Tandläkaren - En skräckinjagande plats!

Morgondagen (måndag) lockar inte så värst mycket för min del måste jag erkänna. Visserligen är jag ledig imorgon men jag har ett skräckmoment klockan kvart i två. Nämligen tandläkaren! Jag är så otroligt nervös och har varit sedan jag gick kallelsen någon gång i mitten av december. Jag är verkligen rädd för att gå dit.

Folk, speciellt pappa frågar jämt vad det är jag är rädd för. Jag har aldrig haft ett hål eller något sådant. Men bara tanken av att gå dit och lägga sig i stolen och ha någon som gräver i ens mun. De tvingar en att gapa stort och jag som har en liten mun får bristningar i mungiporna. Det är hemskt!

Nej, tandläkaren är en otroligt skräckinjagande plats men något som tydligen måste göras. I år är sista gången jag går gratis så kommande år kommer blir om möjligt ännu mer jobbiga. Då måste jag ju betala för något som jag är rädd för?

2009-01-12 @ 00:11:49 Allt och ingenting Permalink

Kommentarer

Postat av: Louise

Jag går och väntar på att bli kallad, har inte varit där på över ett år sedan behandligen ! ;P jag är nervös, jag har tandläkarskräck om något.. bokar om alla tider hela tiden tills mamma tvingar mig att gå dit:P slutar med att hon måste följha med .. jag går inte dit frivliigt. Allting kommer av att de borrade i fel tand en gång.. ;(

2009-01-12 @ 00:38:25
URL: http://louiiiiise.blogg.se/
Postat av: Marie

usch för tandläkaren. jag hatar tandläkaren :(

2009-01-12 @ 12:57:55
URL: http://mariejhk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback