kidnappning och fest!

Nu har det gått några timmar sedan jag lyckades ta mig ur sängen och jag mår betydligt bättre. Såna här dagar får jag alltid upp frågan "Var kvällen verkligen värd bakfyllan?" i huvudet. Svaret blir alltid ja! Såklart var det värt det, bakfyllan går över men minnena ifrån kvällen består.

Jag tänkte skriva en liten sammanfattning om gårdagen. Jag ska försöka att inte göra den alltför lång och tråkig. Det började med att allt jag försökte planera inför kvällen "ignorerades" av vännerna. Vilket jag inte kunde förstå varför. Det skulle dock visa sig senare.  När jag kommer hem ifrån skolan och går in på rummet blir jag skrämd och överraskad av mina älsklingar Anna & Tessan som sitter ihopkrupna i min säng. De gav mig ett jättefint kollage i födelsedagspresent och sedan sa de åt mig att ta på mig en "ful" tröja (?) och sen kidnappades jag ut. Jag fick ta på mig en mössa över huvud och ögon så att jag inte skulle se vart vi gick. Tror ni jag kände mig dum? Jag är en sån person som behöver ha kontroll över tillvaron men den tappades nu. Iallafall så kom vi till sist fram till "målet" och det var hos en massör. Jag fick en ryggmassage i present!! Så jävla behövligt, det var helt underbart skönt!! TACK TJEJER, JAG ÄLSKAR ER!

Kvällen var även den superlyckad och jag fick nog i mig liite för mycket. Men vadfan, man lever bara en gång!! Nu fick även mina vänner träffa pojkvännen :). Jag kom hem vid halv 4 och däckade i sängen med en gång.


Tack alla för en toppendag/kväll!
2008-04-12 @ 15:13:56 Allt och ingenting Permalink

Kommentarer

Postat av: Natalie B

Hej!

Om du inte redan deltar - tävla gärna här:
http://natalieb.blogg.se/tvling.html

Du kan vinna ett hemligt paket till ett värde av TUSEN KRONOR!!

Hoppas du får en bra lördag!

2008-04-12 @ 15:38:48
URL: http://natalieb.blogg.se
Postat av: Malin

låter hur roligt som helst ju :D grattis i efterskott :D

2008-04-12 @ 16:32:42
URL: http://lillamalins.blogg.se
Postat av: Louise

Vad roligt :D hahaha ^^

2008-04-12 @ 17:07:41
URL: http://Louiiiiise.blogg.se
Postat av: Erica,

jag har inte träffat honom än! :O :P

2008-04-12 @ 17:14:46
URL: http://donotpanic.blogg.se
Postat av: Marie

fan låter som en toppen kväll :D

2008-04-12 @ 19:09:56
URL: http://marieJHk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback