vet att jag inte tål choklad. Varför vill man inte skriva avsändare? Vill personen ifråga bara slänga ut en massa pengar för att sedan inte ens få ett tack?

Jaja, nog om detta.
Jag tackar för chokladen i vilket fall.

en värld utanför datorn

God morgon turturduvor!

Idag vaknade jag redan vid nio och var pigg (?) . Något har hänt med mig och jag vet inte vad. Men att vara uppe nio på en lördag måste betyda att något inte står rätt till, haha! 

Jag måste också be om ursäkt för mitt otroligt dåliga bloggande. Men jag har haft lite andra saker för mig och det är jag faktiskt jätteglad över, det är skönt att se att det faktiskt finns en värld utanför datorn! Haha, vad det låter när man säger så. Men det är fasiken sant, jag spenderar alldeles för mycket tid här..

Vad ska ni hitta på denna soliga lördag?

little miss sunshine

image1613

Nu är jag hemma ifrån skolan igen, riktigt skönt med bara en lektion! Vi hade mitterminsprat med läraren i Omvårdnad idag. Jag fick ett "solklart" VG på förra provet, känns skönt. Och enligt läraren så har jag världens utstrålning och pondus (?). Alltid kul att höra :).

Nu ska jag kika på Little Miss Sunshine, någon av er som sett den?

zero to hero



Jag älskar denna låt!

fredag

God morgon skönisar!

Idag är det fredag - igen! Jag vet att jag säger det om och om igen men tiden går så sjukt fort, man hinner fasen inte med!

Igår hade jag inte "tid" att skriva något, blev nämligen kidnappad av en person som jag mer än gärna blir kidnappad av!! Men idag kommer jag att ha lite tid åt bloggen för jag har en del att berätta för er. Det vill säga om det inte ramlar ur huvudet tills det att jag kommer hem ifrån skolan igen.

Jaja, har ni sovit gott?

torsdag

God morgon på er!

Idag är jag trött, tröttare, tröttast. Jag sov en halvtimme längre än vad som var meningen så missar klassrådet. Men vad gör det? Skulle gärna slippa hela skoldagen, har så jäkla ont i huvudet men det är bara att bita ihop. Efter skolan blir det asbra iallafall ;).

Hur mår ni allesammans?

Woho!

Hej på er kära vänner!

Tack så jättemycket för alla gratulationer!! Jag kan inte fatta att jag faktiskt är 18 år nu, shit! haha det har jag längtat till riktigt länge och nu är dagen här. Hipp Hipp Hurra!

Nej nu nu måste jag röja i rummet innan jag får besök här hemma!

18 år!

Idag är ingen vanligt dag, för idag är det Mojsans födelsedag!

Japp, nu är man 18 och det känns förjävla härligt måste jag säga. Kan riktigt känna hur jag växt under natten! Jag fick mitt första grattis redan 00.00 av Oscar, taaack <3 och sedan rullade sms:en in. Jag kan inte låta bli att känna mig en smula omtyckt!! Finns det förresten något bättre sätt att vakna till en två "Ja må hon leva.." -sjungande föräldrar? Jag är rakt igenom lycklig idag och det kan inte ens det gråa vädret förstöra..

Hoppas ni alla får en bra dag!

2 april

Nu är Mojsan myndig!!


crash bandicot

image1612

Jag har precis spelat Crash Bandicot och kom till banan där man rider på ett vildsvin. Så jäkla kul spel, älskar det!!

Man ska ha husvagn



Kära vänner på festen i fredags!
Helt underbara <3

Mojsan is back!

Tjoho på er sötisar!

Äntligen (!!) fungerar bloggen igen, eller dem gick väl tillbaka till det gamla? Fattade inte riktigt.. Men hursomhelst. Gud vad jag har saknat att blogga och framförallt läsa er inlägg, oj oj oj. Men jag har haft fullt upp de senaste dagarna så har inte direkt lidit om man säger så.

Jag svävar på rosa fluffiga moln om dagarna, den ni! Och idag är det min sista dag som 17-åring och omyndig. Det känns riktigt bra men även lite smånervöst. Är så nyfiken så jag kan spricka på vad som väntar i presenterna!!

Så, har ni haft det bra under dessa dagar?